Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:01:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
ZAPUŠČEN Zakaj ste ukradli avto? je vprašal sodnik. "Gospod sodnik, avta sploh nisem ukradel. Ker je bil parkiran pred pokopališčem, sem mislil, da ga lastnik ne potrebuje več." LETENJE "Mami, ali res angeli letijo?" "Ja, otrok moj." "Ampak, naša Rozi ne zna leteti!" "Ne, Rozi je naša gospodinjska pomočnica in ne zna leteti!" "Ampak očka ji vedno reče, da je njegov angelček!" "Potem bo pa letela!" - SAMOSTOJNO PREHRANJEVANJE
"Ali se vidva ne znata samostojno prehranjevati?" vpraša Metka babico in dedka. Oba sta presenečena nad vprašanjem. "Kako to misliš?" jo vpraša dedek. "Ja, včeraj je očka rekel mamici: "A sedaj bova morala pa cel mesec še tvoje ta stare futrat?" - ZAHVALA
Teta Liza je mali Barbari podarila tisočaka. "Si ostala brez jezika?" je mamica kregala Barbaro. "Se ne boš nič zahvalila?" Ker je bila Barbara še naprej tiho je mamica rekla: "In kaj jaz rečem očku, ko mi da denar?" "Ti rečeš: "Ali je to vse?" ji odgovori Barbara. - POVABILO
"Mama, Janko me je za konec tedna povabil k sebi domov!" "Da boš spoznala njegove starše?" "Ne, oni odhajajo za konec tedna na morje." - NATAKAR BO
"Moj sin bo gotovo inženir, " reče prva mamica, "vsako igračko, ki jo dobi, razdre in jo potem spet sestavi." "Moj bo odvetnik, "reče ponosno druga, "nenehno se prepira s prijatelji." "Moj bo zanesljivo natakar," vzdihne tretja, "sploh ne pride, ko ga pokličem." Tko, mislm, da bo za enkrat zadost. Bo treba it v ravno lego kej. Upam, da bomo danes kej bl spali. NOČKO vsem skupaj, pa upam, da ne bo nočnih zbujanj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:01:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw to vem, samo ga ne znam napisat, lahko pa bi oe namesto tega napisala Tipkovnico preklopi na DE in je na tipki za črko Č
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:03:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ZAPUŠČEN Zakaj ste ukradli avto? je vprašal sodnik. "Gospod sodnik, avta sploh nisem ukradel. Ker je bil parkiran pred pokopališčem, sem mislil, da ga lastnik ne potrebuje več." LETENJE "Mami, ali res angeli letijo?" "Ja, otrok moj." "Ampak, naša Rozi ne zna leteti!" "Ne, Rozi je naša gospodinjska pomočnica in ne zna leteti!" "Ampak očka ji vedno reče, da je njegov angelček!" "Potem bo pa letela!" - SAMOSTOJNO PREHRANJEVANJE
"Ali se vidva ne znata samostojno prehranjevati?" vpraša Metka babico in dedka. Oba sta presenečena nad vprašanjem. "Kako to misliš?" jo vpraša dedek. "Ja, včeraj je očka rekel mamici: "A sedaj bova morala pa cel mesec še tvoje ta stare futrat?" - ZAHVALA
Teta Liza je mali Barbari podarila tisočaka. "Si ostala brez jezika?" je mamica kregala Barbaro. "Se ne boš nič zahvalila?" Ker je bila Barbara še naprej tiho je mamica rekla: "In kaj jaz rečem očku, ko mi da denar?" "Ti rečeš: "Ali je to vse?" ji odgovori Barbara. - POVABILO
"Mama, Janko me je za konec tedna povabil k sebi domov!" "Da boš spoznala njegove starše?" "Ne, oni odhajajo za konec tedna na morje." - NATAKAR BO
"Moj sin bo gotovo inženir, " reče prva mamica, "vsako igračko, ki jo dobi, razdre in jo potem spet sestavi." "Moj bo odvetnik, "reče ponosno druga, "nenehno se prepira s prijatelji." "Moj bo zanesljivo natakar," vzdihne tretja, "sploh ne pride, ko ga pokličem." Tko, mislm, da bo za enkrat zadost. Bo treba it v ravno lego kej. Upam, da bomo danes kej bl spali. NOČKO vsem skupaj, pa upam, da ne bo nočnih zbujanj. pa nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:03:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ZAPUŠČEN Zakaj ste ukradli avto? je vprašal sodnik. "Gospod sodnik, avta sploh nisem ukradel. Ker je bil parkiran pred pokopališčem, sem mislil, da ga lastnik ne potrebuje več." LETENJE "Mami, ali res angeli letijo?" "Ja, otrok moj." "Ampak, naša Rozi ne zna leteti!" "Ne, Rozi je naša gospodinjska pomočnica in ne zna leteti!" "Ampak očka ji vedno reče, da je njegov angelček!" "Potem bo pa letela!" - SAMOSTOJNO PREHRANJEVANJE
"Moj sin bo gotovo inženir, " reče prva mamica, "vsako igračko, ki jo dobi, razdre in jo potem spet sestavi." "Moj bo odvetnik, "reče ponosno druga, "nenehno se prepira s prijatelji." "Moj bo zanesljivo natakar," vzdihne tretja, "sploh ne pride, ko ga pokličem." Tko, mislm, da bo za enkrat zadost. Bo treba it v ravno lego kej. Upam, da bomo danes kej bl spali. NOČKO vsem skupaj, pa upam, da ne bo nočnih zbujanj. Enako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:03:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw to vem, samo ga ne znam napisat, lahko pa bi oe namesto tega napisala Tipkovnico preklopi na DE in je na tipki za črko Č Hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:04:28
|
|
|
|
tally
|
"Moj sin bo gotovo inženir, " reče prva mamica, "vsako igračko, ki jo dobi, razdre in jo potem spet sestavi." "Moj bo odvetnik, "reče ponosno druga, "nenehno se prepira s prijatelji." "Moj bo zanesljivo natakar," vzdihne tretja, "sploh ne pride, ko ga pokličem." Tko, mislm, da bo za enkrat zadost. Bo treba it v ravno lego kej. Upam, da bomo danes kej bl spali. NOČKO vsem skupaj, pa upam, da ne bo nočnih zbujanj. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:05:14
