|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 16:50:33   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

hei punce.
Jaz pa sem tak slabe voljeuser posted image .
Sem bla glih v največjem nakupovalnem navalu ko mi zazvoni sgm. Pogledam cifro pa vidim 022286... pa sem že vedla,..nič kaj dobrega. To je cifra od moje G. Nisem vedla al se naj oglasim ali ne. Pa seveda se, pa mi reče, da so prišli izvidi in da naj jutri čimprej pridem po napotnico za bolnišnico, da se grem malo pokazat pa naret še kak test. Kr obmolknila sem (kar ni v moji navadiuser posted image ) in samo potrdila.
Sem na hitro izbrala darilce pa samo šla iz rgovine, ker so se mi solze samo vlile. Pa kaj za hudiča še me lahko kaj vftrofi? Prvo user posted image  s križem, zdaj sladkorna,... hjojjj user posted image user posted image  nimam sreče..!!

Dali* upam, da ti bo Pušenjak dal kak dober odgovor kaj je vzrok bolečine.. user posted image

ne se sekirat. saj bo vse ok... jaz sem tudi bla tak žalostna ko me je G poslal v bolnico. pol pa sem ugotovila, da je v bistvu to ful v redu da je tak odreagiral. saj ni nujno da boš tudi tam mela povišan sladkor. samo to da te da v bolnico na preizkave je ful fajn, ker pomeni da ful pazi na tebe... tak sem si jaz mislila in pol sem šla z lažjim srcem....

drži se

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.12.2008 16:55:05   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Tasa-vse bo ok, če bo treba dijeto, pa boš, vse zauser posted image

Dali ti pa le poklič zato so tam da nam povejo kaj nam je ane, verjetno se pa res kej razteza.

Pupa- na kateri strani ležiš, zdaj

NA HRBTU HAHAHAHA PA TI? SI NA DESNI SEVEDA DA LAH TIPKAŠ... JAZ MAM LABTOPA V NAROČJU PA NAPOL SEDEČI POLOŽAJ, PA GASA ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.12.2008 16:57:56   
Yassy
Tasa- vse bo ok bos vidla, drzimo vse pestke za tebe,..pa mocno stiskamo,.....nc se sekirat vse bo ok, pa ne bit zalosta to bebica vse obcuti,..je tesko ampak mormo bit mocne,...sej ves kako pravjo, zenske mamo zelezno voljo,....mal busija pobozi pa mal se z bebico pogovarji, pa bos vidla da bo vse ok,...mi pa zravn zate in ob tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.12.2008 16:58:26   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

ja kam ste se pa zdej vse skrile, a limonade gledate na tv-ju???
Pupa- a si se naspala????? upam da si kej lepga sanjala:)

Nč nism sanjala, sm spala ko top hahahah pa ti? si se segrela? hahahah

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.12.2008 16:58:29   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Tasa ti pa po moje čim manj te čenčaste forume.. mene so že tolkokrat zadepresirali, da mi je blo žal, da sm jih sploh odprla...
sej jutrišnji dan bo kmalu tu, pa G in pregled tudi.. tam boš zvedla najbolj zanesljive info!

pa sej veš... samo pozitiva!!user posted image

tasa res ne smeš tega čitat. se pridružujem mnenju jjasne 85. meni je moja zdravnica prav prepovedala te forume brat, ko sem za pritisk okoli brskala. rekla je da to eni take bedarije pišejo da ti je slabo in pol se brezveze sekiraš...

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.12.2008 16:59:09   
trezika
tasa NAJLEPŠA HVALA ZA ČOKOLADO...user posted image user posted image user posted image KAKO SI VEDELA, DA OBOŽUJEM LEDENKO?? Sicer pa katere čokolade js ne obožujemuser posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.12.2008 17:01:30   
Yassy
mejckeno ja,...sam mamskoz hladne roke, pa ne vem od cesa,..pol pa itak hladne roke pa se pocutm k da sem na antaraktiki, tko k moj prav brez cunj,....user posted image user posted image user posted image user posted image mi je lih zanc reku cak kako je ze tm k ti pravs da je ful mrz,...sem rekla ja antarktika,pa prav ja no to, me zebe k da sem nag na antaraktikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prov pa bodi na antaraktiki,....user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ga ucila stet v slovenscini,...sej se nism zravn polulala od smeha,...res ne

