HuAnita
|
Halo? Kako gre z vašimi malčki? Mi se ubadamo s tako trmo, tudi ponoči, da večkrat zavrem! Jap, tudi mimo trmaste rite kdaj kakšna pade, pa ne me zdaj napadat. Ker ko sem že itak v gužvi, služba, deca peljat v vdtec cca 10 km po največji gužvi, pa potem ponje, pa hiša, to in ono... Mali pa nalažč, rito na tla in radira, kot osliček, ne naprej, ne nazaj In to vsaaaaaaaaaaaaaaak dan. Tako da grem že od doma slabe volje, potem se čez dan le še kopiči Pa smo 100x dali skozi, se zvečer zmenimo, zjutraj, ampak ko je treba iti, skočim recimo na wc, mali pa že v gatkah, ker on ne bo' ela tote tlample, pa tote hace, pa colje...( nogavic, hlač in čevljev). pa 'šama' se bo oblekel (sam). Znorim!!!! Tako da potem ponavadi brca in se upira kot teliček, deeeere po hodniku. Saj če mu dam možnost, da se sam obleče, tega v pol ure ne utegne, ker se zraven mora igrati, nagajati sestrici... Ampak se ne nauči, da ima možnost, ko pa ga zgrabim in jaz obelečem Tako da vas res občudujem, tiste, ki imate 3 ali jih boste v kratkem imele... Kako ste sicer kaj, in druge? Se bomo še kdaj srečale? Preden rodite, mislim...
|