|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 17:54:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

joj men pa tko zdele cheescake disi,...sem se dol kr navadla ,..majo tolk dobre da bi se kroznik pojedu zravn,...pa k zdele razmislam o tem pa slikce gledam,..tamala brca k pr norcih,...zgleda da bi ona tud tortico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 4.12.2008 17:56:19 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.12.2008 17:55:36   
spps
yassy,sem prilepla tvojo torticouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.12.2008 17:56:39   
felix7
čao punce,

spet jest user posted image

tasa, ti nič ne skrbi, vse bo ok, te me čuvamo. Moraš verjet, da bo vse v redu, pa bo res. Pač greš mal v bolnico pogledat, kako zgleda user posted image  sicer o tej nosečniški sladkorni po pravici povedano pojma nimam, tako da me lahko tiste bolj poučene na kratko informirate, kakšne so njene posledice. Pa še to, a ve pred vsakim pregledom date kri, da vam to čekirajo? Meni so zadnjič pred morfologijo preverili tudi kri, zdaj za v torek mi pa nič ni rekla, da moram en dan prej še kri dat.

andreja, jaz glasujem za MARIJA EMA user posted image  Ema je tudi meni zelo všeč (pa Marija tut, a ne), samo mož ni podpisal za to, pa smo drugo ime zbrali. Za punčko sva si bila takoj enotna, za fantka se pa še zdej ne znava zmenit. No, upam, da bo punčka, da se ne bova skregala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pupa, a ni v Švici ful šiptarjev? enkrat mi je nekdo rekel, da jih je tam vse polno, pa nej ti kakšen speče burek user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.12.2008 17:57:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

babe a lahko nehate eno uročvekat da vas najprej preberem.....user posted image user posted image user posted image .....al pa če mi nardite povzetek od pol dvanajste ure dalje ker sm bla takrat nazadnje gor.....
sm bla v Lublan.....sva šle z mojo mami mal v šoping....ni blo nč pretresljivga.....sm šla mal slatkiše v Mullerja nabavt......drgač pa fasngo....pa sej veste kako je to....
no grem vas zdele brat pa se pol tipkamo....

težka bo ... user posted image user posted image user posted image user posted image

ker jaz moram pohvalit mojga bodočega moža, vse je opral, zložil in zdaj mam lepe sive spodnje hlačke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahahahahahaahahahahahahaha

user posted image user posted image user posted image a včasih so bile bele? 

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.12.2008 17:58:02   
felix7
ja, pupa, ko si mu dala perilo za prat, si morala prevzeti tudi takšna tveganja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.12.2008 17:59:08   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dali,a ti je Puško že kaj odpisal?

Ne, Puši mi ni še nič odpisal. Zdej bom spet poklicala mojo G, ma danes pop. ambulanto.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.12.2008 17:59:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja, pupa, ko si mu dala perilo za prat, si morala prevzeti tudi takšna tveganja user posted image user posted image user posted image user posted image
ma saj ni panike,če je mal barve pomešaluser posted image user posted image
Pupa jemlji tak,kot,da imaš novo perilouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.12.2008 18:00:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dali,a ti je Puško že kaj odpisal?

Ne, Puši mi ni še nič odpisal. Zdej bom spet poklicala mojo G, ma danes pop. ambulanto.
a G še nisi dobila?fajn se zmeniuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
4.12.2008 18:02:43   
Dali*
Ve ste še kr pri hrani...jst pa spet lačna.....

Sem pred 30 minutami pojedla pleskavico v lepinji s full zelenjave, mi je mami prinesla, in je bla tok sočna, da bi lahko pojedla 3 ali več, če bi še imela. Njamsi njamsi... Včasih pa še ene cele nisem mogla. Ja, zgleda da bo tale naš sinček pravi gurman in debelinko, nima nobene več pri hrani...Skoz bi jedla...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.12.2008 18:02:52   
Yassy
spps-hvala za popravek,...sem hotla tkole narest pa mi ni ratal:S no zdej jo pa vidm,...njami njamiiiii

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
4.12.2008 18:04:25   
Dali*
a ma ktera kak fajni recept za točno tak ko je na sliki cheesecake???

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
4.12.2008 18:04:34   
Pupa7

čao punce,

spet jest user posted image

tasa, ti nič ne skrbi, vse bo ok, te me čuvamo. Moraš verjet, da bo vse v redu, pa bo res. Pač greš mal v bolnico pogledat, kako zgleda user posted image  sicer o tej nosečniški sladkorni po pravici povedano pojma nimam, tako da me lahko tiste bolj poučene na kratko informirate, kakšne so njene posledice. Pa še to, a ve pred vsakim pregledom date kri, da vam to čekirajo? Meni so zadnjič pred morfologijo preverili tudi kri, zdaj za v torek mi pa nič ni rekla, da moram en dan prej še kri dat.

andreja, jaz glasujem za MARIJA EMA user posted image  Ema je tudi meni zelo všeč (pa Marija tut, a ne), samo mož ni podpisal za to, pa smo drugo ime zbrali. Za punčko sva si bila takoj enotna, za fantka se pa še zdej ne znava zmenit. No, upam, da bo punčka, da se ne bova skregala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pupa, a ni v Švici ful šiptarjev? enkrat mi je nekdo rekel, da jih je tam vse polno, pa nej ti kakšen speče burek user posted image

i wish... no tle v krogu 50 km jih ni, al se pa dobr skrivajo... je več zamorcev... je azil v chiassu, samo oni ravn ne delajo mojih burekov hahahaha

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.12.2008 18:04:52   
felix7
sem zdajle spet hotla glasovat za bušije, pa kar ne dela. Oziroma, za določene dela, za določene pa ne. Za trinity mi recimo ni uspelo, pa za Persido tut ne. Ma, ful nefer.

