|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
2.12.2008 9:41:52   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A ti na NS tudi kaj pove glede PDP?

Ja ti ga izračuna, če vidi, da gre za odstopanja.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
2.12.2008 9:42:55   
bačko
Jutro!
No Lenika potem pa greve obe v ponedeljek nazaj v službo!Jaz tudi komaj čakam da bom lahko spet okoli hodila brez straha.Velik poba je že!user posted image user posted image user posted image
Princ-princeska čestitam za dobre rezultate pri NS!user posted image user posted image user posted image
July te moram razočarati.Žana je že rezervirana!user posted image user posted image user posted image
No jaz imam danes  dan zase in grem zdajle malo likati potem pa možu srajco oprati in malo pospraviti po stanovanju.Pa na kadrovsko poklicati da jim povem da pridem v ponedeljek v službo in da mi pove na katero pošto grem delati.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
2.12.2008 9:46:20   
dodi
Dan!

En hladen,deževno-snežen pozdrav iz naših koncev Gorenjske....

Super za vse,ki ste imele preglede in je vse vredu,pa za vse uspešno opravljene NS....in srečno vsem,ki se odpravljate na preglede....

Jaz imam pregled jutri in komaj čakam...čeprav sem že bila tolikokrat nosečka me vedno znova in znova prevzamejo občutki in radosti ob pogledu na bitje,ki raste v tebi in znova in znova preučujem,kaj se dogaja z njim v teh tednih,,,,kako velik je...kaj počne.... user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili malo bolni...oz. ena od malih dvojčic je najprej smrkala,nato pa se ji kot ponavadi takela virozica spremeni v laringitis...a sedaj ko vem kako rokovat z njim ga v večini primerov prebrodimo brez zdravnika....user posted image user posted image user posted image

Takole...pet mojih malčkov palčkov je v šoli,trije gledajo Baby TV,,,dve se igrata s kockami...mami malo prebira kaj ste napisale...nato pa se bo treba spravit kuhat kosilo...user posted image user posted image

Lep ....čeprav nič kaj prijazen dan...naredite si lepega kjer koli ste že....user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
2.12.2008 10:13:03   
smrketa24
Živjo punce!
No, ravnokar sem od G. Spet sem poslušala srčka :) Danes sem izvedela katera krvna skupina sem (A+). Vse je OK, jutri začnem s telovadbo za nosečnice user posted image . Že komaj čakam user posted image . No, moj naslednji pregled pa bo sedaj morfologija, in sicer 22.1. Aja, baje da bom imela punčko user posted image

Čuvajte se še naprej!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
2.12.2008 10:25:57   
Mala_princeska
aaa

ni mi uspelo pomanjšati slikice moje princeske, bom še poskušala.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.12.2008 10:30:52 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
2.12.2008 10:41:41   
Mala_princeska
user posted image

Evo končno mi je uspelo Lenika s tvojim programom ter še prej s prepošiljanjem slike iz Picase v mail, da se je pomanjšala.

Nooo - to pa je naša princeska. user posted image Navihana, kot le kaj. Ta nasmeh ima skoraj vedno v pozi "slikaj me" . user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.12.2008 10:43:31 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
2.12.2008 10:58:58   
July08
Oj, Mala_princeska, res luštna hčerkica. Nasmeh je pa prav navihan...najbrž vam bo povzročal še nemalo preglavic user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
2.12.2008 11:07:47   
majana79
Vsem user posted image za tako lepe otroke.

Drugače sem vas pa hotela nekaj povprašat. user posted image Ravno sem imela debato s sodelavko (ona je rodila 26 let nazaj, ima 2 otroka), glede bolečin pri porodu. Ona zagovarja to, da porod mora bolet, če ne ne veš kaj se dogaja, meni se pa zdi, da ima v današnjem času ženska pravico do tega, da se ji bolečine omili. Argumentirala sem tudi s tem, da recimo pri zobozdravniku (kjer ene boli bolj, druge manj - npr. pri navadni plombi oziroma vrtanju), ti pripada injekcija vsakič, pri porodu pa bolj kot ne šparajo z raznimi pomagali (no, odvisno od primera do primera), pa je rekla da je to čisto nekaj drugega. Meni se pa zdi da je bolečina pač bolečina. Kaj menite? user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
2.12.2008 11:09:09   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu July08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
2.12.2008 11:10:24   
Anonimen
evo pa je tudi meni uspelo.user posted image je pa edina slikica, ki jo imam na tem računalniku, je pa iz vrtca in moj mali je z veliko kumaro v rokiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
2.12.2008 11:12:20   
bačko
Smrketa čestitam za user posted image in dobro opravljen pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala- princeska koliko pa imaš staro hčerko?Prav luškana je.Ima nagajiv nasmeh!user posted image
Deja pravi frajer je!user posted image user posted image user posted image user posted image Mora biti pravi navihanec!

