Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:51:26
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella pri 2 letih ej si cocola. (upam da veš kaj pomeni) luškana mala pupika (sem pač kraševka, kaj čem)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:52:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moje, moja Anja je danes pol ure kakala, in to tako trdo da je bogica še malo zraven popokala. Bogica moja kako je trpela . Že od včeraj se je tako matrala, pa ni nikakor šlo. Potem, pa sem jo danes 2x podojila, in je mamin mlekec pomagal, da je dala pujseka ven. Me kar srce boli, ko se spomnem kako je jokala . A to zaradi AM? mislim, da od banane. Zdaj sem ji dva dni dajala in mislim, da jo je to zaprlo pa kakec je bil temno zelen pa tako trd, da ga z robčkom nisem mogla pomečkati A ji banano daješ samo al v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem? Jaz ji nikoli ne dajem samo banano, vedno v komb. s slivo ali jabolkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:53:02
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos: a svečna ni prijela????Banana je lahko naredila svoje, pa še tekočine ti ne mra kar je tud slabo za trdoto pujseka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moje, moja Anja je danes pol ure kakala, in to tako trdo da je bogica še malo zraven popokala. Bogica moja kako je trpela . Že od včeraj se je tako matrala, pa ni nikakor šlo. Potem, pa sem jo danes 2x podojila, in je mamin mlekec pomagal, da je dala pujseka ven. Me kar srce boli, ko se spomnem kako je jokala . Joj tako se je zgodilo s tamalo od moje sestrične in je tudi ful jokala. Bogice male. Veš jaz sem en dan Emiliji namočila suhe slive in zmiksala skupi z banano, drug dan se je 5x pokakala. Kaj če bi Anji probala, pa ne rabiš banane dajat lahko daš ajbolko Upam da se ji kaj takega ne ponovi. slive so že namočene . Ju3 bo dobila sokec od namočenih slic in samo dojile se bove. Takega trpljenja pa res ne privoščim nobenemu malčku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:53:17
|
|
|
|
sesil
|
edinaos, kaj pa če je res od adaptiranega mleka. nekatere zapira eno mleko, druge pač drugo. koliko časa ji ga pa že daješ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:54:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moje, moja Anja je danes pol ure kakala, in to tako trdo da je bogica še malo zraven popokala. Bogica moja kako je trpela . Že od včeraj se je tako matrala, pa ni nikakor šlo. Potem, pa sem jo danes 2x podojila, in je mamin mlekec pomagal, da je dala pujseka ven. Me kar srce boli, ko se spomnem kako je jokala . A to zaradi AM? mislim, da od banane. Zdaj sem ji dva dni dajala in mislim, da jo je to zaprlo pa kakec je bil temno zelen pa tako trd, da ga z robčkom nisem mogla pomečkati A ji banano daješ samo al v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem? Jaz ji nikoli ne dajem samo banano, vedno v komb. s slivo ali jabolkom. To je tudi moja tehnika dajanja banane. Mu pa večkrat skuham jabolko s suho slivo, pa potem zmiksam in dam še malo banane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:55:24
|
|
|
|
sesil
|
