Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:24:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kdaj pa si ti toliko naklofala. Kaj si turbo vklopila in klofaš še za druge majčice? Pri men še ni na turbo Ja moram lovit Anitko in Špelino edinaos: Danes smo imeli na čveku društvo alergičnih hroščkov Vsi 4 upam, da jih kmalu vse te presnete muke s temi alregijami zapustijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:25:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kdaj pa si ti toliko naklofala. Kaj si turbo vklopila in klofaš še za druge majčice? Pri men še ni na turbo Ja moram lovit Anitko in Špelino edinaos: Danes smo imeli na čveku društvo alergičnih hroščkov Vsi 4 Upam da vam te alergije čimprej izzvenijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:27:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kdaj pa si ti toliko naklofala. Kaj si turbo vklopila in klofaš še za druge majčice? Pri men še ni na turbo Ja moram lovit Anitko in Špelino edinaos: Danes smo imeli na čveku društvo alergičnih hroščkov Vsi 4 upam, da jih kmalu vse te presnete muke s temi alregijami zapustijo [/quote] Jaz sem se srečala z alergijo pri Andražu šele ob 1 letu. Pri Alji že pri 6m, pa ne vem kaj ji sploh lahko dam za jest. Ker smo že 2 m uvajale in je bilo OK, pol pa kar naenkrat bum Jaz upam, da bo šlo re čim prej mimo, ker drugače bo naša denarnica hudo trpela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:28:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Do sedaj smo danes naklofale le 14 strani. Zgleda, da smo od vsega dežja zarjavele Samo danes je house na sporedu in bo vse zagnojil, tako da je treba do takrat stisnit. O šit sem čisto pozabila na housea. ups, sem že preveč povedala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:28:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kdaj pa si ti toliko naklofala. Kaj si turbo vklopila in klofaš še za druge majčice? Pri men še ni na turbo Ja moram lovit Anitko in Špelino edinaos: Danes smo imeli na čveku društvo alergičnih hroščkov Vsi 4 upam, da jih kmalu vse te presnete muke s temi alregijami zapustijo [/quote] Jaz sem se srečala z alergijo pri Andražu šele ob 1 letu. Pri Alji že pri 6m, pa ne vem kaj ji sploh lahko dam za jest. Ker smo že 2 m uvajale in je bilo OK, pol pa kar naenkrat bum Jaz upam, da bo šlo re čim prej mimo, ker drugače bo naša denarnica hudo trpela Mogoče je prej bilo vredu, ker ni imela toliko alergenov nakopičenih, enkrat pa udarijo ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:28:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kdaj pa si ti toliko naklofala. Kaj si turbo vklopila in klofaš še za druge majčice? Pri men še ni na turbo Ja moram lovit Anitko in Špelino edinaos: Danes smo imeli na čveku društvo alergičnih hroščkov Vsi 4 upam, da jih kmalu vse te presnete muke s temi alregijami zapustijo [/quote] Jaz sem se srečala z alergijo pri Andražu šele ob 1 letu. Pri Alji že pri 6m, pa ne vem kaj ji sploh lahko dam za jest. Ker smo že 2 m uvajale in je bilo OK, pol pa kar naenkrat bum Jaz upam, da bo šlo re čim prej mimo, ker drugače bo naša denarnica hudo trpela A do 1. leta je bilo vse v redu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:30:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Do sedaj smo danes naklofale le 14 strani. Zgleda, da smo od vsega dežja zarjavele Samo danes je house na sporedu in bo vse zagnojil, tako da je treba do takrat stisnit. O šit sem čisto pozabila na housea. ups, sem že preveč povedala Sem TV ugasnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:30:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Do sedaj smo danes naklofale le 14 strani. Zgleda, da smo od vsega dežja zarjavele Samo danes je house na sporedu in bo vse zagnojil, tako da je treba do takrat stisnit. O šit sem čisto pozabila na housea. ups, sem že preveč povedala Babji jeziki Sedaj pa nobene ne bo za čvekat Kasso se danes še ni javila, le kje je??? barbaw: kdaj boš Majo dala iz lupinice???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:30:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo še mene, da napišem kako vrstico, da bo kaka stran več padla Manca panča. Je bla popoldne spet ena manjša kriza, ampak sedaj je vredu. Upam, da bo čim bolje pančala, pa vsaj do 5.30 bi blo fajn
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:31:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Babji jeziki Sedaj pa nobene ne bo za čvekat Kasso se danes še ni javila, le kje je??? Jct sem tle
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:31:19
|
|
|
|
hijenca
|
