|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
3.12.2008 9:36:42   
Anonimen
anamor super za Mirenouser posted image Jaz jo imam še vedno v omari,ker mi je G takrat naročil da naj pridem proti koncu M, pa sedaj sem zmeraj tako imela, da je bil tisti konec za vikenduser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.12.2008 9:37:10   
Anonimen
oujeaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.12.2008 9:38:43   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

oujeaaaaaauser posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

anamor user posted image za mireno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.12.2008 9:41:13   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

Lepi otročkiuser posted image user posted image user posted image .
nya- Luka Patrik je božanskiuser posted image

slovenka- tvoja Sofija je pa res hitra.....ni kaj, bo gimnastičarka....po slikah sodečuser posted image

poly80- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaše zdravje

lonapo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi za vaše zdravje

Tina28- vse naj boljše user posted image user posted image user posted image za 21 rojstni danuser posted image user posted image

Vsem obmesečnikom tudi čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče zobov. mi smo ga dobili s tem ,da se ni slinila, slinček sploh ni še v uporabi, spala celo noč kot ponavadi edino kar je bilo drugače, da je čez dan skrajšala spanje. Nas je zobek orenk presenetil

aja...pa jaz imam tudi v profilu novo slikico....že en čas, pa nobenega komentarjauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 3.12.2008 9:42:25 >

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.12.2008 9:42:43   
Anonimen
pogrešam taanikouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.12.2008 9:43:25   
Anonimen
aja...pa jaz imam tudi v profilu novo slikico....že en čas, pa nobenega komentarja

alea, jaz sem jo šele sedaj opazilauser posted image pravo princesko imašuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.12.2008 9:45:26   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

aja...pa jaz imam tudi v profilu novo slikico....že en čas, pa nobenega komentarjauser posted image user posted image user posted image

Lepa slikica oz. lepa princeska user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.12.2008 9:53:53   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
A se potem jutri dobimo? Dejte se mal pofočkat no, da ne bo spet čvek v vodo padu.

Jaz najbrž pridem če poveste kam?

Najbrž v Supernovi, sej nisem zihr. user posted image user posted image  Recimo da v Supernovi, okrog 11-ih. user posted image user posted image  

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.12.2008 10:01:20   
lonapo
hvala za pikepoke-no antibiotik je zagrabil včeraj zvečer-po 24 urah-in noč smo preživeli brez vročine, upam da ne bo še žiga zbolel. Študiramo da bi nejca začasno izpisali iz vrtca,za ene 2 meseca, da gredo ta hujš viroze mimo.

Grem vabila dela za mamino 50-letnico-če mi bo printer delal. 

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.12.2008 10:04:37   
Anonimen
Dobro jutro

Moja se je spet ob 24h zbudila,pokakana,pa se jedla je....potem pa zjutraj spet pokakana.Zdaj ji dajem zadnje dni zelenjavo püopoldne,sadje pa okoli 12ih,a je mogoce da zaradi tega slabo spi in jo zvija?

Samsauser posted image user posted image super zajtrk.
Ninnyuser posted image dobro jutro.user posted image user posted image za hrusko in nocno budnico,da se ne bos prevec razvadilauser posted image .
Anajuser posted image user posted image za avatar.
Daisyuser posted image user posted image za boljse spanje,ceprav.....bog ve koliko casa se je tamal ze igral,mami pa v globoki komiuser posted image
Anaj,drzi se.Poznam to psihicno pripravo,ko otroku,al vzamejo kri,al dajo pikico.Jaz sem tudi vedno vsa user posted image .user posted image user posted image user posted image ,da bo hitro in nezno.
Pollyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Vito,da se hitro pozdravi.
Anamoruser posted image user posted image user posted image za spanje in mireno.Tale AM2 tudi mene mika....se kar ne morem odlocituser posted image .
Alea,kolikor se spomnim sem jo jaz ze komentirala.Je pa enkratnauser posted image user posted image ,se vidi da je slikal amateruser posted image

Cestitke vsem obmesecnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tina,vse naj naj,da se ti izpolni 1001 zeljauser posted image user posted image user posted image

Pogresam Uvuvuser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.12.2008 10:04:53   
D.anna 76

A se potem jutri dobimo? Dejte se mal pofočkat no, da ne bo spet čvek v vodo padu.

Jaz najbrž pridem če poveste kam?