< Sporočilo je popravil bačko -- 2.12.2008 11:13:24 >

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
2.12.2008 11:29:50   
*blu*
Dan!

Kakšni luštni otroci! Eden bolj fleten od drugega.

Podatki za seznam: - PDP je sedaj 7.6.
                               - naslednji pregled 19.12.

Mi smo pa v nedeljo izdelovali čestitke. To je bilo pacanja. Tamala je noro uživala, midva sva pa tudi z veseljem spet malo ustvarjala. Ob priliki pripopam sliko naših izdelkov.

Me je pa doletela nova nadloga. Nekakšna alergija. Začelo se je povsem nedolžno s parimi fleki na roki. V soboto pa se zbudim cela v pikah in flekih, noro srbi. Sem šla k zdravniku pa se jim sanja ne kaj bi to bilo. Dobila sem ene tablete, ki malo umilijo srbenje.

Čestitke za vse preglede, user posted image .

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
2.12.2008 11:54:04   
Anonimen
Ojla,

včerajšnji pregled je bil 1a. Vidla sem našo malo pikico, edino datum PDPja imam pa prestavljen, in sicer je sedaj 11.07.09. Noseča sem torej 8t in 2/7 (na včerajsnji dan). Sej se mi je itak zdelo, ker imam kasnejše ovulacije, pa še vem, kdaj smo jo nardili user posted image
Sva pa povedal novico staršem, so bili obojni veseli. Tast je bil sploh paf, ker sploh ni pričakoval, mojo mami pa mal skrbi, ker je med 2 in tole nosečnostjo minilo lih 1 leto, in že 2x sem imela CR, zdaj pa spet...
Jst se pa že tako veselim...user posted image

No, sem vam miceno več o meni povedala, ostalo pa potem, ko obvestim še par kolegic iz RRja o moji novi nosečnosti user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
2.12.2008 12:12:36   
Cesarica13
Ojej, jaz pa imam NS komaj drugi teden. Ve ste pa že skoraj vse mimo tega. Pa dobro, samo da bo vse ok. Me pa nekaj zanima. Kaj če ti rečejo na NS da je rezultat slab? Še delajo abortus?

Sicer pa se mit rebušček lepo pozna, pridno božamo, minile so prve težave, ni več utrujenosti, vedno manj slabosti, počutje pa vsaj 90% boljše. Ker je to tudi moja 1. nosečost se veselimo vsake novosti. Srčeka sem že poslušala pri sestri pred pregledom in solze so lile v potokih :D.

Vsaka čast - ne vem imena tebi, ki imaš 10 otrok ... Čestitke. Navdušila si me.

Ajde punce moje drage, lepo se imejte in lepo božajte trebuške in cartajte in pustite se cartati.

Cesarica13

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
2.12.2008 12:29:36   
dreamhorse
Alina, podatki za seznamček. PDP je kot si napisala 3.6., naslednji pregled 29.12. Nuhalno sem imela 24.11. Žal se spol ni videl. Pričakujem prvega otroka in to je moja prva nosečnost. In pa še ena majhen popravek in sicer pri mojem imenu. Dremhorse in ne Dreamhouse.... :)

Drugače pa ja, na NS ti povedo PDP, tudi pokažejo, kje ima dojenček rokice, nogice, glavico, čeprav je že to vse take oblike, da že lahko sama vidiš. Nekaj posebnega, ko vidiš o malo bitjece. Dobila sem dvd posnetke... In tudi sama sem morala enkrat vmes na sprehod, saj je dete tako ležalo, da se ni prav nič dalo videt. Potem pa par posokov in počepov, pa je bilo.

Lepo nosečnost vsem, pa čim manj slabih misli. Vse bo v redu z našimi dojenčki. Ne skrbite.

Aja, pa še vprašanje. Sem izvedela, da imam krvno skupino rh - faktor 0, kar pomeni, da v 28 tednu in pri porodu dobim neko injekcijo. Ima katera izkušnje s tem, ker me je igel prekleto strah.

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 2.12.2008 12:30:36 >

(odgovor članu Cesarica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
2.12.2008 12:46:11   
*alina*
Joj vaši otročki so res prisrčni. Upam, da še katera prilepi slikco user posted image user posted image user posted image

Pridno pošiljajte podatke za seznamček in ga zvečer dopolnim...lep dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1891
2.12.2008 13:04:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Cesarica13
Ojej, jaz pa imam NS komaj drugi teden. Ve ste pa že skoraj vse mimo tega.

