Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 18:41:00
|
|
|
|
**NiNa**
|
ČESTITKE!! Bravo detece in 5ra za vajine fantičke!! Želim vam veliko zdravja in veselih trenutkov!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 18:43:49
|
|
|
|
Lyla
|
Čer! December je v polnem teku. Joj tud jst bi pa čeprav sem bolj pri koncu seznama. ČESTITAM VSEM MAMICAM IN PONOSNIM OČKOM ZA MALE ŠTRUNČKE!! Preveč vas je že, da bi vas naštevaa (računanik mi ni delal 4 dni). Ne veste kako je, ko si navajen vsak dan bit tu gor .
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 18:47:37
|
|
|
|
blackcoffee
|
tako.. toliko za nocojšnji seznam... podatki so vnešeni, tudi novi članici dodani - dobrodošli še enkrat in upam, da se bosta lepo imeli v naši družbi. novi seznam, jutri zvečer! tiste pa, ki ste za dans predvidene, bejžte hirtro v P. svoje štručke povit!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 18:48:58
|
|
|
|
blackcoffee
|
Lyla Ne veste kako je, ko si navajen vsak dan bit tu gor . ne bom komentirala... no, fajn da si uštimala svojo škatlo in si spet z nami!!!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 18:49:29 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 18:53:38
|
|
|
|
blackcoffee
|
tasa.m - tvojo kilco sem pozabila dodat... jaooo... daj dons še fejst jej.... mogoče se do jutr zrediš še za celo zravn.. no, to jih boš jutr fasala.. pripravi se!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 18:58:20
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee pupe, imamo še eno važno mamico!!! "skoraj točno sem prijokal na svet. imam manekenske mere 3120g in 53cm. mami in ati pa sta tako ponosna, da glava peče. lp iz mb porodnišnice Tai" ISKRENE ČESTITKE 5ri_28 za tako očarljivega manekena!!! bravo 5ra za Tai-a
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:02:11
|
|
|
|
*nina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee pupe, imamo še eno važno mamico!!! "skoraj točno sem prijokal na svet. imam manekenske mere 3120g in 53cm. mami in ati pa sta tako ponosna, da glava peče. lp iz mb porodnišnice Tai" ISKRENE ČESTITKE 5ri_28 za tako očarljivega manekena!!! bravo 5ra za Tai-a se podpišem pod tole....ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:10:17
|
|
|
|
december28
|
Ok blackcoffee, če si že tako pridna - jaz sem na +12 kg, naslednji pregled 9.12. PDP imam 12.12. in danes sem prvič res začutila kako je tečno bit visoko noseč - me vse boli - sploh noge... UH! Pa vroče mi je za znoret, itd... prav hin in tečka sem! Ana luna: moj primer je podoben - danes sem imela pregled in ne duha ne sluha o kakršnemkoli mehčanju/krajšanju MV. Zaprta ornk je rekel ginekolog - MV še konkretne 3 cm dolg! Otroček pa je baje kar velik... to so mi že parkrat rekli in sem zadnjič vprašala kaj naj bi to pomenilo, saj je teža, ki se mu jo napoveduje (cca. 3300-3500 g) povsem običajna oz. povprečna za donošene fantke?! Gin. je rekel, da po njegovem nikakor ne bo imel 4 kg ali kaj podobnega, da je zgolj čisto ok rastoč, tako, da sem se potem malce pomirila... me pa še vedno skrbi kako velika je glavica, to je namreč tisto kar šteje!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:12:47
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna mene pa še nekaj zanima - je katera med vami, ki ji v celi nosečnosti ni niti enkrat otrdeval trebuh in ni imela niti enega lažnega popadka? jaz sem ena tistih in kar strah me postaja, mali raste in baje je kar močan, jaz pa sem zaprta kot ena dobro zamašena buteljka ... no, bejbe, vidim, da ste šle mimo tega vprašanja, zato bom še malo zatežila. no, kaj, a mate vse popadke in otrdevanje trebuha?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:13:14
|
|
|
|
december28
|
Uh ja, čestitke 5tri_28 in Pikinai!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:15:07
|
|
|
|
december28
|
No, jaz popadkov in otrdevanja - razen morda rahlega otrdevanja ene 2 ali 3-krat po dolgotrajnem stanju na nogah - ne poznam!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:17:21
|
|
|
|
Ana Luna
|
no, december 28, hvala za odgovor. sem malo neučakana. ja, mene postaja malo strah. moja gin. je danes zatipala malemu glavico in komentirala, da ima kar "konkretno". jao jao, upam, da ne bo porod peklenski ...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:22:11
|
|
|
|
Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: december28 No, jaz popadkov in otrdevanja - razen morda rahlega otrdevanja ene 2 ali 3-krat po dolgotrajnem stanju na nogah - ne poznam! o, sva že dve. mi je takoj lažje. in kaj nameravaš naredit? malinov čaj je baje larifari, še najbolj "priporočajo" spolnost, sperma baje mehča MV, ampak tudi to ni 100% rešitev, saj se potem sploh ne bi posluževali umetnih popadkov. ti maš naslednji teden PDP, ne? saj morda se bo pa te dno začelo dogajat. držim pesti!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:25:04
|
|
|
|
Ana Luna
|
dni ne dno ...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:28:05
|
|
|
|
pumpkin23
|
