Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 11:05:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Putina
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 11:40:28
|
|
|
|
listek1
|
dan, naša noč je bla spet kr neki. Ob 3h se je začel kr neki dret, sem ga komi pomirila, no pol je zaspal do 5:30, pojedel, pa spal do 8h. Zdele pa tud spančka in upam, da kej dalj kot pol ure februarka - lepo, da si nazaj jest ne vidim tvojih slikic pputina - upam, da zrihtate tole pred novim letom, da ga boste lahko v miru praznovali in se imeli lepo. bajsa - lepo te je blo spet videt itata - upam, da se jakob čimprej pozdravi. Ti si pa ful pridna. pa ni za kej za flaško mesečnica - ko bomo imeli montirano tole steklo, bom poslikala in dala gor slikice.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 11:40:50
|
|
|
|
lillchy123
|
februarka, jst pa ne vidim slikic? putina, vem, da je ful težko in hudo, ampak ne se dat. Vi ste skupaj, zdravi,in to je glavno. vse ostalo pa se bo uredilo. mene tud vsake tolk hoče mal špiknit, a bo kuhna do božiča al bo še kar gradbišče. pa je dost da spot od unicefa vidm, pa se neham sekirat. ko ti bo pa hudo al pa boš jezna, pa kar nam pojamri.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 11:51:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Lilchy in Listek a zdaj vidita Zdaj dam pa tamalo spat, upam da bo kej spala ker unadva mal zbijata, potem jima morm pa malico narest in nam kosilo... pa tako rada bi že kaj okrasila doma ah, saj se je VD šele začel, bom že jest sem nora na december, bi mela celo leto vse v lučkah Mamo pa doma temačno ozračje, stara mama od mojga je ful slaba ratala in zdaj so vsi prihajali k njej, čakamo zgleda zadnje minute ali pa se bo še kaj popravila, saj ne vem tako da mamo vse na kupu, jaz imam pa še delavce, samo nisem vedela da bo vse prišlo na isti dan zdaj imam pa kar mal slabo vest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:03:00
|
|
|
|
jencili
|
uuu madona, naša se pa rihta ko da gremo v milano....gremo pa v KR
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:04:59
|
|
|
|
listek1
|
februarka - jest ne vidim o jencili dober dan pol se pa lahko še spotoma oglasite
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:06:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili uuu madona, naša se pa rihta ko da gremo v milano....gremo pa v KR o, g. jencili is in the hause
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:06:50
|
|
|
|
jencili
|
včerej sm se pomatral in pripravil kosilo....imel smo pohane šojke s testeninami v smetanovi omaki z zelišči.....in danes pogledam v koš in notri ta hrana....OČITNO NEKDO NI POJEDEL DO KONCA !!!! le kdo...????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:08:24
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 februarka - jest ne vidim pa zdej uuu, g. jencili predvidevam da ni bil Taj mmmmmmmmmmmmmmmmmm, kako dobro kosilo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:09:00
|
|
|
|
itata
|
g. jencili ti si faca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:09:10
|
|
|
|
jencili
|
a si že jedla šojke ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:09:34
|
|
|
|
itata
|
bomo drugič koga okregale k takole kosilo ne poje do konca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:10:00
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili a si že jedla šojke ? ne ampak po opisu sodeč more bit ful dobr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:10:02
|
|
|
|
itata
|
ne sam k sem blond pa raj nisem spraševala kaj je to
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:10:07
|
|
|
|
jencili
|
ma ja nooo...jaz se matram pa matram.....le katere gore list bi to bil ???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:10:48
|
|
|
|
jencili
|
šojke so najboljše pohane...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:14:35
|
|
|
|
listek1
|
g. jencili po moje je bla ga. jencili k je šojke pustila, sam makarončki so šli v slast Moj ma pa ful rd šojke, brez testenin kva je zdej, a se boste oglasil al ne februarka - zdej pa vidim ja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:15:09
|
|
|
|
jencili
|
se slismo listek...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:19:12
|
|
|
|
listek1
|
februarka - ful ste užival. lušne slikce
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:34:42
