giotti
|
sonček85, nimam pojma glede moje O ta mesec. Ta teden, ki je nekako sredi cikla, bova mogoče enkrat , ker me moj skoz sprašuje, kdaj bova, da ne moreva kar tako izgubljati časa in pustiti, da gre cel mesec mimo, pa naj mu bo , vse ostalo pa me niti malo ne zanima. Ta mesec sem se tako odločila. Ne pričakujem nič ne od miklavžka, ne božička, ne dedka mraza. Samo zahvalila se bom vsem, da sem zdrava in sita in na toplem. Moja lepa Tanči je pa danes res žalostna, takšne je še ne poznam Nimam pravih besed zanjo, ampak jaz imam upanje zanjo, da bo tudi v njej zažarel še en sonček enkrat, prav takšen, kot je ona sama. Življenje je ena velika božanska igra in prej ko se mu predaš, prej boš doživel neskončno popolno srečo, nedvisno od kogarkoli in karkoli. Samo tam bo in prav nič ne boš rabil storiti za to, da boš srečen. Ah, ni besed, kako to opisati, ker to lahko zaenkrat samo na daljavo ovohovamo, čutimo, da je mogoče, ampak še ne znamo priti do tja, jemljemo vse še čisto preveč resno za kaj takega. Ampak tisti, ki pa so se predali, pa lahko pišejo o tem, kot moj najljubši pesnik Hafiz, ki pravi... Tripping Over Joy What is the difference Between your experience of Existence And that of a saint? The saint knows That the spiritual path Is a sublime chess game with God And that the Beloved Has made such a Fantastic Move That the saint is now continually Tripping over Joy And bursting out in Laughter And saying, "I surrender!" Whereas, my dear, I am afraid you still think You have a thousand serious moves. Do nadaljnega vas sladko pozdravljam in vsem nam želim, da živimo v trenutku brez čakanja na to, kaj bo prinesel jutri. No expectations at all. Rada vas imam
|