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.12.2008 18:05:51   
Pupa7

Ve ste še kr pri hrani...jst pa spet lačna.....

Sem pred 30 minutami pojedla pleskavico v lepinji s full zelenjave, mi je mami prinesla, in je bla tok sočna, da bi lahko pojedla 3 ali več, če bi še imela. Njamsi njamsi... Včasih pa še ene cele nisem mogla. Ja, zgleda da bo tale naš sinček pravi gurman in debelinko, nima nobene več pri hrani...Skoz bi jedla...

dali pa mi smo skor zmer pr hrani in jaz bi tud to jedla ko si ti... samo dobim zdaj kebab je šou moj lubi že iskat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.12.2008 18:07:11   
spps

sem zdajle spet hotla glasovat za bušije, pa kar ne dela. Oziroma, za določene dela, za določene pa ne. Za trinity mi recimo ni uspelo, pa za Persido tut ne. Ma, ful nefer.
to glasovanje je v k...,sem gledala,da ena že ima skoraj 900 glasovuser posted image user posted image ,no pa je menda edina,ki ima povprečje 4ih zvezdic.ostale smo bolj al manj s tremi zvezdicamiuser posted image user posted image larifari je vse skupajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.12.2008 18:09:39   
Yassy
pupa- fajn mas novo barvp,..pa nau treba novga kupvat,...ce ces pa belo nazaj, nej ti pa v klor pomoc bos mela pa spet staro perilo,..hehhehehe to isto k moj,...sam s to razliko da is je moj neredu vojaske gate sivo bele,...sekaste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.12.2008 18:09:56   
felix7
ampak majo pa ene user posted image  čist profi fotografije tam na tekmovanju, mislim, take da res vidiš, da jih je en ta prav fotograf posnel. Hudo, a ne.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.12.2008 18:11:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

pupa- fajn mas novo barvp,..pa nau treba novga kupvat,...ce ces pa belo nazaj, nej ti pa v klor pomoc bos mela pa spet staro perilo,..hehhehehe to isto k moj,...sam s to razliko da is je moj neredu vojaske gate sivo bele,...sekaste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ćist po modiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.12.2008 18:12:01   
spps

ampak majo pa ene user posted image  čist profi fotografije tam na tekmovanju, mislim, take da res vidiš, da jih je en ta prav fotograf posnel. Hudo, a ne.
mi nimamo šans,ker smo amaterkeuser posted image user posted image user posted image user posted image -smo pa definitvno zmagovalke med marčevkamiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.12.2008 18:12:04   
Dali*
...no in zdej dobim tole na zs....

Drage (bodoče) mamice!

Fotonatečaj "Moj okrogli trebušček" se zaključuje.

Glasujte za najlepšo fotko ali le poglejte čudovite slikice trebuščkov TUKAJ!
Glasovanje poteka do 7.12., vsi udeleženci se potegujejo za super nagrade.

Pozdrav!  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
4.12.2008 18:12:41   
spps

Drage (bodoče) mamice!

Pozdrav!  
jaz sem ga tud doblauser posted image user posted image  kar naprej nekaj spreminjajouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
4.12.2008 18:13:20   
Yassy
Felix- ja jst vem da jih je vsvici poln,...sam tm zurich,bern, bazel,...tm jih je poln,...sej ves tko k koncertov balkanskih ˝zvezd˝user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.12.2008 18:14:57   
Pupa7
ej, pupe

mal sm gledala tele bušije, pa sej ene bojo rodile še predn bo konc nagradne igre madonca,,, kaj pa pol??? hahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.12.2008 18:16:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ej, pupe

mal sm gledala tele bušije, pa sej ene bojo rodile še predn bo konc nagradne igre madonca,,, kaj pa pol??? hahahaha

nekatere so že rodile,nekatere pa že nekaj časa niso nosečeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.12.2008 18:17:05   
Dali*

Drage (bodoče) mamice!

Pozdrav!  
jaz sem ga tud doblauser posted image user posted image  kar naprej nekaj spreminjajouser posted image user posted image

ma sej v tem je fora...da bi se kao moglo zaključit 5.12. in pošljejo 3 dni prej, da se zaključuje...haloooooooo, pa saj je še tri dni do konca in komaj dva dni poteka... se je bolj kot ne šele pričelo, kot pa da se zaključuje...glede na to, da se je začelo 2.12. zvečer!!!

Mah...tle je neka čudna kuhna...

900 glasov??? sej tok ni niti uporabnikov na RR, heh. Al pa so se nekatere že 100 x registrirale kot novi člani in glasujejo...babe zmešane...

men tok dol visi...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?