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.12.2008 17:08:26   
Yassy
joj madonca zdej ste se men apetit vzdignle z cokolado,,..user posted image ja nc pa dejmo mal cukra vase spravt

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.12.2008 17:15:11   
Pupa7

joj madonca zdej ste se men apetit vzdignle z cokolado,,..user posted image ja nc pa dejmo mal cukra vase spravt

jst sm že zmazala par čokoladnih piškotkov user posted image zdaj pa cincam a bi mcdonalds al kebab... hmm to je zdaj vprašanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.12.2008 17:16:37   
Yassy
pupa- dej kr oboje, pa ne bo vec uprasanje,...sam pol bos mela pa spet problem oz. se eno vprasanje,...kerga zmazat ta prvega,...hmuser posted image user posted image to je sedaj vprasanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.12.2008 17:20:18   
Pupa7

pupa- dej kr oboje, pa ne bo vec uprasanje,...sam pol bos mela pa spet problem oz. se eno vprasanje,...kerga zmazat ta prvega,...hmuser posted image user posted image to je sedaj vprasanjeuser posted image user posted image

joj pa že tko sm ko nasedli kit tle u postli hahahahaha in vprašanje jojjj kok enih vprašanj hahahahahahahahahahahahahaha ti sporočim kaj sm se odločla ... ker mcdonalds ni ravn horsburger o katerem sanjam že cel dan, tle pa tud nimajo nobenih šiptarjev madonca, da bi si lah kako orto packarijo umisnla če že, pa mi pravi ja da mamo pa tajski take-away hahahahahahaha jaz pa bi balkansko hrano jedla hahahahahah

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.12.2008 17:21:14   
MalaČebelica
hjoj jaz bom tudi se šla malo posladkat.... po moje vas bom morala nehat brat iz varnostnih razlogov - ker pol samo jem, ko mu take lušte delate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.12.2008 17:25:19   
Yassy
pupa- pol pa kr lepo dragija nahecaj naj kupi sestavine,.pa sugeriraj kako se nardi kebab al pa cevapi pa naj pripravi, al pa caki mam bolso idejo,...bom probala on-line bakan restaurant najdt, pa si pol lahko po zelji zberes kaj pa kako da se ne bos tko odlocala, kar se pa horsa tice,...jst sem lih dans zrebicka papala v omakci,..njamiiiii je blo fajn, ti poslem je v gobovi omakci, mesek je pa tak mehek da se kar topi v ustih,..pa se veliko zeleza,..dobro za bebico:)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.12.2008 17:27:20   
Pupa7

pupa- pol pa kr lepo dragija nahecaj naj kupi sestavine,.pa sugeriraj kako se nardi kebab al pa cevapi pa naj pripravi, al pa caki mam bolso idejo,...bom probala on-line bakan restaurant najdt, pa si pol lahko po zelji zberes kaj pa kako da se ne bos tko odlocala, kar se pa horsa tice,...jst sem lih dans zrebicka papala v omakci,..njamiiiii je blo fajn, ti poslem je v gobovi omakci, mesek je pa tak mehek da se kar topi v ustih,..pa se veliko zeleza,..dobro za bebico:)

al si ti žleht hahahahaha mi se sline cedijo jaojao hahahaha

sm se odločla za kebab, in gre zdaj iskat v restavracijo ta pravga hahahaha user posted image user posted image user posted image njamiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.12.2008 17:27:48   
Yassy
mala čebelica, jst si ze kr v naprej iz varnostnih razlogov coklado pa piskote nekam visok v omaro skrijem, da jih ne dosezem k se mi ne da plezat gor pol,..pa raj mandarine pa jabuka na nizji nivo, bl pametno,...no sej da ne bos slucajno misla, da ne najdempol nutele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.12.2008 17:28:56   
Yassy
pupa no dej, jst ti pa poslem tole bos se to poskusla,...ni sicer balkan je pa domace hehehehehehehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.12.2008 17:29:48   
Pupa7
pol pa pošlji no user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.12.2008 17:35:23   
Yassy
no dokler bos nazaj, bo ze na mizi,... hhehehehehe

