Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:21:37
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Gvatemala, Honduras, Nikaragva? Ena od teh treh
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:22:42
|
|
|
|
mala pikica
|
Zdaj sem preštudirala cel zemljevid Srednje Amerike. Na Tihi ocean in Karibsko morje mejijo Panama, Costa Rica, Gvatemala, Nikaragva in Honduras. Bravo jaz Še slikica?
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:24:27
|
|
|
|
mala pikica
|
limma zdaj pa dovolj hecanja. Midva z Gašperjem bova zamudila v lekarno, ki je samo do treh odprta. In potem bom jaz zaradi tebe celo noč imela poln nos Te bom ponoči klicala, ko ne bom mogla spati, da se boš pogovarjala z mano
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:25:02
|
|
|
|
limma
|
Ne, ni Honduras... je njegova soseda
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:25:56
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica limma zdaj pa dovolj hecanja. Midva z Gašperjem bova zamudila v lekarno, ki je samo do treh odprta. In potem bom jaz zaradi tebe celo noč imela poln nos Te bom ponoči klicala, ko ne bom mogla spati, da se boš pogovarjala z mano No, povej hitro.. da ne bosta zamudila
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:26:39
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma Ne, ni Honduras... je njegova soseda Nikaragva!!!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:31:22
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: limma Ne, ni Honduras... je njegova soseda Nikaragva!!! Ali pa Gvatemala
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:32:48
|
|
|
|
mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: limma Ne, ni Honduras... je njegova soseda Nikaragva!!! Ali pa Gvatemala Ena od teh dveh ja ...samo Gvatemalo sem že jaz ponudila...pa ni bilo pohval , tako da...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:34:19
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: limma Ne, ni Honduras... je njegova soseda Nikaragva!!! Nikaravga je!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:35:23
|
|
|
|
sani1
|
Costa Rica
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:36:13
|
|
|
|
sani1
|
mala pikica- zdej hitro v lekarno potem pa na potovanje!!!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:36:13
|
|
|
|
stanči
|
Pozdravljene punce. uf tale forum mi je tolk neznan,da se kr nekot gubim Vglavnem pišem vam če me sprejmete med sebe,sem tudi mamica januarskega sončka.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:36:24
|
|
|
|
limma
|
Smo si pa lepo popestrile ta deževen dan Pa naj še kdo teče, da RR ni poučen Neži na žalost ta kviz sploh ni smešen, tako da se grem z njo ukvarjat... bom pa zvečer nalepila še kakšno fotko, zdaj ko sem že "zakurila"
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:37:22
|
|
|
|
sani1
|
limma- si nam pa dala vetra in zopet malo učenja geografije... stanči- dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:39:53
|
|
|
|
sani1
|
tudi jaz se grem igrat... limma- zelo poučno in zanimivo . Bo mogla še katera dat gor kakšno fotko. Jaz nisem bila v kakšnih extremnih krajih... Me to še čaka...
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:41:10
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: limma Ne, ni Honduras... je njegova soseda Nikaragva!!! Nikaravga je!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:46:48
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: limma Ne, ni Honduras... je njegova soseda Nikaragva!!! Nikaravga je! In velika skrivnost je razrešena!!! Zvečer pričakujem kakšno fotoreportažo! Mala pikica pa si se nekaj pritoževala, da se ne moreš o tem pogovarjat, zdaj si pa razturala Stanči WELCOME!!! Se boš hitro znašla. Pa malo več povej o sebi in svojem sončku
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:50:06
|
|
|
|
Anchikaa
|
Dan. Lunca vse naj naj za tvoj praznik Današnjim slavljenčkom vse naj naj. Jaz nisem nič kaj boljša.Kiham pa iz nosa mi teče kot da sem mu plačala da more,ampak enkrat bo boljše.Pa da ne povem da me vsaka kost posebej boli,tudi tista za katero sploh nisem vedla da jo mam. Pa mi pravi moj tast,da pol še ni tak hudo če lahko kadim. Daša se je tut malo nalezla,ji iz noska teče ampak ok.Dok ni vročine je vse ok. Jutri gremo na čago,ma od mojga bratranec 30-ko pa bo lušno,ko nič ne ve da mu kaj pripravljamo.Spet so mene zadolžili za fake torto,očitno je bla ona za abrahama odlična,zdaj pa morem spet pečt. Daša pa gre jutri na služenje k babici,tak da se bom lahko malo sprostila,ker vem da bo v dobrih rokah.Po njo pa grema pol v nedeljo,ko se naspima. Pa ko pomislim da bom mogla začet kekse pa dukate pa tako pečt,mi ni.Ampak bomo že. Limma jaz bi tut šla nekam v tople kraje,ampak se moj ne upa na letalu pelat.Saj jaz tut ne,ampak se tolažim s tem da še noben ni gori ostal. Lepa tolažba ne? Naša mala pa je prava faca.Ona bi ful hodla,ampak ne ve kak.Pa jo primeš pod pazduhami,šiba tristo na uro,za rokice prijet pa sploh ne pusti,če pa že pa se ne bo premaknila niti 5mm.Spet ena finta.V hojici pa laufa,da je ne moreš vstavit. Lepo se (s)mejte, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:51:54
|
|
|
|
stanči
|
Sani 1 in Katarinas hvala za dobrodošlico No mojemu škrateku je ime Lan in je bil rojen 12.1.2008 ob 23:48,težak je bil 4100g in velik 54 cm.Rodila sem v Celju.Ma nevem kaj naj vam povem kr vprašite in bom odgovarjala
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:53:03
|
|
|
|
Anchikaa
|
Stanči dobrodošla in ja povej nam kaj več o tvojem sončku,pa o sebi. Pa itak da te sprejmemo,tu smo same fejst babe ,pa pridni sončki.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:55:01
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: stanči Sani 1 in Katarinas hvala za dobrodošlico No mojemu škrateku je ime Lan in je bil rojen 12.1.2008 ob 23:48,težak je bil 4100g in velik 54 cm.Rodila sem v Celju.Ma nevem kaj naj vam povem kr vprašite in bom odgovarjala Ooooo,pravi korenjak. mami.Rodila si pa na moj rok. Pa imamo še eno štajerko več
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 15:00:12
|
|
|
|
stanči
|
kaj vam naj rečem,porod je bil za umret ,drugače sem imela rok 22.1 si predstavljete da sem zanosila z 48 kg in šla rodit z 83-sem bila taka kot tank če bi kje na plaži ležala bi prišli greenpeacovci in bi me menda začeli v morje tišat no stara sem 28 let,ma nevem no kaj naj še povem
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 15:05:24
|
|
|
|
aaaaaaa
|
na ta deževni dan še od mene malo morja in eksotike....... ..mogoče malo večja slika, pa vendar... lp
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 15:06:25
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: stanči Pozdravljene punce. uf tale forum mi je tolk neznan,da se kr nekot gubim Vglavnem pišem vam če me sprejmete med sebe,sem tudi mamica januarskega sončka. stanči seveda pozdravljena,kar vstopi,saj vidiš da imamo danes kviz . Ne resno,seveda si dobrodošla tukaj med nami,le glej da se boš pridno javljala.Pa kakšne podatke nam še zaupaj...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 15:07:58
|
|
|
|
nana35
|
Stanči
< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.12.2008 15:11:04 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?