Tudi jaz imam NS šele naslednji teden, tako da nis(m)o vse mimo. user posted image Računaj da ima mesec 4 tedne, tako da imamo tudi PDP različno in posledično NS. Jaz sem med tistimi, ki smo bolj na koncu (23.6.), pa se mi tudi zdi da imam vse preglede zadnja.

Neposredna povezava do sporočila: 1892
2.12.2008 13:22:01   
tadejluka
Hej!
Jest sem 2x dobila injekcijo kot si napisala (28 teden+po porodu), dobiš jo pa v ritko! Mal peče ni pa hudega, itak ti jo zapiči od zadaj tako, da ne vidiš kaj se dogaja.

Drugače pa vse po starem...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
2.12.2008 13:26:51   
lenika
Majana79 glede bolečin pri porodu so mnenja zelo različna, tako, da boš težko dobila enoten odgovor. Tudi jaz sem se v prvo odločila za čimbolj naravno, ker sem mislila, da ne more spet tako zelo bolet, pa lahko. Zato sedaj v drugo razmišljam o epiduralni.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
2.12.2008 13:33:58   
majana79
Enotnega odgovora niti ne pričakujem. Pri njej me je zmotilo to, da je rekla da 'porod mora bolet, če ne ne veš kaj se ti dogaja'. Kar mi je pa v današnjem času malo mimo. Ali pač?  user posted image Težko sodim, ker sem v prvi nosečnosti in nimam pojma kako porod potem ženska dejansko občuti.
Ker jaz sem za možnost izbire kar se tiče lajšanja bolečin, kakor komu pač paše. Od EA naprej.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
2.12.2008 14:43:16   
*alina*
Dremhorse in ne Dreamhouse.... :)

Upsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
2.12.2008 14:55:03   
July08
Oj, Majana79, enotnega odgovora sigurno ne boš dobila, ker je vsak posameznik drugačen, drugače doživlja bolečino, pa tudi porodi so zeloooooo drugačni. Jaz imam za sabo dva - en trajal 10 ur, grozno bolelo, bruhala sem ves čas, po vsem telesu imela modrice in popokane žilice od napora (oči kot vampirka, ker so mi popokale žilice), ...na niti ne naštevam preveč. Drugi pa čisto nasprotje, trajal tri ure, vse OK, šivi so se lepo celili...
In če pogledaš moj prvi porod, res ne vem, zakaj bi ženska to MORALA doživeti. Zakaj pa operirajo pod anestezijo, in zakaj so pobude za anestezijo pri koloskopiji?!?
Jaz sama resno razmišljam o EA v tretje. Ravno zato, ker si mislim, zakaj bi morala trpeti takšne bolečine, če ni potrebno.
Ti se odloči tako, kot tebi paše. Sem prepričana, da bo to prava odločitev!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
2.12.2008 15:08:28   
biba14
Ojla...
Pridružujem se junijkam, še več nas bouser posted image .
Prej se nisem javila, ker imam precej težav ( hematom,in posledične krvavitve) sedaj pa sem zvedela,da sem še toxo neg(pri nas doma pa že od nekdaj mačke),tako da sem sedaj še pod dodatnim pritiskom...zame je bil to ful šok. PDP imam 19.6, NS drug teden...
Imejte se vse lepo in uživajte :-))) veseli december user posted image user posted image user posted image , letos bo še posebej lepuser posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
2.12.2008 15:19:21   
manna
Živjo.
Res lepe slikice otročkov!

Cesarica13 - če je slučajno slab rezultat na NS, te napotijo na AC (pregled, kjer ti z iglo skoz trebuh vzamejo malo plodovnice in jo pregledajo..). Šele tam so rezultati 100% zanesljivi. Menda se velikokrat zgodi da ima katera slab rezultat na NS, potem pa se izkaže na AC da je vse v redu. Ampak ne skrbi - vse bo v redu!! Moraš mislit pozitivno!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
2.12.2008 15:26:05   
Anonimen
Ojla, če mi je v redu ratalo sem zaenkrat še anonimna(2). Če pa ne, pač ne:)
Tudi jaz sem junijka, vendar zaradi preteklih večih ss me je še precej strah, če bo vse v redu.
Ali bo katera delala amniocentezo? Jaz jo moram, pa ne vem, ali naj se odločim za Postojno ali Lj. Padem pa ravno v novoletne praznike, tako da bom bolj ležečki in brez mačka.

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?