Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:03:38
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Sem že 2 uri pokonc, čeprav bi prav pasalo spat. Na jutrišnje srečanje me na žalost ne bo. Mi smo vsi zboleli. Pravzaprav je mali ravno zaključil z eno virozo, pa sva midva z obležala z vročino. Sedaj samo upam, da ne bo šel mali drugi krog
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:05:35
|
|
|
|
sara*
|
sem hotela glasovat, pa sem glasovala za Dali* in spps ker sem šla kr po postih,..pa pridem do sebe pa mi ne gre več glasovat ?? a samo 2 krat lahko al kaj je zdaj to?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:06:06
|
|
|
|
tasa_m
|
..me spet zabava danes ta RR.. Zdaj pa bom jezna. Odpira mi tak dolgo da joj pa še kr sam nekaj objavlja... razen če imam kakega duheca v stanovanju.. Nina00 upam, da se čimprej pozdravita oba z tvojim ..evo pikapoko da čimprej mine vse..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.12.2008 9:10:00 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:08:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RR ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formi spps smo tebe čakali...da nam poveš če je blo včeraj kaj akcije ja celo noč smo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:08:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m . al si se razpisala hahahha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:08:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara* sem hotela glasovat, pa sem glasovala za Dali* in spps ker sem šla kr po postih,..pa pridem do sebe pa mi ne gre več glasovat ?? a samo 2 krat lahko al kaj je zdaj to? ojla! ma ne vem kaj je s tem glasovanjem.... daj še link od tebe,da ti damo kakšen glas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:09:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RR ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formi spps smo tebe čakali...da nam poveš če je blo včeraj kaj akcije ja celo noč smo če vrjameš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:10:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m . al si se razpisala hahahha ne vem,če ti nisi imela včeraj akcijo,da si danes taaako zgovorna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:10:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sara* sem hotela glasovat, pa sem glasovala za Dali* in spps ker sem šla kr po postih,..pa pridem do sebe pa mi ne gre več glasovat ?? a samo 2 krat lahko al kaj je zdaj to? ojla! ma ne vem kaj je s tem glasovanjem.... daj še link od tebe,da ti damo kakšen glas jaz vam povem, da tu nekaj smrdi, ker nekatere lahko večkrat kliknem, druge pa ne, tak da goljufajo.... jaz pa bi vsem našim marčevkam rada dala petke ne sam parim!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:11:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dobro jutro! Sem že 2 uri pokonc, čeprav bi prav pasalo spat. Na jutrišnje srečanje me na žalost ne bo. Mi smo vsi zboleli. Pravzaprav je mali ravno zaključil z eno virozo, pa sva midva z obležala z vročino. Sedaj samo upam, da ne bo šel mali drugi krog ojla Nina! kaj vas pa matra? ,da boste čimprej zdravi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:11:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sara* sem hotela glasovat, pa sem glasovala za Dali* in spps ker sem šla kr po postih,..pa pridem do sebe pa mi ne gre več glasovat ?? a samo 2 krat lahko al kaj je zdaj to? ojla! ma ne vem kaj je s tem glasovanjem.... daj še link od tebe,da ti damo kakšen glas jaz vam povem, da tu nekaj smrdi, ker nekatere lahko večkrat kliknem, druge pa ne, tak da goljufajo.... jaz pa bi vsem našim marčevkam rada dala petke ne sam parim!!! jaz tud ne morem več glasovat za naše marčevke,včeraj sem pa lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:12:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m . al si se razpisala hahahha ne vem,če ti nisi imela včeraj akcijo,da si danes taaako zgovorna spps a ti to meni? hahahaha jaz še komaj do wcja smem, kaj li da bi kaj zganjala hahahaha, se bi mali hitr spet odloču da bi rad prišu ven hahahah ne rečem pa da nebi pasalo ahahahahaha saj veš iskrenost je lepa čednost hahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:13:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m . al si se razpisala hahahha ne vem,če ti nisi imela včeraj akcijo,da si danes taaako zgovorna akcijo ja,... Sploh ne vem kdaj je prišel spat, ker sem jaz obupala, ko sem ga čakala... Danes pa bo spet suša, ker bo itak tak utrujen od fuzbala, da joj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:13:54
