|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
24.11.2008 19:37:16   
krtekxx
Medika 13, oooo kako lep trebušček. Mene je začelo vse tiščat, pa precej sem zadihana. Je pa problem ta, da se nimam cel dan časa niti malo vsest. A ti likaš cunjice? Jaz tega nikoli ne počnem, mogoče za vsako drugo novoletno službeno zabavo zlikam srajco....aja, lažem, med smučarsko sezono vsak teden temeljito zlikam smučke.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
24.11.2008 21:07:32   
tinaaja
Medika, ja hudo, zdaj si pa tud ti tik pred zdajci.. Zdaj je ze ok tudi ce se jutri rodi user posted image No ampak naj pocaka se en teden, da bo decembrsko dete user posted image Lepa busa user posted image

krtekxx ... zelela si, zdaj pa imas user posted image a ne pol sele ugotavljas, kok nevsecnosti prinese nosecnost s sabo.. ni vse samo super.. v bistvu jaz od zacetka nosecnosti nisem vec "jaz".. od ornk slabosti do prehlad na prehlad,.... user posted image

Zdaj sem na bolniski in bom se vsaj en teden - brina ima bronhitis user posted image No to smo zvedeli v cetrtek, jaz sem v petek fasala antibiotike, tko da bljack... Ampak kaj cmo.. Pocutje mal boljs, a dalec od unega prekipevanja energije v drugem trimesecju user posted image enostavno sem skoooz tok utrujena, da je ze brez veze...

Sulfinija - drzim pesti za user posted image

Grem spat user posted image je ze pozno zame glede na to, da imamo zgodnje jutranje ure ustajanja nase prestolonaslednice user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
24.11.2008 22:07:12   
Milamay
Medika - super trebušček. user posted image NO, saj si že blizu, zdaj ne bo več nič hudega, če se bo tvoji pupi mudilo na svet. 

Ja, sulfrinija, me smo navijale zate v teh plodnih dneh. Upajmo, da se je kaj prijelo.

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
25.11.2008 7:27:59   
krtekxx
Saj bo mimo tudi to. In definitivno zadnjič. Res se mi vleče, predvsem pa najbrž zato, ker sem že od 15.4. kot napihnjena žaba...no, tistih 65kg od aprila in hiperstimulacije verjetno ne bom presegla.
Tinaaja, ja smola, da ima Brina bronhitis ti pa tako hud prehlad. Ne vem, če ti bo v tolažbo, če ti povem, da sem jaz prehlajena že en mesec. Saj se je umirilo, kašljam le še občasno, glas imam prav zanimiv, smrkam pa fejst. Sam na Brinin bronhitis je treba pa kar bit pozoren in ga pozdravit, ker se lahko kar ponavlja in ponavlja. O, bogi otročički...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
25.11.2008 7:53:07   
lana38
Kljub vsem tegobam, ki jih prinese user posted image , je pa vseeno fajn biti user posted image . Mene kar nostalgija daje, če se spomnim na tak čas lani. Bi še kar zdaj enega user posted image  pričakovala.user posted image
lp

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
27.11.2008 9:00:32   
krtekxx
No...a je kje katera? Jaz pospravljam, pišem maile za službo, se ubadam z mislijo, kake vrste božično drevo bi imeli...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
27.11.2008 9:07:52   
tinaaja
a ti se delas?
brina je zdaj kao ok, bronhitisa naj ne bi bilo vec, jaz pa sem vceraj taka zadeve iz nosa spravila oz verjetno bolj iz sinusov, da je bilo grozaaa.. sterimar  + pihanje - porabila ene 5 robcev v par minutah. ampak zdaj pa je stanje kul user posted image brezbarvne vsebine pridejo iz nosa, prej pa ... tko da upam, da bom jaz tud kmalu brez robcev user posted image

kje je as soncek, danes je ful sonce obljubljeno. Bi sla pol v ZOO user posted image je kar treba izkoristit dan, je spet sneg napovedan user posted image saj za smucisca je kul, ampak v lj pa je pol samo sranje s plundro..

