Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 20:47:59
|
|
|
|
Pupa7
|
hojla pupe moje čvekaste, madonca ste naklamfale, jaz pa zlata ribica ki po pol minute pozabi kaj je prebrala joooj... zdaj bom komentirala samo tisto kar se spomnim hahahah to bo bore malo hahaha... pocka živim v Mendrisiu če ti je znano malo naprej od Chiassa, in ene 20 minut do Lugana, mi je pa od vsega Ticina najlepša Ascona in si želim da bi enkrat živeli tam (je pa drago da ti pamet stane...)... spolnost - meni hmm kaj naj rečem, ne pade na pamet... ampak mamo svoje razloge in drugih skrbi toliko da je zadnjem mestu... hmmm kaj se še spomnem aja, Tjaša meni ni tak fajn ime (sem iskrena)...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 20:50:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy ... no saj mi mamo pa od zacetka decembra kr pestro z RD. Bratranec in njegova hci 5 in 6.12, moj moz 10.12,brat mojega moza 20.12, moj oce in sin bratranca 30.12, moj rd 28.01, mama mojega moza 29.01, brat 05.02,sestra12.02, potem pa pricakovanje nase pikice,...bo pestro hehehehe Yassy pol pa bo tebi hitro minlo, do rojstva . Hja, super.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 20:50:50
|
|
|
|
Yassy
|
Najaa, hvala tudi tebi,.... ja pa pazi da ga ne pocrkljas, se pol kr hitro razakrobatirajo, nasa danes cel dan izvaja akrobacije,...se posebaj, ko polozim roko na busija,...noro noro mi je dol zdravnica rekla, da ma nasa pupa plesne vej not hehehehehe ko sem bla na ultrazvoku jo je vidla se premikat in to ful, kot da plese hehehehe, mogoce pa glede na to da je ocka glazbenik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 20:55:08
|
|
|
|
Yassy
|
Pocka, hvala tudi tebi:) ja sej sem ze razmisljala da knjigo napisem hehehehhe, sva se prej mela ful probleme s papirji pa na VP, tako da smo ze navajeni, sam so me na VP razkurl sem se pa kr ne Rupla obrnla, pa je slo vse gldako naprej hehehehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 20:55:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ... čuj,pa ko boš šla k frizerju,da se ne boš prekratko ostrigla ,tk ko sem se jaz v prvi nosečnosti-še zdaj ne vem kaj me je prijelo full na kratko sem se ostrigla,ker sem menda mislila,da dve leti ne bom mela čas hodit k frizerju jaz imam stalno full kratko pa živo rdečo. Pa moj ni več zainterisiran za rdečo barvo, tak da bom očitno se res samo stigla . Bom poiskala, če imam kakšno slikico na kakšnem cd-ju. Ne,vem no men se zdi, da mi kratka frizura full paše. (..Uh, kak smo samovšečni ). He,he na srečo lasje kr hitro zrastejo, tak da spps nisi bila tako dolgo kratkolaska. Verjetno pa ti je itak pasalo ekole, sem jo našla.. sicer izpred 2 let ampak nekje taka sem bla stalno - mogoče, sem imela za spoznanje še krajšo frizurco (pa še nena tak slabo zgledam, ko pomisli, da sem delala 12 ur )
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 1.12.2008 21:05:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 20:57:01
|
|
|
|
Pupa7
|
dali - težka bo vse naše prpelat v švico (nana in dedo mata malčk preveč let, sestra z malim nadebudnežem več ko 2 uri v avtu ne gre, ker se malemu meša od energije,hahaha) tak da bo težka... pa saj bo, bo pa moj lubi sam kupoval smrekco s telefonom v roki pa mmsi pošiljal meni domov slikce če ke kul kar bo kupil hahahahaha... tasa- madonca kaj je zdej kje je nova frizurca, al si "razočarana" pa se nečeš kazat najaa in tija - ma sta cuuuuukkkkkrrrrrččččkkkkaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:03:01
|
|
|
|
Yassy
|
spps, sem ze napisala ja, pa ni panike bom se enkrat Men so bli ze od nekdaj temni moski vsec, no temnejsi ne crnci, pa nimam nic proti njim, da ne bo pomote,...pa sem enkrat malo na neki spletni strani gledala, neaj podobnega kot facebook, in zagledam njegovo sliko,...zaljubila sem se na prvi pogled,...zbrala pogum in mu poslala prvo sporocilo,..kako si ,nice to meet u in podobno,.....in si tud v sanjah nism misla da bi moj dragi men odpisu nazaj, in glej ga zlomka naslednji dan sporocilo na profilu, in tako se je zacelo, potem pogovori na msn-ju , sms-ji, klici in prvi obisk v Egiptu, potem je slo pa kar samo od sebe,... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat:S
