|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
2.12.2008 18:41:00   
**NiNa**
user posted image ČESTITKE!!user posted image
Bravo detece in 5ra za vajine fantičke!!
Želim vam veliko zdravja in veselih trenutkov!!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
2.12.2008 18:43:49   
Lyla
Čer!

December je v polnem teku. Joj tud jst bi pa čeprav sem bolj pri koncu seznama.

ČESTITAM VSEM MAMICAM IN PONOSNIM OČKOM ZA MALE ŠTRUNČKE!!

Preveč vas je že, da bi vas naštevaa (računanik mi ni delal 4 dni). Ne veste kako je, ko si navajen vsak dan bit tu gor user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3427
2.12.2008 18:47:37   
blackcoffee
tako.. toliko za nocojšnji seznam... podatki so vnešeni, tudi novi članici dodani - dobrodošli še enkrat in upam, da se bosta lepo imeli v naši družbi.

novi seznam, jutri zvečer!  user posted image
tiste pa, ki ste za dans predvidene, bejžte hirtro v P. svoje štručke povit!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3428
2.12.2008 18:48:58   
blackcoffee
Lyla
Ne veste kako je, ko si navajen vsak dan bit tu gor user posted image .

user posted image user posted image user posted image
ne bom komentirala... user posted image
no, fajn da si uštimala svojo škatlo in si spet z nami!!! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.12.2008 18:49:29 >

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
2.12.2008 18:53:38   
blackcoffee
tasa.m - tvojo kilco sem pozabila dodat... jaooo... daj dons še fejst jej.... mogoče se do jutr zrediš še za celo zravn.. user posted image no, to jih boš jutr fasala.. pripravi se! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3430
2.12.2008 18:58:20   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

pupe, imamo še eno važno mamico!!!user posted image

"skoraj točno sem prijokal na svet. imam manekenske mere 3120g in 53cm. mami in ati pa sta tako ponosna, da glava peče.
lp iz mb porodnišnice Tai"user posted image

ISKRENE ČESTITKE 5ri_28 za tako očarljivega manekena!!! user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo 5rauser posted image user posted image user posted image za Tai-a

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 3431
2.12.2008 19:02:11   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

pupe, imamo še eno važno mamico!!!user posted image

"skoraj točno sem prijokal na svet. imam manekenske mere 3120g in 53cm. mami in ati pa sta tako ponosna, da glava peče.
lp iz mb porodnišnice Tai"user posted image

ISKRENE ČESTITKE 5ri_28 za tako očarljivega manekena!!! user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo 5rauser posted image user posted image user posted image za Tai-a

se podpišem pod tole....ČESTITKE

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.12.2008 19:10:17   
december28
Ok blackcoffee, če si že tako pridna - jaz sem na +12 kg, naslednji pregled 9.12.

PDP imam 12.12. in danes sem prvič res začutila kako je tečno bit visoko noseč - me vse boli - sploh noge... UH! Pa vroče mi je za znoret, itd... prav hin in tečka sem!

Ana luna: moj primer je podoben - danes sem imela pregled in ne duha ne sluha o kakršnemkoli mehčanju/krajšanju MV. Zaprta ornk je rekel ginekolog - MV še konkretne 3 cm dolg! user posted image
Otroček pa je baje kar velik... to so mi že parkrat rekli in sem zadnjič vprašala kaj naj bi to pomenilo, saj je teža, ki se mu jo napoveduje (cca. 3300-3500 g) povsem običajna oz. povprečna za donošene fantke?!

