Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 7:53:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro vsem skupaj! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* DANAŠNJIMA SLAVLJENCEMA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! GAJI ZA 6 MESECEV IN MARKU ZA 7 MESECEV!!!!!!!!! Tud od naju !!!!! vse naj naj tudi od nas!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 7:56:14
|
|
|
|
tilči
|
Pa dobro jutro! Tudi meni je Tilen danes namenil pol ure daljše spanje. Sedaj se bomo počasi zrihtali, Nejca bova peljala v vrtec,potem pa malo v nabavo in k našim na obisk. Zvečer pa ima naš Nejči predstavo. Včeraj sva se z našim tako presmejala. Tašči je prijatelj kupil za rojstni dan silkepil.Vsi smo pričakovali,da bo kakšna zlatnina padla.Pa je moj rekel, da je očitno preveč kosmata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:11:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! in slavljencem mi2 z Vidkom želiva Srčekgirl, sem hotla danes ravno zgornjo babjo čajanko napopat, pa sem si premislila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:12:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dobro jutro! Tudi meni je Tilen danes namenil pol ure daljše spanje. Sedaj se bomo počasi zrihtali, Nejca bova peljala v vrtec,potem pa malo v nabavo in k našim na obisk. Zvečer pa ima naš Nejči predstavo. Včeraj sva se z našim tako presmejala. Tašči je prijatelj kupil za rojstni dan silkepil.Vsi smo pričakovali,da bo kakšna zlatnina padla.Pa je moj rekel, da je očitno preveč kosmata Ta je pa dobra. No saj veš kaj pravi tista Gorenjka v reklami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:17:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll - PRAVA ŽENA
Oče je umiral in k svoji postelji poklical sina. "Odrasel si, jaz pa bom kmalu umrl!" mu je dejal. "Pred smrtjo pa ti moram dati še nasvet, kakšno ženo si moraš izbrati. Pri tem sta pomembni le dve stvari, ostalo je pa nevažno." "Kateri dve stvari?" ga je vprašal sin. "Prva: bodoča žena mora biti tako lepa, da bi jo vzel za ženo, tudi če bi bila brez denarja. In drugič: bodoča žena naj bo tako bogata, da bi jo vzel za ženo, tudi če bi bila grda kot smrt!" - NEVEDNEŽ
"Moj učitelj nič ne zna! Kar naprej nas sprašuje," potoži Janezek očetu. - VPRAŠANJA
Dedek, zakaj imaš sive lase? "Vsako leto sem dobil en siv lasek." "Zakaj pa imaš na obrazu toliko gub?" "Za vsako skrb sem dobil eno gubico na obrazu." "Zakaj pa imaš samo še en zob?" "To so bili pa udarci usode." "In vsi direktno na gobec?" - POMEMBNI STRICI
"Moj stric je župnik in vsi mu rečejo častiti." "Moj stric je škof in vsi mu rečejo ekselenca." "Moj stric je pa težak 170 kg in vsi ki ga vidijo rečejo: O moj bog!"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:35:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dobro jutro! Tudi meni je Tilen danes namenil pol ure daljše spanje. Bravo tudi za Tilna Sedaj se bomo počasi zrihtali, Nejca bova peljala v vrtec,potem pa malo v nabavo in k našim na obisk. Prijetno nakupovanje vama želim in še lepši obisk pri tvojih starših Zvečer pa ima naš Nejči predstavo. go, go Nejc Včeraj sva se z našim tako presmejala. Tašči je prijatelj kupil za rojstni dan silkepil.Vsi smo pričakovali,da bo kakšna zlatnina padla.Pa je moj rekel, da je očitno preveč kosmata Ha, ha, ... Sem se pomnila na uno reklamo, ki jo je že Estrella omenila: je Marinka kpiva