Najbrž v Supernovi, sej nisem zihr. user posted image user posted image  Recimo da v Supernovi, okrog 11-ih. user posted image user posted image  

Meni Supernova najbolj ustreza, pa tut ob 11.00 je o.k.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.12.2008 10:14:31   
polly80
če ste že vse menjale slikice v profilu,sem jo pa še jazuser posted image  user posted image

alea-user posted image izabela,pa zna pozirat! pa tudi druge profile sem si ogledala,vsi srčkani fuluser posted image user posted image user posted image

hvala vsem za user posted image user posted image user posted image ,upam,da bodo pomagale

lonapo-user posted image user posted image user posted image

anamor-user posted image user posted image user posted image

seznam za rd mamic super idejauser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.12.2008 10:36:33   
aleksandra silvija
user posted image
za tini mini rojstne dneve in Za Tinin rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonapo-super, da je anibiotik prijel.

Hm, Samsa-ajdova potica uspel, ti kar pridi k meni na en kos, se mi zdi, da si kar blizu nas doma-ali pa ne?user posted image

Pa ogledala sem si vse avatarje, slkce v profilih--saj veste, da so vsi user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa ste Samsa, Alea,...naredile super komentarje, povzetke in se z vsem napisanim strinjam.user posted image

Moj oe je imel veraj operacijo kolena-vstavili so mu protezo, danes ga grem v NM pogledat. Bom kar Lovra s sabo vzela, tako bo e najmanj user posted image . Jernej in Patricia bosta pa lepo doma pri atiku.
Operacija je lepo uspela in oe komaj aka, da gre domov!
Midva z Lovrom pa potem e hitro v BTC- e ne bo tam ist prehude guve, ker me potem vse mineuser posted image .

Tako.
ibam, da ne bo Jerneju preve user posted image .

Aha. Kleo--sem Patricii pokazala tvoje smeke in napisanouser posted image .

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.12.2008 11:16:07   
Anonimen
AS,dobr povzetekuser posted image .user posted image user posted image za tvojega oceta,da ne bo prehudih bolecinuser posted image user posted image user posted image .

Didlinaa,vskoci,pol greva pa se po UVUV

user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.12.2008 11:34:17   
Anonimen
kaj pa s tem?????

user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 3.12.2008 11:38:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.12.2008 11:36:36   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Al pa, ce bi raje letela...

//beta.finance-on.net/pics/cache_ho/hondajet%20letalo2.1155633498.JPG]

ni ni slikice... ponovi vajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.12.2008 11:39:13   
Anonimen
Samsa,pucak.....sej bouser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
3.12.2008 11:42:31   
Samsa

kaj pa s tem?????

user posted image

jeaaaaaaaaaaaa... zdaj pa vidim user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
3.12.2008 11:43:12   
Samsa
Zdaj boš pa lahko nočne prigrizke delala.... al pa zajtrke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.12.2008 11:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Zdaj boš pa lahko nočne prigrizke delala.... al pa zajtrke user posted image user posted image user posted image

Prigrizki mi ne ratajo.....le zakaj.....mogoce jih imam prevecuser posted image

Cakam tamalo,da aufstehna,poje,in greva na luft.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.12.2008 11:48:34   
Samsa

Pri nas je pa tk čudno vreme, da je joj...malo dežuje, malo pa ne user posted image user posted image user posted image

Lara je pa kot vreme, malo je dobre volje, večinoma pa ne (nekaj jamra pa stoka...)Pa se obrača na trebuh, pa jamra. Na trebuhu pa da roke nazaj, da zgleda kot en kamikaza, pol se pa buni 100/h user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 3.12.2008 11:49:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.12.2008 11:50:35   
Anonimen
No,naj vam bo,evo vam kosilo....domace

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.12.2008 11:53:09   
Samsa

No,naj vam bo,evo vam kosilo....domace

user posted image

hvala....super, danes mi pa ne bo treba kuhat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.12.2008 11:53:56   
Anonimen

Pri nas je pa tk čudno vreme, da je joj...malo dežuje, malo pa ne user posted image user posted image user posted image

Lara je pa kot vreme, malo je dobre volje, večinoma pa ne (nekaj jamra pa stoka...)Pa se obrača na trebuh, pa jamra. Na trebuhu pa da roke nazaj, da zgleda kot en kamikaza, pol se pa buni 100/h user posted image user posted image

Moji pa akrobacije ne grejouser posted image .Se je do sedaj samo 2x obrnila,na trbuhu sploh noce riti,tako jamra.....da jo moram obrniti na hrbet,v tem polozaju ji je ok,samo potem ni akrobacijuser posted image ,me skrbi ce bo sploh kaj puzala.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.12.2008 11:54:36   
Samsa
To na trebuhu zgleda pa tako user posted image , pol se pa repenči pa stoka....user posted image Kot, da se ne bi več znala obrnit... 

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Umetna oploditev IVF
Vitaebella

V katerem poskusu ste upešno zanosili s postopkom IVF?

v prvem (17%)

v drugem (3%)

v tretjem ali več (2%)

še vedno poskušava (1%)

v prvem sva zanosila, a splavila (1%)

nič od naštetega (75%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!