Gin. je rekel, da po njegovem nikakor ne bo imel 4 kg ali kaj podobnega, da je zgolj čisto ok rastoč,  tako, da sem se potem malce pomirila...  me pa še vedno skrbi kako velika je glavica, to je namreč tisto kar šteje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3433
2.12.2008 19:12:47   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

mene pa še nekaj zanima - je katera med vami, ki ji v celi nosečnosti ni niti enkrat otrdeval trebuh in ni imela niti enega lažnega popadka? jaz sem ena tistih in kar strah me postaja, mali raste in baje je kar močan, jaz pa sem zaprta kot ena dobro zamašena buteljka ...

no, bejbe, vidim, da ste šle mimo tega vprašanja, zato bom še malo zatežila. no, kaj, a mate vse popadke in otrdevanje trebuha? user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
2.12.2008 19:13:14   
december28
Uh ja, čestitke 5tri_28 in Pikinai!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
2.12.2008 19:15:07   
december28
No, jaz popadkov in otrdevanja - razen morda rahlega otrdevanja ene 2 ali 3-krat po dolgotrajnem stanju na nogah - ne poznam!

Neposredna povezava do sporočila: 3436
2.12.2008 19:17:21   
Ana Luna
no, december 28, hvala za odgovor. sem malo neučakana.
ja, mene postaja malo strah. moja gin. je danes zatipala malemu glavico in komentirala, da ima kar "konkretno". jao jao, upam, da ne bo porod peklenski ...user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
2.12.2008 19:22:11   
Ana Luna
IZVIRNO SPOROČILO: december28

No, jaz popadkov in otrdevanja - razen morda rahlega otrdevanja ene 2 ali 3-krat po dolgotrajnem stanju na nogah - ne poznam!

o, sva že dve. mi je takoj lažje. user posted image
in kaj nameravaš naredit? malinov čaj je baje larifari, še najbolj "priporočajo" spolnost, sperma baje mehča MV, ampak tudi to ni 100% rešitev, saj se potem sploh ne bi posluževali umetnih popadkov. ti maš naslednji teden PDP, ne? saj morda se bo pa te dno začelo dogajat. držim pesti! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
2.12.2008 19:25:04   
Ana Luna
dni ne dno ...user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
2.12.2008 19:28:05   
pumpkin23
Ana Luna tud jaz nism cist prepricana kaj pomeni otrjevanje trebuha, oziroma lazni popadki. Vsake tolk casa se neki dogaja sam ne vem cist tocno kaj je to. Seveda da vsake tolk otrdi kak del sam jz mislim da je to nase deteuser posted image k poriva moj trebuh vn. Mene zadnje case bol trtica daje in pa kriz. Pa vsake tolko ko stojim ali hodim, me pri lulici zapeceuser posted image .

Pa seveda vse cestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image .
Se 14 dni in pol upam da bomo ze mi na vrsti za sprejemat cestitkeuser posted image .

Blackcoffee tebi pa eno user posted image ker si res pridna k tako lepo urejas nas seznam.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
2.12.2008 19:41:29   
mami_1979
Ana Luna

Martka - ful luštkan trebuh! Luštkan in micen. Zdaj mi je pa jasno, zakaj ti še vedno plešeš in laufaš po snegu ... Ti dam jaz pol svojih pridobljenih kg, pa pleši potem ...

user posted image Z mojimi kilogrami, tudi ne bi več plesalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
2.12.2008 19:51:50   
lollypop

mene pa še nekaj zanima - je katera med vami, ki ji v celi nosečnosti ni niti enkrat otrdeval trebuh in ni imela niti enega lažnega popadka? jaz sem ena tistih in kar strah me postaja, mali raste in baje je kar močan, jaz pa sem zaprta kot ena dobro zamašena buteljka ...

no, bejbe, vidim, da ste šle mimo tega vprašanja, zato bom še malo zatežila. no, kaj, a mate vse popadke in otrdevanje trebuha? user posted image

Še ena taka, ki ne pozna lažnih popadkov (no tud pravih zaenkrat še ne user posted image ) niti otrdevanje trebuha.... Trebuh mi sicer otrdi, ampak tud jest mislim da je to od naše punce ki ima vse manj prostora in zgleda kot da bo skozi trebuh ven prišla user posted image  

Čestitke mamici 5ri_28 za manekenčka Tai-a user posted image user posted image user posted image  

očitno so zdaj res fantki na vrsti user posted image  

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
2.12.2008 19:54:51   
martka
Punce prej ob 15 uri me je začelo bolj močno tiščat v spodnjem delu in bolečina ni popustila za približno pol minute. Bolečina pa kot krč pri menstruaciji, in danes sem šla že 3x na blato. Tako da ne vem kaj naj naredim.
Verjetno edino kar mi preostane je to, da gledam

HVALA ENAKO!

