|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
3.12.2008 9:16:27   
čebeli
user posted image Bravo Tejci01 za Martina!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
3.12.2008 9:26:20   
tinca123
Bravo tejci 01!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Dobrodošel mali Martin!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
3.12.2008 9:27:27   
lonja
Ooooooo, spet lepe novičke user posted image .

Tejci01, Iskrene čestitke za Martina, fino se cartajta. user posted image user posted image user posted image tele tri so zate, user posted image user posted image user posted image pa za novega zemljančka user posted image !

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
3.12.2008 9:33:13   
hektorina
Dobro jutro vsem souser posted image , novopečenim mamicam, njihovim user posted image  in user posted image ! Zopet sem bila kar precej lena za pisanje, ampak brala sem pa zelo redno user posted image ... Kot je že blackcoffee  povedala včeraj sem imela CTG, UZ in še pregled in so ugotovili, da se odpiram (za en prst bi naj bila odprta), tako, da naj bi bilo user posted image  kak dan prej. Ampak, razen teh lažnih popadkov, ki jih imam že kar kak dan ali dva se ne dogaja še nič. Še vedno se prepuščam presenečenju. Počutim pa se zadnjih nekaj dni FUL utrujeno, brez energije pa vendar dobro, glede na vse našteto. Se mi pa zdi, da se razgrajanje po trebuhu malo umirja, tako da je mogoče tudi to znak, da se bliža prihod našega user posted image .
Vsem, ki ste še 2v1 želim "nežne" prihode vaših user posted image user posted image user posted image , obilo cartanja, seveda zdravih sončkov in vso srečo!
Lepo vas pozdravljam in vam želim en res LEP dan!

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
3.12.2008 9:41:01   
katja_p
Tejci in nanaa, čestitke! user posted image user posted image

Men pa nč ne otrdeva trebuh, sam user posted image  se kr skoz premika ... ČAkam na jutrišnji pregled. Mi je pa zdaj že mal muka bit doma in ne it rodit. Še posebej ko gledam, da so te naše babnce kr rojevat začele ... user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
3.12.2008 9:48:36   
Ana Luna
Bravo, tejci01, čestitke za sinčka! Torej je šlo včeraj le zares! user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
3.12.2008 9:51:26   
katja_p
Cipresa, ju3 je pa tvoj dan D user posted image  Joj, ti je fajn user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
3.12.2008 9:54:45   
čebeli
En vic za danes, ko jih že nekej časa ni bilo...

Vrnila se je črnogorka iz zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče svojemu možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga: "Ajde da vodimo ljubav cijelu noč !" "E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on.

user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
3.12.2008 9:58:56   
mavrica72
user posted image  user posted image  user posted image  Iskrene čestitke Tejci01 in nanaa user posted image  user posted image  user posted image

Glede otrdevanja trebuha - jaz tudi ne vem kako bi naj točno to izgledalo. Saj mi večrkrat na dan "otrdi", ampak to je od premikanja user posted image  in ko poriva nogice (no, vsaj mislim, da je to user posted image ).
Glede nočnega spanja pa lahko rečem, da vsak dan boljše spim. Ne vem kaj bi to lahko pomenilo  in kako dolgo bo to še trajalo user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
3.12.2008 9:59:29   
katja_p
Sm zdle mela moker flek na spodnjih hlačah ... Sicer nism nč čutla, da bi kaj iz mene priteklo. A mislite, da je to mal plodovnice?

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
3.12.2008 10:12:27   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

Glede otrdevanja trebuha - jaz tudi ne vem kako bi naj točno to izgledalo. Saj mi večrkrat na dan "otrdi", ampak to je od premikanja user posted image  in ko poriva nogice (no, vsaj mislim, da je to user posted image ).

Mavrica, ne to ni otrdevane trebuha. jaz sem na istem - mali večkrat tišči ven rito, hrbet, nogico ... in trebuh postane ful trd, ampak to ni to. včeraj mi je moja gin. pokazala, kako približno naj bi to otrdevanje zgledalo. če ne prej bomo videle pred porodom! user posted image

Glede nočnega spanja pa lahko rečem, da vsak dan boljše spim. Ne vem kaj bi to lahko pomenilo  in kako dolgo bo to še trajalo user posted image   super! user posted image telo si zdaj nabira spanec, če ga bo potem slučajno premalo. ono že ve! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sm zdle mela moker flek na spodnjih hlačah ... Sicer nism nč čutla, da bi kaj iz mene priteklo. A mislite, da je to mal plodovnice? katja_p, meni se tudi to dogaja. jaz tut ne vem, ali je to plodovnica, ali izcedek ... user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
3.12.2008 10:12:31   
CIPRESA

katja_p
Če je brezbarvni flek potem lahko da je, če pa je obarvan rumenkasto potem je urin in si se samo malo polulala če tamal pritiska na mehur, al pa je izcedek.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
3.12.2008 10:15:48   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

katja_p
Če je brezbarvni flek potem lahko da je, če pa je obarvan rumenkasto potem je urin in si se samo malo polulala če tamal pritiska na mehur, al pa je izcedek.

Je blo tole bolj prozorno kot kaj drugega.
Predlog?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
3.12.2008 10:16:36   
katja_p
Hmmm ... mogo bi la pa do lekarne po tiste listie.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
3.12.2008 10:32:16   
nadya
Jutro!