mene je začela glava bolet, šibam jaz v posteljo (sama!!!) fanj čvekajte naprej nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:55:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moje, moja Anja je danes pol ure kakala, in to tako trdo da je bogica še malo zraven popokala. Bogica moja kako je trpela . Že od včeraj se je tako matrala, pa ni nikakor šlo. Potem, pa sem jo danes 2x podojila, in je mamin mlekec pomagal, da je dala pujseka ven. Me kar srce boli, ko se spomnem kako je jokala . Joj tako se je zgodilo s tamalo od moje sestrične in je tudi ful jokala. Bogice male. Veš jaz sem en dan Emiliji namočila suhe slive in zmiksala skupi z banano, drug dan se je 5x pokakala. Kaj če bi Anji probala, pa ne rabiš banane dajat lahko daš ajbolko Upam da se ji kaj takega ne ponovi. slive so že namočene . Ju3 bo dobila sokec od namočenih slic in samo dojile se bove. Takega trpljenja pa res ne privoščim nobenemu malčku. Držim pestke, da se ne ponovi več to trpljenje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Evo mene,sm še kr na čajčkih...podobno kot Sesil,pa še obedve mava jutri cepljenje. Upam,da se najine princeske ne nalezeta. IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moje, moja Anja je danes pol ure kakala, in to tako trdo da je bogica še malo zraven popokala. Bogica moja kako je trpela . Že od včeraj se je tako matrala, pa ni nikakor šlo. Potem, pa sem jo danes 2x podojila, in je mamin mlekec pomagal, da je dala pujseka ven. Me kar srce boli, ko se spomnem kako je jokala . A to zaradi AM? mislim, da od banane. Zdaj sem ji dva dni dajala in mislim, da jo je to zaprlo pa kakec je bil temno zelen pa tako trd, da ga z robčkom nisem mogla pomečkati A ji banano daješ samo al v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem? Jaz ji nikoli ne dajem samo banano, vedno v komb. s slivo ali jabolkom. O bogica. Jest tud tako kot Tally nikol ne dajem samo banane,ponavad ji dam zravn slivo,če sm zunaj pa pol slivovega frutka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:56:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene je začela glava bolet, šibam jaz v posteljo (sama!!!) fanj čvekajte naprej nočko Upam da bo jutri boljše Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:56:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene je začela glava bolet, šibam jaz v posteljo (sama!!!) fanj čvekajte naprej nočko Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:57:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a svečna ni prijela????Banana je lahko naredila svoje, pa še tekočine ti ne mra kar je tud slabo za trdoto pujseka ko sve midve končale z pogovorom je tako začela jokat, da jo nikakor nisva mogla potolažit, sem mislila da mi bi v nezavest padla, tako se je začela trest , od vse panike sem klicala dež. zdravnika, sem se bala najhujšega. No sem razložila situacije, svetoval mi je naj malo podojim čim več, da ji bo to sigurno omehčal blato, in sem naredila tako in mala se mi je v roku 10 min nakakala še pa još Samo da je konec te more.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:57:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene,sm še kr na čajčkih...podobno kot Sesil,pa še obedve mava jutri cepljenje. Upam,da se najine princeske ne nalezeta. Pa upam da pikica ne bo bolela. IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce moje, moja Anja je danes pol ure kakala, in to tako trdo da je bogica še malo zraven popokala. Bogica moja kako je trpela . Že od včeraj se je tako matrala, pa ni nikakor šlo. Potem, pa sem jo danes 2x podojila, in je mamin mlekec pomagal, da je dala pujseka ven. Me kar srce boli, ko se spomnem kako je jokala . A to zaradi AM? mislim, da od banane. Zdaj sem ji dva dni dajala in mislim, da jo je to zaprlo pa kakec je bil temno zelen pa tako trd, da ga z robčkom nisem mogla pomečkati A ji banano daješ samo al v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem? Jaz ji nikoli ne dajem samo banano, vedno v komb. s slivo ali jabolkom. O bogica. Jest tud tako kot Tally nikol ne dajem samo banane,ponavad ji dam zravn slivo,če sm zunaj pa pol slivovega frutka. O a si kaj boljše?