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:36:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +216 kdaj bomo pod 200 No, pol grem pa še jaz spat, ker lenobe pa ne bom gledala Malo se je bilo treba spočit za danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:36:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Evo lonček za kavico, čaj, kapučino, kakav, mleko, .... je pristavljen .NO danes smo pa tudi mi spali cca.30minut dalj kot ponavadi, in sicer se je naša Manca zbudila šele 5.55 . To mi delej miška moja! pol ure pa pol ure. Se pozna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:36:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* DANAŠNJIMA SLAVLJENCEMA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! GAJI ZA 6 MESECEV IN MARKU ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:36:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dobro jutro! Tudi meni je Tilen danes namenil pol ure daljše spanje. Sedaj se bomo počasi zrihtali, Nejca bova peljala v vrtec,potem pa malo v nabavo in k našim na obisk. Zvečer pa ima naš Nejči predstavo. Včeraj sva se z našim tako presmejala. Tašči je prijatelj kupil za rojstni dan silkepil.Vsi smo pričakovali,da bo kakšna zlatnina padla.Pa je moj rekel, da je očitno preveč kosmata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:38:50
|
|
|
|
barbaw
|
Mi smo po dolgem času spali brez dojenja ob 6. Sploh se noče več dojit. Čisto malo spije pa konec. kar naenkrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:40:51
|
|
|
|
nia5
|
Jutro, no pri nas že od 06.00, sem ji turila joško, čaj, dudo, pa ni šans da nazaj zaspi. Tako da smo danes vstali še v temi , pa nekaj časa je bilo z spanjem vredu (no še vedno zbujanje na dve uri), zdaj pa že nekaj dni spet na eno uro in premetavanje, za znoret no. Ja očitno bo treba počakat dokler ne gre v šolo , saj nič ne kaže na to da bi se kaj izboljšalo. Mami zaspana, pa še vreme je murkasto, sam za spat it. No namesto da bi zdaj komaj vstale pa grema že prvo rundo oddremat, lahko noč .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:41:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* DANAŠNJIMA SLAVLJENCEMA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! GAJI ZA 6 MESECEV IN MARKU ZA 7 MESECEV!!!!!!!!! Se pridružujemo čestitkam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:42:13
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Gaja in Mark vse najboljše Varjo sem dala v varstvo, jaz pa moram ta teden par stvari narest, tako da me ne bo veliko na forum. Zadnje dni sem malo , mogoče,ker je že december Mejte se lepo in pridno čvekajte.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:49:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, jaz pravim, da je čar Mančinega zgodnjega vstajanja tudi v tem, pa velikokrat gre tudi tam do 9ih enkrat nazaj pančat. In evo, moja miša maša je zdele spila flašo mleka in zdej lepo panča tukej v dnevni na sedežni, mami ji gre pa malo družbo delat. Sem se odločila, da bom prakticirala dopoldanko počivanje, takrat ko Manca panča, pa če se tudi samo za pol ure dol vležem bo bolje kot nič.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:50:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Gaja in Mark vse najboljše Varjo sem dala v varstvo, jaz pa moram ta teden par stvari narest, tako da me ne bo veliko na forum. Zadnje dni sem malo , mogoče,ker je že december Mejte se lepo in pridno čvekajte. (rabiš brco? )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:51:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, jaz pravim, da je čar Mančinega zgodnjega vstajanja tudi v tem, pa velikokrat gre tudi tam do 9ih enkrat nazaj pančat. In evo, moja miša maša je zdele spila flašo mleka in zdej lepo panča tukej v dnevni na sedežni, mami ji gre pa malo družbo delat. Sem se odločila, da bom prakticirala dopoldanko počivanje, takrat ko Manca panča, pa če se tudi samo za pol ure dol vležem bo bolje kot nič. mami, tako je prav Kako pa jo daš na sedežno, da dol ne čofne???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:53:04
|
|
|
|
aurora28
|
Dobro jutro! Najprej moram spit kafe, ker me hoče glava bolet, potem pa bom normalno funkcionirala. Današnja nooč je bila enaka prejšnji, no comment Marku in Gaji voščiva z Galom vse naj, naj Danes ima moja tašča RD. Čaka me še pospravljanje stanovanja, ampak se mi nič ne da. Danes je dan za lenarjenje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:54:23
|
|
|
|
aurora28
|