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 februarka - ful ste užival. lušne slikce hvala no tako, kosilo se kuha, malica tudi, Larisa spi, jaz pa več ne vem kaj naj delam no, saj dela je veliko, samo danes ne morm glih skakat po stanovanju... Slabo mi je neki čudno, grlo me boli, danes nisem glih taprava upam da bo jutri bolje... pa še posvetovalnico mava jutri in to spet zgodaj za naslednjič moram rečt, da naj nas ne piše tako zgodaj najhuje je otroka zbujat no, sam važno da bo vse ok pa bomo tud to preživeli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 12:58:51
|
|
|
|
bamby
|
janey, zdaj pa vidim. Kako lepo vzdušje pri malčkih na plavanju . Tudi Lana se fajn drži !!! Kaj so tisto na smrečici piškotki ali je kaj drugega? Lepo izgleda ! mala pikica, tudi Anaja je ponoči nekaj štrajkala . Prvič se je že ob 22h zbudila. Sem iskala dudo kot nora, pa je nisem našla. Nimam pojma, kje je obtičala. Pol sem šla po drugo. Naslednjič se je zbudila ob 6h. Mislim, kar nekaj . Ampak naša to zdaj dela že dva ali tri dni. Redno se zbudi najprej enkrat zvečer in drugič zgodaj zjutraj. Da ne govorim, da se je prejšnji večer zbudila in celo uro ni zaspala nazaj . Meni se je pa tako spalo, pa se mi je zdelo brezveze it v posteljo, da bi njeno vriskanje poslušala. itata, verjetno je Jakob le prehlajen, ker če bi šlo za virozo bi bila vročina verjetno večja. za čimprejšnjo ozdravitev! februarka, luštne slike ! putina, imate pa res štalo doma. Kdo vam bo pa zdaj kril te stroške? Če je streha kriva, pa da imaš ti omaro zafurano, mora nekdo tudi tebi krit škodo. Imaš vsaj kaj zavarovano? pa ne se preveč sekirat. Če bi ti strop na glavo padel, bi bilo zate slabše (mal heca). g. jencili, kaj so šojke tudi jeaz ne vem , pa verjetno zato ker sem blond . No, če si kaj na volji pa mal obolj raztolmači svoj recept, da vidim, zakaj ga. jencili ni pojedla tvojega matranja . misar, podnapise na PC ju naložiš tako, da najprej odpreš film v BS playerju. Na ta player, ko že zažene film klikneš z desno miško in klikneš na LOAD SUBTITLES. V svojem PCju poiščeš v kateri mapi jih imaš in potrdiš in že imaš pod filmom podnapise. Jaz sem pa sinoči sama 3 novoletne čestitke naredila. Sem bila do polnoči pokonci. Danes sem pa že spekla kruh, skuhala joto, Anaji dala joto za jest, Timu pa poiskala novoletne risanke. Zdaj gleda Sneženega moža. Pardon, ga je pravkar konec. Je že na vrsti Jelenček Rudi .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 13:08:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Saj ne morem verjet, Lana spi že eno uro. Pa ravno sedaj, ko smo pri kolegici zmenjeni. Bova pa zamudili malo. Me prav zanima. kako se bodo naši malčki skupaj "igrali". Pride še janey z Jakcem in ta kolegica ima februarčka. bamby - lušten avatar . Da daš še meni na mail prosim tisti link za te škatlice. Ful lep adventni kolendarček si naredila. A Anaji že daš joto? Naa je zadnjič jedla malo segedin golaža, pa je kar godla zraven, tako ji je bilo všeč.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 13:13:05
|
|
|
|
itata
|
no evo moja tečka je nazaj. dedi ga je mal ven peljal. sem mu še enkrat merla temp pa je blo samo 37.3 in to v ritici. vročine res nima danes. še dobr. zunaj je pa tud 8 stopinj pa ne piha niti ne dežuje pa sta šla mal ven. mali znori če je cel dan not. zdej mu grem pa rižotko skuhat vmes sem skor celo sodbo napisala... sej mi še kar gre no... bamby: mogoče je pa tud sam kak zob ta večji. kaj pa vem. siten je pa k rit danes pa ne vem zakaj... mah bo že.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 13:27:28
|
|
|
|
lillchy123
|
ojla, dons pa nikakor ne najdem časa za rr sem skoz na telefonu, k urejam še zadnje malenkosti za drug teden, pa še eno naročilnico morm zrihtat, k sploh nisem vedla in je cel projekt. pa mal klicarm kako je zarad operacije PV. če lahko sami zbiramo kater aparat ali proti plačilu, kakšna je varianta da gremo na operacijo v tujino... sej do tja je še neki časa, sam glede na to, da v naši državici fuul časa preteče, preden sploh do kake info prideš... nč, grem spet na telefon
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 3.12.2008 13:29:10
|
|
|
|
lillchy123
|
itata, če nima visoke vročine, pol je verjetno samo prehlad al pa res kak zob. ampak nad 38 pa zna bit tud kej druzga. pa upam, da ni.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.