|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
4.12.2008 9:47:33   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...še zdaj sem včasih zaradi tega žalostna in bi to flašo in vse priprave z njo najraje nekam zabrisala......po drugi..bolj pomembni strani, pa sem srečna, da je pikec zdrav, pa magari zraste gor ob flaški.....

user posted image user posted image user posted image  ne bit žalostna, ful si naredila, v bolnico si mu mleko nosila.... prisilit ga ne moreš, glavno, da napreduje in je zdrav, kot si napisala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
4.12.2008 9:51:07   
*bubi*

ko sem prišla iz šok sobe, je prišla v sobo ena, ko je bila cel dan v porodni, rodila dvojčici,

moja cimra v 1. štuku? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4327
4.12.2008 9:51:31   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
4.12.2008 9:53:26   
*bubi*
Kak je blesavo zdaj to citiranje, ko ne gre, če označiš user posted image user posted image user posted image

V glavnem, glede CR.... jaz nikoli nikoli ne bi več pristala v tak porod, kot je bil pri bubiki. Pol na oddelku so mi vsi govorili, kak je bilo tako boljše, jaz sem res ful hitro okrevala, šivi me sploh boleli niso. Ampak ko pomislim, kaj je bubika skoz dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
4.12.2008 10:32:36   
botrca
Dobro jutro tudi od meneuser posted image . Smo bili celo jutro brez elektrike pa sem skoraj znorela. Zdaj upam, da jo ne bodo več mrdali.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
4.12.2008 10:34:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

kaj se ve to greteuser posted image ...jaz nič ne vem....no mislim to kar se pogovarjateuser posted image

Meni tudi to ni všeč. Saj valjda da vidi, da ima ZS. To zgleda že kot eno pravo vrtčevsko šuntanje user posted image user posted image user posted image

Evo, povem na glas, da mi ne bo treba mule kuhat user posted image

Kaj zdaj se bo še katera namulila za brezvezeuser posted image  Sploh ni bilo nobenega šuntanja. Če bo pa Saraya hotela bo sama povedala za kaj se je šlo. Ne bit kot otrok ki se takoj namuli.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
4.12.2008 11:03:08   
gold fish

ko sem prišla iz šok sobe, je prišla v sobo ena, ko je bila cel dan v porodni, rodila dvojčici,

moja cimra v 1. štuku? user posted image

user posted image  jes..., pol je bla kot rožica...kaj pa jazuser posted image
Mi je še zdaj smešno, ko mi je nekaj razlagala....jaz sem se pa delala kao da ne vem o kom govoriuser posted image

..jaz bi pa tak rada mojo cimro iz 1 štuka še srečala...nisma uspele si številk zamenjatuser posted image , pa tak sma se režale tisti teden, ko sma ble skupaj......  Je pa rodila malo pred tabo...Lariso.....drobčkeno deklico v 37t

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
4.12.2008 11:04:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dobro jutro tudi od meneuser posted image . Smo bili celo jutro brez elektrike pa sem skoraj znorela. Zdaj upam, da jo ne bodo več mrdali.

pri nas je tud ni bilo.....  Pa je blo kako obvestilouser posted image ....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
4.12.2008 11:06:17   
gold fish

kaj se ve to greteuser posted image ...jaz nič ne vem....no mislim to kar se pogovarjateuser posted image

Meni tudi to ni všeč. Saj valjda da vidi, da ima ZS. To zgleda že kot eno pravo vrtčevsko šuntanje user posted image user posted image user posted image

Kaj zdaj se bo še katera namulila za brezvezeuser posted image  Sploh ni bilo nobenega šuntanja. Če bo pa Saraya hotela bo sama povedala za kaj se je šlo. Ne bit kot otrok ki se takoj namuli.

jaz se nisem mulila...............user posted image ..................user posted image

...mislim pa si o čem je blo govora tak da user posted image   .....

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
4.12.2008 11:06:33   
botrca

pri nas je tud ni bilo.....  Pa je blo kako obvestilouser posted image ....

Nimam pojma, radia MB ne poslušam verjetno so tam kaj omenliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4335
4.12.2008 11:24:29   
arabela*

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
4.12.2008 11:27:59   
arabela*
Jaz pa sem pridnauser posted image
Kosilo je že perajd,sem kar na brzino naredila palačinke,pa še to minimalno,ker je mleka sfalilo.V štacuno pa se mi ne da.
Pa cvetačna in brokoli juhica zraven.

Danes ne gremo ven,ker ni časa,sem popoldne zasedena,Aneja pa tak verjetno gre na Miklavža potemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
4.12.2008 18:09:20   
arabela*
spet nobeneuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
4.12.2008 18:52:04   
gold fish
..jaz sem...samo malo čekiram, če dosti pišeteuser posted image ..ni panike...sfolgam prebrat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
4.12.2008 20:51:49   
gold fish
...to je pa naš mali sonček.....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4340
4.12.2008 21:03:41   
koala
Punce, naju jutri nebo, ker je dragi izredno dobil dopust, pa bomo družinski.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4341
4.12.2008 21:31:26   
Vrtnica79
A se vse šparate za nočnouser posted image user posted image

Hmm, tudi jaz nevem če bom ju3 utegnila prituser posted image . Mam neke stvari za porihtat, pa nevem kak bom z časomuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
4.12.2008 21:32:19   
Vrtnica79

...to je pa naš mali sonček.....

iiiiiiiii, kak je sladkiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4343
4.12.2008 21:41:25   
Vrtnica79

Ja, res. Dajte se no malo skulirat. Napiši ZS in ne okol govort. Pa se pol na tiho šuntajteuser posted image .

Sem prejela nekaj takih "javnih" ZS pa ni bilo nič opravljanja, pač neke zasebne stvari. Al pa meni nobena ne upa nič zašinfatuser posted image

Sem tudi jaz zdaj povedala na glas, pa kajuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
4.12.2008 21:59:39   
arabela*
dober večeruser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
4.12.2008 22:15:33   
Pandica
Dober večer

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
4.12.2008 22:21:14   
Pandica
Jaz pa sem že pogledala zdaj en del PB medtem, ko sem Zalo uspavala user posted image

Danes pop. sma bili v EP, sma šli Miklavža in Parklja gledat user posted image
Je bila še katera druga?

Srečanje ju3   kaj zdaj sploh bo? Sploh misli katera prit?
botrca  vem, da je še včeraj rekla, da pride, ampak, če bi bili edini, mislim, da se lahko tu kje bližje mi2 dobima in se ne rabima sploh v mesto vozit user posted image

Ju3 grem na obisk k prijateljici v P in pogledat malega user posted image   user posted image user posted image user posted image
Jeee, komaj čakam, da vidim malo štručko, saj sploh ne vem, če ga bom znala držat user posted image

Aja, pa danes je hotla Zala po EP kar hodit user posted image pa sma prazn vozek tišali user posted image
Pol sem še bla v Gingerju na kavici in še je tam vse prehodla okrog, kak ji je zdaj fajn, ko lahko hodi vsepovsod user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
4.12.2008 22:21:46   
Pandica
Saraya   ti prideš ju3?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
4.12.2008 22:25:52   
Pandica
Gold fish   mali je pa res pravi sonček, kak je luškan user posted image

Vrtnica79   pa daj nea si nekaj zdaj zmišluj no, daj pridi ju3, da se malo spet vidimo.

koala  škoda, da vaju nebo.

Bubi   kaj pa ti? Prideš?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
4.12.2008 22:37:41   
botrca
Pandica zs.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?