Od Sonchek Neli je imela vcaraj eno leto user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj obema! user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.11.2008 8:42:09   
krtekxx
Ooj, a ja, da v Lj ni sonca??? Tle na Gorenjskem sem še danes zjutraj rabila sončne špegle, ko sem naša fanta peljala v vrtec.
Drugače pa jaz ne delam, že od konca avgusta sem na bolniški. Sam pa nimam tiste vrste službe, kjer lahko kar celo leto manjkaš...približno vsak teden 1x grem po ene 6 ur mal sedet v pisarno, pa skoz sem dosegljiva po mailih in tel. Bi mi bilo kar dolgčas brez tega.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
2.12.2008 8:17:11   
lana38
Kje pa ste? Skoraj smo pristale na drugi strani.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
2.12.2008 11:42:26   
sonchek
ja res..kje pa ste vse...a ste že v Rimu....

še malooooo....

Mi smo polno zaposleni..jaz že v službi...naša v vrtcu in čas šiba 100/h...

hmmmmmmmmmm služba kliče

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
2.12.2008 11:48:07   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
je imela vcaraj eno leto user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj obema! user posted image

user posted image user posted image user posted image
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

evo še ena fotka:

user posted image
Tole oblekco sem imela pa tudi jaz oblečeno na svoj prvi rojstni dan....user posted image

user posted image
Mala afna s novim prevoznim sredstvo, ki ga je dobila za darilo od naju...

zdej pa res morm it mal delat user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
2.12.2008 20:03:09   
Klarissa
samo, da vas pozdravim, ker sem vas malo prebrala.
pri meni ni bilo nič lepega. tak da čakamo sedaj še vedno na izvide krvi zaradi diagnoze ponavljajočih se ss.....user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
2.12.2008 22:04:30   
ronja1a
Klarissa, držim pesti, da bo vse v redu. Pa navijam za tiste, ki čakate plusek!

Jaz sem imela končno prvi UZ in NS. Tko, da se šele sedaj oglašam, čeprav vas skoz berem. Rezultat je kar soliden glede na mojo starost (34 let). NS-1,7 in nosna kost je vidna. Vse ostalo je tudi ok. Dobila sem tudi slikice (in to kot predpraznično darilo :-) Na izvidu mi piše tveganje za DS, ki je izmerjeno brez upoštevanja nosne kosti, tam nekaj pod 1:1900. Potem mi je Pušenjak pokazal še, kakšno je tveganje, če je nosa kost upoštevana in je bil rezultat nekaj čez 1: 3600. Kakšno oceno tveganja ste ve dobile na izvidu? Z upoštevano nosno kostjo ali brez? Sicer sem dala kri še za DHT, tko da bodo ti rezultati pokazali bolj jasno sliko ...

No pa še to, po UZ na NS se mi je malo premaknil PDP, kar pomeni, da sem dober teden več noseča, če to drži. Tiste, ki ste že rodile, kje so vam najbolj zanesljivo izračunali PDP?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.12.2008 8:07:49   
krtekxx
Klarissa, držim močno stisnjene pesti.
Ronja1a, ta leta res veliko doprinesejo k povečanju tveganja. Jaz sem trenutno še 38, pa sem imela tveganje 1:800. Ma to je itak ena statistična metoda preračunavanja, ki sicer načeloma velja, ampak bolj kot ta izračun je pomemben pregled otročka in to, da mu najdejo vse tiste organe, ki se v tej gestacijski starosti morajo videti. Če bi bila stara 24 let, bi pa ob istih izmerah NS imela tveganje 1:10.000. Ti se samo ne sekirat zaradi rezultata.
Meni trebuh še kar raste in raste in ne vem kako naj dopovem našima fantoma, da v moji in moževi postelji poleg naju dveh in mojega trebuha NI prostora za njiju 2. Vedno pogosteje se sredi noči prikradeta pod kovter k nama in naju potem počasi izrivata na stran.

