Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:44:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe Špelin@, glede na pozno uro, ga ne smem, pol si ga pa virtualno privoščimo. Sicer si pa ti začela s čevapčiči...mnanjjjjjannii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:44:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasal . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta Jaz pa ne morem rečt nekomu naj mi ga prinese, ker bi bil mrzel in ni več potem dober. A V MB ni horsa??? Niso se spomnili, da bi prišli k nam. Tudi bureka ni takega kot pri Nobel bureku. Imamo pa ful dobre pleskavice in čvape.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:44:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 joj kok bi zdej enga zmazala,z veliiiiiik nachota Da ne boste jezne name, če bo katera zavila v hladilnik. kako pa veš? A me vidš? Sm že Saj veš tu je polno metlaric
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:45:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasal . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta Jaz pa ne morem rečt nekomu naj mi ga prinese, ker bi bil mrzel in ni več potem dober. 20.12. si ga privošči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:46:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:46:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 joj kok bi zdej enga zmazala,z veliiiiiik nachota Da ne boste jezne name, če bo katera zavila v hladilnik. kako pa veš? A me vidš? Sm že moja metla je na terenu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:46:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:46:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:47:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj. Srčni infarkt pet let nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:47:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasal . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta Jaz pa ne morem rečt nekomu naj mi ga prinese, ker bi bil mrzel in ni več potem dober. 20.12. si ga privošči Težka bo, ker se bom kitajske nažrla za vse za nazaj. Bomo šli mogoče še 30. v CD pa k mojima sestrama pa bom mojega fehtala naj tja zavije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:47:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:47:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj a sedaj gremo na +199 ??? No pol pa mormo enkrat v MB na čevape, bom probala še edino zvabit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:48:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj. Srčni infarkt pet let nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:48:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe Špelin@, glede na pozno uro, ga ne smem, pol si ga pa virtualno privoščimo. Sicer si pa ti začela s čevapčiči...mnanjjjjjannii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:48:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj a sedaj gremo na +199 ??? No pol pa mormo enkrat v MB na čevape, bom probala še edino zvabit Najboljši je Gala žar, je pa malo cenovno zasoljen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:49:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj. Srčni infarkt pet let nazaj. No, mogoče ni ravno na mestu, pa vseeno bolje to kot matranje. Ko se spomnim na svojo mamo, kako je bila boga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:49:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj. Srčni infarkt pet let nazaj. Ojej... Žal mi je, tally
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:50:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj a sedaj gremo na +199 ??? No pol pa mormo enkrat v MB na čevape, bom probala še edino zvabit Najboljši je Gala žar, je pa malo cenovno zasoljen. Nič ti men Gala žar pa ta...boš mogla, kar osebno pokazat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:50:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko se spomnim na svojo mamo, kako je bila boga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:51:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe Špelin@, glede na pozno uro, ga ne smem, pol si ga pa virtualno privoščimo. Sicer si pa ti začela s čevapčiči...mnanjjjjjannii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:52:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj. Srčni infarkt pet let nazaj. No, mogoče ni ravno na mestu, pa vseeno bolje to kot matranje. Ko se spomnim na svojo mamo, kako je bila boga Ona je imela astmo in na koncu je skos mogla hodit na inhalacije, si je pa tudi sama želela da se ne bi matrala. Zvečer je šla normalno spat zjutri jo ni bilo več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:52:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Tole na desni strani zadnje s foruma , mi je pa kar kjut, večinoma so majčice na spisku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:52:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat. mami???Kaj pa je bilo? NO, če je preveč , me ignoriraj. Srčni infarkt pet let nazaj. Ojej... Žal mi je, tally hvala tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally, Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:53:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tole na desni strani zadnje s foruma , mi je pa kar kjut, večinoma so majčice na spisku Ob vsaki spremembi se malo bunimo potem nam postane všeč .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?