< Sporočilo je popravil tally -- 2.12.2008 20:59:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:57:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene,sm še kr na čajčkih...podobno kot Sesil,pa še obedve mava jutri cepljenje. Upam,da se najine princeske ne nalezeta. za obe in jutri dobro opravite s pikicami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 20:57:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella lušna pupika si bla . Bom jest tud enkrat probala fotko gor dat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:00:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Evo mene,sm še kr na čajčkih...podobno kot Sesil,pa še obedve mava jutri cepljenje. Upam,da se najine princeske ne nalezeta. za obe in jutri dobro opravite s pikicami. Hvala Tally ma kva pa vem,zvečer me začne najbolj matrat nos,pa kihanje....glava je pa mal bolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:00:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a svečna ni prijela????Banana je lahko naredila svoje, pa še tekočine ti ne mra kar je tud slabo za trdoto pujseka ko sve midve končale z pogovorom je tako začela jokat, da jo nikakor nisva mogla potolažit, sem mislila da mi bi v nezavest padla, tako se je začela trest , od vse panike sem klicala dež. zdravnika, sem se bala najhujšega. No sem razložila situacije, svetoval mi je naj malo podojim čim več, da ji bo to sigurno omehčal blato, in sem naredila tako in mala se mi je v roku 10 min nakakala še pa još Samo da je konec te more.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:01:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally A ji banano daješ samo al v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem? Jaz ji nikoli ne dajem samo banano, vedno v komb. s slivo ali jabolkom. Zdaj sem ji dva dni dajala banano skupaj z jabolčkom, in to pol banane v dveh dneh . Mislim, da je res od banane in seveda tudi od tega, da mi Anja nobene tekočine ne mara pit. Se pa bojim možnosti, da bi lahko bilo tudi od AM? Tokrat pa res, banane ne dobi do dopolnjenega 1. leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a svečna ni prijela????Banana je lahko naredila svoje, pa še tekočine ti ne mra kar je tud slabo za trdoto pujseka ko sve midve končale z pogovorom je tako začela jokat, da jo nikakor nisva mogla potolažit, sem mislila da mi bi v nezavest padla, tako se je začela trest , od vse panike sem klicala dež. zdravnika, sem se bala najhujšega. No sem razložila situacije, svetoval mi je naj malo podojim čim več, da ji bo to sigurno omehčal blato, in sem naredila tako in mala se mi je v roku 10 min nakakala še pa još Samo da je konec te more. O revkec mali .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A ji banano daješ samo al v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem? Jaz ji nikoli ne dajem samo banano, vedno v komb. s slivo ali jabolkom. Zdaj sem ji dva dni dajala banano skupaj z jabolčkom, in to pol banane v dveh dneh . Mislim, da je res od banane in seveda tudi od tega, da mi Anja nobene tekočine ne mara pit. Se pa bojim možnosti, da bi lahko bilo tudi od AM? Tokrat pa res, banane ne dobi do dopolnjenega 1. leta Ma ne,sej k ti bo začela več pit ji boš lahko dala,pa najbolj v kombinaciji s slivami. Je pa pomoje res zaradi tega ker noče nič pit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Estrella pri 2 letih opa miki bi te kar prepoznala kdo sta pa bejbi zraven?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:03:47
|
|
|
|
Taula
|
Banana ful zapira tudi Ello, tako da ji dajem zraven še jabolko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:04:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A ji banano daješ samo al v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem? Jaz ji nikoli ne dajem samo banano, vedno v komb. s slivo ali jabolkom. Zdaj sem ji dva dni dajala banano skupaj z jabolčkom, in to pol banane v dveh dneh . Mislim, da je res od banane in seveda tudi od tega, da mi Anja nobene tekočine ne mara pit. Se pa bojim možnosti, da bi lahko bilo tudi od AM? Tokrat pa res, banane ne dobi do dopolnjenega 1. leta Verjetno je vsega po malo. To da ne mara druge tekočine je pa smotano sploh ko zdej je več GH. Zna pa bit tudi sprememba zaradi AM. Ko je Emilija začela pit samo AM je bila tudi par dni zaprta sam se ji je pol prebava uredila. Upam da bo Anja začela pit in da se ji bo prebava uredila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally A ji banano daješ samo al v kombinaciji s kakšnim drugim sadjem? Jaz ji nikoli ne dajem samo banano, vedno v komb. s slivo ali jabolkom. Zdaj sem ji dva dni dajala banano skupaj z jabolčkom, in to pol banane v dveh dneh . Mislim, da je res od banane in seveda tudi od tega, da mi Anja nobene tekočine ne mara pit. Se pa bojim možnosti, da bi lahko bilo tudi od AM? Tokrat pa res, banane ne dobi do dopolnjenega 1. leta Verjetno je vsega po malo. To da ne mara druge tekočine je pa smotano sploh ko zdej je več GH. Zna pa bit tudi sprememba zaradi AM. Ko je Emilija začela pit samo AM je bila tudi par dni zaprta sam se ji je pol prebava uredila. Upam da bo Anja začela pit in da se ji bo prebava uredila hvala punce za podporo , šele sedaj vidim kako je hudo, ko ti nekaj boli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam ste se pa zdej vse skrile Aja Taula lepo da se spet mal javiš,te kr dolg ni blo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?