|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
3.12.2008 7:12:01   
Samsa
Dobro jutro... vidim, da ste fejst naklofale... PRIDNE user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam najprej serviram user posted image in user posted image

Ko sem na hitro preletela, sem opazila, da ste si naložile avatarje user posted image user posted image .... je kar bolj pisano user posted image user posted image

Zdaj vas grem pa nazaj prebrat.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
3.12.2008 7:12:31   
Samsa
ooooooouuuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro jutro

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
3.12.2008 7:18:21   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom user posted image

Tine ( polma ), Gaja ( nina7) in Nick ( ninKa)

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
3.12.2008 7:36:21   
Samsa
Vse najboljše tudi Tini28 user posted image za rojstni dan

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
3.12.2008 8:28:34   
babysolza
Jutrčka!

Hitro pridte čvekat, drugače bom vse jaz popapcala, kar je Samsa spekla čez noč. user posted image user posted image

Vse naj naj Tina in vsi mali princi in princeske! user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
3.12.2008 8:32:32   
Samsa
she29: le tako naprej s čvekanjem

l.daisy: user posted image user posted image , da ti oba začneta spati, priporočala bi se tudi za en šnelkurz čaranja z denarjem

Didlinaa: dobrodošla v klub nespečih babnic user posted image user posted image user posted image . A ste se našpancirali po BC?

anaj22: lušten avatar in user posted image user posted image user posted image za komentiranje oz. povzetek za daleč nazaj user posted image

kleo: user posted image user posted image user posted image user posted image za poslikanje božičkic user posted image

AS: a je ratala domača naloga in ajdova potica? user posted image user posted image user posted image Bi mi jo malo poslala ( to mislim potico)? user posted image

Kaja08: user posted image user posted image user posted image za mere in pregled

nya:  full lep venček user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za lep avatar. Bravo tudi za kolke 1a

RMRM: helooooow kitty user posted image user posted image user posted image luškan avatar
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Joj, da ne boste zamerle, VSI bejbiji so tako zelo, zelo, zelo luštkani, da je kaj. Vsaka mamica je pa tko al tko najbolj na svojega sončka ponosna . 

Resnične besede user posted image user posted image user posted image

anamor: moje sožalje za user posted image

slovenka: user posted image user posted image user posted image za nakup knjigice za Sofijo in knjige zate

HEI: ti bom poslala smeške user posted image

babysolza: tudi naša je zvečer točna kot ura glede spanja. Malo pred 20 si začne očke mencat, pa tam do najkasneje 20.30 že spi. user posted image user posted image user posted image za novo slikico v profilu

mtinca: user posted image user posted image user posted image za organizacijo čveka.... spet bo dež, ko boste čvekale 100/h... Ma, sem vam fauš user posted image user posted image user posted image

Tina28: user posted image user posted image user posted image za avatar in fajn praznuj danes! Pusti se razvajat!!!!

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
3.12.2008 8:49:30   
anaj22
Jutro

sam na hitro

Tina vse na naj naj za rd user posted image user posted image user posted image

vsem obmesečnikom za mini rd ve naj naj user posted image user posted image user posted image

ker ste mele včeri tebato o avatarjih sem si ga drznila še jest spremenituser posted image

samsa hvala za zajterk in temeljit povzetek

slikce malčkov so fantastične user posted image user posted image user posted image

upam da nam bo jutri za čvek vreme naklonjeno, da nov kakšnega s.r.a.n.j.a. na cesti

zdej pa šibam ker urin lovimo da gremo lohk pol v laboratorij. babysolza sem se nekak psihično prpravla na odvez krvi pri Jaku, tko da upam da bom močna, pa hvala za pikepoke

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
3.12.2008 8:56:05   
babysolza
zdej pa šibam ker urin lovimo da gremo lohk pol v laboratorij. babysolza sem se nekak psihično prpravla na odvez krvi pri Jaku, tko da upam da bom močna, pa hvala za pikepoke

user posted image user posted image  Sej mu jo bomo sam mal vzeli, ne pa kr vso odvezli. user posted image user posted image

Se vidi, da user posted image  neki lektoriram in strokovno pregledujem, pa sem mal mahnjena na leposlovje zadnje dni. user posted image user posted image  Pregledujem in dopolnjujem en poslovni načrt, da ne bom čist ven iz stroke padla. user posted image user posted image  Bravo mene. user posted image  

A se potem jutri dobimo? user posted image  Dejte se mal pofočkat no, da ne bo spet čvek v vodo padu. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
3.12.2008 9:06:29   
Anonimen
jutro

Samsa hvala za zajtrk

Kleo-dober danuser posted image

Tine ( polma ), Gaja ( nina7) in Nick ( ninKa) čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina28 vse najboljše za tvoj 21.rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa najprej za nazaj prebrat.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
3.12.2008 9:09:08   
Anonimen
RMRM, slovenka, nya  nov avataruser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.12.2008 9:10:37   
Anonimen
Tina tud za avataruser posted image   Vidim, da ste zvečer skoraj vse avatarje spremenileuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
3.12.2008 9:11:41   
Anonimen
anaj vidim, da tu tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1337
3.12.2008 9:13:58   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
A se potem jutri dobimo? user posted image  Dejte se mal pofočkat no, da ne bo spet čvek v vodo padu. user posted image user posted image

