|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
1.12.2008 13:27:41   
sunny24
majchy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej lovim te lahko, no...user posted image

maksi, tko sem dobila jst info: "Ob nakupu izdelkov blagovnih znamk Romer,Maxi Cosi,Quinny,Peg Perego,Cybex,Mutsy,Cam,Kiddy in Maclaren ter drugih blagovnih znamk otroske opreme,vam za vsakih 50 eur nakupa podarimo darilni bon v vrednosti 10 eur.
Akcija ne velja za klubske in druge izdelke z akcijskimi cenami. "

Neki mi povej, kira predavanja v MŠ so obvezna tudi za naše drage? Ker moj je ugotovu, da na 1. in 2. ne bo mogu it, k dela popoldne, zamenjat pa ne more...user posted image  

Aja, voziček bomo pa uzeli PP P3 tri fix modularni sistem...Sem mojmu zadnjič spet gnjavla, da ti na 3 kola niso fajn in mi je kar reku, pol pa ti zberi...user posted image user posted image user posted image   Ti gledaš pa GT3, ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
1.12.2008 13:28:45   
Vesnozaver
katjusa mene so  tudi klicali, je rekla da v sredini tedna bojo zaceli posiljati pakete, konec tedna naj bi dobili.
Tebe tudi vprasala, ce te zanima, da bi kdo prisel o financnih nalozbah za otroka predstavit? Komaj cakam, da pride, sem ze radovednauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
1.12.2008 13:31:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Katjuša, če bo velik, bo pa velik. Poskušala boš rodit normalno in če boš lahko ostala sproščena, bo pršu ven ne glede, koliko je velik. Ker pa je težko govorit o sproščenosti in podobnih blabla, ti pa povem, da če ne bo šlo, bodo dohtarji pa naredili carskega in bo glih tako pršu ven.

ja sej zato pa ni fino vedet kak je v prvo nisem vedla da je bajsast pa sem bla ful sproščena pričakovala sem povpračnega dojenčka 3300-3500 dobla pa pravo bombo 4120user posted image user posted image user posted image user posted image pa je pol na prvem pregledi G reku da je mislu da ne bo šlo ker je bil po ocenah bajsat oz. nej bi imel velik trebušček.....

sej se sploh ne sekiram in če prvič ni blo hudo tud drugič ne bo sej vem po kaj grem in se tega veselim če pa bo bolelo pač bo bolečina mine otrok ti pa ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud rezanje k se ga bojim je tak če bo treba bo pač treba sej kak teden je hudo pol je pa kmal spet tak k prej tak da je strah čist od več.....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
1.12.2008 13:32:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

katjusa mene so  tudi klicali, je rekla da v sredini tedna bojo zaceli posiljati pakete, konec tedna naj bi dobili.
Tebe tudi vprasala, ce te zanima, da bi kdo prisel o financnih nalozbah za otroka predstavit? Komaj cakam, da pride, sem ze radovednauser posted image

ja so me vprašal sem rekla da nej pokliče pa bom pol povedala če ja al ne da se morem z možekom zmenit....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
1.12.2008 13:34:36   
Katjusa
Forjan že od 10 čez 11 spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zunaj pa sonček sije tak da ko se zbudi ga popokam in grema ven da se še mal prelufta in upam da bo pol spet tak k je bil prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak sonček je in tak ga mam rada sam zdej me je pa v 2 dneh tok zrihtal da nisem vedla če je on mama al jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
1.12.2008 13:36:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja so me vprašal sem rekla da nej pokliče pa bom pol povedala če ja al ne da se morem z možekom zmenit....

bojda je tole not http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2074330 me prav zanima

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
1.12.2008 13:37:59   
tanci29
cao srečke nosečke...

samo sporočam da so bili testi ok., alergije ni, imava kontrolo čez  mesecev...jupiiiiiiii....
no zdej bo treba pogruntat kaj se dogaja z njegovo kožo...

lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
1.12.2008 13:39:45   
sunny24
O tanci, super! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sam da ni kaka alergija!

Kako si drugače? Tvoj user posted image  v bušiju? user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
1.12.2008 13:40:29   
Vesnozaver
sem zdaj brala, kaj sem napisala....komaj cakam da pride paket, ne da mi pridejo predavatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjusa ja bova videli, kaj bo....tudi ce ne bo tocno tako kot je zgoraj napisano, ziher bo kaj uporabnega...upam...user posted image
saj booooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
1.12.2008 13:43:28   
Katjusa

sem zdaj brala, kaj sem napisala....komaj cakam da pride paket, ne da mi pridejo predavatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjusa ja bova videli, kaj bo....tudi ce ne bo tocno tako kot je zgoraj napisano, ziher bo kaj uporabnega...upam...user posted image
saj booooouser posted image user posted image user posted image

ja sam da bo večja vrednost k poštninauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3910
1.12.2008 13:44:31   
petrap
ojla

sam da se vam malo javim....danes gre ura ful hitr naokrog in bo kmalu konec user posted image user posted image user posted image ...

saj vam še kaj napišem kasneje, sam imamo še malo za delat...no sam pozdravit sem vas hotla...user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3911
1.12.2008 13:46:58   
Čebel@
tanci super da ni alergijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da pogruntate kaj je z erikovo kožo.....pa ti?si uredu?te pogrešamo tuki goruser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
1.12.2008 13:47:05   
lilcha
Cao punce.

