![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 30.11.2008 22:45:01
|
|
|
|
žanek
|
Čer ! IZVIRNO SPOROČILO: teta beta Skuštrana, jaz sem razmišljala, če bi kar kupila mei tai, ampak bi ga rada prej preizkusila. Kdaj imaš ti v ŽAlcu predavanje? a bi se lahko pred tem dobile, pa bi mi ti to praktično pokazala na tamalemu? Teta beta, če se s skuštrano ne bosta uspeli dobiti, ti lahko tudi jaz demonstriram, še vedno imam en MT od nje (BTW Skabi, kdaj prideš po njega ?). IZVIRNO SPOROČILO: Skabi Tiste, ki kupujete preko oglasov: Kdaj plačate robo? Men je gospa za kimono (hvala za ponudbe, zdaj bomo akr tega kupili, ko pa zraste pa zasitnarim) kar številko računa poslala. a naj nakažem preden dobim kimono al kaj? Mal mi ej hecn denar dajat eni, ko nič ne vem o njej. Preko pošte, po povzetju. Kar tako pa jaz ne bi nakazala denarja, kaj pa vem Arsen . Naša Nika je tudi full ponosna na sebe, ko naredi nekaj korakov, pol se pa kar na kolena vrže .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 0:28:34
|
|
|
|
žanek
|
Pregledujem in dopolnjujem seznam in ugotovim sledeče: - v petek, 28.12. je RD (okrogli) praznovala teta beta - danes, 1.12 svoj RD praznuje skuštrana - v soboto, 6.12 pa praznuje naša snorči VSE NAJBOLJŠE!! TORTA SAMO ZA VAS
< Sporočilo je popravil žanek -- 1.12.2008 0:39:47 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 0:45:55
|
|
|
|
žanek
|
Ups, prišlo je do majhne napake , teta beta je praznovala RD v petek 28. 11. Boljše, da že grem spat, nočko.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 5:17:12
|
|
|
|
snorlax
|
Čestitke Teta Beta in Skuštrana za r.d. Čestitke N. in A. za prve korake! Lep dan vsem!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 8:06:26
|
|
|
|
Skabi
|
niso me še odklopili slavljenke, vse najboljše! Skuštrana, jaz tud tako mislim o nuhalni kot ti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 8:07:11
|
|
|
|
Skabi
|
Snorlax, igrače smo lahko oddali v šoli. jaz tupko, pa ti kompliciram življenje Oprosti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 8:36:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Vse najboljše, punce. Torto ste pa fajno dobile . Žanek, danes bi se morebiti pritrosili do vas, če mate cajt.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 8:37:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Arsen, zdaj pa šibaj !
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 8:38:19
|
|
|
|
Jančika_
|
JEREBICA, VKLOPI TELEFON! Prosim .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 9:20:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Majko milo, kakšno usrano vreme . Zunaj tema kot sredi noči, kaj si ja nor.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 9:58:42
|
|
|
|
marjanaR
|
Vse najboljše slavljenkam. Vreme za ... Mi smo vsi spet (še kar) skrehani. Kašljamo kot norci. Tako že četrti dan bolj ali manj tičimo v bajti. Za znoret.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 11:20:33
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Žanek, danes bi se morebiti pritrosili do vas, če mate cajt. Janči, smo doma, vi kar pridite .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 12:06:02
|
|
|
|
bela vrtnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek Pregledujem in dopolnjujem seznam in ugotovim sledeče: - v petek, 28.12. je RD (okrogli) praznovala teta beta - danes, 1.12 svoj RD praznuje skuštrana - v soboto, 6.12 pa praznuje naša snorči VSE NAJBOLJŠE!! TORTA SAMO ZA VAS Čestitke tudi v mojem imenu. Me pa veseli, da je tko veliko strelk. Jaz sem namreč tudi. Sem včerej praznovala svoj 30rd. UUUU sm že stara. Je blo prav fino. Smo mal v družinskem krogu praznovali. Jutri pa se dobim še s kolegicami. Sam smo pa cel dan samo jedli, no ne jedli, žrli. Tko da ta veseli december bo še kar pester. Drugače pa smo ok. Zara je malo bolje (se ne zbuja tako pogosto, čeprav zobek še ni pokukal ven). Sam to vreme je mal tečno. V soboto je blo tko luštno, smo se celo mal sankal na Golovcu. Je bila Zara ful navdušena nad snegom. Sem zadnjič mal gledala vaše albume (si veliko lažje zapomnim kaj je katera napisala, če imam pred seboj sliko obraza). Se mi pa ti Naty-Taja zdiš znana. A si na ekonomsko hodila? Se mi zdi, da smo bile sosošolke. Jančika super, da sta se imela z dragim fajn. Si bota mogla mal večkrat privoščit kulturno razvajanje. Uživajte in lep dan še naprej. Je taprav dan za poležavanje, kofetkanje in cartanje.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 12:54:23
|
|
|
|
katja_p
|
Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 13:10:46
|
|
|
|
HuAnita
|
Praznovalke - vse naj naj. Mi pa spet doma, spet mali, vročina, driska, tečnoba...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 13:56:08