Pa še jaz hitro nekaj vprašam. Danes mi Videk ne deluje več, da se bo zbudil, bi pa mogla ob 22 vzet antibiotik. A ga naj zbudim? Ali naj preskočima to dozico in vzamema zjutraj??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:32:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kdaj pa si ti toliko naklofala. Kaj si turbo vklopila in klofaš še za druge majčice? Pri men še ni na turbo Ja moram lovit Anitko in Špelino edinaos: Danes smo imeli na čveku društvo alergičnih hroščkov Vsi 4 upam, da jih kmalu vse te presnete muke s temi alregijami zapustijo [/quote] Jaz sem se srečala z alergijo pri Andražu šele ob 1 letu. Pri Alji že pri 6m, pa ne vem kaj ji sploh lahko dam za jest. Ker smo že 2 m uvajale in je bilo OK, pol pa kar naenkrat bum Jaz upam, da bo šlo re čim prej mimo, ker drugače bo naša denarnica hudo trpela A do 1. leta je bilo vse v redu? Ja. Pa še to alergijo na KM so odkrili slučajno, ker je bil hospitaliziran zaradi adenoviroze in bronhitisa, pa so naredili še krvne teste za KM, jajca, sojo,.....KM je bil rahlo povišan in smo pristali na Pregominu in sojinih stvareh Samo je bilo lažje, ker je bila hrana uvedena in tud toliko star je bil, da je lahko že marikaj drugega alternativnega mleku jedel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:32:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 prej sm brala eno debato, pa me zanima kakšno zelenjavo uporabljate za svoje : vedno svežo al kupite tudi zamrznjeno, pa jo pol pripravite na svoj način? npr. brokoli, cvetačo, grah... Jaz uporabljam svežo zelenjavo. Več ali manj imam domačo, bučke in cvetačo pa kupujem. Zamrzujem je pa ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:33:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kako pripravite purana, piščanca ua otroka? Jaz ga skuham in potem zmiksam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:34:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Do sedaj smo danes naklofale le 14 strani. Zgleda, da smo od vsega dežja zarjavele Samo danes je house na sporedu in bo vse zagnojil, tako da je treba do takrat stisnit. O šit sem čisto pozabila na housea. ups, sem že preveč povedala Babji jeziki Sedaj pa nobene ne bo za čvekat Kasso se danes še ni javila, le kje je??? barbaw: kdaj boš Majo dala iz lupinice??? Nogice ima že krepko čez. Glede na to, da mi zdaj samo 2x dnevno spi bom jo v kratkem dala ven. Zaenkrat še odlašam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:34:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še jaz hitro nekaj vprašam. Danes mi Videk ne deluje več, da se bo zbudil, bi pa mogla ob 22 vzet antibiotik. A ga naj zbudim? Ali naj preskočima to dozico in vzamema zjutraj?? Nič preskočit. Daj mu na injekcijsko brizgo, če jo imaš pa se ti ne bo čisto prebudil. Antibiotik moraš redno jemat, drugače je vseeno če mu ga daješ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:34:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ma kakšna možnost skenirat in objavit slikco ko je bila majhna??? Možnost že možnost, sam ne vem če je za javnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:35:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še jaz hitro nekaj vprašam. Danes mi Videk ne deluje več, da se bo zbudil, bi pa mogla ob 22 vzet antibiotik. A ga naj zbudim? Ali naj preskočima to dozico in vzamema zjutraj?? Jaz bi ga pustila spati in ko se zbu mu daj. Zaradi par uric zamika ne bi smelo bit nič narobe. Jaz sem tudi tako prakticirala, če so bile zadnje doze, če pa sta na začetku in AB še ni prijel, potem pa ni najbolj priporočljivo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:35:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kako pripravite purana, piščanca ua otroka? Jaz ga skuham in potem zmiksam jaz pa ga skuham in zmečkam z vilico
< Sporočilo je popravil barbaw -- 2.12.2008 21:36:34 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:35:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še jaz hitro nekaj vprašam. Danes mi Videk ne deluje več, da se bo zbudil, bi pa mogla ob 22 vzet antibiotik. A ga naj zbudim? Ali naj preskočima to dozico in vzamema zjutraj?? Jaz nebi peeskočila te doze, ker antibiotike moraš redno jemat!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:36:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ma kakšna možnost skenirat in objavit slikco ko je bila majhna??? Možnost že možnost, sam ne vem če je za javnost jutri, danes ne morem do skenerja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:37:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Tally, a je spet TV prižgan??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:37:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ma kakšna možnost skenirat in objavit slikco ko je bila majhna??? Možnost že možnost, sam ne vem če je za javnost jutri, danes ne morem do skenerja Zakaj pa ne????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:37:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa še jaz hitro nekaj vprašam. Danes mi Videk ne deluje več, da se bo zbudil, bi pa mogla ob 22 vzet antibiotik. A ga naj zbudim? Ali naj preskočima to dozico in vzamema zjutraj?? Nič preskočit. Daj mu na injekcijsko brizgo, če jo imaš pa se ti ne bo čisto prebudil. Antibiotik moraš redno jemat, drugače je vseeno če mu ga daješ. Drugače mu tudi dam na brizgalko. Se mi bo pa sigurno prebudil in potem boma mela čago do dvanajstih . Zadnjič ste pisale o Ventolin spreju. Pa sem že pozabla kaj točno ste pisale o tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 21:38:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally, a je spet TV prižgan?? Neeee tuki sem tuki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?