|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
3.12.2008 13:38:34   
Februarka08
Kok je moj otrok fenomenalenuser posted image kljub zbijanju in non stop odpiranju vrat ona še vedno spiuser posted image user posted image

Zdej grem pa do konca kosilo narest, delavca sta pa malico že pojedla in nista mogla prehvalit domače klobaseuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.12.2008 13:44:54   
Bajsa
Dooober dan!

Evo mi mamo net tud v svojem stanovanju! Jeeeeeej! Že vidm kako bojo borbe zdej ko bo gor in kdo ne user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam neki sm na hitr preletela kaj dogaja.
Februarka WB!
Putina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da hitr porihtate!

No ne vem več kera je spraševala, ampak ja smo v novem stanovanju v stari hiši (40 let). Na podstrehi je to, mansardno stanovanje, sej v albumu so slikice od začetka, pa skor do konca. Ko bo fertik bom še mal poslikala, no sej bom še dodala dons kšno, da vam mal osvežim spomin pa še da mal potešim radovednost user posted image . zdej pa grem pospravlat, morem mal v red spravt vse.
Jaz grem pa v petek zrihtat tale moj noht k se mi skoz vrašča. To bo po moje kr par dni pol trajal, da se mi zacel, kar pomeni, da je plavanje v pon in tor vprašljivo, se bom pa z mojmu zmenla, da bo šel zraven, da bo on s tamalo v vodi. Bomo vidli....

zdej pa grem pospravlat, morem mal v red spravt vse.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.12.2008 13:56:11   
ella79
februarka luštne slikice user posted image user posted image user posted image

putina sej verjetno ti je najbolj grozno to, da daš ogromno denarja za stanovanje, potem pa tole... user posted image upam, da vam čimprej porihtajo na njihove stroške seveda

bajsa ti sam uživej v novem stanovanju, pa četudi v pospravljanju user posted image user posted image user posted image

jaz imam tudi rada školjke, sam pohane sem enkrat jedla, pa mi niso ble všeč user posted image na buzaro so pa zakon user posted image no, lahko so tudi škampi user posted image user posted image

naša pa je očitno skužila, da ni potrebno da je vedno krompir za kosilo user posted image user posted image user posted image juhica, piščanček, korenček in koleraba je očitno zakon user posted image user posted image user posted image user posted image aja, pa notr zakuhani barila rezančki, so brez jajc in super mejčkeni user posted image

DOLENJKAAAAAAAAAAAAAAAAA aj mis ju user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 3.12.2008 13:58:06 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.12.2008 14:01:40   
putina
punce ..

ful hvala za tolažbo..

ja, zdaj bo šlo vse na njihove stroške, ker je napaka njihova .. najprej so seveda krivili nas, češ da smo ob montaži imare - in to pred letom in pol prevrtali cev za odvodnjavanje .. ja valda ... sicer res ni dosti manjkalo - ene 2 cm pa bi bili tam, ker je tale strop maximalno čuden .. ima samo cca 4 cm betona, potem je bil notri nek stiropor, potem pa že cev .. katastrofa kako sedaj gradijo ta stanovanja .. sram jih naj bo ..

