|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
4.12.2008 15:38:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

tasa - upam, da bo na drugem testu rezultat boljši. moja kolegica je imela na 1. testu povišan sladkor na 9, na drugem je blo pa OK. Tko, da upanje umre zadnje.user posted image

Dali* to je zdaj bil že drugi test..tisti taveliki, ki je trajal dobre 3 ure user posted image . Na prvem mi je pokazalo 9,9..za znoretuser posted image  ampak saj mi je sama rekla, ker je pač bla še psiha in vse zraven. Zdaj pa spet povišano.. eh pa saj bo..
Upam samo da nena nekaj preveč na mojo pikico to vpliva ? user posted image

sem namesto hamburgerja kr zelenjavno župco jedla, ker mi je vse apetit s klicem pokvarla.. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
4.12.2008 15:38:48   
Lolita23
tasa_m držim pesti, da bo vse v redu

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
4.12.2008 15:42:16   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tasa - upam, da bo na drugem testu rezultat boljši. moja kolegica je imela na 1. testu povišan sladkor na 9, na drugem je blo pa OK. Tko, da upanje umre zadnje.user posted image

Dali* to je zdaj bil že drugi test..tisti taveliki, ki je trajal dobre 3 ure user posted image . Na prvem mi je pokazalo 9,9..za znoretuser posted image  ampak saj mi je sama rekla, ker je pač bla še psiha in vse zraven. Zdaj pa spet povišano.. eh pa saj bo..

sem namesto hamburgerja kr zelenjavno župco jedla, ker mi je vse apetit s klicem pokvarla.. user posted image user posted image

ja, to je bil test 100. Na neke 4 ure....malo počekiraj kako poteka, po mojem moreš bit tešča in potem ti bodo že povedali kako poteka.

Nč panike, čimmanj se psihiraj, da ti ne bo res cukr narastu...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.12.2008 15:43:08   
Nina00
Grahec pri nas bo drugi podedoval posteljico in jogi.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
4.12.2008 15:46:38   
Dali*
tasa...si mi naredila lušte s hamburgerjem....mi ga mami prinese, ko gre iz službe...komaj čakam... se mi kr sline cedijo...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
4.12.2008 15:48:41   
tasa_m
Punce hvala,..saj se nekak trudim, da mal pozabim na vse.
Še čakam 15 min. da bo ura 16h pol pa pred TV pa ni iz mene nič več. Gledam vse po vrsti na kanalu A user posted image  namesto mehiških limonad gledam take bolj smešne..user posted image
Pol pa si privoščim eno kopel user posted image , če mi slučajno naredi še kak pregled, če je z tamiceno vse ok, da nebom ko volkodlak tam strašla user posted image user posted image

Dali* sem prebrala na netu že vse kar se prebrat da v vezi s sladkorno..

Po naravi sem pesimist ampak zdaj pa bom optimist in tu vsem povem, da bo z mano in mojo pikico vse ok. In da boma zdržale do marca in se ne dama kar tako!! Če bo potrebno z dieto, boma pač na dieti, samo da bomo zdravi!! user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.12.2008 15:49:30   
Pupa7

hei punce.
Jaz pa sem tak slabe voljeuser posted image .
Sem bla glih v največjem nakupovalnem navalu ko mi zazvoni sgm. Pogledam cifro pa vidim 022286... pa sem že vedla,..nič kaj dobrega. To je cifra od moje G. Nisem vedla al se naj oglasim ali ne. Pa seveda se, pa mi reče, da so prišli izvidi in da naj jutri čimprej pridem po napotnico za bolnišnico, da se grem malo pokazat pa naret še kak test. Kr obmolknila sem (kar ni v moji navadiuser posted image ) in samo potrdila.
Sem na hitro izbrala darilce pa samo šla iz rgovine, ker so se mi solze samo vlile. Pa kaj za hudiča še me lahko kaj vftrofi? Prvo user posted image  s križem, zdaj sladkorna,... hjojjj user posted image user posted image  nimam sreče..!!

