Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
zdej sem pa ker očitno nisem vredna bit na seznamu pa čeprav sem tud jaz dobra duša denar nakazala. mah...
Joj puncica moja draga, ne bit jezna no. HM ima toliko ZS-jev, da komaj sproti odgovarja in ne vem če si videla ampak piše, da če je koga pozabila napisati naj se ji javi. Verjemi mi, nisi bila namerno izpuščena res ne.
pa oka sej nisem jezna no, sam žalostna, pa dejansko zdej ne vem al je zdej to prejela al sem čist nekam ne vem kam nakazala. Sej sem jo kontaktirala, pa bom vidla kaj bo rekla, če je sploh dobila, sej ni bilo veliko nekaj pa le in bi rada da se tole ponuca zanju, ne pa da pobere kaka banka al kdorkoli drug.
pa oka sej nisem jezna no, sam žalostna, pa dejansko zdej ne vem al je zdej to prejela al sem čist nekam ne vem kam nakazala. Sej sem jo kontaktirala, pa bom vidla kaj bo rekla, če je sploh dobila, sej ni bilo veliko nekaj pa le in bi rada da se tole ponuca zanju, ne pa da pobere kaka banka al kdorkoli drug.
ja, porkaduš, zakaj si nakazala denar: da pomagaš ali zato, da boš vidna na seznamu?
in ne boj se, nihče ga ne bo pobral..... kar tak pa to tudi ne gre....
Evo, par dni me ni na RR pa ze cela akcija! Bravo Sem bla ful vesela, prav neverjetno ste tole zorganizirale...Super ste!! Zdej grem pa gledat voscilnice hihi...a ja, pa vsem svojim prijateljem poslat mail z linkom da bodo ja kaj nabavli
Nekaj dni bo še trajalo, da se vse čestitke zberejo, pofotografirajo in vstavijo v album, dajte nam še par dni časa. Medtem pa je zelo zaželjeno, da tisti, ki bi radi imeli dobrodelne čestitke, to javite na mail. Tudi če razpoložljivih čestitk še ni. Da vemo, koliko čestitk naj naredimo tudi me same. Jaz sem že s polepljenimi prsti. Tudi če čestitk še ni videti, bodo vse lepe, obljubimo!
Če je še kje katera, ki bi lahko naredila večje število čestitk, in jih osebno poslala kupcem čestitk, naj nam javi.