|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.12.2008 9:03:38   
Nina00
Dobro jutro! Sem že 2 uri pokonc, čeprav bi prav pasalo spat.

Na jutrišnje srečanje me na žalost ne bo. Mi smo vsi zboleli. Pravzaprav je mali ravno zaključil z eno virozo, pa sva midva z user posted image  obležala z vročino. Sedaj samo upam, da ne bo šel mali drugi krog user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
4.12.2008 9:05:35   
sara*

sem hotela glasovat, pa sem glasovala za Dali* in spps ker sem šla kr po postih,..pa pridem do sebe pa mi ne gre več glasovat ?? user posted image
user posted image user posted image a samo 2 krat lahko al kaj je zdaj to?user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
4.12.2008 9:06:06   
tasa_m
..me spet zabava danes ta RR..
Zdaj pa bom jezna. Odpira mi tak dolgo da joj pa še kr sam nekaj objavlja... razen če imam kakega duheca v stanovanju..
Nina00 upam, da se čimprej pozdravita oba z tvojim  user posted image ..evo pikapoko user posted image user posted image  da čimprej mine vse..

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.12.2008 9:10:00 >

(odgovor članu sara*)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
4.12.2008 9:08:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RRuser posted image user posted image user posted image ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formiuser posted image

spps smo tebe čakali...da nam poveš če je blo včeraj kaj akcije user posted image

user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image  ja celo noč smouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
4.12.2008 9:08:14   
Pupa7

.

al si se razpisala hahahha user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
4.12.2008 9:08:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sara*

sem hotela glasovat, pa sem glasovala za Dali* in spps ker sem šla kr po postih,..pa pridem do sebe pa mi ne gre več glasovat ?? user posted image
user posted image user posted image a samo 2 krat lahko al kaj je zdaj to?user posted image user posted image

ojla!
ma ne vem kaj je  s tem glasovanjem....
daj še link od tebe,da ti damo kakšen glasuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sara*)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
4.12.2008 9:09:27   
spps

ojla čveke,sem se odločila,da danes pa ne bom prva na RRuser posted image user posted image user posted image ,ker takrat,ko se vstane še itak ni nobene gor,pa sem mislila,da bom že kaj več mela za prebrat,pa ni še niste ničkaj v formiuser posted image

spps smo tebe čakali...da nam poveš če je blo včeraj kaj akcije user posted image

user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image  ja celo noč smouser posted image user posted image user posted image user posted image

če vrjamešuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
4.12.2008 9:10:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

.

ne vem,če ti nisi imela včeraj akcijo,da si danes taaako zgovornauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
4.12.2008 9:10:32   
Pupa7

ojla!

jaz vam povem, da tu nekaj smrdi, ker nekatere lahko večkrat kliknem, druge pa ne, tak da goljufajo.... jaz pa bi vsem našim marčevkam rada dala petke ne sam parim!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
4.12.2008 9:11:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro! Sem že 2 uri pokonc, čeprav bi prav pasalo spat.

Na jutrišnje srečanje me na žalost ne bo. Mi smo vsi zboleli. Pravzaprav je mali ravno zaključil z eno virozo, pa sva midva z user posted image  obležala z vročino. Sedaj samo upam, da ne bo šel mali drugi krog user posted image
ojla Nina!
kaj vas pa matra?user posted image user posted image user posted image ,da boste čimprej zdravi.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
4.12.2008 9:11:58   
spps

ojla!

jaz vam povem, da tu nekaj smrdi, ker nekatere lahko večkrat kliknem, druge pa ne, tak da goljufajo.... jaz pa bi vsem našim marčevkam rada dala petke ne sam parim!!!

jaz tud ne morem več glasovat za naše marčevke,včeraj sem pa lahkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
4.12.2008 9:12:51   
Pupa7

.

ne vem,če ti nisi imela včeraj akcijo,da si danes taaako zgovornauser posted image user posted image

spps a ti to meni? hahahaha jaz še komaj do wcja smem, kaj li da bi kaj zganjala hahahaha, se bi mali hitr spet odloču da bi rad prišu ven hahahah ne rečem pa da nebi pasalo ahahahahaha saj veš iskrenost je lepa čednost hahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
4.12.2008 9:13:16   
tasa_m

.

user posted image user posted image  akcijo ja,... Sploh ne vem kdaj je prišel spat, ker sem jaz obupala, ko sem ga čakala...
Danes pa bo spet suša, ker bo itak tak utrujen od fuzbala, da joj.. user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
4.12.2008 9:13:54   
Dali*

ojla!

