Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:16:27
|
|
|
|
čebeli
|
Bravo Tejci01 za Martina!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:26:20
|
|
|
|
tinca123
|
Bravo tejci 01!!! Dobrodošel mali Martin!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:27:27
|
|
|
|
lonja
|
Ooooooo, spet lepe novičke . Tejci01, Iskrene čestitke za Martina, fino se cartajta. tele tri so zate, pa za novega zemljančka !
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:33:13
|
|
|
|
hektorina
|
Dobro jutro vsem so , novopečenim mamicam, njihovim in ! Zopet sem bila kar precej lena za pisanje, ampak brala sem pa zelo redno ... Kot je že blackcoffee povedala včeraj sem imela CTG, UZ in še pregled in so ugotovili, da se odpiram (za en prst bi naj bila odprta), tako, da naj bi bilo kak dan prej. Ampak, razen teh lažnih popadkov, ki jih imam že kar kak dan ali dva se ne dogaja še nič. Še vedno se prepuščam presenečenju. Počutim pa se zadnjih nekaj dni FUL utrujeno, brez energije pa vendar dobro, glede na vse našteto. Se mi pa zdi, da se razgrajanje po trebuhu malo umirja, tako da je mogoče tudi to znak, da se bliža prihod našega . Vsem, ki ste še 2v1 želim "nežne" prihode vaših , obilo cartanja, seveda zdravih sončkov in vso srečo! Lepo vas pozdravljam in vam želim en res LEP dan!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:41:01
|
|
|
|
katja_p
|
Tejci in nanaa, čestitke! Men pa nč ne otrdeva trebuh, sam se kr skoz premika ... ČAkam na jutrišnji pregled. Mi je pa zdaj že mal muka bit doma in ne it rodit. Še posebej ko gledam, da so te naše babnce kr rojevat začele ...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:48:36
|
|
|
|
Ana Luna
|
Bravo, tejci01, čestitke za sinčka! Torej je šlo včeraj le zares!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:51:26
|
|
|
|
katja_p
|
Cipresa, ju3 je pa tvoj dan D Joj, ti je fajn
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:54:45
|
|
|
|
čebeli
|
En vic za danes, ko jih že nekej časa ni bilo... Vrnila se je črnogorka iz zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče svojemu možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga: "Ajde da vodimo ljubav cijelu noč !" "E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:58:56
|
|
|
|
mavrica72
|
Iskrene čestitke Tejci01 in nanaa Glede otrdevanja trebuha - jaz tudi ne vem kako bi naj točno to izgledalo. Saj mi večrkrat na dan "otrdi", ampak to je od premikanja in ko poriva nogice (no, vsaj mislim, da je to ). Glede nočnega spanja pa lahko rečem, da vsak dan boljše spim. Ne vem kaj bi to lahko pomenilo in kako dolgo bo to še trajalo
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 9:59:29
|
|
|
|
katja_p
|
Sm zdle mela moker flek na spodnjih hlačah ... Sicer nism nč čutla, da bi kaj iz mene priteklo. A mislite, da je to mal plodovnice?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:12:27
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72 Glede otrdevanja trebuha - jaz tudi ne vem kako bi naj točno to izgledalo. Saj mi večrkrat na dan "otrdi", ampak to je od premikanja in ko poriva nogice (no, vsaj mislim, da je to ). Mavrica, ne to ni otrdevane trebuha. jaz sem na istem - mali večkrat tišči ven rito, hrbet, nogico ... in trebuh postane ful trd, ampak to ni to. včeraj mi je moja gin. pokazala, kako približno naj bi to otrdevanje zgledalo. če ne prej bomo videle pred porodom! Glede nočnega spanja pa lahko rečem, da vsak dan boljše spim. Ne vem kaj bi to lahko pomenilo in kako dolgo bo to še trajalo super! telo si zdaj nabira spanec, če ga bo potem slučajno premalo. ono že ve! IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sm zdle mela moker flek na spodnjih hlačah ... Sicer nism nč čutla, da bi kaj iz mene priteklo. A mislite, da je to mal plodovnice? katja_p, meni se tudi to dogaja. jaz tut ne vem, ali je to plodovnica, ali izcedek ...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:12:31
|
|
|
|
CIPRESA
|
katja_p Če je brezbarvni flek potem lahko da je, če pa je obarvan rumenkasto potem je urin in si se samo malo polulala če tamal pritiska na mehur, al pa je izcedek.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:15:48
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA katja_p Če je brezbarvni flek potem lahko da je, če pa je obarvan rumenkasto potem je urin in si se samo malo polulala če tamal pritiska na mehur, al pa je izcedek. Je blo tole bolj prozorno kot kaj drugega. Predlog?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:16:36
|
|
|
|
katja_p
|
Hmmm ... mogo bi la pa do lekarne po tiste listie.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:32:16
|
|
|
|
nadya
|
Jutro! Najprej estitke Tejci01 in nanaa za vajine sonke Cipresa: zate drim pesti, da ti bo jutri im laje Evo, dans sem vstala ob estih, spila kavico, mal tv gledala in la nazaj spat. Ni se mi ne da, lena sem k ****s . Meni trebuh otrdeva predvsem zveer, ampak dosti manj kot kakna dva mesca nazaj . Otroka e vedno full utim, kar mi je fajn, ker mene kar hitro panika zagrabi. Jutri imam pregled in mislim, da mi bojo konno delal ctg, glede na to da bom polnih 38t. Zdej pa ibam na en pogreb , pol se pa tipkamo.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:33:05
|
|
|
|
nadya
|
No ele zdej sem vidla, da sem en kup rk spustila
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:35:22
|
|
|
|
Ana Luna
|
katja_p, pri meni gre tudi za brezbarvno tekočino. ampak ni bilo velik. predlog? kaj pa vem. če se bo ustavilo, bi jaz počakala še do jutri, ko imaš, praviš, pregled. ne vem. nisem dovolj pametna.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:38:28
|
|
|
|
katja_p
|
Js tud mislim, da bom poakala na jutri. Razn, e bi se stopnjevalo al pa da dobim popadke. Kaj bo pa ti nardila, Ana Luna?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:39:42
|
|
|
|
katja_p
|
Zakaj mi pa noce pisat sumnikov????
