Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Sam glej kleo, da se ne boste jutri na gužvo v prometu pa stavke kapitanov zgovarjale. Ustavi oz.onemogoci nas lahko samo nadnaravna sila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:37:57
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza čvek LJ - Supernova, jutri (četrtek) 4.12.2008, ob 11h v standardnem lokalu (spodaj pri dvigalu). Udeležba obvezna . Prisotni babysolza, D.anna, anaj22, mtinca?, ?,?,?,....Kleopatra,Didlinaa,Uvuv...???? Sam glej kleo, da se ne boste jutri na gužvo v prometu pa stavke kapitanov zgovarjale. Anaj, D.anna, mtinca, vam bom poslala mojo cifro na zs, pa se jutri slišmo, ko boste tam. A ima katera cifro od Kaje, da bi ji poslali sms? Je rekla, naj ji sporočimo po sms pa da morda pride. Sem ti poslala ZS.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
oooouuuujjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepa slikca Dana. Babysolza, nebi šla mal pokomentirat na nosečnost in porod eno temo, ko vse tako pišejo, kako je nuhalna tako zanesljiva kar se spola tiče? Mogoče se še najdeš tam po opisu sodeč.. Jutri torej bojni plan. Kleo, kdaj zakurblaš barko do mene? Da vem vstat. Al gremo z reaktivcem? Pismu, zdej sem pa pozabla.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lepa slikca Dana. Babysolza, nebi šla mal pokomentirat na nosečnost in porod eno temo, ko vse tako pišejo, kako je nuhalna tako zanesljiva kar se spola tiče? Mogoče se še najdeš tam po opisu sodeč.. Jutri torej bojni plan. Kleo, kdaj zakurblaš barko do mene? Da vem vstat. Al gremo z reaktivcem? Pismu, zdej sem pa pozabla. Takle je moj nacrt-z jahto se zasidram na Blejskem jezeru,tam okoli 10ih,do Lj.gremo pa pol s Porshom(je ze zrihtan,tako da Ferrari odpade)A bo v redu?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok. Kdaj pa na ono stran luže???
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ok. Kdaj pa na ono stran luže??? To bom jaz kar spotoma...5min gor al pa dol.....samo Uvuv se nekaj ne javi,me mal skrbi da ne bo unih 5min slo v nic .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lepa slikca Dana. Babysolza, nebi šla mal pokomentirat na nosečnost in porod eno temo, ko vse tako pišejo, kako je nuhalna tako zanesljiva kar se spola tiče? Mogoče se še najdeš tam po opisu sodeč.. Jutri torej bojni plan. Kleo, kdaj zakurblaš barko do mene? Da vem vstat. Al gremo z reaktivcem? Pismu, zdej sem pa pozabla. Takle je moj nacrt-z jahto se zasidram na Blejskem jezeru,tam okoli 10ih,do Lj.gremo pa pol s Porshom(je ze zrihtan,tako da Ferrari odpade)A bo v redu? če pa prideš z jahto do Bleda te pa še jaz tam počakam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja,se za preostale punce,ce nimajo prevoza do Lj.......bom zadaj se avtodom pripela,tako da...prevoz bo za vse .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo- pester dan si danes imela
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 17:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Našega spanca je konec. Madona, celih 35 minut.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 17:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Našega spanca je konec. Madona, celih 35 minut. Nikar ne stokaj...moja spi ze celih....0 minut Ja Ninny,je bilo kar pestro.Ne vem,je folk tako nervozen,vsi se drenjajo in grdo gledajo,ko da bo konec sveta .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 17:38:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem,je folk tako nervozen,vsi se drenjajo in grdo gledajo,ko da bo konec sveta . Kleopatra, veseli december pač Naša je tudi danes rahla tečka. Je pa sedaj zaspala, pa menda ne bo tako kot sinoči.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:00:16
|
|
|
|
mtinca1
|