se podpišem. jst sem lahko glasovala samo prvi večer, sedaj pa ne morem več... tiste, ko pa lahko pa valjda konkurenci dajejo same 1...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
4.12.2008 9:14:24   
spps

.

spps a ti to meni? hahahaha jaz še komaj do wcja smem, kaj li da bi kaj zganjala hahahaha, se bi mali hitr spet odloču da bi rad prišu ven hahahah ne rečem pa da nebi pasalo ahahahahaha saj veš iskrenost je lepa čednost hahaha

ne,ne...za taso,ker pošilja prazne posteuser posted image user posted image

za tebe vem,da ne gre...tuf če je voljauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
4.12.2008 9:15:28   
tasa_m

Pupa7 pri tebi ni priporočljivo da bi pa bi rada, spps pa bi lahko pa njenemu ni.. Ko pa bo njenega zagrablo pa bomo vidle, ko je 2 dni sploh nebo na spregled na RR.. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
4.12.2008 9:16:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

ojla!

se podpišem. jst sem lahko glasovala samo prvi večer, sedaj pa ne morem več... tiste, ko pa lahko pa valjda konkurenci dajejo same 1...
mislim,da je vse skupaj larifari-pa rečmo,da glasujejo sam zate-tiste,ko se "poznamo" valjda,da bo povprečje višje,pa mislim,da tu tud ni neke logike...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
4.12.2008 9:17:16   
Pupa7

Pupa7 pri tebi ni priporočljivo da bi pa bi rada, spps pa bi lahko pa njenemu ni.. Ko pa bo njenega zagrablo pa bomo vidle, ko je 2 dni sploh nebo na spregled na RR.. user posted image user posted image

ne samo da ni priporočljivo, prav ne smem user posted image ah saj bo kmal april hahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
4.12.2008 9:17:26   
spps

čuj,da nea tud tvoj izgovorov išče????mal se zamisli...user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
4.12.2008 9:18:21   
spps

ne samo da ni priporočljivo, prav ne smem user posted image ah saj bo kmal april hahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

pozabi april,ker še po porodu 6.tednov ne smešuser posted image user posted image user posted image pol bo že pa majuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
4.12.2008 9:18:43   
tasa_m
verjetno nimamo tak lepih slikic, kot nekatere na tem totonatečaju, da ne gre za vse glasovat..
Mah, ko jih šora. Bomo pa dali matične celice v javno banko pa bomo tud zmagali...user posted image

Sicer pa marčevke09 itak razturamo z našim postom bušijev na našem forumu..

Aja, danes pa nismo več Ojlačanje 09 user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
4.12.2008 9:19:38   
Pupa7

pozabi april,ker še po porodu 6.tednov ne smešuser posted image user posted image user posted image pol bo že pa majuser posted image user posted image
i u

glej jo glej jo, ko mi nit upat ne da da bom lah konc aprila sem vse zračunala hahahahahahaha lumpa hahahahaha

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
4.12.2008 9:21:15   
tasa_m

čuj,da nea tud tvoj izgovorov išče????mal se zamisli...user posted image user posted image user posted image

ja saj dvakrat ni za rečt.
Sam men tak nena nekaj paše toto skakanje user posted image user posted image  tak da mi je ok, ko pa bo sila pa bomo že neke nardili. Verjetno bo dovolj, da si dam samo samostoječe nogavice gor.. user posted image user posted image  pa škornje, samo kaj ko mi noge zatekajo pa ne gredo gor. Razen če si dam skibucke...user posted image  verjetno bi tud njemu minlo, če bi ga tak pričakala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
4.12.2008 9:21:41   
Dali*
no...zdej sem za vas nekatere lahko glasovala, za nekatere pa ne...eh...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.12.2008 9:23:03   
spps

verjetno nimamo tak lepih slikic, kot nekatere na tem totonatečaju, da ne gre za vse glasovat..
Mah, ko jih šora. Bomo pa dali matične celice v javno banko pa bomo tud zmagali...user posted image

Sicer pa marčevke09 itak razturamo z našim postom bušijev na našem forumu..

Aja, danes pa nismo več Ojlačanje 09 user posted image user posted image
men je itak ravno do kopra in nazaj  za to nagradno igro.sem se za foro prijavlauser posted image user posted image user posted image

ne,danes smo pa spet marčevkeuser posted image user posted image so zgleda porihtaliuser posted image user posted image

a še gre kateri na živce reklama za simobil,ko se tiste nule kr furajo po ekranu???men u nulouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?