Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 17:54:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy joj men pa tko zdele cheescake disi,...sem se dol kr navadla ,..majo tolk dobre da bi se kroznik pojedu zravn,...pa k zdele razmislam o tem pa slikce gledam,..tamala brca k pr norcih,...zgleda da bi ona tud tortico
< Sporočilo je popravil spps -- 4.12.2008 17:56:19 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 17:55:36
|
|
|
|
spps
|
yassy,sem prilepla tvojo tortico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 17:56:39
|
|
|
|
felix7
|
čao punce, spet jest tasa, ti nič ne skrbi, vse bo ok, te me čuvamo. Moraš verjet, da bo vse v redu, pa bo res. Pač greš mal v bolnico pogledat, kako zgleda sicer o tej nosečniški sladkorni po pravici povedano pojma nimam, tako da me lahko tiste bolj poučene na kratko informirate, kakšne so njene posledice. Pa še to, a ve pred vsakim pregledom date kri, da vam to čekirajo? Meni so zadnjič pred morfologijo preverili tudi kri, zdaj za v torek mi pa nič ni rekla, da moram en dan prej še kri dat. andreja, jaz glasujem za MARIJA EMA Ema je tudi meni zelo všeč (pa Marija tut, a ne), samo mož ni podpisal za to, pa smo drugo ime zbrali. Za punčko sva si bila takoj enotna, za fantka se pa še zdej ne znava zmenit. No, upam, da bo punčka, da se ne bova skregala pupa, a ni v Švici ful šiptarjev? enkrat mi je nekdo rekel, da jih je tam vse polno, pa nej ti kakšen speče burek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 17:57:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša babe a lahko nehate eno uročvekat da vas najprej preberem..... .....al pa če mi nardite povzetek od pol dvanajste ure dalje ker sm bla takrat nazadnje gor..... sm bla v Lublan.....sva šle z mojo mami mal v šoping....ni blo nč pretresljivga.....sm šla mal slatkiše v Mullerja nabavt......drgač pa fasngo....pa sej veste kako je to.... no grem vas zdele brat pa se pol tipkamo.... težka bo ... ker jaz moram pohvalit mojga bodočega moža, vse je opral, zložil in zdaj mam lepe sive spodnje hlačke hahahahahahahahahaahahahahahahaha a včasih so bile bele?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 17:58:02
|
|
|
|
felix7
|
ja, pupa, ko si mu dala perilo za prat, si morala prevzeti tudi takšna tveganja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 17:59:08
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dali,a ti je Puško že kaj odpisal? Ne, Puši mi ni še nič odpisal. Zdej bom spet poklicala mojo G, ma danes pop. ambulanto.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 17:59:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ja, pupa, ko si mu dala perilo za prat, si morala prevzeti tudi takšna tveganja ma saj ni panike,če je mal barve pomešal Pupa jemlji tak,kot,da imaš novo perilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:00:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps Dali,a ti je Puško že kaj odpisal? Ne, Puši mi ni še nič odpisal. Zdej bom spet poklicala mojo G, ma danes pop. ambulanto. a G še nisi dobila?fajn se zmeni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:02:43
|
|
|
|
Dali*
|
Ve ste še kr pri hrani...jst pa spet lačna..... Sem pred 30 minutami pojedla pleskavico v lepinji s full zelenjave, mi je mami prinesla, in je bla tok sočna, da bi lahko pojedla 3 ali več, če bi še imela. Njamsi njamsi... Včasih pa še ene cele nisem mogla. Ja, zgleda da bo tale naš sinček pravi gurman in debelinko, nima nobene več pri hrani...Skoz bi jedla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:02:52
|
|
|
|
Yassy
|
spps-hvala za popravek,...sem hotla tkole narest pa mi ni ratal:S no zdej jo pa vidm,...njami njamiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:04:25
|
|
|
|
Dali*
|
a ma ktera kak fajni recept za točno tak ko je na sliki cheesecake???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:04:34
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čao punce, spet jest tasa, ti nič ne skrbi, vse bo ok, te me čuvamo. Moraš verjet, da bo vse v redu, pa bo res. Pač greš mal v bolnico pogledat, kako zgleda sicer o tej nosečniški sladkorni po pravici povedano pojma nimam, tako da me lahko tiste bolj poučene na kratko informirate, kakšne so njene posledice. Pa še to, a ve pred vsakim pregledom date kri, da vam to čekirajo? Meni so zadnjič pred morfologijo preverili tudi kri, zdaj za v torek mi pa nič ni rekla, da moram en dan prej še kri dat. andreja, jaz glasujem za MARIJA EMA Ema je tudi meni zelo všeč (pa Marija tut, a ne), samo mož ni podpisal za to, pa smo drugo ime zbrali. Za punčko sva si bila takoj enotna, za fantka se pa še zdej ne znava zmenit. No, upam, da bo punčka, da se ne bova skregala pupa, a ni v Švici ful šiptarjev? enkrat mi je nekdo rekel, da jih je tam vse polno, pa nej ti kakšen speče burek i wish... no tle v krogu 50 km jih ni, al se pa dobr skrivajo... je več zamorcev... je azil v chiassu, samo oni ravn ne delajo mojih burekov hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:04:52
