|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ojla
3.12.2008 16:34:40   
Pupa7
jaz pa tud še kar čakam mojga ma spet svoje minute pred 1 uro klical da pride čez pol... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
3.12.2008 16:37:38   
Yassy
Pupa-zdej pa k si asica, pa se men povej kako se ta ticker naredi,...ze par dni skoz iscem kje ste to najdle na RR pa mi ne rata,...so ful cortkani

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
3.12.2008 16:38:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz pa tud še kar čakam mojga ma spet svoje minute pred 1 uro klical da pride čez pol... user posted image

hehe, pol pa ni čudno da samo midve vzstrajama tu gor. Očitno vse druge se cartajo..
Persida pa je verjetno v bani,..uživa,ker smo ji lušte nardili s kopanjem, seveda če ni ki njen nepričakovano domov prišel.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
3.12.2008 16:39:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

Pupa-zdej pa k si asica, pa se men povej kako se ta ticker naredi,...ze par dni skoz iscem kje ste to najdle na RR pa mi ne rata,...so ful cortkani

jaz bi ti pomagala ampak se več ne spomnim kje sem to našla. Mislim da sem kr direkten link dobila ki mi ga je dala ena marčevka ..

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
3.12.2008 16:42:21   
Pupa7

pejdi na http://www.ringaraja.net/ticker.asp  pa slediš navodilom samo ne hod na mozzili gor ker ne dela zadeva... uporabi explorer... to je vsa umetnost, pa še sam te praša a uporabi trakec v tvojem profilu pa obkljukaš in to je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
3.12.2008 16:44:28   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz bi ti pomagala ampak se več ne spomnim kje sem to našla. Mislim da sem kr direkten link dobila ki mi ga je dala ena marčevka ..

tasa pa ja te nism nadmudrila s tickerjem hahahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
3.12.2008 16:50:03   
PERSIDA
http://www.ringaraja.net/ticker.asp

Tu je en naslov kje si izdelaš trakec,tam dobiš na koncu kodo ,ki jo moraš prekopirat v moj profil pod saj piše mislim ,da kot dodatno besedilo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
3.12.2008 16:50:25   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image
danes pa nama obema špila ha ?? user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
3.12.2008 16:51:56   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image
danes pa nama obema špila ha ?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image k zmeri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
3.12.2008 16:53:38   
Yassy
hvala pupa, in hvala tudi tebi Persida mi je ratalo,...wiiiiii,...so ful lusni teli tickerji od RR-ja
tasa evo smo ze resili uganko,...pupa vse ve kje pa kaj pa kako user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
3.12.2008 16:55:19   
tasa_m

hvala pupa, in hvala tudi tebi Persida mi je ratalo,...wiiiiii,...so ful lusni teli tickerji od RR-ja
tasa evo smo ze resili uganko,...pupa vse ve kje pa kaj pa kako user posted image

pupa obvlada...user posted image

Yassy kje pa je tvoja slikica trebuška?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
3.12.2008 16:56:30   
Pupa7

bravooo user posted image user posted image user posted image lušnooo, mava pa čist isto mesecev tednov in dni do konca ane hahhaah kdo bi si mislil hahahahahauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
3.12.2008 16:57:58   
helimaša
jst sm za v petek....tko da ker bo seznam delala.....
drgač ste pa res čist divje s tem pisanjem.....jst sm dala zdele Mašo mal k babici....moj je zasmrčal pred TV-jem.....jst sm šla pa mal na RR.....da ne bom spet tok v zaostanku.....

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
3.12.2008 17:00:34   
Yassy
Tasa-v ponedeljek po pregledu bom sestrco nahecala, pa me bo slikala,...pa da bom mela v kompletu s slikico se kaksen podatek vec, kot sedaj, ker namrec v Egiptu niti duha niti sluha o vseh podatkih , ki jih vi menjate med sabo,..jst sam gledam k cuk, kaj so te kratice,....user posted image vse kar je moja G delala je bil ultrazvok in tehtanje,...pa pritisk,..to je vse,....tko da komiiiiiiiiiiiiiiiii čakam da grem v ponedeljek na obisk, da slisim bitje srcka,..pa se ostale stvari,...se ze kr veselim,..upam da bo vse ok,...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
3.12.2008 17:03:32   
tasa_m