saj bomo zahtevali odškodnino .. ker je to mal tu mač .. zdej ne vem kaj naj zarad te luknje nardimo .. v takem ne morem živeti .. se je danes ponoči ko je deževalo tko slišalo, kot da bi nam en vodo na glavo zlivou .. sramota res .. sem tako besna pa še pol moram non stop za tamaro varstvo rihtat ko se delavci tukaj, namesto da bi uživale še zadnji mesec skupaj user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.12.2008 14:07:06   
ella79
user posted image user posted image user posted image če nisem jaz en šud od babe user posted image user posted image user posted image user posted image skuham po juho, pa jo grem cedit, v eno roko primem cedilo, v drugo pisker z juho, in zlivam, direkt v korito user posted image user posted image user posted image namest v posodo user posted image user posted image se vidi, da to bolj malkrat počnem, da večrat testenine kuham user posted image user posted image user posted image no, sej potem mi je kapnilo, da tole pa ne bo ok, tako da en deci jo je pa le še ostalo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.12.2008 14:09:54   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image če nisem jaz en šud od babe user posted image user posted image user posted image user posted image skuham po juho, pa jo grem cedit, v eno roko primem cedilo, v drugo pisker z juho, in zlivam, direkt v korito user posted image user posted image user posted image namest v posodo user posted image user posted image se vidi, da to bolj malkrat počnem, da večrat testenine kuham user posted image user posted image user posted image no, sej potem mi je kapnilo, da tole pa ne bo ok, tako da en deci jo je pa le še ostalo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oprosti, saj vem da ti ni smešno, ampak sem se res nasmejalauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.12.2008 14:11:41   
lillchy123
ella, zdej mi je pa skor u hlače ušlo! user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.12.2008 14:13:34   
putina
user posted image user posted image user posted image  ella ... faca .. se zgodi, nimaš kaj

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.12.2008 14:15:24   
Bajsa

Kok sm se pa jaz zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še zdej mi gre na smeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.12.2008 14:18:38   
ella79
še dobr, da me poznate, k drugače bi si pa res lahko sam mislile, kaj za ena kura je to, pa še za otroka povrh vsega skrbi user posted image user posted image user posted image sej je men tudi smešn user posted image user posted image bom že še enkrat juho skuhala, sam sem jo res po parih letih kuhala user posted image  

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.12.2008 14:20:01   
dolenjka
Še preden vas pozdravim, se moram mal nasmejat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.12.2008 14:24:23   
ella79
iiii dolenjka user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.12.2008 14:24:46   
bamby
SN, škatlico sem ti poslala na mail. Joto sem ji pa že ene 3x dala jest in jo ima kar rada, vsaj pojedla jo je vso user posted image . Jaz ji pa segedina še nisem dala. Samo jaz ga ponavadi delam s svinjino, pa bi ga mogla z govedino narest. Sicer sem ji pa dala tudi joto z ocvirki. Pa mislim, da jo zaradi treh ocvirkov ne bo konec.

lilči, za Lukca user posted image user posted image user posted image , zate pa user posted image , ker se toliko trudiš zanjga! Želim,da bo ta operacija kar se da najbolj uspešna, pa da bi mali vsaj malo slišal user posted image user posted image user posted image !

Ja, kwa si pa ti počela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj ne vem ali naj bom resna ali naj počim od smeha user posted image user posted image user posted image . Upam, samo, da ne bo mene jutri kaj podobnega doletelo user posted image . In koliko pravzaprav si jo v lijak zlila? A si govejo kuhala?

hahaha, zdaj si tudi dolenjko spravila na plan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.12.2008 14:27:07   
dolenjka
Drugače pa en lep dober dan iz sončne evropske prestolnice, kjer je včeraj padal celo sneg, potem je pa sonček sijal user posted image

Jaz sem v službi že 3. dan, kjer mi ekspresno mine, zaenkrat se še ne pretegnem, ker sem (kao) ful pozabila in se na izi uvajam in upam, da se bom še dolgo user posted image

Prejšnja dva dni sem "prosti" čas porabila za urejanje papirjev in zavarovanja za Taro, pa stanovanje iskala, pa za vrtec še mal brskala.....

Ne znam pa vam povedati, kako neskončno že pogrešam Taro. 1. dan ni bilo hudo, ker je res hitro minilo in hitro gre še sedaj, samo pogrešam jo pa ful user posted image  Ponoči se je začela zbujati in zaspi samo, če jo imem v objemu user posted image  Definitivno mislim, da me tolk pogreša in da pač hoče nadoknaditi čas, ki ga je prej preživela z menoj, tako da so noči zdaj pestrejše, ker smo budni po 2 - 3x in men se srce para, ker sem šla predčasno na šiht user posted image  Sej vem, da ni tko hudo, sploh ker je ves čas s Stipetom in se res ffajn imata, pohajkujeta....čez dan super lepo pančka, se igra, papca.... ampak mama je pa le mama in upam, da bom malo kasneje lahko šla delat za krajši delovnik, predvsem finančno upam, da nam bo zneslo, ker so stroški tu pač malo višji.....

