|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
1.12.2008 14:16:20   
Katjusa
tanci florjan še kr spi že 3 urceuser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj slišim ga nič ne pa sem čist blizu njegove sobe no pa sej včeraj ga ud nismo slišal pa je uspel v tistem času razmetat svojo sobo in pslnico pa še napudral je obe sobi.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
1.12.2008 14:17:16   
sunny24
tanci, mi2 sva tudi že od samega začetka mela filing, da bo pupika in kot zgleda, se nismo zmotla! Vi boste pa po vsej verjetnosti mela parček...Ku lepo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
1.12.2008 14:19:03   
Čebel@
tanci....nisi kej posebnega zamudila-smo po staremuser posted image boš pa kmalu doma in boš vse notr prneslauser posted image
glen.....jaz tudi ne vidim več prijateljice....mi moj pomagauser posted image ......sem vesela da je lin okuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
1.12.2008 14:22:50   
rebeka84
cao! akko ste kaj? jaz sem si skuhala kompot, zdaj si grem po bolniški list, ob 18.00 pa v šolo za staršeuser posted image
jaz si tudi ne morem sama delat frizurce že kak dober mesec, mi jo tudi moj zrihta po svojem okusuuser posted image
pridne bodite, jaz pa grem v ZD
papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
1.12.2008 14:25:01   
tanci29
user posted image

user posted image

takole je pa moj pikec užival čez vikend pri babici in dedkuuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
1.12.2008 14:26:41   
glen
rebeka, majchy jaz sem se pa pohvalila da si frizurco še zmeraj lahko sama uredim,spodnjo seveda.user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
1.12.2008 14:27:12   
Čebel@
rebeka........dober uštimej v ZD
tanci.....full je cuker-se vidi da uživa na snegcuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
1.12.2008 14:27:15   
sunny24
iiiii tanci, kak cukr. Se vidi, da je užival!user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
1.12.2008 14:27:41   
brkn83
tanči - ful lepe slikice. Verjamem, da je tvoj sonček užival na snegu, je bilo prav lepo.

Kajuša - lepo, da si zdej spet mal več tle gor aktivna, ker prej pa te res skor nič ni blo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
1.12.2008 14:28:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: glen

rebeka, majchy jaz sem se pa pohvalila da si frizurco še zmeraj lahko sama uredim,spodnjo seveda.user posted image
aja pa resuser posted image user posted image user posted image je pa res da je pol meni bolj luštno ker mi moj vse zrihta

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
1.12.2008 14:31:48   
glen
majchy
Nič hudega.
verjamem pa da zdaj tvoj uživa ko ko je prevzel tvoje delo.

Sunny drugače vse štima.
Kosilo je že na pol narejeno,Lin je šla malo na obisk k noni(smo v isti bajti,tako da to ni problem),jaz pa malo še rr prečekiram pol pa dokončam kosilo in mnjamsi.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
1.12.2008 14:32:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

tanči - ful lepe slikice. Verjamem, da je tvoj sonček užival na snegu, je bilo prav lepo.

Kajuša - lepo, da si zdej spet mal več tle gor aktivna, ker prej pa te res skor nič ni blo.

ja sem mela delo zdej se je pa zgleda mal umirilo.... ma noben noče več met koledarjev k pol leta prehitro tečejouser posted image user posted image user posted image user posted image
sem brala da si se imele lepo na dopustu.....

a se bomo kej dobli? zdej ne vem če bo kako splošno srečanje drgač bi pa lahko šle tle na kak sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
1.12.2008 14:33:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

user posted image

takole je pa moj pikec užival čez vikend pri babici in dedkuuser posted image

ka dober .... pa dost več snegeca ste mel k miuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
1.12.2008 14:43:23   
Katjusa
Zdej se je pa naš sonček zbudil in sem ga že oblekla zdej grem še jst na minus pol pa šibama mal ven da se mal nadihama:)

lepo se mejte pa se vam še kej oglasim ko b om spet not:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
1.12.2008 14:44:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: glen

majchy
Nič hudega.
verjamem pa da zdaj tvoj uživa ko ko je prevzel tvoje delo.

ja prov z občutkom delauser posted image user posted image user posted image je ves srečen ker ga spusim zraven ,men je pa kul ker se mi ni treba s špeglom matratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
1.12.2008 14:45:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Zdej se je pa naš sonček zbudil in sem ga že oblekla zdej grem še jst na minus pol pa šibama mal ven da se mal nadihama:)

lepo se mejte pa se vam še kej oglasim ko b om spet not:)

uživejta na snegcuuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
1.12.2008 14:48:56   
claud
Mate spet čvek dan....vas nism nč brala za nazaj...mogoče jutr...dons mam čist gnil dan....tok sm slabe volje da bi se najrajš kr zdrla zdj....

pozabla sm prej še napisat da sm papirje dobila, pa za paket...oz. za denar sm tud že oddala in bo baje 15.1. že nakazan...

Zdj grem pa mal prespat probat tale dan.....