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:43:54
|
|
|
|
blackcoffee
|
ja kaj zdaj to???????? spet imam delo al kaj? lol čestitkeeeeeeeeeeee mladima mamicama Tejci01 in nani!!!!! CIPRESA - tebi pa držim pesti za ju3!!! jooooj, saj se mi lohk zmeša ob vsem dogajanju tule... naj povem, da so se tudi meni začeli pojavljati krči. ob 4h zjutraj sem imela tak občutek, da mi bo voda zdaj zdaj stekla.. in da bom dobila menstro... kriza.. prej sem šla lulat, in tudi opazila na papirju čisto prozorno sluz... hudirja! razmišljam, da se morda prevč z vami družim! če bom slučajno morala prej v P, boste ve krive!!! aja, pa s 5ro_28 sva kar dosti v stiku preko smsov. pa prejle sva se ravno slišali... madona.. ima še eno cimro v sobi in tamala od nje, se je tako drla, da sem jo po telefonu komaj slišala, kaj mi je govorila. njen tamali, pa lepo pri njej aja in skozi spančka.. tudi dojila sta se in je vse lepo gladko steklo. res lepooo!!!! to si tudi jaz želim.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:43:58
|
|
|
|
nadya
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Zakaj mi pa noce pisat sumnikov???? Men tudi ne!? Sem glih na eni temi nekej cvekala, pa je prla ziva stala ven
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:47:45
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js tud mislim, da bom poakala na jutri. Razn, e bi se stopnjevalo al pa da dobim popadke. Kaj bo pa ti nardila, Ana Luna? tudi počakala. če se bi začelo pa kej več dogajat, se grem pa kar v P pokazat. pregled mam pa jaz šele v torek. tole čakanje, ko ne veš, pr čem si, ni prav nič fajn, ne? se trudim odmislit in počet kaj drugega, pa kar ne gre. popoldne bom šla mal v mesto, pa v knjižnico, si sposodla kak film, da bo malo hitreje minevalo.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:57:35
|
|
|
|
blackcoffee
|
muce, naš mesec kliče!!!! Č A K A L N A L I S T A t o p a d r e n a l i s t a PDP 01. 12. 2008 ??? arupnik3 ??? olivija ??? blackcoffee PDP 02. 12. 2008 ??? tian*zoja ??? Claudi ??? lonja DANES SO NA VRSTI: PDP 03.12. 1. Julllija 2. tasa.m. 3. skorpika 4. Ana Luna - bi rada že rodilaaaa!! 04. 12. 1. CIPRESA PDP 05.12. 10. roal 11. julika 12. katja_p 13. roal **NiNa** ..nisi še na vrsti!!! Blackcoffee, nimam časa - delam seznam! nič ni zastojn, bote dale za coffee!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.12.2008 11:02:27 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:59:01
|
|
|
|
čebeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sm zdle mela moker flek na spodnjih hlačah ... Sicer nism nč čutla, da bi kaj iz mene priteklo. A mislite, da je to mal plodovnice? Variant je več...lahko si misliš da si zašvicala in ignoriraš vseskup (u iber pasivno)...lahko pokličeš svojo G v ambulanto in tm vprašaš kako in kaj (najbrž ti ne bodo vedli kej povedat ..)...lahko pa greš v lekarno po tester za plodovnico in aktivno prečekiraš stvar...sam za vsak slucaj se ne gibej prevec (beri: pošlji svojga deca ponj ).
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 3.12.2008 10:59:42
|
|
|
|
vrtnica21
|
Čestitke mamici 5ri_28 za Tai-a Čestitke tudi mamici Tejci01 za Martina Čestitke tudi mamici nanaa za Hano. Lepo se cartajte.
< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 3.12.2008 11:04:29 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
prevarabybyka_1987kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (
44%)
bi mu oprostila (
56%)
Število vseh glasov: 444Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!