Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 22:37:12
|
|
|
|
jencili
|
jst sm se pa spravla mal računalnik v red spravit. Muzike mam tok gor, da mi je disk zabil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 23:10:15
|
|
|
|
mesecnica
|
Janey- mi smo OK. Spimo po starem, GH jemo po starem . Trenutno nič novega. Pa ti si lani tudi zelo okrasila jelko . MetiLu - za sanacijo stanovanja in nove nakupe. Kako se bosta pa lotila plesni?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 23:10:49
|
|
|
|
mesecnica
|
Nič. Grem še malo eno revijo pogledat, potem pa spančkat. Ajde - nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 2.12.2008 23:36:50
|
|
|
|
lillchy123
|
škatlice so skor fertik, zdej se pa še na hitro čestitk lotim. da si jih narežem in pripravim... nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 0:01:34
|
|
|
|
jencili
|
jst pa tud grem počasi, k itak nobene ni. Verjetno že vse sladko sanjate nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 7:28:47
|
|
|
|
blaža
|
Dobro jutro! Evo pijem in vas še malo preberem.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 7:36:50
|
|
|
|
blaža
|
No niste tolko klepetale včeraj in mi je celo ratalo prebrat . Janey, lepo smrečico ste naredili lani, potrudi se še letos, saj je za Janeza prvo Novo leto in prvi Božiček. Jaz komaj čakam, da bom kej spekla. Mi kar ne da mira. Z enakimi modelčki kot sva delala slane okraske, bova z Matijo pekla piškotke in ostale dobrote. Komaj čakam. Pa z možekom bova en dan šla sama v Lj, malo po trgovinah, napast učke, pa malo pokramljat v miru. obožujem, ko se v miru brez stresa pogovarjava v avtu, brez skrbi, da je kdo kakal, lulal, lačen, žejen,.... Bo prišla moja mama malo otročke počuvat. pol bomo pa še otroke en dan peljali v Lj gledat lučke. drugače smo še kar v redu spali. V četrtek imam vaje v vrtcu za predstavo. Še zdej ne vem al bom sneguljčica al pa čarovnica . Bom morala še Blaža vzet s sabo, ki je moj dežuren. Matija ima pa tisti cajt plesne v isti šoli.16. imamo pa predstavo. No oglaste se še vi kej!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 7:48:36
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! Jaz tudi pijem. A je bila danes polna luna, ker sta bila oba in ponoči poredna. Joj punce vse ste zelo pridne si že tako lepo urejate dom, jaz bom tudi počasi začela kranclati po bajti. Sem do zdaj naredila edino adventna venčka, taka čisto navadna, sploh nimam nekih inovativnih idej , pa nekaj za na vrata. Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi z Lano delale novoletne voščilnice. Janey super slikice, ti pa si pridna, ga vedno tako lepo poslikaš. Saj jaz sem tudi Lano, zdaj pa kat pozabim na foto aparat . A bosta s srečko prišle kaj na kavico? Meti res si pridna, tako pridno že v službo hodiš potem pa še vso delo doma. Jaz tudi ne bi imela nič proti, če bi mi kdaj pa kdaj prišla kakšna teta kaj narediti . Ampak si pa težko predstavljam, da bi kar nekoga spustila v naš dom. Pa za nove kuglice, kakšne barve pa si vzela, jaz sem tudi razmišljala, da bi si nove vzela.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 7:51:28
|
|
|
|
mala_pikica
|
Blaža jaz sem tudi kupila modelčke za kekse in jih bom letos prvič pekla. Pa že tudi komaj čakam, da z Lano začneva packati.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 7:56:20
|
|
|
|
blaža
|
mala pikica, za naše piškotkein pridne otročke!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 8:17:50
