|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
3.12.2008 23:08:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Moj "trebušček" 2 dni preden se je rodila Zala in 10 dni čez PDP user posted image  

user posted image .....   čisto punčkasti buši si imelauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
3.12.2008 23:10:28   
Pandica
In še moja lepotička, ko je prišla na svet user posted image
Sicer še imam pred to slikico veliko drugih, ko sma še skupaj z popkovino povezani in še mala ni umita in to, samo tiste nebi tu glih javno limala user posted image user posted image user posted image vam pa jih lahko komot pokažem, če pridete kdaj k meni na kavico

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
3.12.2008 23:10:36   
botrca
user posted image
Jaz pa sem imela takšnega. Naslednji dan če se dobro spomnim sem šla rodit, 8 dni po PDP.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
3.12.2008 23:12:21   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Resno? Se ti zdi? Zakaj punčkasti? Ker meni jih je full veliko govorilo, da bom imela kao fantka, kljub temu, da sem jaz itak vedela že od 13 t naprej, da bo babika user posted image user posted image user posted image pa mi niso verjeli

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4279
3.12.2008 23:12:37   
botrca

In še moja lepotička, ko je prišla na svet user posted image
Sicer še imam pred to slikico veliko drugih, ko sma še skupaj z popkovino povezani in še mala ni umita in to, samo tiste nebi tu glih javno limala user posted image user posted image user posted image vam pa jih lahko komot pokažem, če pridete kdaj k meni na kavico

user posted image

Meni je ful žal da nimam več teh ko je prišel na svet, kopanje in rihtanje nimam.  

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
3.12.2008 23:15:00   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Meni je ful žal da nimam več teh ko je prišel na svet, kopanje in rihtanje nimam.  

Kak si zdaj to misla? user posted image Podnapise prosim user posted image user posted image user posted image
Jaz pa imam full slikic od takrat, ko je ven prišla user posted image pa sma še ble skupaj z popkovino, ker se spomnim, da sem se samo drla: " slikaj, slikaj" user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
3.12.2008 23:16:31   
arabela*

Resno? Se ti zdi? Zakaj punčkasti? Ker meni jih je full veliko govorilo, da bom imela kao fantka, kljub temu, da sem jaz itak vedela že od 13 t naprej, da bo babika user posted image user posted image user posted image pa mi niso verjeli

če je trebuh špičast,naj bi bla user posted image
Pri meni je to zagotovo 2X držalouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
3.12.2008 23:16:36   
Pandica

Jaz pa sem imela takšnega. Naslednji dan če se dobro spomnim sem šla rodit, 8 dni po PDP.

Jaz sem imela večjega kot ti user posted image user posted image user posted image   kolko si se zredila? Jaz sem se + 16 kg.
Je pa res, da si imela full drugačne oblike kot jaz buši user posted image fantovski pač, ne user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
3.12.2008 23:17:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

če je trebuh špičast,naj bi bla user posted image

Torej smo bile "š****" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
3.12.2008 23:17:42   
arabela*

Kak si zdaj to misla? user posted image Podnapise prosim user posted image user posted image user posted image
Jaz pa imam full slikic od takrat, ko je ven prišla user posted image pa sma še ble skupaj z popkovino, ker se spomnim, da sem se samo drla: " slikaj, slikaj" user posted image

jaz pa to nič nimam slikano,niti od Anejeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
3.12.2008 23:18:28   
gold fish

pravijo, da taki špičasti so bolj punčkasti.....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
3.12.2008 23:18:28   
arabela*
zdaj pa res,gas,pa gremmuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
3.12.2008 23:19:21   
botrca

Jaz sem se jokala in nisem imela moči za ničuser posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
3.12.2008 23:20:37   
botrca

Jaz sem imela večjega kot ti user posted image user posted image user posted image   kolko si se zredila? Jaz sem se + 16 kg.
Je pa res, da si imela full drugačne oblike kot jaz buši user posted image fantovski pač, ne user posted image

Zredila sem se 15 kg.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
3.12.2008 23:21:34   
gold fish

kaj pa naj jaz rečem, ko nisem niti prvega niti drugega tak videlauser posted image ...
prvega videla komaj naslednji dan, tega sedaj pa 3 danuser posted image  - obakrat cr....in obakrat ob 17h zvečer...ti ga pol tisti dan ne dajo...., ta naš ta mali pikec je pa šel še drug dan na pediatrijo na kisik

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
3.12.2008 23:22:45   
gold fish

moj je bil isti kot od botrce, tak bolj visoko gori...je pa res, da jaz nisem prišla do pdp, ker smo šibali ven v 37t

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
3.12.2008 23:24:13   
Pandica

Jaz sem se jokala in nisem imela moči za ničuser posted image .

