Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 7:12:01
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro... vidim, da ste fejst naklofale... PRIDNE Naj vam najprej serviram in Ko sem na hitro preletela, sem opazila, da ste si naložile avatarje .... je kar bolj pisano Zdaj vas grem pa nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 7:12:31
|
|
|
|
Samsa
|
ooooooouuuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa za dobro jutro
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 7:18:21
|
|
|
|
Samsa
|
Vse najboljše obmesečnikom Tine ( polma ), Gaja ( nina7) in Nick ( ninKa)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 7:36:21
|
|
|
|
Samsa
|
Vse najboljše tudi Tini28 za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 8:28:34
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Hitro pridte čvekat, drugače bom vse jaz popapcala, kar je Samsa spekla čez noč. Vse naj naj Tina in vsi mali princi in princeske!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 8:32:32
|
|
|
|
Samsa
|
she29: le tako naprej s čvekanjem l.daisy: , da ti oba začneta spati, priporočala bi se tudi za en šnelkurz čaranja z denarjem Didlinaa: dobrodošla v klub nespečih babnic . A ste se našpancirali po BC? anaj22: lušten avatar in za komentiranje oz. povzetek za daleč nazaj kleo: za poslikanje božičkic AS: a je ratala domača naloga in ajdova potica? Bi mi jo malo poslala ( to mislim potico)? Kaja08: za mere in pregled nya: full lep venček in za lep avatar. Bravo tudi za kolke 1a RMRM: helooooow kitty luškan avatar IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Joj, da ne boste zamerle, VSI bejbiji so tako zelo, zelo, zelo luštkani, da je kaj. Vsaka mamica je pa tko al tko najbolj na svojega sončka ponosna . Resnične besede anamor: moje sožalje za slovenka: za nakup knjigice za Sofijo in knjige zate HEI: ti bom poslala smeške babysolza: tudi naša je zvečer točna kot ura glede spanja. Malo pred 20 si začne očke mencat, pa tam do najkasneje 20.30 že spi. za novo slikico v profilu mtinca: za organizacijo čveka.... spet bo dež, ko boste čvekale 100/h... Ma, sem vam fauš Tina28: za avatar in fajn praznuj danes! Pusti se razvajat!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 8:49:30
|
|
|
|
anaj22
|
Jutro sam na hitro Tina vse na naj naj za rd vsem obmesečnikom za mini rd ve naj naj ker ste mele včeri tebato o avatarjih sem si ga drznila še jest spremenit samsa hvala za zajterk in temeljit povzetek slikce malčkov so fantastične upam da nam bo jutri za čvek vreme naklonjeno, da nov kakšnega s.r.a.n.j.a. na cesti zdej pa šibam ker urin lovimo da gremo lohk pol v laboratorij. babysolza sem se nekak psihično prpravla na odvez krvi pri Jaku, tko da upam da bom močna, pa hvala za pikepoke
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 8:56:05
|
|
|
|
babysolza
|
zdej pa šibam ker urin lovimo da gremo lohk pol v laboratorij. babysolza sem se nekak psihično prpravla na odvez krvi pri Jaku, tko da upam da bom močna, pa hvala za pikepoke Sej mu jo bomo sam mal vzeli, ne pa kr vso odvezli. Se vidi, da neki lektoriram in strokovno pregledujem, pa sem mal mahnjena na leposlovje zadnje dni. Pregledujem in dopolnjujem en poslovni načrt, da ne bom čist ven iz stroke padla. Bravo mene. A se potem jutri dobimo? Dejte se mal pofočkat no, da ne bo spet čvek v vodo padu.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Samsa hvala za zajtrk Kleo-dober dan Tine ( polma ), Gaja ( nina7) in Nick ( ninKa) čestitke Tina28 vse najboljše za tvoj 21.rojstni dan Sedaj grem pa najprej za nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM, slovenka, nya nov avatar
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina tud za avatar Vidim, da ste zvečer skoraj vse avatarje spremenile
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj vidim, da tu tudi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:13:58
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza A se potem jutri dobimo? Dejte se mal pofočkat no, da ne bo spet čvek v vodo padu. Jaz najbrž pridem če poveste kam?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva včeraj poskusile kuhano hruško, pa se je spet kregala, ko jo je zmanjkalo samo za prvič je res nisem upala preveč dati. ni pa bilo zaenkrat nobene reakcije. Midve sva tud danes ponoči imele budnico, se je zbudila okol 3, pa nekaj jamrala in sem ji dala dudo,potem pa tak jok,ker ni nič priteklo, da sem morala flašo naredit, da je nazaj zaspala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Tina28 vse najboljše za tvoj 21.rojstni dan