Ana Luna tud jaz nism cist prepricana kaj pomeni otrjevanje trebuha, oziroma lazni popadki. Vsake tolk casa se neki dogaja sam ne vem cist tocno kaj je to. Seveda da vsake tolk otrdi kak del sam jz mislim da je to nase dete k poriva moj trebuh vn. Mene zadnje case bol trtica daje in pa kriz. Pa vsake tolko ko stojim ali hodim, me pri lulici zapece . Pa seveda vse cestitke novim mamicam . Se 14 dni in pol upam da bomo ze mi na vrsti za sprejemat cestitke . Blackcoffee tebi pa eno ker si res pridna k tako lepo urejas nas seznam.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:41:29
|
|
|
|
mami_1979
|
Ana Luna Martka - ful luštkan trebuh! Luštkan in micen. Zdaj mi je pa jasno, zakaj ti še vedno plešeš in laufaš po snegu ... Ti dam jaz pol svojih pridobljenih kg, pa pleši potem ... Z mojimi kilogrami, tudi ne bi več plesala
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:51:50
|
|
|
|
lollypop
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna mene pa še nekaj zanima - je katera med vami, ki ji v celi nosečnosti ni niti enkrat otrdeval trebuh in ni imela niti enega lažnega popadka? jaz sem ena tistih in kar strah me postaja, mali raste in baje je kar močan, jaz pa sem zaprta kot ena dobro zamašena buteljka ... no, bejbe, vidim, da ste šle mimo tega vprašanja, zato bom še malo zatežila. no, kaj, a mate vse popadke in otrdevanje trebuha? Še ena taka, ki ne pozna lažnih popadkov (no tud pravih zaenkrat še ne ) niti otrdevanje trebuha.... Trebuh mi sicer otrdi, ampak tud jest mislim da je to od naše punce ki ima vse manj prostora in zgleda kot da bo skozi trebuh ven prišla Čestitke mamici 5ri_28 za manekenčka Tai-a očitno so zdaj res fantki na vrsti
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:54:51
|
|
|
|
martka
|
Punce prej ob 15 uri me je začelo bolj močno tiščat v spodnjem delu in bolečina ni popustila za približno pol minute. Bolečina pa kot krč pri menstruaciji, in danes sem šla že 3x na blato. Tako da ne vem kaj naj naredim. Verjetno edino kar mi preostane je to, da gledam HVALA ENAKO! če plodovnica uhaja po kapljicah, se obnavlja... no, razplet pa pri meni ni bil tako pogost... šele sedaj se je ponovilo... me pa zvija kakor pri črevesnih težavah- kot kakšno virusno "sranje". tudi meni je včeraj rekla, da sem še zaprta.-- čeprav, to se lahko hitro spremeni--
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 19:54:52
|
|
|
|
ninica04
|
Ana Luna - meni pri prvi nos. ni nič otrdeval trebuh, nič me ni bolelo, čist vse kul do zadnjega. Sem rodila 4 dni čez rok, čeprav je ni stvari ki je nisem počela da bi blo hitrej: od hoje po stopnicah, tuširanja z vročo vodo, ribanja tal v kopalnici, pa še in še.... pa nič! Pač dete bo šlo ven ko bo pripravljeno tako da čestitke 5ri_28 za dobrodošle nove soborke pikanai - kaka lepa pupika!! Pa kolk las ima!!! Superca. Komi čakam da jst vidim svojo
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 20:03:03
|
|
|
|
martka
|
ČESTITKE 5RA! IN VSE NOVE MAMICE IN TISTE, KI TO PRAVKAR POSTAJATE! zdaj grem pa jaz z našim korenjakom spat... se morda oglasim kasneje, če ne bom raje kr k dragemu zavila in si "mehčala MV" potem bom pa dr. hausa gledala... papa p.s. v prvi nosečnosti mi NI NIČ trebuh otrdeval in nisem imela nobenih lažnih popadkov... samo 12 dni pred rokom sem bila 3cm odprta in sv ase z G. zmenili, da čez 3 dni pridem rodit. in to je bilo to. čist u izi!
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 20:07:25
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee tasa.m - tvojo kilco sem pozabila dodat... jaooo... daj dons še fejst jej.... mogoče se do jutr zrediš še za celo zravn.. no, to jih boš jutr fasala.. pripravi se! Si bom dala duška
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 20:09:21
|
|
|
|
tasa.m
|
Čestitke 5tri za manekena Tai-a
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 20:10:07
|
|
|
|
december28
|
Ana Luna: ja zgleda, da bo treba tako kot se je z vsem začelo, tudi zaključit! Moj se že veseli, ker je zadnje čase bolj suša... Evo mi kazni! Sicer pa se nameravam predvsem zelo velik sprehajat in vsak dan malo vadit dihanje ter krepit mišice med. dna, pa bo ko bo... že mora tako bit in bom pač malo potrpela za zrelega otročka.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 20:14:07
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mene zanima, zakaj pijete malinov čaj? A to iz malinovih listov? ker BAJE mehča maternični vrat - a moja G. ne ve nič o tem, je rekla; škodit ne more, saj je dobro, da veliko pijete... pri mehčanju MV "pomaga" sperma, v kateri so takšne snovi, kot v sredstvih za pospeševanje odpiranja oz. mehčanja vratu, ki jih dajemo nosečnicam, ki so preko roka... oz. obratno (v kemiji je to kot v naravi) pa akupunkturo je pohvalila in cd smejoči porod in dr.Pajtnarja in njegove metode ter vizualizacijo.. rekla je še to, da se je najpomembneje prepustiti in dovoliti, da se zgodi - ko in kar se mora...
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 2.12.2008 20:46:17
|
|
|
|
nadya
|
5ra čestitke za tvojega sončka
|
|
|
CEPLJENJE KLOPILelly28 RRZanima me, če so vaši otroci cepljeni proti klopom?da (
48%)
ne (
52%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!