Saj jaz sem tut jokala od sreče, samo sem vseeno imela dovolj moči še, da sem se drla slikaj, slikaj user posted image user posted image user posted image
Ker to mi je res edinstven dogodek v življenju in bi mi res blo žal, če nebi imela teh slikic. Zame so neprecenljive user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
3.12.2008 23:24:38   
Pandica

Zredila sem se 15 kg.

Aha, te sma ble tu neki user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.12.2008 23:27:31   
Pandica

kaj pa naj jaz rečem, ko nisem niti prvega niti drugega tak videlauser posted image ...
prvega videla komaj naslednji dan, tega sedaj pa 3 danuser posted image  - obakrat cr....in obakrat ob 17h zvečer...ti ga pol tisti dan ne dajo...., ta naš ta mali pikec je pa šel še drug dan na pediatrijo na kisik

Joj, šit, meni se zmeša, da bi komaj 3 dan videla Zalo, verjetno bi popizdla...
Že zdaj sem se čudla, ko je ona prijateljica "rodila" v pon. oz. so ji CR naredili ob 12.23h , pa je pol malega komaj ob pol osmih zvečer videla prvič...že to se mi je full dolgo zdelo...torej je vedno po CR taka praksa al kak?

Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.12.2008 23:28:16   
botrca
Zdaj pa res grem, se bomo še menle o tej zadevi. papa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.12.2008 23:30:09   
Pandica
Zato pa sem se jaz srečna, da sem rodila po naravni poti, sem si celo nosečnost to želela in, da bom dojila in uspelo mi je oboje user posted image  user posted image  user posted image
Mamina ziza še je zdaj pri 14 mesecih zakon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.12.2008 23:31:08   
Pandica
Pa ite v rit babe user posted image , zaradi vas zdaj tu gor čepim, da bom lahko zdaj samo še 1 del PB pogledala, ker pri drugem bom že itak spala zraven user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.12.2008 23:32:23   
botrca

Že zdaj sem se čudla, ko je ona prijateljica "rodila" v pon. oz. so ji CR naredili ob 12.23h , pa je pol malega komaj ob pol osmih zvečer videla prvič...že to se mi je full dolgo zdelo...torej je vedno po CR taka praksa al kak?

Ja, saj nisi sposobna za nič. Jaz sem imela eno ki je prišla zjutraj ob 5h iz porodne in je imela CR. Spala je še oz. zbujala se je in je bila ful omotična zeblo jo je in bila je ful slabotna. Malega je dobila če se ne motim po 3-4 urah. Ko sem njo gledala sem si rekla, rojevala si 2 dni , bolelo kot user posted image  ampak se je splačalo, ker sem naslednje jutro že sedela na postelji (rodila 18:28) ona pa se je komaj obračala. Okrevanje je težje in bolj mučno in dolgo. Edino da pri porodu ne boli.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.12.2008 23:33:50   
botrca

Pa ite v rit babe user posted image , zaradi vas zdaj tu gor čepim, da bom lahko zdaj samo še 1 del PB pogledala, ker pri drugem bom že itak spala zraven user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  kdo ti je pa rekel da tu visišuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
3.12.2008 23:35:53   
gold fish

če zjutraj rodiš, pa je vse ok ga dobiš isti dan....., jaz sem vedno pozno popoldan - 17  in gre avtomatsko v drugi dan, ker k sebi prideš tam ob enih 19...to je pa kao prepozno.....
....pa  prvič so me pustli 18 ur - pol naredili urgentnega..... malega morali oživljat.....
...sedaj je bil cr dogovorjen, ampak sem jaz prehitevala...popadki.... in je bil spet kao urgentni...ampak se vsaj nisem mučila....če bi bilo vse ok, bi malega dobila takoj zjutraj po viziti, ampak žal mi ni bilo usojeno......  pol 2 dan nisem smela it na pediatrijo, ker sem bila v šok sobi, pa da ne bi skup padla.....3 dan so mi pa dovolile, da ga grem pogledat.....  Sicer sem ga videla drugo jutro, preden so ga peljali na pediatrijo, ampak sem bla tak paf,ko mi je rekla, da ima dihalno stisko, da sem ga samo za rokico primla in si mislila, peljite ga čimprej tja in ga priklopite revčeka, da se ne muči več z dihanjem......

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?