Blacky30
|
Uvajanje GH - jaz bom začela po novem letu najprej z jabolčnim sokom od Fruteka namesto čaja. Potem pa pri 6m pa najprej jabolko 3 dni, potem bom jabolku dodala korenček in tako 3 dni, ker samega korenčka verjetno ne bo želela, potem pa počasi na drugo hrano. Sem pa pri Nejcu delala tako, da sem najprej med obrokom dajala, torej pol flaške, da se poteši najhujša lakota, potem par žličk kašice, potem pa flaška do konca. Sem pa uvajala pri dopoldanskem oz. opoldanskem obroku, da ni bilo preveč pozno, da ne bi imela težav z napenjanjem zvečer. Upam, da bo tokrat prišla patronažna, bi rada govorila še z njo, da mi da napotke. Je pa to uvajanje zame prava muka, ne razumem, kak se ene tega tako veselite. Sploh potem, ko se začne kazat, da ne je tega in ne onega, potem pa cel hudičev dopoldan tuhtam, kaj pri bogu bi pa danes naredila, da ne bom spet vsega proč zabrisala. Grrrrr..... nič ni fajn to, flaška je zakon! Kapljice AD3 - od začetka imamo predpisani 2 na dan, jaz sem jih začela dajat po 3m in dajem 1 na dan. Ko sem ji dala 2, je imela krče. Bom zdaj spet en dan poskusila z 2, pa da vidimo, če je kaj boljše. Mirjam, kaj pa, če je tehtnica zatajila? Si jo tehtala z navadno vago? Moja doma vedno narobe kaže, zato se zanesem samo na tisto pri P. Darila - pa ne, saj nisem nakupila dragih daril za Nejca. Evo, vse, kar sem prej naštela zanj za božička, je zneslo 36€. Ve pa ste dale za pametnega kužka okol 30€, pa ni bistvene razlike. Res kupujem poceni in stvari v akciji. Je pa tako, da imamo mi 2 obdarovanja za božič, enega 24. zvečer in enega 25. popoldan. In takrat dobita otroka po 2 darili, tak da bom to vse razdelila na 2 dela. Teji pa bom dala oblačila za darilo, ker jih itak potrebuje in bi jih morala it kupit v vsakem primeru, tak da bom ubila 2 muhi na en mah.
|