|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
4.12.2008 11:38:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

aja pa sonček sej zajahala bi glih njega zato da rešiš konjčka veš tko kot nekakšna dobrodelnostuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res je
tanči moja :ne obupaj in tvoj mesec bo prišel ,verjemi mi
dini:si se nam nekam potuhnila,a si delala test?
giiotka:kako kaj ,O že mimo ?
,eva ana,žaži:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijamo ,navijamouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.12.2008 11:39:34   
eva Ana
hel32, pošlji še nekaj sončka v Mb na Tezno user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.12.2008 11:41:57   
hel32
Eva Ana,da še tebe malo okregam,poglej ven,kako lepo sije sončece,če ne ti ga jaz pošiljam nekaj iz pohorja,
user posted image pozitivne misli negativne pa daj v koš,tudi ti dobiš svojgauser posted image .

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.12.2008 11:59:46   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

še dobro da nisem edina čez 30 sem že mislila,da sem.
Se ze vse treseuser posted image ,ker pridno user posted image .
Decemer je tako ali drugače mesec ljubezni in obdarovanja,pa sem prepričana da nam prinese
user posted image ,na delo punce.

Ne nisi edina, nas je kar nekajuser posted image Srečno in da čimprej zagledaš plusekuser posted image

Končno sem ugotovila, kao se citirauser posted image .

Tudi jaz sem čez trideset, v začetku februarja bom 33, če sem natančna. Tam do 35 imam lahko še dva user posted image ,  sploh če bi dobila dvojčka hahahaaa. Tudi jaz delam drugače v Lj. pa bi se vam kdaj pridružila na kaki medici ali kuhančku, če bo moj user posted image  doma, da bo pazil na Lukca.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.12.2008 12:04:41   
ursa30
jaz bi se zmenila enkrat po 12.12, če vam ustreza.
čas imam od 16 ure dalje...user posted image  potem mi je pa načeloma vseeno kateri datum user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.12.2008 12:11:05   
giotti
sonček85, nimam pojma glede moje O ta mesec. Ta teden, ki je nekako sredi cikla, bova mogoče enkrat user posted image , ker me moj skoz sprašuje, kdaj bova, da ne moreva kar tako izgubljati časa in pustiti, da gre cel mesec mimo, pa naj mu bo user posted image , vse ostalo pa me niti malo ne zanima. Ta mesec sem se tako odločila. Ne pričakujem nič ne od miklavžka, ne božička, ne dedka mraza. Samo zahvalila se bom vsem, da sem zdrava in sita in na toplem.

Moja lepa Tanči je pa danes res žalostna, takšne je še ne poznam user posted image Nimam pravih besed zanjo, ampak jaz imam upanje zanjo, da bo tudi v njej zažarel še en sonček enkrat, prav takšen, kot je ona sama.

Življenje je ena velika božanska igra in prej ko se mu predaš, prej boš doživel neskončno popolno srečo, nedvisno od kogarkoli in karkoli. Samo tam bo in prav nič ne boš rabil storiti za to, da boš srečen. Ah, ni besed, kako to opisati, ker to lahko zaenkrat samo na daljavo ovohovamo, čutimo, da je mogoče, ampak še ne znamo priti do tja, jemljemo vse še čisto preveč resno za kaj takega. Ampak tisti, ki pa so se predali, pa lahko pišejo o tem, kot moj najljubši pesnik Hafiz, ki pravi...

Tripping Over Joy

What is the difference
Between your experience of Existence
And that of a saint?

The saint knows
That the spiritual path
Is a sublime chess game with God

And that the Beloved
Has made such a Fantastic Move

That the saint is now continually
Tripping over Joy
And bursting out in Laughter
And saying, "I surrender!"

Whereas, my dear,
I am afraid you still think

You have a thousand serious moves.

Do nadaljnega vas sladko pozdravljam in vsem nam želim, da živimo v trenutku brez čakanja na to, kaj bo prinesel jutri. No expectations at all.

Rada vas imam user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.12.2008 12:15:04   
ursa30
giotti, tole si pa tako lepo napisala...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.12.2008 12:37:23   
aprilčica07
hel32: hvala za tolažilne besede:):) nevem kaj mi je danes, ma kr nekako vem, da bom dobila M, imam tak občutek  in me je kr ena žalost zajela... saj imamo doma že enga razgrajača, ma je želja po še  enem tako velika, da si ne morem pomagat... pol pa težim sama sebi in se smilim in jočem... ah, danes imam slab dan.. ma bo bolše.. ne bom tle gori morila, se oglasim ko bom bolše volje..

bodte lepo in čim več pluskov vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.12.2008 12:38:24   
Sulfinija
Evo javljam se iz pregleda:

sluznica zadebeljena,na UZ se še nič ne vidi komaj v 5.teden sem danes stopila.Donila mirovanje in pa utrogestan 3x2tabletki na dan in še iskat sme jih mogla v MB ker jih tukaj nikjer ni in za tri škatle plačala 24eurov,naj bo le pomagalo sedaj pa grem počivat.Tolk,da vete vse štima bom bolj ali manj na kavču.Čao.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.12.2008 12:38:56   
aprilčica07
Tudi jaz sem čez trideset, v začetku februarja bom 33, če sem natančna.

ROmama: midve sva pa očitno letnici:):):):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.12.2008 12:45:24   
Žaži
Sulfinija, samo da vse dobro kažeuser posted image .

A smem vprašati zakaj si dobila mirovanje in tableteuser posted image . Ne poznam tvoje zgodbe, zato sprašujem.

Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.12.2008 13:11:52   
murkica
Sulfinja- držim pesti, da bo tokrat vse tako kot mora biti... Res sem se razveselila tvoje novičke....Čestitke...
Tudi punce na borbi smo vse zelo vesele za vaju...

Samo da je štorkla našla svoj cilj user posted image
Zdaj pa le počivaj in pazi na vajuuser posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.12.2008 13:13:20   
crvicek
Tane, še tukaj ti pošiljam user posted image , več besed pa sem ti namenila na ZS.

Tiki, tudi tebi pošiljam en velik user posted image . S Tane pa morate gledati na pozitivno, saj vam je ta mesec namenjena še ena možnost, tako da kar korajžno pupe moje.

Sulfinja, me veseli da ni nič hujšega. Ti se kar zlekni na kavč in pazi na pikico, tvoj dragi pa naj te streže nadaljnih 8 mesecev.user posted image

Dini?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.12.2008 13:18:09   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Dobro jutro crvicek,dobro je z datumom si zadela med borkami sem tudi,
še dobro da nisem edina čez 30 sem že mislila,da sem.
Se ze vse treseuser posted image ,ker pridno user posted image .
Decemer je tako ali drugače mesec ljubezni in obdarovanja,pa sem prepričana da nam prinese
user posted image ,na delo punce.

Ah nisi sama ne. Meni se pa zdi da nas je večina če z 30. Tako, da bi lahko naredile klub over 30.user posted image user posted image

Aja, pa držim še za Žiži, S* in vse tiste, ki boste v teh dneh lulale na testek!user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.12.2008 13:22:27   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Tudi jaz sem čez trideset, v začetku februarja bom 33, če sem natančna.

ROmama: midve sva pa očitno letnici:):):):)

Ajauser posted image , pa če se ne motim, imaš tudi ti doma že enega malčka a ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.12.2008 13:33:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

sonček85, nimam pojma glede moje O ta mesec. Ta teden, ki je nekako sredi cikla, bova mogoče enkrat user posted image , ker me moj skoz sprašuje, kdaj bova, da ne moreva kar tako izgubljati časa in pustiti, da gre cel mesec mimo, pa naj mu bo user posted image , vse ostalo pa me niti malo ne zanima. Ta mesec sem se tako odločila. Ne pričakujem nič ne od miklavžka, ne božička, ne dedka mraza. Samo zahvalila se bom vsem, da sem zdrava in sita in na toplem
ja to pa le pazi da dragi ne bo na suhemuser posted image user posted image user posted image user posted image aja morem pa pohvalit tvojo lepo pesmicouser posted image user posted image user posted image

no jaz pa sedaj malo po stanovanju pospravljam ,ko je moj dragi šel v službo ,potem prideta pa še ami in sestra na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sulfi:samo lepo počivaj in se pusti razvajatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.12.2008 14:04:33   
monty
no da vas še jaz malo pozdravim.
nisem pozabila na vse vas, le čas mi ni dopuščal vsega brat. a je slab izgovor ne?
želim vam, da se čim prej preselite na kak drug seznamček in naj vam vsaj eden od treh dobrih mož meseca decembra prinese najbolj dragoceno darilce. držim pesti.

jaz pa čakam na 2. pregled ker sem 14. 11. sicer že videla bitje user posted image  vendar je bil plodek zelo majhen in moj G je mnenja da je moja user posted image  kar za dva tedna mlajša od dejanske. sem malo nestrpna da sedaj vidim kako raste malček, če je vse okej in da končno ugotoviva kdaj naj grem na NS. Tudi vsi testi kri in ostalo me še čakajo. Sem pa v 10. tednu (po moje).

bodite dobro in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  od mene! pa pridno user posted image user posted image user posted image , vreme je idealno!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.12.2008 14:15:11   
Žaži
NO, pri meni se je pa M vlila. Z nekajurno zamudo bi temu rekliuser posted image .

Tako, da bom šla med januarčice, ker imam M ponavadi na 32 dni.

Držim pesti še za vse ostaleuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.12.2008 14:15:26   
sonček85
monty:bravo ,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.12.2008 14:16:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

NO, pri meni se je pa M vlila. Z nekajurno zamudo bi temu rekliuser posted image .

Tako, da bom šla med januarčice, ker imam M ponavadi na 32 dni.

Držim pesti še za vse ostaleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko močio za boj naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.12.2008 14:29:35   
dini
Oj, sulfinija čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image  Učeri me cel dan ni blo doma.
Moje še zmer ni, test je bil ---- tako da zdej me pa ne zanima več kdaj bo user posted image  niti O.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.12.2008 14:36:21   
S*
monty lepo da si se spomnila na nas. Navijam zate in za tvojo user posted image , da pridno raste in da boš šla kmalu na nuhalno.

Žaži user posted image , en velik user posted image . Sej po mojem se ti bom kmalu pridružila pri januarčicah in se bomo skupaj borile.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.12.2008 14:41:32   
sonček85
ojoj dini,ne obupaj ,dokler je ni je upanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem malo kukala ,user posted image pričakujemo januarja pa še ni,ali se motim ,sem hotela malo it navijatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.12.2008 14:43:21   
hel32
Žaži,ne zgubi upanja,neven kateri krog tečeta,pa vseeno ne obupaj,
za vse nas sije sonček,tudi zateuser posted image .Pa še enegauser posted image .
S pogumom naprej.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.12.2008 14:45:11   
dini
Hvala sonček.user posted image  Jst tudi vidim da ni še user posted image pričakujemo januarja.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?