|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
4.12.2008 10:04:35   
pikovit
Dan bejbe,

Mismis femodenčke fajn papamuser posted image .Drugače je pa noro.Našga je treba non stop kam vozituser posted image Tole je res obup,pa kar naprej neki obiski.......Danes se grem pa pozanimat za umetne nohtke-tečaj.Matr je tole dragouser posted image .Ma bomo že.

Kajsi imaš zs.In drugače miška?
Miška veseli december je že tuuser posted image .
Larči kolk si lepauser posted image
Mala81 super duper za 3 postopekuser posted image
Blanči kar privadi seuser posted image
Zvezdica kako kaj?Že kupila sobico?
Pija matr maš denarja,da me takole obdaruješuser posted image Men so šle vse jagode k vraguuser posted image In drugače?
Žiži en lep pozdravuser posted image

Pa pa pupe moje

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.12.2008 10:25:35   
kajsica
Pikovitka in Mišmiš imata obe zs.

Pikola kaj je sedaj to zoperno nareto. Prej ko si pogledal gor si videl da imaš zs, sedaj pa moreš prav it na matične celice, da vidiš če se kaj dogaja user posted image . Mislim......to m pa res n i všeč!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.12.2008 10:46:53   
bbpikica
Dober dan vsem.
A danes je pa zvezdica kavo kuhala fino in dišečo.
Mismis saj nimam nobenih nespodobnih misli sam tko sem vprašala informativno za vsak slučaj. Mam enga znanca ki včasih kakšne hude štunfke prnese pa za vsak slučajuser posted image  ker si omenjala da ti je to všeč(štunfke mislim)
Mala81 čestitke za postopek
Pikovit kako si pa ti kaj? Možek se je že kaj poboljšal?user posted image
Kajsica upam da si se že navadila na možev odhod v tujino. Želim da ti ta čas hitro mine. Se je men zdel da so nekaj spreminjal tle gor. Tole za ZS je pa zdaj res zoprnuser posted image , men se tud ne dopade.
Tolk za enkrat pa lep dan tudi danesuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.12.2008 10:50:20   
mismis
ojla bbpikica, meni so pa všeč nespodobne misli user posted image user posted image . Sem ravno včeraj končala z branjem e-knjige z naslovom I love bad boys user posted image user posted image  Bad, bad mismis...

Sicer pa ja, všeč so mi lepi štunfki, pa še ravno včeraj sem si kupila nove štikle, ki so tako jebozovne, da se mi res dr. D že malo smili, ko naslednjič pridem do njega

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.12.2008 10:55:33   
kajsica
Čak mal Mišmiš....a nisi rekla da greš naslednjič k dr.D preskušat svoje potenciale v trenerki???? Pa ti ga boš čist....nekam spravla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.12.2008 10:58:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Čak mal Mišmiš....a nisi rekla da greš naslednjič k dr.D preskušat svoje potenciale v trenerki???? Pa ti ga boš čist....nekam spravla user posted image user posted image user posted image

mogoče je pa to moj namen user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.12.2008 11:00:16   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sicer pa ja, všeč so mi lepi štunfki, pa še ravno včeraj sem si kupila nove štikle, ki so tako jebozovne, da se mi res dr. D že malo smili, ko naslednjič pridem do njega

Fotka, fotka, fotka!!!! Sej loh tud samo štikelc (čeprav me štumfki tud zanimajo), ampak fotka mora bit!!!user posted image

Bibek (tale pomanjševalnica od Mlinčkove mi je super všeč) ma vas rad user posted image in vam želi en super dan, čeprav je vreme bolj soso... Alora, onde esta sonce?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.12.2008 11:03:45   
Grethy
Ojla sem najdla en full luškan buši med slikcami moje frendice ... če keri dopade pa glasujete ...

http://album.ringaraja.net/index.php?page=prizeimage&ID=17043

aja če imate za glasovat za naj bušije :

PLEASE link na moj z.s.

pa če kera še rabi MACO v teh prihajajočih dneh, isto kr meni na z.s. se javit user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.12.2008 11:03:55   
gigi1
Ojla srčice

Sam da se pofočkam..pa šibam..
Miška se mi je ful zagužvalo, pa še ma pot grem jutri zjutraj, pa mobi sem menjala in me vse neki zaj... user posted image
Sej bo...dokler smo zdravi user posted image

Šuki tudi meni je hudo...pa saj bodo še prilike.