Vsem vam pa predlagam, da izkoristite maksimum časa ki ste lahko doma s svojimi sončki, ker so že tako veliki, da to čutijo. Zdaj to vidim in sem user posted image  jezna da tega časa ne preživljam z njo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.12.2008 14:28:51   
ella79
bamby sem kar en kurji beder skuhala, tako da ni bila goveja. Jah stran jo je šlo kar je danes nisva z Zojo pojedli user posted image pa mejh jo ma Zoja še jutri za kosilo, jaz bom pa očitno lačna user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.12.2008 14:30:53   
pina-1
dan,

IIIIIIIIII pri nas pa sonček sijeuser posted image user posted image user posted image . Sva ga z ano danes dododbra izkoristile. Je vsaj v vozičku pridna, ker drugače je sitna zkot 100user posted image . Ji čisto nič ni prav. Razen cicikeuser posted image . Zdej sem jo konno uspela spravit spat, pa da vidimo kolko časa bo to trajalo.

Ella, mater maš ti neke dogodivščineuser posted image user posted image user posted image user posted image . sem se vsaj pošteno nasmejala.

putina, upam, da boš uspela iztržit, da ti poravnajo škodo. MAter je za tepst koga, v tej naši državi. Vse se po kampanjsko dela, pa nobeden za nič ne odgovarjauser posted image

o dolenjka, kak je kaj tam pri vas. Kako se pedenata tvoja dva?

Grem malo pokdat, dokler ana spi.

Aja, pa še kosilo današnje: krompir, korenček, bledes in piščanček. Pa še en sirček sem noter v moneštrico dala. Sej neki je pojedla, kej dosti pa ne.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.12.2008 14:34:42   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image user posted image ti si lahko sam srečna, k je Stipe tako super in se imata s Taro fajn user posted image user posted image user posted image te vsaj to ne skrbi. Verjetno je bila pa za Taro že precejšnja sprememba selitev user posted image sej se boste hitro vsi navadili user posted image
drugače pa ti zadidam sonček, k pri nas je prav turobno vreme user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.12.2008 14:37:00   
itata
putina: upam, da hitr zrihtate. to je res beda. pa novo stanovanje praktično... kr neki.

ella: jaz si točno predstavljam, da bi se men tud kej tazga zgodiluser posted image  sam jaz sem vsaj blonduser posted image

dolenjka: ja jaz tud skoz bolj gruntam kako je treba čas do konca izkoristit na porodniški z našimi mulčki pa mam glih zdej zadnji mesec skoz neko skakanje okoluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.12.2008 14:43:47   
dolenjka
Tukaj lahko glasujete za carico v bušiju in njeno žirafo user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=prize&page_number=15

Drugače pa sem mislila samo to, da če imate možnost kaj podaljšati ali pa vzeti še dopust to naredite, čisto premajhni so še, da ostanejo brez mamic user posted image  user posted image  user posted image  In tu gredo delat (vsaj za 50 %) že pri 4h mesecih user posted image  No, samo 1x sem šla tako hitro v službo, nikoli več!