|
|
|
|
Bethany
|
Daaan, celjanke! Da se še tule javim. Mi smo končno doma, no, že od sobote, se mi je kar vlekel cel teden v bolnici, sploh brez interneta. Mi smo fajn, malo še utrujeni od vsega, pa okrevamo od CR, ampak bo. Eline se kar ne morem nagledat, tak je fajna Drugače pa, ker porod ni napredoval (po 6ih urah svojih in umetnih popadkov odprta samo 5 cm, se ni več nikamor premaknilo) je zdravnica določila, da zaključimo s CR, jaz po svoje vesela, da bo kmalu konec bolečin, po drugi strani pa ful žalostna, da se ne bo končalo po normalni poti, ker sem se ful veselila tistega prvega stika dojenčka na trebuhu...pa tistih skupih uric po porodu... se mi še zdej stoži, ko pomislim, da tega nisem doživela No ja... bo pa v drugo. Glavno, da je mala zdrava in za naju seveda najlepši dojenček na svetu in da se imamo prav fajn. Tudi dojenje je kljub začetnim težavam (sej, kdo pa jih nima? ) steklo, tako, da se nimam s čim pritoževat. Edino kar jo malo matra je zvijanje in krči, tak da bo treba mal ahtat kaj lahk in kaj ne smem jesti. A imate kake predloge, katera hrana ponavadi napenja dojenčke? In kako jih pomiriti? Midva jo pač cartama, dokler se ne umiri in zaspi. Ok, lepo čvekajte še naprej in pridem še kaj pogledat in po kakšne nasvete! cau
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 15:22:33
|
|
|
|
žanek
|
Bethany, dobrodošla nazaj. Bela vrtnica, tudi tebi vse najboljše . Skabi, so vam že zrastli lasje? Nam so in že nujno potrebujemo frizerko . Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 16:48:01
|
|
|
|
pikecpokec
|
Punce, en nasvet prosim: tamali ma desno učko rdečo, pa po spanju ma malo zlepljeno. Drugače mu pa nič ne teče ven, samo vsake toliko mu iz kotička obrišem ''zaspančka''. A je to že vnetje oči? Ker če je, potem mora ostat doma, ne? Al je možno da ga je malo napihalo, pa v bistvu ni prav vneto?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 18:39:41
|
|
|
|
marjanaR
|
pikec, spiraj s fiziološko. Na sterilno gazico mal fiziološke pa obrišeš od zunanjega kota očke navznoter.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 20:29:56
|
|
|
|
Janeja
|
Vsem slavljenkam VSE NAJBOLJŠE! Vas je pa res veliko na kupu Bethany, dobrodošla nazaj. Uživajte z malo princesko Elino Skuštrana, čestitke za A. prve korake. Zdaj se pa pripravi, da ga boš lovila... Pa čestitke za današnji RD. HuAnita, Pikecpokec - pozdravite se. Danes je pa Leo en prijateljček v vrtcu z igračko po učku udaril - po nesreči, pa vseeno. Ima rdečo in na enem mestu na zrklu prav otečeno. A bi me moralo skrbet? Vidi normalno, solzi se ji nič, boli je tudi ne. Samo rdeče in malo otečeno je.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 20:32:41
|
|
|
|
teta beta
|
Hvala za čestitke. Saj ne da sem hotela skrivat, ampak hvalit se pa tudi nisem mislila . Žanek, mogoče bi si pa res pri tebi že prej sposodila Mt in če mi bo fajn, mi ga lahko potem skuštrana kar prinese. V sling ga danes sploh nisem mogla spravit. Se bom oglasila en dan, prej te seveda pokličem. Bethany, fajn se rihtite!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 20:33:57
|
|
|
|
teta beta
|
Aja, čestitke tudi drugim slavljenkam, seveda, in ARsenu za prve korake!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 20:35:27
|
|
|
|
snorlax
|
Bethany, WB! Lepo se cartajte. Moj nasvet glede krčev: Mora minit. Žal. Meni ni pomagalo, če sem se izogibala določeni hrani. Samo čas je pomagal. Enostavno smo morali prebrodit. Bela vrtnica, čestitke za okroglo! Pa ne govor o starosti, potemtakem sem jaz že za v penzjon. No, saj ne bi bilo švoh, bi imela več časa za kofetkanje z vami. Skabi, no problemas. Itak me je danes skoraj kap, ko sem stopila v pisarno, ker so pridni sodelavci še čez vikend nanosili igrač cele gore. Po moje smo jih zbrali čez 300 kom samo naša enota. Upam, da pridejo v prave roke. HuAnita, kdaj se selite? Ej, danes je prvi december, pa sem zdajle, ko sem peljala tavečjega na plesne, naštela vsaj 5 okrašenih smrek ob poti do Celja. A ni to mal prehitro?! Ne vem, no. Meni se zdi, da potem do božiča in novega leta izgubi tisti svoj čar. Pa še snega ni.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 20:38:32
|
|
|
|
snorlax
|
Aja, pozabila sem se "pohvalit", da imamo v vrtcu uši. Zaenkrat jih še nimamo doma, a me že cel dan glava srbi, odkar je vzgojiteljica povedala, da so jih našli pri dveh pupah. Jutri grem kar šampon kupit, boljš preventiva kot kurativa.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.12.2008 21:44:25
|
|
|
|
Janeja
|
Snorlax, pa kaj je s tabo? Tvoj podpis je iz dneva v dan hujši. Kaj te muči? Ti lahko kako pomagamo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.