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.12.2008 17:36:48   
tasa_m
nebom vas več brala ker mi delate lušte!! user posted image user posted image  kebab,Mc'donalds,.. mljask
so reklame pa sem hitro izkoristla.
men pa je moj prinesel celo vrečo jogurtov. Njega v tgovino poslat user posted image  Očitno bom po njegovem lahko bla sam na jogurtih, nič druga..user posted image
Mi je rekel, da drugi teden v januarju bom mogla domov za teden dni, ker pride njegov kolega in bosta celo stanovanje poštrihala tak da iz varnostnih razlogov bo bolje da bom doma.. user posted image  verjetno bolje ja ker kolko poznam mojga pa njegovega kolega bo 2 dni samo alko tekel, pol pa še nekaj barve na steno.. user posted image user posted image

pridem pol.. čao bao user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.12.2008 17:38:58   
Pupa7

no dokler bos nazaj, bo ze na mizi,... hhehehehehe

pa jaz sem skoz tle hahahaha...

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.12.2008 17:40:19   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

nebom vas več brala ker mi delate lušte!! user posted image user posted image  kebab,Mc'donalds,.. mljask
so reklame pa sem hitro izkoristla.
men pa je moj prinesel celo vrečo jogurtov. Njega v tgovino poslat user posted image  Očitno bom po njegovem lahko bla sam na jogurtih, nič druga..user posted image
Mi je rekel, da drugi teden v januarju bom mogla domov za teden dni, ker pride njegov kolega in bosta celo stanovanje poštrihala tak da iz varnostnih razlogov bo bolje da bom doma.. user posted image  verjetno bolje ja ker kolko poznam mojga pa njegovega kolega bo 2 dni samo alko tekel, pol pa še nekaj barve na steno.. user posted image user posted image

pridem pol.. čao bao user posted image

tasa mogoč so to z barvanjem samo novoletne zaobljube saj veš tiste ki se jih pol nihče ne drži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.12.2008 17:41:00   
spps
eto mene za comp,kaj dogaja?
tasa-valjda,da bo s tabo in bebico vse ok,prav tako z vsemi ostalimiuser posted image user posted image user posted image tu sploh ni pardona,da bi bilo kako drugače,a ne??

Dali,a ti je Puško že kaj odpisal?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.12.2008 17:41:41   
helimaša
babe a lahko nehate eno uročvekat da vas najprej preberem.....user posted image user posted image user posted image .....al pa če mi nardite povzetek od pol dvanajste ure dalje ker sm bla takrat nazadnje gor.....
sm bla v Lublan.....sva šle z mojo mami mal v šoping....ni blo nč pretresljivga.....sm šla mal slatkiše v Mullerja nabavt......drgač pa fasngo....pa sej veste kako je to....
no grem vas zdele brat pa se pol tipkamo....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.12.2008 17:50:25   
Yassy
joj men pa tko zdele cheescake disi,...sem se dol kr navadla ,..majo tolk dobre da bi se kroznik pojedu zravn,...pa k zdele razmislam o tem pa slikce gledam,..tamala brca k pr norcih,...zgleda da bi ona tud tortico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://shop.thecheesecakefactory.com/wcsstore/TCFCatalogAssetStore/images/catalog/Cheesecakes/Slices/Large/100166_ALT_IMG_LG.jpg

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.12.2008 17:54:40   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

babe a lahko nehate eno uročvekat da vas najprej preberem.....user posted image user posted image user posted image .....al pa če mi nardite povzetek od pol dvanajste ure dalje ker sm bla takrat nazadnje gor.....
sm bla v Lublan.....sva šle z mojo mami mal v šoping....ni blo nč pretresljivga.....sm šla mal slatkiše v Mullerja nabavt......drgač pa fasngo....pa sej veste kako je to....
no grem vas zdele brat pa se pol tipkamo....

težka bo ... user posted image user posted image user posted image user posted image

ker jaz moram pohvalit mojga bodočega moža, vse je opral, zložil in zdaj mam lepe sive spodnje hlačke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahahahahahaahahahahahahaha

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?