Mojsonček user posted image  user posted image  user posted image . Pa bi nam res lahko napisala user posted image . Še ena lepa novička več nam veliko pomeni user posted image

Abra upam, da si v mama hotelu in te ni kakšna virozica zdelala user posted image

Pupe in fantje lep dan user posted image

PS v službi zdej tako težko gledam RR, ko mi spodaj piše Forum Zanositev, pa še ZSje so nam skril...pametnjakoviči user posted image  Če ne bodo pridni jim bomo ušle user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.12.2008 11:05:21   
Grethy

ojla bbpikica, meni so pa všeč nespodobne misli user posted image user posted image . Sem ravno včeraj končala z branjem e-knjige z naslovom I love bad boys user posted image user posted image  Bad, bad mismis...

Ola mišmiš ... hornica ... a si že začela malčat tabletke ... znaš bit čist čist horni ... uaaaaaaaaaauuuuu

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.12.2008 11:08:56   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pikovitka in Mišmiš imata obe zs.

Pikola kaj je sedaj to zoperno nareto. Prej ko si pogledal gor si videl da imaš zs, sedaj pa moreš prav it na matične celice, da vidiš če se kaj dogaja user posted image . Mislim......to m pa res n i všeč!!!!

evo ... tle se pa čist strinjam s tabo ... sej se komej znajdem ... zdej moram pa vsem pisat da sem jim z.s. poslala, da ga nau kera spregledala ... matr duš ... to pa res niso dobr nardil ... kr nekej fajnih zadev, tole je pa čist mim ...

Kako si kajšica moja ??? A imaš še kakšno spencialno željo da ti jo skušam uresničit za drug teden ????

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.12.2008 11:10:00   
Grethy
Bambika srčece, kako se vi štirje počutite ????????????

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.12.2008 11:10:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojla srčice

Sam da se pofočkam..pa šibam..
Miška se mi je ful zagužvalo, pa še ma pot grem jutri zjutraj, pa mobi sem menjala in me vse neki zaj... user posted image
Sej bo...dokler smo zdravi user posted image

upam, da si s tole Miško mislila mene, če pa ne, ti pa vseeno odgovorim.
a si menjala samo aparat, ali tudi številko?? Kdaj se pa vrneš?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.12.2008 11:11:14   
Grethy
Pikovitka ... JAAAAAAAA ... imam nekaj zate ...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.12.2008 11:12:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ola mišmiš ... hornica ... a si že začela malčat tabletke ... znaš bit čist čist horni ... uaaaaaaaaaauuuuu

o seveda sem, jaz že v torek zvečer, moj pa včeraj zvečer. Ampak se je pa danes zjutraj že vse treselo user posted image user posted image user posted image  Si kaj čutila...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.12.2008 11:15:05   
Grethy

o seveda sem, jaz že v torek zvečer, moj pa včeraj zvečer. Ampak se je pa danes zjutraj že vse treselo user posted image user posted image user posted image  Si kaj čutila...

Oooooooooooo, hmmmmmmmm .... je bil epicenter očitno preveč na uno stran LJ ...

tko da ni blo čutit ... me pa kljub temu veseli da se trese user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.12.2008 11:15:28   
mismis
Biba Bond, bom probala fotkat čevljčke, ampak danes mi 100% ne bo zneslo, ker sem spet bolj kot ne pasje leteča user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.12.2008 11:19:44   
bbpikica
Mismis user posted image user posted image , če mi pa še barvo zaupaš bom pa ziher kej najdla za k tvojim štiklam, da bo dr. D res kam vrgluser posted image user posted image

O Grethy pozdravljena kako si kaj?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.12.2008 11:19:49   
bambi75
Kajatina sedaj gre pa zares. user posted image

Mojsonček super za dobre rezultate NS. user posted image

Šopka čestitke za 17 celic. user posted image

Ledenka user posted image  da je z malim vse ok.

mala81 user posted image  za pošto.

sapi kako je kaj pri tebi? Še malo pa bo. user posted image

Žogica jaz sem dobila user posted image  nekje 12 dni po punkciji.