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.12.2008 10:41:45   
lana38
krtekxx, poznam to nocno prihajanje. Blaz hodi ze dolgo tako ponoci k nama. Zdaj smo vcasih ze kar 4 v postelji.user posted image

ronja1a, jaz sem imela pri Timu tveganje za DS 1:29, z upostevano nosno kostjo, starostjo 39 let in prejsnjo user posted image  z DS. Tim pa je cisto OK. Tudi pri Timu je bila izmerjena NS 1,7.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.12.2008 23:53:25   
ronja1a
Krtexx, Lana38, hvala za spodbudne odgovore. Se grem živčno vojno po vsakem pregledu. Z NS sem prišla precej pomirjena (zaradi starosti nisem pričakovala da bo verjetnost 1: 10.000 in se mi je zdelo čist ok). Pol pa sem začela brskat po netu in me me je obšel sto in en strah. Ma saj veste, kako je to. Vem, da nimam drugega kot da čakam in upam, da bo vse ok.

Krtexx, ti boš pa kmalu rodila, ali ne?

< Sporočilo je popravil ronja1a -- 4.12.2008 0:05:43 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
4.12.2008 6:17:24   
tinaaja
Klarissa - drzim pesti, da razjasnite tvoje ss in da greste polni pozitive naprej v nove boje user posted image

Ronja - rezultat je po moje super. Jaz sem imela tokrat pri 30ih 1:4000, pa je pol dht se zvisal. Meni je G pri brini in zdaj spet delala kontrolni UZ v casu, ko naj bi delala AC in pac pregledala mehke markeje, ki niso pokazali nekih odstopanj. Ce bi pokazali kaksne cudne azdeve, bi sla na AC. Bos ti sla na AC? pdp bi obdrzala ta star user posted image boljs, da te prehiti kot pa da cakas ... ce ti na NS niso spreminili pol verjetno ne bodo uradno spremijali, razen ce na MF ne bo vecjih odstopanj.

krtekxx pa je ze v 9 mesecu user posted image wawwww user posted image   jaz ju3 zacnem s 6 user posted image

no zdaj pa cakamo mediko  a ne juhuhu evo tok si se trudila, da pocaka miklavza, zdaj pa lumpa ven ne bo hotla user posted image user posted image user posted image skratka, eno zelo lepo izkusnjo s porodom ti zelim user posted image

sonchek, ja frajla je take tvoja pupa user posted image sluzba in vrtec pa laufata a ne user posted image

andreja- zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image , sem zadnjic slucajno zasla na vaso decembrsko temo .. za tvojo sis pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravcek vsem user posted image

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.12.2008 11:15:54   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

no zdaj pa cakamo mediko  a ne juhuhu evo tok si se trudila, da pocaka miklavza, zdaj pa lumpa ven ne bo hotla user posted image user posted image user posted image skratka, eno zelo lepo izkusnjo s porodom ti zelim user posted image

haj ...

tinaaja veš kaj je najbolj smešno, da res nič kaj ne kaže, da bi naša pika sploh razmišljala o tem, da bi prišla ven ... očitno ji all inclusiv kar godi, ful je še aktivna, popadkov nobenih, jaz pa se počutim bolje kot celo nosečnost ... a bom na koncu res še čez rok rodila, al kajuser posted image Hvala za lepe želje! In tudi tebi vse dobro!user posted image user posted image user posted image

sonchek čestitke Neli za 1. svečko user posted image

klarissa
glavo pokonci in pozitivn naprej pa boš videla, da se bodo vse stvari uredile user posted image user posted image

ronja1a si predstavvljam kaj vse ti nori po glavi ob čakanju na rezultate, mislim da je tvoj rezultat ok, pozitivno je tudi to, da je vidna nosna kost ... upam, da te bo rezultat z dht vrednostjo pomiril user posted image user posted image

krtekxx ti pa še vedno ful aktivna? jaz se ti kar ne morem načudit ... sem pozabila kdaj že imaš rok? Lepo uživaj s svojimi fantiuser posted image

lana
a vi pa kar vsi v veliki postelji spite? wau to pa more bit gnečauser posted image

