MetiLu
|
Čer! Pri nas pa dogaja ... Včeraj sem opravila izpit iz AO zavarovanj tko da zdej pa res lahko začanem na polno delat Doma imamo pa tudi pestro, z možekom sva se odločila za manjše popravke na stanovanju, ki pa bodo vzele tudi nekaj časa, morava sanirati plesen, ki se nama je razpasla po spalnici in kopalnici, pa malo pohištvo preurejava, dokupujeva, pa tko ... še celo LCD TV si bova privoščila za božička Pa včeraj nama je crknila steklokeramična plošča, smo bli k strojani, nam je mami posodila plinsko bombo in kuhalnik k je za kampiranje, da sem vsaj za Janeza lahko kaj skuhala no, sej so nam jo dones na servisu v 2 urah popravili in zdej mende že dela jo je prej možek nazaj priklopil ... Jutri pa spet delat ... se mi zdi da mi ne bo tak šok it delat potem, ko bo konec porodniške. Čeprav vem, da sem se prov odločila, ker sem šla že prej delat, mi je včasih še vedno malo hudo za izgubljenim časom... ah bo že, čeprav sem zadnje dni precej skurjena ... kakšen dan kar razmišljam, kok bi blo super, če bi mi 1x ali 2x na mesec nekdo mal stanovanje spedenal, zlikal cunje, spucal u nulo, ker jaz sploh ne pridem na čisto z delom skoz neki, namest da bi se mal usedla pa počila kar naprej neki delam, spolh nimam 5 min zase No dost jambranja za našo jelkico sem kupila nove bunkice, tko da že komaj čakam praznike, da bomo tud mi malo kranclali Lepo se imejte, jaz grem spat, sem mogla zaradi seminarja zgodaj vstajat, pa moram malo nadoknadit