|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
3.12.2008 23:36:46   
botrca
V tretje gre rado lahko noč user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
3.12.2008 23:37:39   
Pandica
Botrca   se strinjam z tem kaj si napisala. Res, da boli, ko rojevaš, ni glih prijetno ne, samo je pa pol kljub temu res okrevaje veliko lažje ja.
Jaz sem bila "cela" zašita spodaj user posted image leva in desna stran, imela zunanje in notranje šive pa sem tut sedela že drug dan, sicer na blazini za dojenje, ker so me šivi boleli, ko hudič, samo vseeno.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
3.12.2008 23:38:02   
Pandica
Ti si bla kaj rezana in šivana? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
3.12.2008 23:38:46   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pa ite v rit babe user posted image , zaradi vas zdaj tu gor čepim, da bom lahko zdaj samo še 1 del PB pogledala, ker pri drugem bom že itak spala zraven user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  kdo ti je pa rekel da tu visišuser posted image user posted image user posted image ?

Ti, če se pravim spomnim user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
3.12.2008 23:39:07   
Pandica

V tretje gre rado lahko noč user posted image .

Ha ha ha

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
3.12.2008 23:40:24   
botrca

Botrca   se strinjam z tem kaj si napisala. Res, da boli, ko rojevaš, ni glih prijetno ne, samo je pa pol kljub temu res okrevaje veliko lažje ja.
Jaz sem bila "cela" zašita spodaj user posted image leva in desna stran, imela zunanje in notranje šive pa sem tut sedela že drug dan, sicer na blazini za dojenje, ker so me šivi boleli, ko hudič, samo vseeno.

Jaz sem tudi bila šivana in so me boli šivi še nekaj časa ampak je naraven porod res boljši. No, da me ne bo katera narobe razumela, če ne gre drugače kot CR ok. Okrevanje je pa lažje. Še moj user posted image  me je mazal, ker nisem videla rano z enim oljem pa sem pozabila kako se mu reče.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
3.12.2008 23:41:20   
botrca

Pa ite v rit babe user posted image , zaradi vas zdaj tu gor čepim, da bom lahko zdaj samo še 1 del PB pogledala, ker pri drugem bom že itak spala zraven user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  kdo ti je pa rekel da tu visišuser posted image user posted image user posted image ?

Ti, če se pravim spomnim user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
3.12.2008 23:41:40   
Pandica
z Šentjanževim oljem user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
3.12.2008 23:41:57   
Pandica
Jaz sem si tut z njim mazala šive

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.12.2008 23:42:10   
botrca
Rezana sem tudi bila.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.12.2008 23:42:47   
gold fish

Zato pa sem se jaz srečna, da sem rodila po naravni poti, sem si celo nosečnost to želela in, da bom dojila in uspelo mi je oboje user posted image  user posted image  user posted image
Mamina ziza še je zdaj pri 14 mesecih zakon user posted image user posted image user posted image

jaz sem si prvič tud to želela, zdaj drugič se pa vedela, da bo po naravni poti bolj težko....se ne odpiram kljub popadkom..... in sem se raje takoj zmenila za cr...če se ne bi ...bi bil moj mali pikec zdaj mogoče že user posted image ....tak so mi rekli pol pediatri..... vprašanje kak bi se mučil tiste ure z dihanje,, če še pljučke niso bile čisto zrele.......

...glede dojenja...pri prvem mi je uspelo klju cr ...13 mesecev brez dodatka

...sedaj sem bila tudi v to prepričana, mlekeca ful...ampak splet okoliščin takšen, da mi ni tega dopuščal...pol ko smo pa prišli domov, pa je bilo že dete navajeno na flaško z veliko luknjo...in mama mlekarica je lahko samo user posted image , ker ni šlo.....