Se jutr kj javim.

pa pa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
1.12.2008 15:03:09   
Čebel@
claud......spočij se-pa če pomaga se lahko tudi zderešuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
1.12.2008 15:07:10   
sunny24
claud... user posted image   Pa kot ti je že majchy napisala, kar zderi se, pomaga-preverjeno!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
1.12.2008 15:21:17   
brkn83
katjuša- ja seveda bi se lahko kej doble, ker verjetn kakšnega srečanja zagotovo ne bo. Sam ta teden ne vem če bom imela kaj časa, no naslednji teden pa lahko. Kaj praviš? Lahk tudi dopoldan, sej imam čas.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
1.12.2008 15:28:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša- ja seveda bi se lahko kej doble, ker verjetn kakšnega srečanja zagotovo ne bo. Sam ta teden ne vem če bom imela kaj časa, no naslednji teden pa lahko. Kaj praviš? Lahk tudi dopoldan, sej imam čas.

mi2 sma že spet not.... sma prišla ven je zečel dežek padat pa sma vseeno šla mal zak da sma prišla nazaj čist mokra pa še po lužah sma hodlauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

brkn men je dopoldne še boljšeuser posted image user posted image user posted image se bome zmenle

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
1.12.2008 15:50:33   
brkn83
Prosim , če mi lahko katera pomaga!!!!

http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_2_oce_pravice_rojstvo_otroka08.pdf

A tale dokument mora mož nesti v službo, da mu ga potrdijo, da lahko potem js na CSD oddam vlogo za očetovski dopust?
Namreč te papirje urejam prvič in res nimam pojma kaj vse rabim. Namreč ne bi pa rada 100-krat tja hodila. Pa še nekaj koliko časa prej boste oddale papirje?

Za otroški dodatek pa se lahko papirji oddajo šele po rojstvu otroka al tudi prej? Kaj pa za denarno pomoč, ki jo da občina?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
1.12.2008 16:58:22   
Pupka
Hej srečke!

Mi mamo pa danes okroglih 10 tednov še do konca! user posted image   Kako čas leti... December bo itak minil kot bi trenil... pol januar... In že se bomo cartali user posted image user posted image

In ravno ko mi uspe prebrat vse kar ste naklofale in hočem lepo kaj pokomentirat pride moj sine, ki seveda ne bo čakal... Ker nima časa... user posted image user posted image

Pridno klepetajte- se oglasim spet ko mi znese!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
1.12.2008 17:11:17   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

petrap......sem že misnila da si danes prešpricala službo.......semti hotla napisat da sem vesela zate da sta se mela med vikendom s tvojim tko lepo-da ti je pomagu tudi kuhatuser posted image user posted image user posted image še je upanje zanga-hecam seuser posted image .....a danes je že nova delovna sila prišla?

ja majchy mal je pa še upanja zanj...saj se je mal unesu...sam ne vem za kolk časa...no zdaj sva kupila nov računalnik, kjer lahko igra vse najnovejše igrice, tko da po službi takoj pršiba domou, da gre lahko mal igrat...mi je to vseeno bl všeč, kot če gre na pivo...ga vsaj vidim, pa lahko mu še vedno omejim čas igranja user posted image user posted image user posted image ..ja danes sem imela že novo delovno silo...tko da je hitro minilo in smo res ves čas delale....maja (moja zamenjava) je fajn..je navdušena nad mojim bušijem...user posted image user posted image ..takoj plus pr men user posted image user posted image user posted image

tanci
- kuk lepo prebrat kaj tvojga user posted image user posted image user posted image ..sam, da ni alergije, a ne..user posted image ..ja moja zamenjava je pa danes začela delat..tko da se res bliža konec mojega službovanja za eno leto user posted image ..da mal še jaz namignem...mi naj bi tud imeli pupiko user posted image

akvalina - vidm, da maš enake težave...mene tud kar slabi neki, pa mam lahko prou prazen želodec, al pa sem ravnokar jedla...mislm, da je to zato, ker je otroček že tko velik, da je želodec čist stisnjen...saj bo...user posted image

glen - čestitke za kg...user posted image ..men pa kar lepo pridno rastejo user posted image user posted image user posted image ...jaz tud tako slabo spim zadnje čase...čist cel vikend sem bla zaspana, pa nism mogla zaspat user posted image ..ne vem kaj je to...

sunny
- jaz sem pa ravno kar pojedla, sem pa okej..naš user posted image pridno brca...hudega mi ni..sploh zdaj, k grem sam še 9x v službo...user posted image

katjusa - jaz si pa kar še naprej sama frizurco rihtam...nekak grem...mal od strani gledam, drugač pa špegu pomaga user posted image user posted image user posted image

claud - lepo pančej, pa spoči se...

pupka - ja danes so res čveke...jaz sem šele zdaj uspela nekak čez pridt user posted image

najbrž nism vsega pokomentirala...tko da vse ostale lepo pozdravljene...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
1.12.2008 18:23:53   
brkn83
no js pa sem do zdej za faks delala, sedaj pa moram mojmu kosilo pripravit oz. večerjo, ker pride domov šele iz službe.
Vidim, da danes ni nikjer nobene čvekice..............no sej še dobro, ker vas vsake toliko časa pridem malo prebrati.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......