Tasa-v ponedeljek po pregledu bom sestrco nahecala, pa me bo slikala,...pa da bom mela v kompletu s slikico se kaksen podatek vec, kot sedaj, ker namrec v Egiptu niti duha niti sluha o vseh podatkih , ki jih vi menjate med sabo,..jst sam gledam k cuk, kaj so te kratice,....user posted image vse kar je moja G delala je bil ultrazvok in tehtanje,...pa pritisk,..to je vse,....tko da komiiiiiiiiiiiiiiiii čakam da grem v ponedeljek na obisk, da slisim bitje srcka,..pa se ostale stvari,...se ze kr veselim,..upam da bo vse ok,...user posted image user posted image user posted image user posted image

zmenjeno.
Seveda da bo vse ok, kak lahko sploh na kaj druga pomisliš ? user posted image
Jaz pa imam v tor. pregled..tudi komaj čaka, da čujem našo malo divjakinjo..user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
3.12.2008 17:04:08   
Yassy
pupa,..ja e so mi dol prav povedali pol mava res vse isto user posted image user posted image user posted image , me nebi nc presenetlo ce bom v ponedeljek nazaj prisla z drugacnimi podatki,tudi glede spola user posted image user posted image user posted image ,...jst sem imela mao zakomplicirano zgodbo, sem ji poskusala razlozit da ugotoviva kaj in kako glede PDP, pa nisem najbolj sigurna da me je razumela,...upam da noo, sicer pa bomo videli pri G.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
3.12.2008 17:06:21   
tasa_m
Spoznavno srečanje marčevk 09, dne 5.12. 08
  • helimaša,
  • persida,
  • tasa_m
  • najaa

Yassy ti si iz Lj. a ne? Pol bi tud ti lahko prišla... user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
3.12.2008 17:07:39   
Yassy
tasa- ne saj ne da bi bila crnogleda, ampak tam v Egiptu so ginekologi cudni,....vse je okoli obrnjeno, nisem sploh vedela kako naj bi pregled potekal, glede na to da je moja prva nosecnost,...no pa glede na to da sem v 6 mesecu pa se nisem imela pregleda krvi,..potem ti je lahko vse jasno, da o kaksni materinski knjizici, merah in se cem podobnem sploh ne govorim

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
3.12.2008 17:09:10   
Yassy
tasa-kje, kaj ,kako ,zakaj????user posted image ja sem iz Lj. ja,....povej malo vec pa da vidim kaj pa kako,..nic ne vem o kaksnem srecanju govoriteuser posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
3.12.2008 17:10:09   
Pupa7

pupa,..ja e so mi dol prav povedali pol mava res vse isto user posted image user posted image user posted image , me nebi nc presenetlo ce bom v ponedeljek nazaj prisla z drugacnimi podatki,tudi glede spola user posted image user posted image user posted image ,...jst sem imela mao zakomplicirano zgodbo, sem ji poskusala razlozit da ugotoviva kaj in kako glede PDP, pa nisem najbolj sigurna da me je razumela,...upam da noo, sicer pa bomo videli pri G.

hehehehe mogoč pa prideš nazaj z dvojčki user posted image user posted image user posted image vse bo kul, boš vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
3.12.2008 17:11:50   
Lolita23
Jaz bi prišla na srečanje, sam v petek se je izkazal da ne morem.user posted image

kopanje v bazenu
jaz sem kar svojo G vprašala,ker sem res nora na kopaje, pa mi je rekla,da že tak imam izcedek, pa da kao kopanje v bazenih kjer je voda klorirana ni dobra za nožnico, saj jo izsuši, da idealno kopanje bi bilo v morju.Je pa res da koliko klora je v tisti vodi, še veden ne pobije vseh bakterij, te so pa nam zdaj nevarne.user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
3.12.2008 17:12:10   
Pupa7

• helimaša,
  • persida,
  • tasa_m
  • najaa

Yassy ti si iz Lj. a ne? Pol bi tud ti lahko prišla... user posted image

piši še mene bom z mislimi pri vas user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
3.12.2008 17:17:27   
tasa_m

tasa- ne saj ne da bi bila crnogleda, ampak tam v Egiptu so ginekologi cudni,....vse je okoli obrnjeno, nisem sploh vedela kako naj bi pregled potekal, glede na to da je moja prva nosecnost,...no pa glede na to da sem v 6 mesecu pa se nisem imela pregleda krvi,..potem ti je lahko vse jasno, da o kaksni materinski knjizici, merah in se cem podobnem sploh ne govorim

saj te razumem.. No, pa bomo v ponedeljek močno držali pesti, da je vse ok. Zmenjeno?
user posted image

joj moja user posted image  pa tak diššiii. Mljask. Pa bojo šle kile gor. user posted image
Me je moj zdaj klical, da pride domov ob enem pa mi reče da ni lačn. Joj, kak ga bom razbila, da bo kr joj. Jaz pa ga čakam.. Bo jo mel pa jutri za jest..bom mu pokazala, kje je user posted image  (beri jaz) doma user posted image user posted image
Upam da pride frizer, ker drugač pa bo dobil dvojno porcijo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
3.12.2008 17:18:29   
tasa_m

• helimaša,
  • persida,
  • tasa_m
  • najaa
  • pupa  (z mislimi ) user posted image user posted image

bo vredu?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
3.12.2008 17:29:56   
Pupa7

• helimaša,
  • persida,
  • tasa_m
  • najaa
  • pupa  (z mislimi ) user posted image user posted image

bo vredu?

PA TI SI ZLATA user posted image user posted image user posted image Pa ne razburjaj se bo več pice zate ostalo hahahah user posted image user posted image user posted image jaz bi rekla samo ja lubi vredu (poklopla pa njamiii) hahahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?