dolenjka
|
Drugače pa en lep dober dan iz sončne evropske prestolnice, kjer je včeraj padal celo sneg, potem je pa sonček sijal Jaz sem v službi že 3. dan, kjer mi ekspresno mine, zaenkrat se še ne pretegnem, ker sem (kao) ful pozabila in se na izi uvajam in upam, da se bom še dolgo Prejšnja dva dni sem "prosti" čas porabila za urejanje papirjev in zavarovanja za Taro, pa stanovanje iskala, pa za vrtec še mal brskala..... Ne znam pa vam povedati, kako neskončno že pogrešam Taro. 1. dan ni bilo hudo, ker je res hitro minilo in hitro gre še sedaj, samo pogrešam jo pa ful Ponoči se je začela zbujati in zaspi samo, če jo imem v objemu Definitivno mislim, da me tolk pogreša in da pač hoče nadoknaditi čas, ki ga je prej preživela z menoj, tako da so noči zdaj pestrejše, ker smo budni po 2 - 3x in men se srce para, ker sem šla predčasno na šiht Sej vem, da ni tko hudo, sploh ker je ves čas s Stipetom in se res ffajn imata, pohajkujeta....čez dan super lepo pančka, se igra, papca.... ampak mama je pa le mama in upam, da bom malo kasneje lahko šla delat za krajši delovnik, predvsem finančno upam, da nam bo zneslo, ker so stroški tu pač malo višji..... Vsem vam pa predlagam, da izkoristite maksimum časa ki ste lahko doma s svojimi sončki, ker so že tako veliki, da to čutijo. Zdaj to vidim in sem jezna da tega časa ne preživljam z njo