lonja
|
Evo, en dan sem si vzela počitka , pa sploh ne uspem vsega prebrat. Jej, jej, jej... . Najprej iskrene čestitke našim novim zemljančkom in njihovim mamicam, 5ri_28 za sineka Tai-a in Nanni za deklico Hano. Bravo!!! za srečo in zdravje obeh novih članov. Včeraj sem tudi jaz imela pregled. Sva hotela z G srčka poslušat, pa ga nisva zaslišala, tako da je G moral prižgat UZ, ki je pokazal, da nama mala M kaže hrbet in je bil zato srček čist zadaj.No, potem je blo vse OK. Zdej imam pregled še naslednji teden 09.12., na PDP, ki mi ga je postavil on, pol pa baje na dva dni. No, upam, res močno upam, da mi tudi v torek več ne bo treba tja , ampak da bom že prej grela kako posteljo v P. Men tudi trebuh nenormalno otrdeva, tako popoldne se dogaja, da je trd tudi po dve, tri ure skupaj, tako da me na trenutke prav skrbi. Pa dans me spet full bolijo one kosti tam spodaj, upam, da niso spet blodnje, ampak da se resnično kaj dogaja. Tako, za jutranji pozdravček imate zadost, bodte pridne, danes vas bom spremljala malo bolj redno. Pa, pa
|