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sara* sem hotela glasovat, pa sem glasovala za Dali* in spps ker sem šla kr po postih,..pa pridem do sebe pa mi ne gre več glasovat ?? a samo 2 krat lahko al kaj je zdaj to? ojla! ma ne vem kaj je s tem glasovanjem.... daj še link od tebe,da ti damo kakšen glas jaz vam povem, da tu nekaj smrdi, ker nekatere lahko večkrat kliknem, druge pa ne, tak da goljufajo.... jaz pa bi vsem našim marčevkam rada dala petke ne sam parim!!! se podpišem. jst sem lahko glasovala samo prvi večer, sedaj pa ne morem več... tiste, ko pa lahko pa valjda konkurenci dajejo same 1...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:14:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m . al si se razpisala hahahha ne vem,če ti nisi imela včeraj akcijo,da si danes taaako zgovorna spps a ti to meni? hahahaha jaz še komaj do wcja smem, kaj li da bi kaj zganjala hahahaha, se bi mali hitr spet odloču da bi rad prišu ven hahahah ne rečem pa da nebi pasalo ahahahahaha saj veš iskrenost je lepa čednost hahaha ne,ne...za taso,ker pošilja prazne poste za tebe vem,da ne gre...tuf če je volja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:15:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa7 pri tebi ni priporočljivo da bi pa bi rada, spps pa bi lahko pa njenemu ni.. Ko pa bo njenega zagrablo pa bomo vidle, ko je 2 dni sploh nebo na spregled na RR..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:16:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sara* sem hotela glasovat, pa sem glasovala za Dali* in spps ker sem šla kr po postih,..pa pridem do sebe pa mi ne gre več glasovat ?? a samo 2 krat lahko al kaj je zdaj to? ojla! ma ne vem kaj je s tem glasovanjem.... daj še link od tebe,da ti damo kakšen glas jaz vam povem, da tu nekaj smrdi, ker nekatere lahko večkrat kliknem, druge pa ne, tak da goljufajo.... jaz pa bi vsem našim marčevkam rada dala petke ne sam parim!!! se podpišem. jst sem lahko glasovala samo prvi večer, sedaj pa ne morem več... tiste, ko pa lahko pa valjda konkurenci dajejo same 1... mislim,da je vse skupaj larifari-pa rečmo,da glasujejo sam zate-tiste,ko se "poznamo" valjda,da bo povprečje višje,pa mislim,da tu tud ni neke logike...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:17:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa7 pri tebi ni priporočljivo da bi pa bi rada, spps pa bi lahko pa njenemu ni.. Ko pa bo njenega zagrablo pa bomo vidle, ko je 2 dni sploh nebo na spregled na RR.. ne samo da ni priporočljivo, prav ne smem ah saj bo kmal april hahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:17:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa7 pri tebi ni priporočljivo da bi pa bi rada, spps pa bi lahko pa njenemu ni.. Ko pa bo njenega zagrablo pa bomo vidle, ko je 2 dni sploh nebo na spregled na RR.. čuj,da nea tud tvoj izgovorov išče????mal se zamisli...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:18:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa7 pri tebi ni priporočljivo da bi pa bi rada, spps pa bi lahko pa njenemu ni.. Ko pa bo njenega zagrablo pa bomo vidle, ko je 2 dni sploh nebo na spregled na RR.. ne samo da ni priporočljivo, prav ne smem ah saj bo kmal april hahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa pozabi april,ker še po porodu 6.tednov ne smeš pol bo že pa maj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:18:43
|
|
|
|
tasa_m
|
verjetno nimamo tak lepih slikic, kot nekatere na tem totonatečaju, da ne gre za vse glasovat.. Mah, ko jih šora. Bomo pa dali matične celice v javno banko pa bomo tud zmagali... Sicer pa marčevke09 itak razturamo z našim postom bušijev na našem forumu.. Aja, danes pa nismo več Ojlačanje 09
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:19:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa7 pri tebi ni priporočljivo da bi pa bi rada, spps pa bi lahko pa njenemu ni.. Ko pa bo njenega zagrablo pa bomo vidle, ko je 2 dni sploh nebo na spregled na RR.. ne samo da ni priporočljivo, prav ne smem ah saj bo kmal april hahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa pozabi april,ker še po porodu 6.tednov ne smeš pol bo že pa maj i u glej jo glej jo, ko mi nit upat ne da da bom lah konc aprila sem vse zračunala hahahahahahaha lumpa hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:21:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa7 pri tebi ni priporočljivo da bi pa bi rada, spps pa bi lahko pa njenemu ni.. Ko pa bo njenega zagrablo pa bomo vidle, ko je 2 dni sploh nebo na spregled na RR.. čuj,da nea tud tvoj izgovorov išče????mal se zamisli... ja saj dvakrat ni za rečt. Sam men tak nena nekaj paše toto skakanje tak da mi je ok, ko pa bo sila pa bomo že neke nardili. Verjetno bo dovolj, da si dam samo samostoječe nogavice gor.. pa škornje, samo kaj ko mi noge zatekajo pa ne gredo gor. Razen če si dam skibucke... verjetno bi tud njemu minlo, če bi ga tak pričakala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:21:41
|
|
|
|
Dali*
|
no...zdej sem za vas nekatere lahko glasovala, za nekatere pa ne...eh...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.12.2008 9:23:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m verjetno nimamo tak lepih slikic, kot nekatere na tem totonatečaju, da ne gre za vse glasovat.. Mah, ko jih šora. Bomo pa dali matične celice v javno banko pa bomo tud zmagali... Sicer pa marčevke09 itak razturamo z našim postom bušijev na našem forumu.. Aja, danes pa nismo več Ojlačanje 09 men je itak ravno do kopra in nazaj za to nagradno igro.sem se za foro prijavla ne,danes smo pa spet marčevke so zgleda porihtali a še gre kateri na živce reklama za simobil,ko se tiste nule kr furajo po ekranu???men u nulo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?