Se*, Reby, Bumo jaz mam iste občutke, no še najbolj tako kot je napisala Bumo.

Grethy jaz sem tak, tak. Enkrat ful optimistična, drugič pa ful pesimistična. Pa še prehlada se ne morem rešit. No saj ni tako hud, ampak bolj na splošno počutje. Imam že par dni malce povišano temperaturo tam okoli 37 stopinj, sicer za zdravnike to sploh ni ampak jaz, ki imam normalno okoli 36,2 ali 36,3 pa je. Mislim da to ni dobro za bebice.

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.12.2008 11:21:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Mismis user posted image user posted image , če mi pa še barvo zaupaš bom pa ziher kej najdla za k tvojim štiklam, da bo dr. D res kam vrgluser posted image user posted image

barva...črni čevlji  s pozlačeno peto

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.12.2008 11:24:14   
Grethy

Ej sem čist ok ... hvala na vpitanjcu user posted image user posted image ... grem zdej počas proti Gorenjski  ... kaj pa ti ???? že popapcala vse rcnije ???

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
4.12.2008 11:25:03   
bbpikica

barva...črni čevlji  s pozlačeno peto

Good vse potrebne podatke mam zdaj grem pa lahko v akcijouser posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 697
4.12.2008 11:25:48   
žogica13
bambi pa si imela dolgi ali kratek postopek? ker jaz sem imela dolgi postopek, pa še podaljšal so mi suprafact za 10 dni...21.11. sem imela punkcijo, 26.11 bi moral biti ET.
mah, zdaj sem naročena pri požlepovi 23.1. bomo videli kaj se bova zmenili v naprej.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 698
4.12.2008 11:27:58   
bbpikica

Ej sem čist ok ... hvala na vpitanjcu user posted image user posted image ... grem zdej počas proti Gorenjski  ... kaj pa ti ???? že popapcala vse rcnije ???

Jaz sem zadnji teden tud ok, arcnijce sem pa v pon. spet začela papcat ker jih prej zarad zdravstvenih težav nisem upala, tko da jih mam še ke do konc decembra, pa če se bomo v decembru spet dobile bom še dve škatlice naročila.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 699
4.12.2008 11:28:21   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Kajatina sedaj gre pa zares. user posted image

Mojsonček super za dobre rezultate NS. user posted image

Šopka čestitke za 17 celic. user posted image

Ledenka user posted image  da je z malim vse ok.

mala81 user posted image  za pošto.

sapi kako je kaj pri tebi? Še malo pa bo. user posted image

Žogica jaz sem dobila user posted image  nekje 12 dni po punkciji.

Se*, Reby, Bumo jaz mam iste občutke, no še najbolj tako kot je napisala Bumo.

Grethy jaz sem tak, tak. Enkrat ful optimistična, drugič pa ful pesimistična. Pa še prehlada se ne morem rešit. No saj ni tako hud, ampak bolj na splošno počutje. Imam že par dni malce povišano temperaturo tam okoli 37 stopinj, sicer za zdravnike to sploh ni ampak jaz, ki imam normalno okoli 36,2 ali 36,3 pa je. Mislim da to ni dobro za bebice.

Orka malora ... glavo gor ... kva j zej to za en pesimizem ... bom bla tko huda ...

Ti kr spedenej ta tvoj prehlad, da bojo otročki neprehlajenčki, sej ne morjo bit takoj smrkavi k se rodijo ane user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...

Služba
Sašonka

Bi rajši ostale doma in skrbele za otroke ali bi po porodniškem dopustu odšle v službo in otroke prepustile, da jih vzgajajo drugi?

Služba (39%)

Dom (61%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!