če plodovnica uhaja po kapljicah, se obnavlja...

no, razplet pa pri meni ni bil tako pogost... šele sedaj se je ponovilo...
me pa zvija kakor pri črevesnih težavah- kot kakšno virusno "sranje".
tudi meni je včeraj rekla, da sem še zaprta.-- čeprav, to se lahko hitro spremeni--

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
2.12.2008 19:54:52   
ninica04

Ana Luna - meni pri prvi nos. ni nič otrdeval trebuh, nič me ni bolelo, čist vse kul do zadnjega. Sem rodila 4 dni čez rok, čeprav je ni stvari ki je nisem počela da bi blo hitrej: od hoje po stopnicah, tuširanja z vročo vodo, ribanja tal v kopalnici, pa še in še.... pa nič! Pač dete bo šlo ven ko bo pripravljeno tako da user posted image

čestitke 5ri_28 za user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošle nove soborke user posted image user posted image

pikanai - kaka lepa pupika!! Pa kolk las ima!!! Superca. Komi čakam da jst vidim svojo

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
2.12.2008 20:03:03   
martka
ČESTITKE 5RA! IN VSE NOVE MAMICE IN TISTE, KI TO PRAVKAR POSTAJATE!

zdaj grem pa jaz z našim korenjakom spat...
se morda oglasim kasneje, če ne bom raje kr k dragemu zavila in si "mehčala MV"user posted image

potem bom pa dr. hausa gledala...

papa

p.s.

v prvi nosečnosti mi NI NIČ trebuh otrdeval in nisem imela nobenih lažnih popadkov... samo 12 dni pred rokom sem bila 3cm odprta in sv ase z G. zmenili, da čez 3 dni pridem rodit. in to je bilo to. čist u izi!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
2.12.2008 20:07:25   
tasa.m

tasa.m - tvojo kilco sem pozabila dodat... jaooo... daj dons še fejst jej.... mogoče se do jutr zrediš še za celo zravn.. user posted image no, to jih boš jutr fasala.. pripravi se! user posted image

Si bom dala duška

user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3446
2.12.2008 20:09:21   
tasa.m
Čestitke 5tri za manekena Tai-a user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
2.12.2008 20:10:07   
december28
Ana Luna: ja zgleda, da bo treba tako kot se je z vsem začelo, tudi zaključit!
Moj se že veseli, ker je zadnje čase bolj suša... Evo mi kazni!user posted image  

Sicer pa se nameravam predvsem zelo velik sprehajat in vsak dan malo vadit dihanje ter krepit mišice med. dna, pa bo ko bo... že mora tako bit in bom pač malo potrpela za zrelega otročka.  

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
2.12.2008 20:14:07   
martka
IZVIRNO SPOROČILO:

Mene zanima, zakaj pijete malinov čaj? A to iz malinovih listov?

ker BAJE mehča maternični vrat - a moja G. ne ve nič o tem, je rekla; škodit ne more, saj je dobro, da veliko pijete...
pri mehčanju MV "pomaga" sperma, v kateri so takšne snovi, kot v sredstvih za pospeševanje odpiranja oz. mehčanja vratu, ki jih dajemo nosečnicam, ki so preko roka... oz. obratno (v kemiji je to kot v naravi)
pa akupunkturo je pohvalila in cd smejoči porod in dr.Pajtnarja in njegove metode ter vizualizacijo.. rekla je še to, da se je najpomembneje prepustiti in dovoliti, da se zgodi - ko in kar se mora...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
2.12.2008 20:46:17   
nadya
5ra čestitke za tvojega sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

CEPLJENJE KLOPI
Lelly28 RR

Zanima me, če so vaši otroci cepljeni proti klopom?

da (48%)

ne (52%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!