Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kok bi zdej enga zmazala,z veliiiiiik nachota
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:35:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Nisem ga jedla že 5 let. Moram enkrat tja zavit. Ko gremo v Lj se dostikrat ustavimo na Nobel bureku. mmmmm Joj, mene bo pobralo od lakote. Pijem vodo za tolažbo. To je slaba tolažba Nobel burek...mnjamiii jaz gi ga tud je z okusom malina, beli čaj No, malo bolje, pa še vedno ni to to Ti hujšarca, pa pazi, da se ne preforsiraš, čene bo valjar pel Kje pa je meja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:35:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" Mi smo tudi skos na burek hodili . Jaz horsa ne jem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:35:48
|
|
|
|
Estrella*
|
tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:35:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 joj kok bi zdej enga zmazala,z veliiiiiik nachota Da ne boste jezne name, če bo katera zavila v hladilnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:36:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... Jaz sem jih tudi obljubljala, pa te ni bilo, da bi me spomnila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:36:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Nisem ga jedla že 5 let. Moram enkrat tja zavit. Ko gremo v Lj se dostikrat ustavimo na Nobel bureku. mmmmm Joj, mene bo pobralo od lakote. Pijem vodo za tolažbo. To je slaba tolažba Nobel burek...mnjamiii jaz gi ga tud je z okusom malina, beli čaj No, malo bolje, pa še vedno ni to to Ti hujšarca, pa pazi, da se ne preforsiraš, čene bo valjar pel Kje pa je meja? Ko boš ratala tako sitna, da te ne bomo mogle več prenašat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:37:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:37:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas smo prav hecni glede kruha. Ko ga kupim ga ne jemo, ko ga pa ni bi ga pa jedli. Stran ga glih ne vržem, ker ga sosedove kure pojejo. Jaz pa dobim tu pa tam kaka jajca in zajčka za kosilo. Dobra naložba. Pazi, si na spolzkem terenu Vem ja. Dotične zdaj ni. Saj jaz ga ne jem. O, jaz pa Meni pa ni baš nekaj, tudi raca mi ni dobra. Zajca še spravim dol, race pa sploh ne. Že zelo dolgo pa nisem jedla konjske salame. Od otroštva. Smo imeli Krušiča na vogalu v Lj. Z okna sem ga videla. mmmmm je bilo dobro. A horse burger še obstaja???? Baje da ja Nisem ga jedla že 5 let. Moram enkrat tja zavit. Ko gremo v Lj se dostikrat ustavimo na Nobel bureku. mmmmm Joj, mene bo pobralo od lakote. Pijem vodo za tolažbo. To je slaba tolažba Nobel burek...mnjamiii jaz gi ga tud je z okusom malina, beli čaj No, malo bolje, pa še vedno ni to to Ti hujšarca, pa pazi, da se ne preforsiraš, čene bo valjar pel Kje pa je meja? Ko boš ratala tako sitna, da te ne bomo mogle več prenašat Nič bat. Zdaj me cufa od dobre volje. Sem pa bila ponavadi tečna ko sem bila lačna, zdaj pa nisem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:38:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:38:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 joj kok bi zdej enga zmazala,z veliiiiiik nachota psssssst....bolj po tiho. Ti si ga lahko privoščiš tud sred noči. Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi mlajckala ko ta velika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasal . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:39:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Zdej smo pa tako daleč, da mormo na 124 padit, ker potem bo +200
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:39:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasal . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta Jaz pa ne morem rečt nekomu naj mi ga prinese, ker bi bil mrzel in ni več potem dober.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:39:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:40:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej smo pa tako daleč, da mormo na 124 padit, ker potem bo +200 A čmo do +199 naklofat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:40:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:40:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej smo pa tako daleč, da mormo na 124 padit, ker potem bo +200 A čmo do +199 naklofat? A danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:40:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasal . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta Pol pa naredi zate kar velik krog
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:41:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdej smo pa tako daleč, da mormo na 124 padit, ker potem bo +200 A čmo do +199 naklofat? A danes Ja kaj pa? Imamo še 1 uro in 20 min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:41:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... ja morm do skenerja pridt,ga nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:41:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: a to si šla po prekrokani noči na horsa?? Mi ko horsa še ni bilo, smo pa kar na štacjon burek hodil. To je bilo v zaćetku 90" saj smo mi tudi hodili na burek, potem pa smo začeli na horsa potem pa domov spat. Aha to mi je pa poznano,pa kolk je pasal . Zdej pa kdaj mojmu rečm,da mi ga prnese k gre s šihta Jaz pa ne morem rečt nekomu naj mi ga prinese, ker bi bil mrzel in ni več potem dober. A V MB ni horsa???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 joj kok bi zdej enga zmazala,z veliiiiiik nachota Da ne boste jezne name, če bo katera zavila v hladilnik. kako pa veš? A me vidš? Sm že
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:42:50
|
|
|
|
špelin@
|
A ve pa tačas že na bureku ipd.?? Packe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 22:44:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: koliko si pa bila stara ko si pršla v SLO??? A niso ene nekaj obljubljale slike iz otroštva Anitka, pa nina..... 17 let. Dve leti smo na Hrvaškem živeli. A bi šla nazaj? Kam na Hrvaško? Neeee. Al vBiH? V BIH? Niti pod točko razno . Mi je tukaj fajn, pa preveč sem se odvadila tamkajšnjega načina življenja in njihovih navad, tko da ne. Kar je pa najbolj pomembno moja družina je tukaj tako da me dol nič ne vleče. Na obisk grem pa tistih enkrat na leto mami na grob pa babico obiskat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?