Pozdravček in user posted image vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.12.2008 11:27:23   
medika 13
Sem bila tako vesela, ko sem prebrala tole, da sem se odločila, da delim z vami ... upam, da Sulfinija ne bo preveč jezna .... je pa to objavila pri decemberkah 2008

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce pozdrav!

Ne bom rodila tega veselega decembra,občasno sme vas kukala vidim,da se vse bližate koncu 6.12 pa moje  ne bo v objemu.

Je bil pa miklavž radodaren in nama je danes prinesel en velik +.Torej bom septemberka 2009.

Vsem  želim miren,lahek porod.

LP Mojca

MOJCA ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.12.2008 13:42:41   
lana38
medika 13user posted image  spat gremo vsak v svojo posteljo. Potem se najprej pridruži Tim. Mi je lažje, če spi pri nama kot, da ga nosim po stanovanju. Potem pa včasih pride proti jutru še Blaž in potem se res stiskamo.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.12.2008 15:17:11   
spelka12
Upam, da sulfinija ne bo jezna, ker tukaj to napišem ampak................................................naša sulfinija je zagledala + . Toooooooooooooooooooooooo Mojčiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ampak na žalost, so se ji včeraj pojavili izcedki in držmo pesti, da bo vse ok in bo čez 8 mesecev mamica.
sulfinija samo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.12.2008 15:57:37   
Sulfinija
Špelka12,iz srca ti hvala,hvala,hvala.Izcedek se je umril.Šibam nazaj vodoravno tv pa kavč kličeta.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.12.2008 18:07:14   
lana38
Sulfinija!user posted image  za user posted image  še tukaj. Zdaj pa lepo počivaj.
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.12.2008 18:31:22   
krtekxx
Sulfinija, držim pesti, da se vse izteče šele septembra.
Medika, še dva dni in potem imaš menda zmenek s svojim otročkom v porodni.
Jaz mam rok 3.1. Cerar mi je danes rekel, da je naša pupa že čist pripravljena na porod in da ma glavo že fejst v medenico potisnjeno. No, sedaj vsaj vem, kam je obrnjena, ker na podlagi gibanja tega res ne bi sama uganila. Mene velikokrat namreč boksne v kolk, pa sem mislila, da ima tam noge. No, zgleda, da ima le močne roke.
Tinaaja, ja super za 6.mesec. Saj gre v resnici kar hitro, a ne?
Lana, jaz sem čisto razštelana, ker ta mala kar naprej hodita spat k nama. Ponavadi sploh ne morem več zaspat ko se enkrat prikradeta v posteljo. Danes sem gledal v luft od ene štirih, sedaj bi pa najraje kar šla pod kovter, pa moram bit varuška.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.12.2008 19:00:04   
tinaaja
Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da je krvavitev vgezditvena oz poglobitvena user posted image Jaz sem v tej nosecnosti 2x zakrvavela, pa je (tok tok) bilo vse ok do sedaj.

Krtekxx - pri brini se je meni zdelo, da ima ene 7 parov rok, 4 pare nog, da je brez glave in riti,... ce sem ugibala glede na brce, kje je kaj user posted image user posted image user posted image Je pa lezala s hrbtom ob levem boku, brcala me v desni bok.. pri njej prakticno nisem cutila brce nad popkom user posted image

medika - akcijaaaa user posted image ja, jaz sem od 35 tedna ful pocivala, da se ne bi kaj prezgodaj zgodilo, ker me je ful dol tiscalo.. no pa je pol zamujala in smo jo prisilno izselili user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.