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: +230 Za 4 strani smo se potudile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:05:22
|
|
|
|
jana81
|
no zdej pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:05:51
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole sončica sandra - sem videla na temi gledanje TV, da ima tvoja pikica rada ice ice pingvin ... moram povedati, da je naša tudi čisto nora. če je kdaj jokec ji moj samo reče: ice ice pingvin, pa je takoj smehc. čudno ne moj pa ice ice pingvin uporablja za uspavanje Brine jo stisne k sebi v naročje in se začne pozibavat z leve na desno nogo v ritmu 1 1 2 in zraven šepeta "ice ice pingvin"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:05:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej pa res Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:06:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +230 Za 4 strani smo se potudile Glede na to, da smo 3 smo to dobro izpeljale s pomočjo Kasso in Srčekgirl.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:06:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej pa res Hujšamo!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:06:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: eole sončica sandra - sem videla na temi gledanje TV, da ima tvoja pikica rada ice ice pingvin ... moram povedati, da je naša tudi čisto nora. če je kdaj jokec ji moj samo reče: ice ice pingvin, pa je takoj smehc. čudno ne moj pa ice ice pingvin uporablja za uspavanje Brine jo stisne k sebi v naročje in se začne pozibavat z leve na desno nogo v ritmu 1 1 2 in zraven šepeta "ice ice pingvin" Samo da je učinkovito
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:06:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: eole sončica sandra - sem videla na temi gledanje TV, da ima tvoja pikica rada ice ice pingvin ... moram povedati, da je naša tudi čisto nora. če je kdaj jokec ji moj samo reče: ice ice pingvin, pa je takoj smehc. čudno ne moj pa ice ice pingvin uporablja za uspavanje Brine jo stisne k sebi v naročje in se začne pozibavat z leve na desno nogo v ritmu 1 1 2 in zraven šepeta "ice ice pingvin" Da ne bodo njene prve besede ice ice pingvin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:07:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: +230 Za 4 strani smo se potudile Glede na to, da smo 3 smo to dobro izpeljale s pomočjo Kasso in Srčekgirl.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:08:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce jaz grem pod tuš in v mižakle. Ura je cajt LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:09:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz grem pod tuš in v mižakle. Ura je cajt LAHKO NOČ jaz tudi. Nočko!!!!! Lepo spite pa brez motenj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 1.12.2008 23:09:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz grem pod tuš in v mižakle. Ura je cajt LAHKO NOČ No jaz tudi zapuščam prizorišče Lahko noč vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 6:29:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dbro jutro! za vse prisotne, tiste že čisto zbujene in tudi tiste malo manj No sinoči je meni RR čisto zašteka, tako, da se sploh nisem nič več ukvarjala z njo, ampak sem dala vse samo na OFF in je bila stvar rešena. Sem ravno Edini pisala post in ko sem ga hotla oddati je bilo vse tako čudno: najprej je trajalo in trajalo, ..... in potem samo rumeno okno in nič več se ni dalo narediti Drugače pa se je naša junakinja spet zbudila ob 5ih in potem ko sem jo vzela k sebi, je po nekem čudežu dremala še pol ure, tako da smo vstali 5.30. No sedaj pa greva na zajtrk, potem pa se primigava nazaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 7:15:50
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spet sem slabo spala, pa ne zaradi Tilna, pač pa me spet zvija po trebuhu.Meni se bo zmešalo je bil ob 4. zjutraj, ko je šel v službo, že ves cukrast,tako da je konec tihe maše SS...hvala za ,ampak bom rajši čaj Danes pa ima tašča rojstni dan.Fešta bo konec tedna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 7:21:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
SVOJEGLAVA: vidim da bereš. Kje se skrivaš? Kje imaš gsm da ne odgovarjaš na sms-e?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 7:47:52
|
|
|
|
Estrella*
|
MAJI VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESEČNICO!!!!!!! Da boš zdrava ostala mamici pomagala in včasih tudi ponagajala!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 7:48:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
MAJA IN BARBAW VSE NAJ NAJ VAMA ŽELI MANCA Z MAMICO!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 7:49:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MAJI VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESEČNICO!!!!!!! Da boš zdrava ostala mamici pomagala in včasih tudi ponagajala! Se pridružujemo čestitkam!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 2.12.2008 7:51:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** MAJA IN BARBAW VSE NAJ NAJ VAMA ŽELI MANCA Z MAMICO!!!! Ufff, bi me kmalu pihnila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?