Dali* upam, da ti bo Pušenjak dal kak dober odgovor kaj je vzrok bolečine.. user posted image

tasa pupa moja zlata, vse bo še vredu, že prvič nekaj niso dobro merli, sigurno je vse vredu!!! Ti pošiljam en neskončni objem, da se počutiš bolje in da ti ne bo težko!!! Saj se vse da porihtat, boš pa pri cukru pazla, saj bo !!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
4.12.2008 15:50:03   
tasa_m

tasa...si mi naredila lušte s hamburgerjem....mi ga mami prinese, ko gre iz službe...komaj čakam... se mi kr sline cedijo...

user posted image user posted image  no pol pa pri kakšnem grižljaju pomisli name,jaz sem ven padla zdaj za en čas z temi pregrehami..
Jaz pa dobim jogurt za večerjo z 0,1 maščobe. Skoraj podobno hamburgerju user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
4.12.2008 15:52:16   
Dali*

joj, sorry sem površno prebrala........smotka jst....a to si imela že 2. test...ja kaj te pa lahko še čaka sedaj???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
4.12.2008 15:55:48   
Dali*
tasa...kar privošči si počitek pred TV, kopel, jogurt....in misli na svojo malčico in se mal pogovarjaj z njo...razvajajta se in uživajta...me smo pa tle, da ti nudimo podporo.

...bodi optimistična in bo vse OK...

Jst tud še vedno čakam na odgovor Pušenjaka, sicer ob 17. uri pokličem mojo G, ki dela popoldan.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
4.12.2008 15:58:05   
Pupa7
meni pa spet tako lepo sonček sije v spalnico, joj bi kar vstala in šla malo ven na en sprehod.... saj ne bom... samo sanjam pa lahko na glas ane...

kam ste se zdaj vse skrile, zdej ko sm jest po spanju pršla k seb... tasa naj ti bo ko maš zmenk s kanalom A ampako ostale halooo, kje ste user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.12.2008 16:01:18   
Pupa7
dali - ti praviš da te samo boli, nič ne otrdeva, to bi res bilo lahko samo raztezanje vezi, moja sestra je imela enako tak okrog 26 tedna pa so jo vzeli v bolnico na opazovanje, pa je blo potem vse vredu je rodila čez rok... samo vmes je mogla malo počit...
samo na tvojem mestu bi vseeno poklicala G, previdnost ni odveč, tud jaz sem nardila prav ko sem nazadnje klicala G in me je takoj poklical na pregled, pa sm pršla domov teden kasneje...

držim pesti da ni nič resnega, da boš mogla samo malo bolj na easy... user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.12.2008 16:06:03   
trezika
dandan
Joj, kako je dans nek čuden dan...pa še čokolade mi primanjkuje, pa sem sama doma, brez avta...user posted image bom morala spet počakat, da mi dragi zvečer kaj iz službe prinese...

tasa vem, da ta sladkorna ni luštna stvar in upam, da ti bo naslednji test pokazal boljše rezultate... moj ata ma sladkorno in mu je glih zadnjič sestra pr zdravniku razlagala, kako iz leta v leto narašča število nosečnic s sladkorno pa sploh ne vedo zakajuser posted image  verjetno te bodo dali na kakšno dieto...malo ti bo hudo sam za pikico boš sigurno potrpela ne?user posted image  in če se boš držala navodil potem z malo res nima kaj bit narobe... držim pesti, da bo vse ok...pa nič ne bodi slabe volje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.12.2008 16:06:12   
Dali*
Pupa...sej bom res poklicala, da vidimo kaj bo rekla...

Zdej grem pa kopalnico zglancat...pol pa gledat tiste nore  top modele na TV3.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.12.2008 16:07:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

meni pa spet tako lepo sonček sije v spalnico, joj bi kar vstala in šla malo ven na en sprehod.... saj ne bom... samo sanjam pa lahko na glas ane...

kam ste se zdaj vse skrile, zdej ko sm jest po spanju pršla k seb... tasa naj ti bo ko maš zmenk s kanalom A ampako ostale halooo, kje ste user posted image

hehe,ti ga vsekaš..user posted image
saj sem še tu,še kr berem o sladkorni, pa sem že rekla da nebom nič več ker ene pišejo tak da mi  gre kr na user posted image . Ene pa res znajo samo strašit,..halo koda je samo zarad sladkorne izgubila otroka. Ma, bi ji tako napisala. Pol pa ji ena napiše da to ni vzrok, pa napiše zraven: no, pa kravela sem vso nosečnost, pa ne malo.. Halo zato pa ni sladkorna kriva. Bi jo tak zažgala... user posted image user posted image
Bom jutri zato vse vpr. mojo G. in bom videla. Upam, da nebom rabla na teše bit ker bo mi spet v ordinaciji tak krulilo, da se bodo vsi smejali.. Ja kaj moram,če pa sem lačna..user posted image

Tak da zdaj pa gledamo optimistično in uživajmo!!!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.12.2008 16:08:21   
jjasna85

čakamo ko blesave, da gremo domov, ker ne moremo več user posted image

js se pripravljam še na zmenek s knjižnico, da grem po en miljon knjig, da zaposlim malo te moje misliuser posted image