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Jaz ne morm verjet, ampak Larisa še vedno spi zgleda je tolk domačo posteljo pogrešala Mene pa grlo praska za pop***** valda, sam na tamalo sem gledala da bo ja dost oblečena in posušena in ne vem kaj še, jaz sem pa letala okrog na pol mokra ah, saj bo... mal čaja, pa bo upam Zdej grem pa teren pripravit ker danes baje celo res pridejo tist k***** les položit na teraso... pol nej bo pa že enkrat konc vsega da vse pofotkam in se grem sončit Sem že hotla napisat lep začetek tedna vam želim, je pa že sreda danes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 8:34:39
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro danes pa za nami več kot odlična noč zaspala ob 19:45, potem je okoli 10h neki godrnjala, jo je blo treba ene dvakrat za 30sek. dvignit pa pocrkljat, pol je pa spala do 1h, pa potem spet budnica ob 5h...pol sva spali pa do 7:30 jedli spet samo 2x sem pa včeraj, ko je šel moj na košarko en film gledala na pc-ju, ej ampak jaz ne znam podnapisov naštimat. sem potegnla z neta film in podnapise, pa sploh ne znam naštimat. mi lohk kera razloži? sem očitno hudo blond?! saj men ni panike gledat filma brez podnapisov, sam moj pa ne zna tolk angleško, da bi lohk film gledal, pa še men se kaj v prevodu tud izgubi. jencili, ti menda ful filme gledaš, pa ella? grem zdaj v kuhinjo pogledat kaj dela naš pamžek, zdaj je že po celem stanovanju...sam ona ne gre po kolenih, ona puza, tko kot vojaki v vojski , sam je vseen hitra.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 8:43:25
|
|
|
|
Februarka08
|
A pozna kera kakšno hitro rešitev za poležan vrat ker se tud premikat ne morm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 8:47:56
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A pozna kera kakšno hitro rešitev za poležan vrat ker se tud premikat ne morm ja masiraj vrat, pa poskušaj čim več premikat...garantirano nuca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 8:50:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, če me je katera slučajno pogrešala, je z nami vse OK. Samo cajta mi zmanjkuje za RR. mala pikica - se slišimo za srečanje, upam, da nam hitro kaj rata to druženje. Lahko pa tudi ti kdaj prideš do mene, ko si namenjena k mami. februarka - meni včasih pomaga tuš. Izmenično mrzla in topla voda. Preden še kaj klobasam grem vsaj malo prebrat kar ste nakljukale, ker sem fuuul v zaostanku.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 8:55:12
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro! Februarka za Lariso,da tako dolgo pančka! Misar za odlično noč! Naš se je pa zbudil okrog 2,sem mu flašo podtaknila,pol je še mal zize pojedel in zaspal.Spal je bol slabo.Skos je nekej po postli lezel in stokal .Zjutraj je vstal ob 7-ih in je prav dobre volje .Meni se pa že kar dobro pozna pomanjkanje spanca .Zjutraj nisem slišala svoje budilke,ker se mi je ponoč telefon spraznil, si je pa svoj alarm tut enkrat vmes ugasnil,tko da je na šiht zamudil .Sva se zbudila šele mal pred sedmo,ko je Tamarin medvedek Pu začel zjat k pr norcih.Tisto je pa res huda budilka.Je tolk glasna,da vsako jutro šok doživim.Se že prav psihično pripravim na 6.45,da se bo Pu začel dret .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 8:57:42
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest mam pa eno vprašanje za GORENJKE a kera ve kdaj pa kje bo v petek kaksen miklavz v trgovskih centrih? V city park v lj pride v petek ob 18.00 sam tm bo po moje tok folka da bi sla rajs km vn iz lj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 9:37:21
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Jest mam pa eno vprašanje za GORENJKE a kera ve kdaj pa kje bo v petek kaksen miklavz v trgovskih centrih? V city park v lj pride v petek ob 18.00 sam tm bo po moje tok folka da bi sla rajs km vn iz lj? V Kamniku bo Miklavževa prireditev na prostem za kavarno Veronika ob 17.30,če ti to kaj pomaga .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 9:49:37