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Tina28 vse najboljše za tvoj 21.rojstni dan kaj se smejiš, če je pa res
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem. Čestitke vsem obmesečnikom in seveda naši mladenski za 21 rojstni dan. Po mojem si Tina kar želi te čase nazaj. Zajtrk je kulski.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:18:50
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... najprej hvala vsem za pikalone, malo pa so pomagale... Ažbe je danes spal precej bolje kot prejšnje noči, se je zbudil samo enkrat in sva šla spat v dnevno, da ne bi zbudila bratca in atija.... potem je spal precej časa, ne vem ure, ker ko sem se jaz zbudila ob pol sedmih, je bil zbujen in se je igral s svojo ninico.... anaj, dobila ZS, upam, da mi uspe še danes do pošte pridt... držim pesti za odvzem krvi, mi imamo to pri 9ih mesecih... tina, hepi brdej tu juuuuuuuuuuuuuuuu, hepi brdej tu juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, hepi brdej dir tinaaaaaaaaaaaaaaaa, hepi brdej tu juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uživajte.... aja, samsa, 100x hvala za kavo, je bila vsaj virtualna.... moj je popil cel tetrapak mleka, nimam nič za v kavo... pa miljonkrat sem rekla, naj mi v takih primerih pusti vsaj za požirek.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:19:22
|
|
|
|
polly80
|
dobro jutro saj ne morem verjet,da e že 4.del pa veseli december mi smo ga bolj slabo začeli-vita bolana ,vročina drsika... danes jo peljem k zdravniku,ker to že 4.dan.. da ne govorim o spanju nič kaj ne spimo,sem kot dinozaver pa joške mam vedno bolj polne,ker ji kar zizi skos tišim ponoči ,ker sem tako in mi bo joške razgnalo,ker vita burno je...boga je slovenka-tudi vita ima malo čez 6kg,drobižki,ampak ima malo špeheca ,pa res lepa slika samsa-meni kruli v želodcu,ko ti take dobrote ponujaš,morm it neki zdaj trbušček napolnit tine,gaja,nick ,pa vsem za nazaj pametni kuža,ga tolk hvalite,zdaj mi je pa žal,ker mi smo pa lonček presenečenja raje naročili ,ima katera in če ja,kako je????če ne bomo pač še tega kužka... o,tina ima roj.dan-vse naj naj rmrm in lunca-hvala za slike
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
o polly za Vito,da se čimprej pozdravi
< Sporočilo je popravil ninny -- 3.12.2008 9:25:04 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:28:17
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, jaz pa sem že od G. Sem si šla noter dat mireno. Punce to res nič ne boli. Če mene ni ko sem teka šleva glede teh stvari te res ni nič hudega. No mi pa zdaj tudi bolje spimo odkar jemo aptamil 2. Tako da Vsem tistim, ki pa ste bolna pa da se čimprej pozdravite.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:31:10
|
|
|
|
*anamor*
|
Tina Življenje je kakor knjiga, včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača! Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča. Naj nobena stran ne bo boleča! Vse najboljše iz srca, naj tvoja knjiga same lepe strani ima! Vse naj naj boljše za rojstni dan!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:32:25
|
|
|
|
Samsa
|
anaj... fajn opravite za lovljenje urina ninny: full si se razpisala polly80: za zdravje, spanje... Imam en predlog: a bi imele seznam za RD mamic? Saj ni treba letnic poleg napisat Pa nekaj me zanima: na posojo smo dobili stolček za hranjenje, pa nima vseh varnostnih pasov... Kje bi lahko dobila kake univerzalne?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam en predlog: a bi imele seznam za RD mamic? Saj ni treba letnic poleg napisat dobra ideja, jaz samo za tiste vem ki jih imam na Fb
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 9:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny: full si se razpisala a ne, sem bila pridna
|
|
|
Ali vas skrbi gospodarska kriza?Sparkda (
60%)
ne (
20%)
ne vem zakaj se gre (
4%)
vse skupaj je samo blefiranje Amerike (
11%)
briga me (
6%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!