Najprej estitke Tejci01 in nanaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajine sonke user posted image user posted image user posted image user posted image

Cipresa: zate drim pesti, da ti bo jutri im laje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, dans sem vstala ob estih, spila kavico, mal tv gledala in la nazaj spat. Ni se mi ne da, lena sem k ****s user posted image .
Meni trebuh otrdeva predvsem zveer, ampak dosti manj kot kakna dva mesca nazajuser posted image . Otroka e vedno full utim, kar mi je fajn, ker mene kar hitro panika zagrabi. Jutri imam pregled in mislim, da mi bojo konno delal ctg, glede na to da bom polnih 38t.

Zdej pa ibam na en pogreb user posted image , pol se pa tipkamo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
3.12.2008 10:33:05   
nadya
No ele zdej sem vidla, da sem en kup rk spustila user posted image user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
3.12.2008 10:35:22   
Ana Luna
katja_p, pri meni gre tudi za brezbarvno tekočino. ampak ni bilo velik.
predlog? kaj pa vem. če se bo ustavilo, bi jaz počakala še do jutri, ko imaš, praviš, pregled.
ne vem. nisem dovolj pametna. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
3.12.2008 10:38:28   
katja_p
Js tud mislim, da bom poakala na jutri. Razn, e bi se stopnjevalo al pa da dobim popadke.

Kaj bo pa ti nardila, Ana Luna?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
3.12.2008 10:39:42   
katja_p
Zakaj mi pa noce pisat sumnikov???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
3.12.2008 10:43:54   
blackcoffee
ja kaj zdaj to???????? spet imam delo al kaj? lol user posted image user posted image user posted image
čestitkeeeeeeeeeeee mladima mamicama Tejci01 in nani!!!!!
user posted image   user posted image

CIPRESA - tebi pa držim pesti za ju3!!! user posted image jooooj, saj se mi lohk zmeša ob vsem dogajanju tule...

naj povem, da so se tudi meni začeli pojavljati krči. ob 4h zjutraj sem imela tak občutek, da mi bo voda zdaj zdaj stekla.. in da bom dobila menstro... kriza.. prej sem šla lulat, in tudi opazila na papirju čisto prozorno sluz...
hudirja!
razmišljam, da se morda prevč z vami družim! če bom slučajno morala prej v P, boste ve krive!!! user posted image user posted image
aja, pa s 5ro_28 sva kar dosti v stiku preko smsov. pa prejle sva se ravno slišali... madona.. ima še eno cimro v sobi in tamala od nje, se je tako drla, da sem jo po telefonu komaj slišala, kaj mi je govorila. njen tamali, pa lepo pri njej aja in skozi spančka.. tudi dojila sta se in je vse lepo gladko steklo. res lepooo!!!! to si tudi jaz želim.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
3.12.2008 10:43:58   
nadya

Zakaj mi pa noce pisat sumnikov???? user posted image user posted image user posted image

Men tudi ne!? Sem glih na eni temi nekej cvekala, pa je prla ziva stala ven user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
3.12.2008 10:47:45   
Ana Luna

Js tud mislim, da bom poakala na jutri. Razn, e bi se stopnjevalo al pa da dobim popadke.

Kaj bo pa ti nardila, Ana Luna?

tudi počakala. če se bi začelo pa kej več dogajat, se grem pa kar v P pokazat.
pregled mam pa jaz šele v torek.
tole čakanje, ko ne veš, pr čem si, ni prav nič fajn, ne? se trudim odmislit in počet kaj drugega, pa kar ne gre. popoldne bom šla mal v mesto, pa v knjižnico, si sposodla kak film, da bo malo hitreje minevalo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
3.12.2008 10:57:35   
blackcoffee

muce, naš mesec kliče!!!!  user posted image user posted image user posted image  

Č A K A L N A    L I S T A

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image         t o p       a d r e n a l i s t a  user posted image

user posted image PDP  01. 12. 2008  user posted image user posted image user posted image

???    arupnik3   
???   olivija          
???   blackcoffee user posted image        

PDP  02. 12. 2008           
???   tian*zoja   
???   Claudi    
???  lonja                

user posted image DANES SO NA VRSTI: user posted image

PDP  03.12. 

1. Julllija 
          user posted image user posted image  
2. tasa.m.              user posted image user posted image  
3. skorpika          user posted image    user posted image  
4. Ana Luna  -  bi rada že rodilaaaa!! user posted image user posted image  

04. 12.
1. CIPRESA      user posted image    user posted image user posted image

PDP  05.12. 

10. roal                 user posted image
11. julika   
  user posted image      user posted image
12. katja_p       user posted image    
13. roal          user posted image      user posted image

**NiNa**   user posted image ..nisi še na vrsti!!!user posted image

Blackcoffee, nimam časa - delam seznam!   user posted image

nič ni zastojn, bote dale za coffee!  user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.12.2008 11:02:27 >

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
3.12.2008 10:59:01   
čebeli

Sm zdle mela moker flek na spodnjih hlačah ... Sicer nism nč čutla, da bi kaj iz mene priteklo. A mislite, da je to mal plodovnice?

Variant je več...lahko si misliš da si zašvicala in ignoriraš vseskup user posted image (u iber pasivno)...lahko pokličeš svojo G v ambulanto in tm vprašaš kako in kaj (najbrž ti ne bodo vedli kej povedat user posted image ..)...lahko pa greš v lekarno po tester za plodovnico in aktivno prečekiraš stvar...sam za vsak slucaj se ne gibej prevec (beri: pošlji svojga deca ponj user posted image user posted image ).

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
3.12.2008 10:59:42   
vrtnica21
Čestitke mamici 5ri_28 za Tai-a   user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi mamici Tejci01 za Martina user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi mamici nanaa za Hano. user posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte.

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 3.12.2008 11:04:29 >

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!