...še zdaj sem včasih zaradi tega žalostna in bi to flašo in vse priprave z njo najraje nekam zabrisala......po drugi..bolj pomembni strani, pa sem srečna, da je pikec zdrav, pa magari zraste gor ob flaški.....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.12.2008 23:42:57   
botrca

z Šentjanževim oljem user posted image

Točno, hvala da si me spomnila. Zdaj sem ga sestri, ko je rodila dala.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.12.2008 23:44:01   
Pandica
user posted image   ojoj, boga revica kaj si dala vse skozi user posted image
Kako pa je pol z dojenjem pri CR? Ker ta prijateljica se zdaj full matra z malim in upam in držim pesti, da jima uspe. Bi rada bila taka dojilja kot sem jaz, krava mlekarica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.12.2008 23:44:44   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Zato pa sem se jaz srečna, da sem rodila po naravni poti, sem si celo nosečnost to želela in, da bom dojila in uspelo mi je oboje user posted image  user posted image  user posted image
Mamina ziza še je zdaj pri 14 mesecih zakon user posted image user posted image user posted image

jaz sem si prvič tud to želela, zdaj drugič se pa vedela, da bo po naravni poti bolj težko....se ne odpiram kljub popadkom..... in sem se raje takoj zmenila za cr...če se ne bi ...bi bil moj mali pikec zdaj mogoče že user posted image ....tak so mi rekli pol pediatri..... vprašanje kak bi se mučil tiste ure z dihanje,, če še pljučke niso bile čisto zrele.......

...glede dojenja...pri prvem mi je uspelo klju cr ...13 mesecev brez dodatka

...sedaj sem bila tudi v to prepričana, mlekeca ful...ampak splet okoliščin takšen, da mi ni tega dopuščal...pol ko smo pa prišli domov, pa je bilo že dete navajeno na flaško z veliko luknjo...in mama mlekarica je lahko samo user posted image , ker ni šlo.....

...še zdaj sem včasih zaradi tega žalostna in bi to flašo in vse priprave z njo najraje nekam zabrisala......po drugi..bolj pomembni strani, pa sem srečna, da je pikec zdrav, pa magari zraste gor ob flaški.....

Kaj je pa tu čudnega? Moj je tudi na flaški zrasel pa mu kaj manjka. Če ni mleka, ga ni.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.12.2008 23:45:36   
botrca
Adio user posted image .........ni me...............papa.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
3.12.2008 23:46:22   
gold fish

Ja, saj nisi sposobna za nič. Jaz sem imela eno ki je prišla zjutraj ob 5h iz porodne in je imela CR. Spala je še oz. zbujala se je in je bila ful omotična zeblo jo je in bila je ful slabotna. Malega je dobila če se ne motim po 3-4 urah. Ko sem njo gledala sem si rekla, rojevala si 2 dni , bolelo kot user posted image  ampak se je splačalo, ker sem naslednje jutro že sedela na postelji (rodila 18:28) ona pa se je komaj obračala. Okrevanje je težje in bolj mučno in dolgo. Edino da pri porodu ne boli.

ko sem prišla iz šok sobe, je prišla v sobo ena, ko je bila cel dan v porodni, rodila dvojčici, bila ful raztrgana in ful krvi zgubila, so ji dali transfuzijo.....bila taka, da user posted image ....drugi dan...ona lepo skače tam, jaz pa kot kaka oma komaj zlezla dol s postelje....

.... okrevanje je res user posted image , samo kaj češ, če ne gre...ne gre....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
3.12.2008 23:46:53   
Pandica
user posted image aha, vidim, da si mi že odg. glede CR in dojenja, hvala.

Kako pa je zdaj recimo pri tebi, če bi še hotela imet eno user posted image ? Ni tak, da naredijo samo 2 oz. 3 x CR največ? Zakaj pa je temu tako?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
3.12.2008 23:48:47   
Pandica

Adio user posted image .........ni me...............papa.