alea - a se lahko prinesemo še Lano k vam na slikanje? - meni je slikca tako zeloooo všeč. izabela je pa itak lepotička. tina28 - vse najboljše za RD ; pa izpolnitev vseh velikih in majhnih želja. anaj čvek LJ - Supernova, jutri (četrtek) 4.12.2008, ob 11h v standardnem lokalu (spodaj pri dvigalu). Udeležba obvezna . Prisotni babysolza, D.anna, anaj22, mtinca?, ?,?,?,.... potrjujem udeležbo!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:13:19
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem,je folk tako nervozen,vsi se drenjajo in grdo gledajo,ko da bo konec sveta . Kleopatra, veseli december pač veseli ja Naša je tudi danes rahla tečka. Je pa sedaj zaspala, pa menda ne bo tako kot sinoči. To bi pa bil rekord,ce bi potegnila do zjutraj .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:39:25
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, zanima me kako ste vi kaj z uvajanjem gh. Meni kar štrajka. Se kar joče poleg in noče jest. Kje imamo seznam za rd?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Da mal uletim še k vam, Gaja se vam zahvaljuje za čestitke . Pa še nove mere za seznam : 67,7 cm, 7150 kg, OG 42 cm Pozdravček vam in vašim sončkom
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:54:49
|
|
|
|
Samsa
|
AS : za očeta Ja, blizu tebe živim ( saj SLO je majhna )... Kje pa sploh živiš? D.anna 76: za avatar... lepa slikica kleo in Didlinaa: za izdelan route, da še gresta po uvuv anamor: seznam za RD... za mamice ali otročke? nina7: za mere
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:57:39
|
|
|
|
anaj22
|
zanima me kako ste vi kaj z uvajanjem gh. Meni kar štrajka. Se kar joče poleg in noče jest. moj nasvet kr lepo počasi, se mora najpre navadit žlice in novih okusov pol mu bo pa počas zalaufal. Bo počas ugotovo da je še kej druzga dobr ne sam ziza oz. flaša. Na začetku sem jaz Jaku mešala k vsaki stvari zraven moje mleko, se pravi korenček+mleko, jabolko+mleko, brokoli+mleko, cvetača+mleko, koleraba+mleko, krompir+mleko. Sedaj pa je že samostojno, sam mi smo se začel navajt na žličo pri 5m sedaj bomo stari pa 6m, pa šele sedaj dokaj dobro jemo na žlico. Ima pa Jaka takle jedilnik čez dan med 7 in 8 prvo dojenje, 9,30 drugo dojenje, med 12 in 13 GH (sadje ali zelenjava), 15h tretje dojenje, 17h četrto dojenje, 18h včasih 100ml mlečne kašice na žlico, če smo ful lačni ne poje je vedno, med 19 in 19,30 peto dojenje. Upam da sem ti kej pomagala. No zdej grem pa Jaka dat spat pol pridem pa še mal počvekat preden možek pride domov
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Haj, zanima me kako ste vi kaj z uvajanjem gh. Meni kar štrajka. Se kar joče poleg in noče jest. Kje imamo seznam za rd? midve sva šele dobro začele uvajat, do sedaj sva poskusile jabolko, banano in včeraj in danes kuhano hruško. Mi pa lepo odpira usta in je. Res pa je, da sva prej kakšen teden trenirali kašico na žlico, da se je navadila žlice. seznam- bom kar začela pa citirajte in vpisujete naprej ninny- 1.6.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:59:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Da mal uletim še k vam, Gaja se vam zahvaljuje za čestitke . Pa še nove mere za seznam : 67,7 cm, 7150 kg, OG 42 cm Pozdravček vam in vašim sončkom malo večkrat se oglasi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 19:00:08
|
|
|
|
polly80
|
bli pri zdravniku-vneto grlo,ušesa,zato pa nič ne more jest,pa joka.. se še javim,lepo čvekajte
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 19:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Da mal uletim še k vam, Gaja se vam zahvaljuje za čestitke . Pa še nove mere za seznam : 67,7 cm, 7150 kg, OG 42 cm Pozdravček vam in vašim sončkom malo večkrat se oglasi Čvekam bolj pri majčicah, bom se pa mal večkrat še tuki javila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 19:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 bli pri zdravniku-vneto grlo,ušesa,zato pa nič ne more jest,pa joka.. se še javim,lepo čvekajte za Vito
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?