Ja Ella, selitev je sprememba, sigurno, čeprav te najine kolege pri katerioh sva, ful porajta, pa njihova 2 papagaja tudi user posted image , vse ok, dokler se ponoči ne začne zbujat... user posted image  Pri meni se ful hitreje pomiri kot pri Stipetu user posted image
Drugače se pa fajn rihtata, včeraj sta se pred popoldanskim spanjem še skopa in glavo umila user posted image  tako da nismo zvečer ko sem prišla še s tem "zapravljali" časa user posted image  
Zlat očka je, pa sej on to ve user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.12.2008 14:50:22   
putina
pina .. da ne boš mislila, točno vem koga bi lahko tepla .. gre za skladova stanovanja .. fuj in fej packi nesramni .. sem se pol včeri mal z unimi bosanci pogovarjala (so ful face pa ful reveži hkrati), pa so mi sami rekla, da tolk kot se dons vse hitr gradi, to pač ne more biti kvalitetno .. mislim, po niti ne dveh letih je že vse šlo u maloro .. tazga stanovanja niti prodajat ne upam .. pa je drugače hudo stanovanje, duplex ampak s tako šlamparijo pač tudi ful zgublja na ceni ..

dolenjka .. WB .. kje pa zdej živite k pišeš da iščeš stanovanje .. a ste v hotelu al kako??? .. zaradi TAre pa .. vem da ti je ful hudo .. se pa res pač ponoči pocrkljajta, če želi spati pri tebi .. sam da sta skupaj, pa takrat bolj intenzivno ..midva imava tudi ponoč vsak eno čez .. jaz tamaro ker jo še dojim .. julič pa pride sred noči v spalnico pa hoče očija in mu reče: " grem z mano" user posted image  - kar pomeni pridi k meni spat .. pa pol onadva skupi spita .. sej to je včasih, ne vsako noč .. si jih pa ne upam imeti skupaj v spalnici ker smo to prakticirali poleti na morju in sta mi potem ena drugo zbujali .. in pol bi se onidve še pogovarjali ..nema

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.12.2008 14:50:37   
kati kati
dan

dolenjka-pozdavčič preko dalekega puta

vse greste kmalu delat jst pa sem še pol leta doma...dokler se ne postavim na svoje noge. mi je pa grozno ko bom mogla dat odpoved. ampak sem vesela ker bo nekaj novegauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.12.2008 14:53:53   
putina
aha dolenjka .. sm že vidla .. ste pri prijateljih .. fino

itata .. res je beda .. bomo zahteva odškodnino .. sva se že s taščo namenile k je tud pravnica .. bo mal pomaga kej pametnega napisat!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.12.2008 15:06:29   
bamby
dolenjka, se mi kar srce trga, ko berem tvoje poste iz B user posted image . Imaš čisto prav, da nam polagaš na srce, naj čimveč časa izkoristimo skupaj z  našimi user posted image . Ravno zaradi tega sem se pa tebi čudila, da si kar tako na hitro spokala in odšla s familijo na tuje in takoj nazaj v službo. Sem bila prepričana, da boš tam gor zamazala in si tukaj kaj primernega našla, predvsem zaradi Tare, ker bi lahko koristila 4 urni delavnik, pa bi bilo veliko lažje kot zdaj, ko si praktično cel dan od doma, pa še doma bi bila. Se mi smilita vidve s Taro. Kar verjamem. kako te mala pogreša, božica user posted image . Najprej tako dolga pot selitve, čist nekam drugam, pol pa še mamice ne cel dan doma, ko je bila prej navajena, da sta noč in dan skupaj.
Mah bom kar nehala, ker je stresno tole. Za nas bo pa malo kasneje, pa vseeno ne v tako hudi obliki.

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.12.2008 15:07:54   
kati kati
evo dolenj dala sem ti 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.12.2008 16:05:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

evo dolenj dala sem ti 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o hvala bejbi user posted image

Drugače pa je tako, Bamby,, ko si že glih omenila. jaz v bistvu nisem imela izbire oz. bi bila preveč draga. Lani sem kupila avto brez davka in če bi sedaj dala odpoved oz vzela neplačani dopust, bi morala plačati kar nekaj tisoč EUR davka za avto, zato smo se odločili, da bomo to leto še pregurali, potem bo pa lažje. Seveda pa tega Tari ne bom ogla nikoli nadomestiti in to me boli.

Ampak zdaj ne bom več user posted image , bodimo raje dobre volje, ker so prazniki pred nami in vse lepo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.