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:04:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dali - težka bo vse naše prpelat v švico (nana in dedo mata malčk preveč let, sestra z malim nadebudnežem več ko 2 uri v avtu ne gre, ker se malemu meša od energije,hahaha) tak da bo težka... pa saj bo, bo pa moj lubi sam kupoval smrekco s telefonom v roki pa mmsi pošiljal meni domov slikce če ke kul kar bo kupil hahahahaha... tasa- madonca kaj je zdej kje je nova frizurca, al si "razočarana" pa se nečeš kazat najaa in tija - ma sta cuuuuukkkkkrrrrrččččkkkkaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupa7 ni jeeee moj je pozabil poklicat frizera. Pol pa pravijo da smo pozabljive. Saj pa moj ni noseč!? Ali pač ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:06:59
|
|
|
|
Yassy
|
tasa_m ja, moj si zeli cim manj zamuditi te zadnje dni, tako da upam da ne grejo prehito,....se pa malo bijim prezgodnjega poroda, pa da moj ta cas se nebi uspel prit,...mocno upam da ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:07:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dali - težka bo vse naše prpelat v švico (nana in dedo mata malčk preveč let, sestra z malim nadebudnežem več ko 2 uri v avtu ne gre, ker se malemu meša od energije,hahaha) tak da bo težka... pa saj bo, bo pa moj lubi sam kupoval smrekco s telefonom v roki pa mmsi pošiljal meni domov slikce če ke kul kar bo kupil hahahahaha... tasa- madonca kaj je zdej kje je nova frizurca, al si "razočarana" pa se nečeš kazat najaa in tija - ma sta cuuuuukkkkkrrrrrččččkkkkaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupa7 ni jeeee moj je pozabil poklicat frizera. Pol pa pravijo da smo pozabljive. Saj pa moj ni noseč!? Ali pač ? ja madonca, dej ga mal k seb sprav hahahaha, naj ti spedena frizerja madonca, jaz bom zgleda ostala težka dolgolaska ker še do frizerja ne morem, da bi pa kakega tu poznala da pride na dom pa nevem... tako da hahahaha jeti bom do poroda hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:08:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy spps, sem ze napisala ja, pa ni panike bom se enkrat Men so bli ze od nekdaj temni moski vsec, no temnejsi ne crnci, pa nimam nic proti njim, da ne bo pomote,...pa sem enkrat malo na neki spletni strani gledala, neaj podobnega kot facebook, in zagledam njegovo sliko,...zaljubila sem se na prvi pogled,...zbrala pogum in mu poslala prvo sporocilo,..kako si ,nice to meet u in podobno,.....in si tud v sanjah nism misla da bi moj dragi men odpisu nazaj, in glej ga zlomka naslednji dan sporocilo na profilu, in tako se je zacelo, potem pogovori na msn-ju , sms-ji, klici in prvi obisk v Egiptu, potem je slo pa kar samo od sebe,... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat:S ti kr,drugač pa lahk pošlji na moj mail pa ti jo prilepim,če ne bo šlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:08:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy ... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat veš Yassy zato pa je naša spps mojstrica! Če kaj neboš vedla al pa ti kaj nebo šlo bo ti takoj pomagala.. Midve sva tudi imeli že uro računalništva,ko sem že čisto obupala in sem hotela je rešla moj računalnik pred katastrofo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:08:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak punce,če bomo na naš seznam tudi dale imena za naše pikice?? ko smo že pri tem-z mojim sma se pogovarjala o imenu tjaša-kako se vam zdi? po moje ne bi bla slaba ideja...tjaša se meni tut dopade...midva sva se pa odločila za marušo...če bo fantek bo pa lovro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:09:33
|
|
|
|
spps
|
tasa ,pa ti res ful pašejo kratke frizurce ma jaz takrat sem imela plus 17kg,pa ni izpadlo lih posrečeno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:10:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy tasa_m ja, moj si zeli cim manj zamuditi te zadnje dni, tako da upam da ne grejo prehito,....se pa malo bijim prezgodnjega poroda, pa da moj ta cas se nebi uspel prit,...mocno upam da ne yassy nič se ne sekiraj, ne boš prezgodaj rodila, sem jaz za vse nas poskrbela in prva dobla popadke hahahaha zdaj se lahko smejim ja... in sem za vse vas v bolnici še zmer, tako da brez skrbi nooooobeeeeenna od nas ne bo rodila takozelo prezgodaj!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:10:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Yassy ... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat veš Yassy zato pa je naša spps mojstrica! Če kaj neboš vedla al pa ti kaj nebo šlo bo ti takoj pomagala.. Midve sva tudi imeli že uro računalništva,ko sem že čisto obupala in sem hotela je rešla moj računalnik pred katastrofo.. ni blema,sam dans se mi ne da vsega pisat al pa.... se bom še odločla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:11:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Yassy ... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat veš Yassy zato pa je naša spps mojstrica! Če kaj neboš vedla al pa ti kaj nebo šlo bo ti takoj pomagala.. Midve sva tudi imeli že uro računalništva,ko sem že čisto obupala in sem hotela je rešla moj računalnik pred katastrofo.. ma daj nehaj no