Ti si u redu Pupa? samo, da si doma a?user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.12.2008 16:08:55   
Pupa7
tasa sem se spomnla, če boš mogla bit na dieti se nam boš lahko drugo leto v ksiht smejala (k teb ne bo treba) ko bomo na forumu marčevke hujšamo hahahaha in smo zmeri hujše hahahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image tak da te mal razvedrimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.12.2008 16:10:52   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

čakamo ko blesave, da gremo domov, ker ne moremo več user posted image

js se pripravljam še na zmenek s knjižnico, da grem po en miljon knjig, da zaposlim malo te moje misliuser posted image

Ti si u redu Pupa? samo, da si doma a?user posted image

jasna 85 hvala sem kar fajn sam da sem doma, saj vidiš da sem glasna ker vstat ne smem hahahahahaha

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.12.2008 16:10:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dandan
Joj, kako je dans nek čuden dan...pa še čokolade mi primanjkuje, pa sem sama doma, brez avta...user posted image bom morala spet počakat, da mi dragi zvečer kaj iz službe prinese...

tasa vem, da ta sladkorna ni luštna stvar in upam, da ti bo naslednji test pokazal boljše rezultate... moj ata ma sladkorno in mu je glih zadnjič sestra pr zdravniku razlagala, kako iz leta v leto narašča število nosečnic s sladkorno pa sploh ne vedo zakajuser posted image  verjetno te bodo dali na kakšno dieto...malo ti bo hudo sam za pikico boš sigurno potrpela ne?user posted image  in če se boš držala navodil potem z malo res nima kaj bit narobe... držim pesti, da bo vse ok...pa nič ne bodi slabe volje...user posted image user posted image user posted image

Trezika ti odstopim mojo čokolado!! user posted image ekole izvoli.. user posted image

Saj pravim če bo trebna dieta bomo pač imeli dieto, samo da bo vse ok..

Začelo se je, letim.. se pol tipkamo okoli 8h user posted image  čaooo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.12.2008 16:11:00   
čebeica maja
Tasa-vse bo ok, če bo treba dijeto, pa boš, vse zauser posted image

Dali ti pa le poklič zato so tam da nam povejo kaj nam je ane, verjetno se pa res kej razteza.

Pupa- na kateri strani ležiš, zdaj

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.12.2008 16:11:06   
jjasna85
Tasa ti pa po moje čim manj te čenčaste forume.. mene so že tolkokrat zadepresirali, da mi je blo žal, da sm jih sploh odprla...
sej jutrišnji dan bo kmalu tu, pa G in pregled tudi.. tam boš zvedla najbolj zanesljive info!

pa sej veš... samo pozitiva!!user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.12.2008 16:13:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Tasa ti pa po moje čim manj te čenčaste forume.. mene so že tolkokrat zadepresirali, da mi je blo žal, da sm jih sploh odprla...
sej jutrišnji dan bo kmalu tu, pa G in pregled tudi.. tam boš zvedla najbolj zanesljive info!

pa sej veš... samo pozitiva!!user posted image

hvala..

hehe, čokolada pa je malo prevelika. Trezika zdaj pa maš dovolj. Pa sem jo pomanjšala pa mi očitno ni ratalo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.12.2008 16:28:15   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

prosim za pomoč, ker mi tole ne da miru...

mojemu sineku je ime VINKO ŽAN kakšno ime naj dava novemu user posted image

če bo fant bo JANEZ GAL  tukaj ni dvoma vendar pa sumimo da bo punčka tko da prosim za pomoč...

nekako se nagibam da bi drugo ime bilo EMA  vendar ne vemo kaj naj damo prvo... (nekako mi paše Mari(j)a Ema vendar moj dragi ni za to, da bi  bilo prvo ime Mari-j-a imaste kakšen predlog???...)

p.s. prosim, da kopirate moje sporočilo, da bom sploh vedela, da ste dale kakšen predlog, zame preveč strani natipkate in se mi ne da poli vse prebirat...hvala za razumevanjeuser posted image

ANA-EMA, MARI-EMA, MAR-URŠKA-EMA, JOŽI-EMA, ANGELA-EMA,

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.12.2008 16:36:39   
Yassy
evo mene se jaz malo strasim spet tu,....sem vse postimala zdej mam pa spet mal cajta za bedarije pocet pa po netu skakat mal,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.12.2008 16:44:34   
Yassy
ja kam ste se pa zdej vse skrile, a limonade gledate na tv-ju???
Pupa- a si se naspala????? upam da si kej lepga sanjala:)

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?