Jaz najbrž pridem če poveste kam?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
3.12.2008 9:14:02   
Anonimen
Midve sva včeraj poskusile kuhano hruško, pa se je spet kregala, ko jo je zmanjkalo samo za prvič je res nisem upala preveč dati. ni pa bilo zaenkrat nobene reakcije.user posted image

Midve sva tud danes ponoči imele budnico, se je zbudila okol 3, pa nekaj jamrala in sem ji dala dudo,potem pa tak jok,ker ni nič priteklo, da sem morala flašo naredit, da je nazaj zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.12.2008 9:14:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Tina28 vse najboljše za tvoj 21.rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
3.12.2008 9:15:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se smejiš, če je pa resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.12.2008 9:16:10   
Anonimen
Dobro jutro vsem.

Čestitke vsem obmesečnikom in seveda naši mladenski za 21 rojstni dan. user posted image Po mojem si Tina kar želi te čase nazaj.user posted image

Zajtrk je kulski.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
3.12.2008 9:18:50   
l.daisy
dobro jutro...

najprej hvala vsem za pikalone, malo pa so pomagale... Ažbe je danes spal precej bolje kot prejšnje noči, se je zbudil samo enkrat in sva šla spat v dnevno, da ne bi zbudila bratca in atija.... potem je spal precej časa, ne vem ure, ker ko sem se jaz zbudila ob pol sedmih, je bil zbujen in se je igral s svojo ninico.... user posted image

anaj, dobila ZS, upam, da mi uspe še danes do pošte pridt...
držim pesti za odvzem krvi, mi imamo to pri 9ih mesecih...

tina, hepi brdej tu juuuuuuuuuuuuuuuu, hepi brdej tu juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, hepi brdej dir tinaaaaaaaaaaaaaaaa, hepi brdej tu juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte....

aja, samsa, 100x hvala za kavo, je bila vsaj virtualna.... moj je popil cel tetrapak mleka, nimam nič za v kavo... user posted image
pa miljonkrat sem rekla, naj mi v takih primerih pusti vsaj za požirek.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrr....user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
3.12.2008 9:19:22   
polly80
dobro jutro

saj ne morem verjet,da e že 4.deluser posted image user posted image user posted image

pa veseli decemberuser posted image user posted image user posted image

mi smo ga bolj slabo začeli-vita bolanauser posted image user posted image user posted image ,vročina drsika...user posted image danes jo peljem k zdravniku,ker to že 4.dan..user posted image
da ne govorim o spanjuuser posted image nič kaj ne spimo,sem kot dinozaveruser posted image pa joške mam vedno bolj polne,ker ji kar zizi skos tišim ponočiuser posted image ,ker sem takouser posted image in mi bo joške razgnalo,ker vita burno je...boga jeuser posted image

slovenka-tudi vita ima malo čez 6kg,drobižki,ampak ima malo špehecauser posted image ,pa res lepa slikauser posted image

samsa-meni kruli v želodcu,ko ti take dobrote ponujaš,morm it neki zdaj trbušček napolnit

tine,gaja,nickuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa vsem za nazajuser posted image user posted image

pametni kuža,ga tolk hvalite,zdaj mi je pa žal,ker mi smo pa lonček presenečenja raje naročiliuser posted image ,ima katera in če ja,kako je????če ne bomo pač še tega kužka...

o,tina ima roj.dan-vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rmrm in lunca-hvala za slike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
3.12.2008 9:20:43   
Anonimen
o pollyuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Vito,da se čimprej pozdravi

< Sporočilo je popravil ninny -- 3.12.2008 9:25:04 >

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
3.12.2008 9:28:17   
*anamor*
Jutro,
jaz pa sem že od G. Sem si šla noter dat mireno. Punce to res nič ne boli. Če mene ni ko sem teka šleva glede teh stvari te res ni nič hudega.
No mi pa zdaj tudi bolje spimo odkar jemo aptamil 2. Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem tistim, ki pa ste bolna pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
3.12.2008 9:31:10   
*anamor*
Tina

Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan!

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
3.12.2008 9:32:25   
Samsa
anaj... fajn opravite user posted image user posted image user posted image za lovljenje urina

ninny: full si se razpisala user posted image user posted image user posted image

polly80: user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje, spanje...

Imam en predlog: a bi imele seznam za RD mamic? Saj ni treba letnic poleg napisat user posted image user posted image user posted image

Pa nekaj me zanima: na posojo smo dobili stolček za hranjenje, pa nima vseh varnostnih pasov... Kje bi lahko dobila kake univerzalne?

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
3.12.2008 9:35:22   
Anonimen
Imam en predlog: a bi imele seznam za RD mamic? Saj ni treba letnic poleg napisat

dobra ideja, jaz samo za tiste vem ki jih imam na Fb

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
3.12.2008 9:35:39   
Anonimen
ninny: full si se razpisala

a ne, sem bila pridnauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark

da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!