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:11:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pondelak punce,če bomo na naš seznam tudi dale imena za naše pikice?? ko smo že pri tem-z mojim sma se pogovarjala o imenu tjaša-kako se vam zdi? po moje ne bi bla slaba ideja...tjaša se meni tut dopade...midva sva se pa odločila za marušo...če bo fantek bo pa lovro trezika meni je tudi blazno všeč ime Maruša pa saj veš zakaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:12:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Yassy ... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat veš Yassy zato pa je naša spps mojstrica! Če kaj neboš vedla al pa ti kaj nebo šlo bo ti takoj pomagala.. Midve sva tudi imeli že uro računalništva,ko sem že čisto obupala in sem hotela je rešla moj računalnik pred katastrofo.. ma daj nehaj no ja kaj če pa je res..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:13:22
|
|
|
|
spps
|
aja,danes se je moja mala spet spomnila na mojega brata in ful začela jokat vsake tolk jo prime in jokat,da ga pogreša.... ful mi je težko jo potem gledam in tud mene stisne,ko se spomnim lanskega poletja....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:15:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Yassy ... bom probala slikico gor prpopat ce mi rata, sam da ugotovim kako, sem bl leva za slikce na net dajat veš Yassy zato pa je naša spps mojstrica! Če kaj neboš vedla al pa ti kaj nebo šlo bo ti takoj pomagala.. Midve sva tudi imeli že uro računalništva,ko sem že čisto obupala in sem hotela je rešla moj računalnik pred katastrofo.. ma daj nehaj no ja kaj če pa je res.. ne bom komentirala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:15:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pondelak punce,če bomo na naš seznam tudi dale imena za naše pikice?? ko smo že pri tem-z mojim sma se pogovarjala o imenu tjaša-kako se vam zdi? po moje ne bi bla slaba ideja...tjaša se meni tut dopade...midva sva se pa odločila za marušo...če bo fantek bo pa lovro maruša je tudi meni lepo ime. Midva pa bova imela Lijo, če pa bi bil fantek pa bi bil Tai ali pa Taj. NIsva bila glih ziher al z -j al z -i. Ampak nebova imela tega problema, ker bo . Hjoj, upam, da se niso zmotli, pol bo štala nastala v P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:17:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pondelak punce,če bomo na naš seznam tudi dale imena za naše pikice?? ko smo že pri tem-z mojim sma se pogovarjala o imenu tjaša-kako se vam zdi? po moje ne bi bla slaba ideja...tjaša se meni tut dopade...midva sva se pa odločila za marušo...če bo fantek bo pa lovro maruša je tudi meni lepo ime. Midva pa bova imela Lijo, če pa bi bil fantek pa bi bil Tai ali pa Taj. NIsva bila glih ziher al z -j al z -i. Ampak nebova imela tega problema, ker bo . Hjoj, upam, da se niso zmotli, pol bo štala nastala v P. pri nas se še pa nismo za ziher menli o imenu-nič posebnega za nas,ko bomo zgleda čakali do zadnjega z vsem men se za dopade Alina,za pa Marcel...kaj pa bo,bomo videli marca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:17:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes se je moja mala spet spomnila na mojega brata in ful začela jokat vsake tolk jo prime in jokat,da ga pogreša.... ful mi je težko jo potem gledam in tud mene stisne,ko se spomnim lanskega poletja.... kaj je bilo kaj hujšega? Kakšna prometna mogoče? saj če ti preveč hudo , ne rabiš odgovorit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 1.12.2008 21:24:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pri nas se še pa nismo za ziher menli o imenu-nič posebnega za nas,ko bomo zgleda čakali do zadnjega z vsem men se za dopade Alina,za pa Marcel...kaj pa bo,bomo videli marca Alina jaz sem mojemu predlagala kaj če bi namesto Lije bila Alina ampak ima njegov sodelavec Alino, tak da .. ne gre ven. Bo kr Lija ostala,..upam. Aja pa hvala za kompliment glede frizure..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?