Kje bi lahko preko spleta kupila Ikejine izdelke, pa po možnosti, da je angleška stran, ker nemško ne zastopim preveč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:54:30
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella večraj sem bila takoooooo lačna, da se mi je že . Od kosila do večera sem pojedla par koščkov. Vaga pa kaže manj. Upam, da tako ostane. Veš zakaj še imam rada december? Ker imam roj. dan. Moja mala je sitna, ker je vstala ob 7-ih. Verjetno jo bo treba dat spat. Je pojedla zajtrk pa je vseeno tečna in nekaj jamra. Bom jo probala dat v posteljo, da vidim če bo kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:54:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, jaz pravim, da je čar Mančinega zgodnjega vstajanja tudi v tem, pa velikokrat gre tudi tam do 9ih enkrat nazaj pančat. In evo, moja miša maša je zdele spila flašo mleka in zdej lepo panča tukej v dnevni na sedežni, mami ji gre pa malo družbo delat. Sem se odločila, da bom prakticirala dopoldanko počivanje, takrat ko Manca panča, pa če se tudi samo za pol ure dol vležem bo bolje kot nič. mami, tako je prav Kako pa jo daš na sedežno, da dol ne čofne??? Evo še tebi odgovorim pol pa grem res počivat. Mam tako sedežno, ki ima ful velik kot in jo dam v kot pančat. Mami pa zraven na tadolgi del sedežne Ti bom pol eno slikici pripopala, da si boš lažje predstavljala. Grem počivat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:56:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kje bi lahko preko spleta kupila Ikejine izdelke, pa po možnosti, da je angleška stran, ker nemško ne zastopim preveč Imaš avstrijsko najbližje. Tako da ne vem, če ti bo angleška kaj pomagala zaradi poštnine. Verjento je kaj vezano na filiale. Bom pogledala ko dam malo spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:58:09
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro GAJA IN MARK, VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!! IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jeeeeeeeeeeeej, naš Gal je spet sam v posteljici zaspal . Sva se podojila in sem ga budnega dala v posteljo pa je v par minutkah zaspal IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A Ventolin vpliva na razvoj otroka, ali sem zopet kaj zamešala??? Kako pa dajete? Midva sedaj prakticirama z jogurtovim lončkom. Kako pa to gre? Nama je P predpisala posebno masko AeroChamber za Hvala, punce, za vse kofetke IZVIRNO SPOROČILO: tilči Zvečer pa ima naš Nejči predstavo. O, to boste uživali Včeraj sva se z našim tako presmejala. Tašči je prijatelj kupil za rojstni dan silkepil.Vsi smo pričakovali,da bo kakšna zlatnina padla.Pa je moj rekel, da je očitno preveč kosmata Noroooooo Vidim, da so nekateri vaši sončki fajn spali Mi žal ne... kasso, drži se, tudi počutje bo spet šlo navzgor aurora28, Tašči pa vse najboljše Soncnica Sandra ***, prav je, da greš malo počivat, če ti le "potegne"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 8:58:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, jaz pravim, da je čar Mančinega zgodnjega vstajanja tudi v tem, pa velikokrat gre tudi tam do 9ih enkrat nazaj pančat. In evo, moja miša maša je zdele spila flašo mleka in zdej lepo panča tukej v dnevni na sedežni, mami ji gre pa malo družbo delat. Sem se odločila, da bom prakticirala dopoldanko počivanje, takrat ko Manca panča, pa če se tudi samo za pol ure dol vležem bo bolje kot nič. mami, tako je prav Kako pa jo daš na sedežno, da dol ne čofne??? Evo še tebi odgovorim pol pa grem res počivat. Mam tako sedežno, ki ima ful velik kot in jo dam v kot pančat. Mami pa zraven na tadolgi del sedežne Ti bom pol eno slikici pripopala, da si boš lažje predstavljala. Grem počivat Bejž počivat. Babja radovednost lahko počaka. Moja je tudi v posteljici. Upam, da bo hitro zaspala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 9:00:16
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, Gregi je malo mrknil, jaz grem pa hitro oprat lase. Bom kasneje kavo spila, da se mali prej ne zbudi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?