|
|
|
|
felix7
|
sem zdajle spet hotla glasovat za bušije, pa kar ne dela. Oziroma, za določene dela, za določene pa ne. Za trinity mi recimo ni uspelo, pa za Persido tut ne. Ma, ful nefer.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:05:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Ve ste še kr pri hrani...jst pa spet lačna..... Sem pred 30 minutami pojedla pleskavico v lepinji s full zelenjave, mi je mami prinesla, in je bla tok sočna, da bi lahko pojedla 3 ali več, če bi še imela. Njamsi njamsi... Včasih pa še ene cele nisem mogla. Ja, zgleda da bo tale naš sinček pravi gurman in debelinko, nima nobene več pri hrani...Skoz bi jedla... dali pa mi smo skor zmer pr hrani in jaz bi tud to jedla ko si ti... samo dobim zdaj kebab je šou moj lubi že iskat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:07:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem zdajle spet hotla glasovat za bušije, pa kar ne dela. Oziroma, za določene dela, za določene pa ne. Za trinity mi recimo ni uspelo, pa za Persido tut ne. Ma, ful nefer. to glasovanje je v k...,sem gledala,da ena že ima skoraj 900 glasov ,no pa je menda edina,ki ima povprečje 4ih zvezdic.ostale smo bolj al manj s tremi zvezdicami larifari je vse skupaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:09:39
|
|
|
|
Yassy
|
pupa- fajn mas novo barvp,..pa nau treba novga kupvat,...ce ces pa belo nazaj, nej ti pa v klor pomoc bos mela pa spet staro perilo,..hehhehehe to isto k moj,...sam s to razliko da is je moj neredu vojaske gate sivo bele,...sekaste
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:09:56
|
|
|
|
felix7
|
ampak majo pa ene čist profi fotografije tam na tekmovanju, mislim, take da res vidiš, da jih je en ta prav fotograf posnel. Hudo, a ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:11:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy pupa- fajn mas novo barvp,..pa nau treba novga kupvat,...ce ces pa belo nazaj, nej ti pa v klor pomoc bos mela pa spet staro perilo,..hehhehehe to isto k moj,...sam s to razliko da is je moj neredu vojaske gate sivo bele,...sekaste ćist po modi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:12:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ampak majo pa ene čist profi fotografije tam na tekmovanju, mislim, take da res vidiš, da jih je en ta prav fotograf posnel. Hudo, a ne. mi nimamo šans,ker smo amaterke -smo pa definitvno zmagovalke med marčevkami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:12:04
|
|
|
|
Dali*
|
...no in zdej dobim tole na zs.... Drage (bodoče) mamice! Fotonatečaj "Moj okrogli trebušček" se zaključuje. Glasujte za najlepšo fotko ali le poglejte čudovite slikice trebuščkov TUKAJ! Glasovanje poteka do 7.12., vsi udeleženci se potegujejo za super nagrade. Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:12:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...no in zdej dobim tole na zs.... Drage (bodoče) mamice! Fotonatečaj "Moj okrogli trebušček" se zaključuje. Glasujte za najlepšo fotko ali le poglejte čudovite slikice trebuščkov TUKAJ! Glasovanje poteka do 7.12., vsi udeleženci se potegujejo za super nagrade. Pozdrav! jaz sem ga tud dobla kar naprej nekaj spreminjajo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:13:20
|
|
|
|
Yassy
|
Felix- ja jst vem da jih je vsvici poln,...sam tm zurich,bern, bazel,...tm jih je poln,...sej ves tko k koncertov balkanskih ˝zvezd˝
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:14:57
|
|
|
|
Pupa7
|
ej, pupe mal sm gledala tele bušije, pa sej ene bojo rodile še predn bo konc nagradne igre madonca,,, kaj pa pol??? hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:16:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ej, pupe mal sm gledala tele bušije, pa sej ene bojo rodile še predn bo konc nagradne igre madonca,,, kaj pa pol??? hahahaha nekatere so že rodile,nekatere pa že nekaj časa niso noseče
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 4.12.2008 18:17:05
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* ...no in zdej dobim tole na zs.... Drage (bodoče) mamice! Fotonatečaj "Moj okrogli trebušček" se zaključuje. Glasujte za najlepšo fotko ali le poglejte čudovite slikice trebuščkov TUKAJ! Glasovanje poteka do 7.12., vsi udeleženci se potegujejo za super nagrade. Pozdrav! jaz sem ga tud dobla kar naprej nekaj spreminjajo ma sej v tem je fora...da bi se kao moglo zaključit 5.12. in pošljejo 3 dni prej, da se zaključuje...haloooooooo, pa saj je še tri dni do konca in komaj dva dni poteka... se je bolj kot ne šele pričelo, kot pa da se zaključuje...glede na to, da se je začelo 2.12. zvečer!!! Mah...tle je neka čudna kuhna... 900 glasov??? sej tok ni niti uporabnikov na RR, heh. Al pa so se nekatere že 100 x registrirale kot novi člani in glasujejo...babe zmešane... men tok dol visi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?