Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
majuska takole gre. Najprej rodi . Ko odraste, dobi . Spozna in se vanj . Iz te ljubezni pride in kmalu je . Začne se z , , in . Kljub temu je v . Z radovedna razmišljata o , ali je ali , vendar to do konca ostane . leze proti vedno višji , hodi kot , redi se kot , pa jo . Kmalu dobi popadke, v porodnišnico, kjer v in končno . Postanejo . Evo to je to.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:28:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:29:52
|
|
|
|
lex
|
uživajte in nočko
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:30:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
neki mi povejte prosim. sam zdej pa resno sprašujem. zadnje par tednov sem kr naprej lačna, ampak res prav tisto lakoto čutim, kot bi mela prazen želodec, čeprav sem jedla pet minut nazaj... in seveda se posledično redim, da ni za govorit. kako je to možno, da mam skoz prazen želodec, oziroma tak občutek?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:35:40
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 majuska takole gre. Najprej rodi . Ko odraste, dobi . Spozna in se vanj . Iz te ljubezni pride in kmalu je . Začne se z , , in . Kljub temu je v . Z radovedna razmišljata o , ali je ali , vendar to do konca ostane . leze proti vedno višji , hodi kot , redi se kot , pa jo . Kmalu dobi popadke, v porodnišnico, kjer v in končno . Postanejo . Evo to je to. a ni bila poanta v lepih mislih za GR?
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:41:00
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 neki mi povejte prosim. sam zdej pa resno sprašujem. zadnje par tednov sem kr naprej lačna, ampak res prav tisto lakoto čutim, kot bi mela prazen želodec, čeprav sem jedla pet minut nazaj... in seveda se posledično redim, da ni za govorit. kako je to možno, da mam skoz prazen želodec, oziroma tak občutek? a si mogoče - malo te jezim glede lepih misli sem tud jaz imela v mislih bolj kaj odobnega temu Življenje je prekratko, da bi se zbujali z obžalovanjem. Zato imej rad ljudi, ki se do tebe vedejo s spoštovanjem. Pozabi na tiste, ki tega ne počnejo. Verjemi, da se vse zgodi z razlogom. Če dobiš drugo možnost jo zgrabi z obemi rokami. Če bo spremenila tvoje življenje, pa naj! Nihče ni rekel, da bo življenje lahko, rekli so le, da bo vredno tega!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:44:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:45:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
lex in majuska kak sta me nasmejali hahaha. tisto zgoraj s slikicami se je nanašalo na to, da je majuska napisala, da ni vedla da pomeni menstruacijo, tle GR nima čist nič poleg
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:48:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:49:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:51:01
|
|
|
|
dzanika
|
lunica mene si pa hudo nasmejala s tvojo zgodbico. Lačna - tut jaz. Jutri spet začnem z dieto. Dost pavze je blo!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dzanika jaz pa ne upam it po sendvič, ker če me moj vidi, me bo iz bajte nagnal. sej dela sam še za mojo lakoto
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:52:18
|
|
|
|
dzanika
|
almera mi bomo uvajali GH ker je P rekla da naj začnemo. Tko da jutri pričnemo.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so rekli po 5 mesecu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:53:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ej populis, jaz tudi ne razumeme besede, samo sem si jo kr prevedla v "probleme". se mi zdi, da paše poleg... al pa zmeda, kaj jst vem
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:55:52
|
|
|
|
dzanika
|
flower imaš zs
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:55:56
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Hvala tud z moje strani & cestitke soimenjakinjam. Ampak caki, caki, caki ... smo celo 4 - zimska, Nasara, metuljcek & flower ---- flower, kaj si ti tud N.....???? name ste pa pozable......jst sem tud na N.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:56:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:57:53
|
|
|
|
nanka
|
Jaz še ne uvajam GH, sem napisala o preteklih izkušnjah. Midve bova začele po novem letu, ko bo dopolnila 6m, ker mi je zdravnica naročila, da nič prej. D3 kapljice ji dajem dve in jih lepo popije
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2008 21:58:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:59:00
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 majuska takole gre. Najprej rodi . Ko odraste, dobi . Spozna in se vanj . Iz te ljubezni pride in kmalu je . Začne se z , , in . Kljub temu je v . Z radovedna razmišljata o , ali je ali , vendar to do konca ostane . leze proti vedno višji , hodi kot , redi se kot , pa jo . Kmalu dobi popadke, v porodnišnico, kjer v in končno . Postanejo . Evo to je to. uiiiiii, kak dobro, si me prav nasmejala
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 1.12.2008 21:59:16
|
|
|
|
nanka
|
Tudi jaz pošiljam čestitke vsem petim za god.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?