Daj počakaj, da ura preskoči na 0.00h user posted image te pa jaz tut grem sem se odločla user posted image gledat še PB user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
3.12.2008 23:52:58   
gold fish

Kako pa je pol z dojenjem pri CR? Ker ta prijateljica se zdaj full matra z malim in upam in držim pesti, da jima uspe. Bi rada bila taka dojilja kot sem jaz, krava mlekarica user posted image user posted image user posted image

če ne bi bila jaz pri prvem vztrajna...in to fuuuuuuuuuuuuuuul...ne bi bilo nič.....

...mali ni znal zagrabiti, če so mu takoj brizgali not...., se je enih 5 sester sukalo okrog mene in moje dojke, pa prijemalo, pa vtikalo bradavico malemu v usta, pa nastavki, pa user posted image ....skratka jaz sem mu jo nonstop tiščala v usta in pol se mi je obrestovalouser posted image ..   ...pikec se je tak na dojko navezal, da je na morju mojo mamo, ko jo je videl oben ohne skoraj podudlaluser posted image

...ta moj mali sonček...pa zaenkratuser posted image ..ne mare zizike......sem ga danes dala na previjalno, sama pa sem se šla tuširat in ga je možek rihtal....pa sem bila gola, mali niti trznil ni.....ko da vidi kakega tujcauser posted image ...ne pa moje prsi

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
3.12.2008 23:58:11   
gold fish

Kaj je pa tu čudnega? Moj je tudi na flaški zrasel pa mu kaj manjka. Če ni mleka, ga ni.

nič ni čudnega.......  samo pri meni je bilo ful mleka ..... ko je bil v bolnici sem si črpala in mu nosila, dojit ga nisem smela, ker je bil preslaboten....

...tud doma je spil pri meni max 50ml in nič več.....glavo dal stran in z odprtimi usti čakal.......     meni pa mleko teklo...
....drugače je pa v povprečju spil 10 - 20 ml nič več.......normalno, da sem mu dala flaško...najprej moje mleko.....samo pol se sčasoma več ne dela tako, če ti od začetka ne dojiš...

....težko je to spravit v besedah tu gor......

.... če nimaš mleka ti je nekak logično, da mu daš dodatek.....če ga pa imaš in so druge tehnične težave, pa psiha rabi en cajt da skapirain da si opomore.....

...upam, da razumete kaj sem hotela povedati....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
4.12.2008 0:01:55   
gold fish

user posted image aha, vidim, da si mi že odg. glede CR in dojenja, hvala.

Kako pa je zdaj recimo pri tebi, če bi še hotela imet eno user posted image ? Ni tak, da naredijo samo 2 oz. 3 x CR največ? Zakaj pa je temu tako?

če bi še imela enega user posted image ..bi bil cr....v vsakem primeru, ker je stena maternice ful tanka in tam, ko je šiv lahko v nosečnosti oz. pri normalnem porodu med popadki poči.....  Meni je že zdaj pelkičeva rekla, ker sem ful nizko nosila, da je čist tanka stena..... da naj probam đše vsaj 14 dni zdržat....in sem mislim, da glih 16 dni....

...ampak jaz sem zaključila moje poslanstvo ........ če bi šlo tak ven...ja, sedaj....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
4.12.2008 0:04:52   
Pandica
Lahko noč, tipček iz PB me kliče user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4322
4.12.2008 0:05:10   
Pandica
Ju3 nadaljujemo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
4.12.2008 9:24:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaj se ve to greteuser posted image ...jaz nič ne vem....no mislim to kar se pogovarjateuser posted image

Meni tudi to ni všeč. Saj valjda da vidi, da ima ZS. To zgleda že kot eno pravo vrtčevsko šuntanje user posted image user posted image user posted image

Evo, povem na glas, da mi ne bo treba mule kuhat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4324
4.12.2008 9:30:57   
*bubi*

Moj "trebušček" 2 dni preden se je rodila Zala in 10 dni čez PDP user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  občudujem take, ki imajo res samo trebušček

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?