|
|
|
|
ella79
|
mary miklavžev sprevod bo v KR v petek ob petih v centru mesta misar za odlično noč. Jaz podnapisov tudi ne znam naštimat na računalniku, ker si vedno film zapečem na dvd, da ga potem na tv gledava. Kupi dvd-rw, pa ga lahko miljonkrat uporabiš februarka super da ste uživali in se imeli na sploh super sam da larisani prehlajena, sej veš, mi smo lahko pa super za teraso ste me tok zapalile s temi okraski, mogoče pa še jaz kej skupi spravim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 10:03:11
|
|
|
|
itata
|
dan jakob je pa neki bolan. je bil včeri cel urnebes zvečer. tečen k rit najprej, pol se je po kopanju sam jokat začel in ni hotu nehat - se še nikol ni zgodil - sem ga dala še pred 20h spat. kao zaspi pol se je pa na 15 minut jokal in spal sam men na rami okol 23:30 se mi je zdel pa fuuuul vroč ko sem ga pestvala. pa sem mu dala kar svečko pa je spal pol še kar. zbudil se je okol 2h in 4:15 pa pol spal do 7:15... tko da je blo kar ok pol. sam jamral je pa tud v spanju pa sploh se ni mogu naštimat. zjutri sem mu v ritici zmerla sicer samo 37.8 ampak ponavadi je popoldne bolj vročina. zjutraj ne tolk. tko da bomo vidl. jutri greva pa k P se pokazat to da sem čist crknjena ni treba omenjat verjetno... ampak to bo že. zdej je pa že 2x jamral za zaspat pa leživa na postelji tko 15 min - že dvakrat - pa pol se sam crklja in stiska ob mene zaspi pa ne. nič mi ni jasno... podočnjake ima pa že skor do kolen. ampak zdej se spet pridno igra. bo že. pol si pa mislim k je bil zdej ene 2 dni že tko tečen popoldne tam od 16h do 18h, da ma mogoče že par dni vročino pa sploh porajtala nisem, pa sem sam mislila, da je pač bolj siten 2 popoldneva. k zjutri in zvečer je bil pa pol zmeri ok. mah kaj pa vem. mal pokašljuje pa iz noska mu teče pa itak že cel teden, sam da je blo bolš, danes pa spet zeleni smrklji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 10:07:05
|
|
|
|
itata
|
februarka: lepo da ste se tko fajn imel!! listek: še enkrat hvala za igračko! gorenjke: se opravičujem za včerajšnji hiter odhod mah zmer je neki, naš je tak nemirnež...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 10:25:22
|
|
|
|
itata
|
evo jakob se je "vdal" bomo vidl kako bo tole spanje zgledal k je tko teko zaspal... al je pa hotu sam mal poivat pa prej e ni bil dost zaspan no ja korkoli zdej je zaspal, pa ve kot eno uro sva bla na izi pa se pestvala pa valjala po postli pa igrala sede, tko da je "poival"... jaz se bom pa mal sodbe moje lotla, da vidim kako bo lo... veri sem e mal zaela, sam ist mal. ta glavni del moram pa danes napisat. sej bom tekom dneva nekak speljala bodite pridne!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 10:35:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, sem nardila albumček s slikcami iz Čateža
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 10:36:18
|
|
|
|
putina
|
dan.. mi imamo pa doma katastrofo... ivimo v e ne 2 leti starem stanovanju, isto na vrhu in nam je v nedeljo ponoi zaela puati streha v spalnici in je vse curljalo dol .. eno omaro imam isto unoeno v stropu imam 20cm2 veliko luknjo zdaj napake itak e niso odpravili, ker so dva dni valili krivod na nas (e da smo mi pri montai omare preluknjali cev za odvodnjavanje), pa so veraj odtemali strop in videli da je cev ok, da voda prihaja nekje drugje .. skratka, dokler je bil sum na krivdo na nas so bili vsi tukaj, zdaj ko so videli da ni naa krivda pa nikjer nobenega ve .. skratka imamo celo talo .. prednovoletno vzduje je pri nas torej enkratno ..:
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 10:39:07
|
|
|
|
putina
|
joj ... 螚 - jev ni!! see orpaviujem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.