Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:51:43
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma katee, nisem zlobna Ne smeš se tako hitro predat! Recimo, da je J Amerika... samo, ne me potem kregat, da vas zavajam nana, ni Katalonija.. to je del Španije - Barcelona in okoliš in tam ni tako lepih plaž... so onesnažene in pooooolneee ljudi. Triš, sploh še nisem gledala nakazila... saj je toliko stal (do centa), nimaš se kaj sekirat Super, da gre lepo k mizi. Kavico bova pa z veseljem skupaj spili Ne povem vam še - še malo ugibajte, da skupaj ponavljamo geografijo... mogoče sem failila poklic in bi morala matrati otroke? Kaj pa Mehika? Tam tud tako govorijo, po špansko ne?
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:53:27
|
|
|
|
mml
|
Limma a je na pacifiški ali na atlantski strani?
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:54:26
|
|
|
|
nana35
|
Eh pol pa nič...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:56:46
|
|
|
|
katee
|
Ja Mehika bi bila lahko, saj tam govorijo špansko. Ampak Mehika ni J Amerika, ampak sr. AMerika, a ni?
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:57:47
|
|
|
|
katee
|
Zakaj ne naštejemo vseh držav, ki so v Sr. in J. Ameriki, ena bo že pravilna, me pa jo bomo uganile
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 13:58:15
|
|
|
|
mml
|
Kaj pa recimo Belize? Tam vem, da je še veliko takih neodkirtih in neskomercializiranih plaž...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:01:05
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Ja Mehika bi bila lahko, saj tam govorijo špansko. Ampak Mehika ni J Amerika, ampak sr. AMerika, a ni? Ja je....samo kaj pa vem kako nas limma zavaja
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:01:49
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Zakaj ne naštejemo vseh držav, ki so v Sr. in J. Ameriki, ena bo že pravilna, me pa jo bomo uganile Tud tako bi se lahko šle A dobimo kaj za nagrado, mogoče potovanje v to lepo deželo?
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:02:16
|
|
|
|
mala pikica
|
limma ti pa nam res delaš skomine, lušte po domače Prekrasno je in najbolj sem žalostna, ker verjetno nikoli ne bom na takšnih plažah Jaz bi rekla kakšen Peru, Čile, to se mi zdi, da so bolj visoke države, sta pa tudi ob morju, tako da bi bilo možno. Upam, da nisem preveč falila Malo na namigni, če je bolj V ali bolj Z del Kosilo že imam kuhano, Gašper se igra tukaj zraven mene in pridno čakava atija, ki pa še ga kakšno uro ne bo. Danes gre k frizeru. Še vam nisem povedala, da greva v nedeljo, ko ima rojstni dan, na razvajanje v Habakuka. Celodnevno kopanje s savnami in masaža celega telesa. Oba hkrati Malo romantike ne škodi
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:03:27
|
|
|
|
katee
|
Jaz pa mislim da je ena od državic v Sr. Ameriki. Ne otočje, ampak celina. Hmmm...Panama? Honduras? Kostarica? Nene, Nikaragva je, sigurno!!!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:04:23
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml Kaj pa recimo Belize? Tam vem, da je še veliko takih neodkirtih in neskomercializiranih plaž... O takšnih državah pa se lahko samo vidve z limmo pogovarjata, nam ostalim se sanja ne, kje je to Limma če je kaj takšnega, nam lahko daš 100 poskusov, pa ne bomo ugotovile
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:04:47
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas A dobimo kaj za nagrado, mogoče potovanje v to lepo deželo? Za nagrado dobimo še par lepih slik od Limme!!!
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:05:56
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Ja Mehika bi bila lahko, saj tam govorijo špansko. Ampak Mehika ni J Amerika, ampak sr. AMerika, a ni? Ni Mehika, je pa srednja Amerika. Bravo, katee Na fotkah gledate Tihi ocean, lahko bi pa tudi Karibsko morje
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:06:23
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: mml Kaj pa recimo Belize? Tam vem, da je še veliko takih neodkirtih in neskomercializiranih plaž... O takšnih državah pa se lahko samo vidve z limmo pogovarjata, nam ostalim se sanja ne, kje je to Limma če je kaj takšnega, nam lahko daš 100 poskusov, pa ne bomo ugotovile Glih tole je meni zdajle na pamet prišlo, npr. za tale Belize še nikol nisem slišala Ampak mala pikica nikoli ne reci nikoli, mogoče pa kdaj obiščeš eno od teh lepih plaž
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:06:59
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee IZVIRNO SPOROČILO: katarinas A dobimo kaj za nagrado, mogoče potovanje v to lepo deželo? Za nagrado dobimo še par lepih slik od Limme!!! Za potovanje (beri: tri karte) še sami več ne bomo imeli (cene so šle v nebo), tako da bo nagrada res še par fotk aja, katarinas, pa ta dežela je na momente vse prej kot lepa...ja, res si bila blizu
< Sporočilo je popravil limma -- 5.12.2008 14:07:57 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:07:16
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: limma IZVIRNO SPOROČILO: katee Ja Mehika bi bila lahko, saj tam govorijo špansko. Ampak Mehika ni J Amerika, ampak sr. AMerika, a ni? Ni Mehika, je pa srednja Amerika. Bravo, katee Na fotkah gledate Tihi ocean, lahko bi pa tudi Karibsko morje No pa tudi jaz sem bila blizu Zdaj pa nam povej, ker ne zdržimo več
< Sporočilo je popravil katarinas -- 5.12.2008 14:08:05 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:11:11
|
|
|
|
mml
|
Haiti
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:11:14
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz se predam, mislim pa da je bila mml z Belizejem zelo blizu. Koliko sem zdaj gledala po internetu, je to ravno tam nekje Me pa prav jezi, da nimam Atlasa pri roki
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:12:21
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml Kaj pa recimo Belize? Tam vem, da je še veliko takih neodkirtih in neskomercializiranih plaž... mml, zelooo blizu si. Nisem ažurna, ker Neža pleza po men.. je spala premalo in sitnari.
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:13:53
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: mml Kaj pa recimo Belize? Tam vem, da je še veliko takih neodkirtih in neskomercializiranih plaž... O takšnih državah pa se lahko samo vidve z limmo pogovarjata, nam ostalim se sanja ne, kje je to Limma če je kaj takšnega, nam lahko daš 100 poskusov, pa ne bomo ugotovile To pa ni res... vse se lahko pogovarjamo, saj smo imele vse geografijo Seveda boste ugotovile! Me pa čudi, da še niste napisale ene "znane" države srednje Amerike - ampak ni ta Ni Haiti.
< Sporočilo je popravil limma -- 5.12.2008 14:14:51 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:14:55
|
|
|
|
nana35
|
limma,kvizkoteka končana??Vem,da je katalonija v Španiji,ampak ko sem pisala post,še ni bilo namigov za Ameriko...
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:15:57
|
|
|
|
limma
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 limma,kvizkoteka končana??Vem,da je katalonija v Španiji,ampak ko sem pisala post,še ni bilo namigov za Ameriko... Povem šele zvečer, ko bom dala še kakšno fotko gor. Saj vem, da veš... sem te zavedla s španščino.
< Sporočilo je popravil limma -- 5.12.2008 14:16:23 >
|
|
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:18:35
|
|
|
|
mml
|
Gvatemala?
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:20:28
|
|
|
|
mala pikica
|
Gvatemala, Honduras, Nikaragva?
|
|
RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del 5.12.2008 14:21:28
|
|
|
|
nana35
|
Sem malo gledala Srednjo Ameriko,lahko bi bilo marsikaj...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?