Glih tok da se javim in povem da sem danes dobila injekcijo (rh-) sam pregledala me ni pa nič moja G.user posted image
Sestra mi je dala pikico v rito, mal je zaskelelo ampak zdej je že o.k.
Naročila me je pa naslednjič 23.12 in baje da mi bo takrat delala še en UZ.user posted image
Zdej sem pa tok neki utrujena da grem mal ležat,pol ob 16-ih pa  v službo.
Uživajte in LP od mene.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
1.12.2008 13:48:54   
Čebel@
petrap......sem že misnila da si danes prešpricala službo.......semti hotla napisat da sem vesela zate da sta se mela med vikendom s tvojim tko lepo-da ti je pomagu tudi kuhatuser posted image user posted image user posted image še je upanje zanga-hecam seuser posted image .....a danes je že nova delovna sila prišla?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
1.12.2008 13:50:01   
Čebel@
lilcha......upam da ne boli preveč......mimgrede bomo 23. in boš vidla tvojo pikico.......spočij seuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
1.12.2008 13:53:39   
glen
sem sla po posto, pa odlocbe se ni...naj kam poklicem?

vesnazver
naša zdravnica zmeraj pošilja pošto za komisijo ob torkih, v sredo je zaseda in pol v četrtek dobi pošto s kartoni nazaj (naša zdravnica) jaz pa ponavadi dobim pošto v petek.
Samo če pokličem v čet ob 13.30 k svoji zdravnici mi že pove do kdaj mam podaljšano.
Tako je pri nas v ZD v LUCIJI.
probaj poklicat svojo zdravnico in jo vpraši kdaj pridejo odgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 3916
1.12.2008 13:58:44   
akvalina
ojla punce!

Sem se pršla sam pofočkat, nimam velik časa ker je dons naš žan ostal doma in ni šel v vrtec. Kašlja kuser posted image . sama se počutim boljš me grlo nč več ne boli, mam pa spet težave s slabostjo, karkol pojem mi gre na bruhanje pa čeprav sem lačnauser posted image user posted image user posted image

pridno božajte bušije se slišmo ko naš žan ozdraviuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
1.12.2008 13:59:31   
Vesnozaver
glen hvala, sem ravnokar se enkrat poskusila, pa se ze spet nihce ne javiuser posted image  bom se

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
1.12.2008 14:01:59   
Vesnozaver
akvalina user posted image user posted image user posted image user posted image  da vama bo cimprej boljse!

Neposredna povezava do sporočila: 3919
1.12.2008 14:02:30   
Čebel@
akvalina.......držim pestke da bosta oba z žanom čimprej boljšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3920
1.12.2008 14:06:52   
glen
No zdaj pa še lep pozdravček vsem ostalim srečkam nosečkam oz. čvekicam pekicamuser posted image .
Jaz sem o.k.
Lin je boljše,danes smo mele kontrolo in so uhca o.k.,tako da gre lahko jutri v vrtec.
Jaz pa sem iz pet. na sob. in iz sob. na ned. tako slabo spala da lahko rečem da sploh nisem nič spala.user posted image
Kislina,bolečine v hrbtu,nespečnost,zato sem pa šla včeraj popoldan za dve uri spat in sem zdaj ko rožica.
Buši lepo raste,počasi ma raste,user posted image lepo miga,danes sem stopila v 29 teduser posted image user posted image user posted image .
Razen kisline sem drugače o.k.
Lahko se pohvalim, da si še zmeraj sama naredim frizurco odspodiuser posted image user posted image user posted image ,si naredim sama pedikurouser posted image user posted image user posted image in zavežem vezalkeuser posted image .
Kg kr stojijo na + 5.
Prebava je bolj tako,kjub temu da vsak dan jem laneno seme.
Na začetku jemanja 1 mes sem lepo šla na veliko potrebo vsak dan zdaj pa ne več,zgleda da se je telo že navadlouser posted image .
Lep dan pa uživajte

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
1.12.2008 14:08:45   
sunny24
Akvalina, upam, da se Žan hmali pozdravi! user posted image user posted image user posted image

glen, kako kaj?

lilcha, sej 23. bo hmali tle in se boš takrat nagledala svojega user posted image !

Kaj kej počnete? Jst sem si lihkar čajčka skuhala, pa eno japko pojedla, posodo sem iz pomivalca zložila...Moj je šel pa na sedež sindikata glasove od volitev štet, pol ob 24h gre pa v nočno...Ma ta teden 4 nočne zaporedoma...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
1.12.2008 14:10:32   
Katjusa
Glen super za Linuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nespečnost pr ns nosečkah je pa zgleda normalna k jst tud tko slabo spim.....

si me spomnla sem vam pozabla povedat v soboto mi je moj delal frizuro spodi pa je tamali v trebuhu tako delal sem mu rekla lej kak se buni pa je moj reku jst bi se tud če bi mi en pred pragom strgaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
1.12.2008 14:12:58   
sunny24
Glen, zdej ti pa zavidam...Jst moje spodnje prjatlce nism vidla že skor 1 mesec...Po mojem jo pred koncem februarja tudi vidla ne bom več, razn v špegli...user posted image user posted image user posted image  
Še dobro, da mam strojček za brit tam spodi, k z žiletko bi bla bol kriza! Bom mogla mojga počasi angažirat.user posted image

Lepo, da se je Lin pozdravla in da gre nazaj v vrtec! Tebi pa čestitam za 29t! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
1.12.2008 14:13:07   
tanci29
hej..
hvala za user posted image user posted image user posted image ....jest sem tud ful vesela da ni alergija....zdele je erik glih zaspal pa lahko kakšno napišem...

majchy-ja sej jest tud vas pogrešam...sploh več ne vem kaj se vam dogaja in kako ste...nisem vas brala ziher ene dva tedna...
sunny-ja user posted image v bušiju je tud fajn...se tako preteguje včasih da mislm da bo kar ven skočil...
drugače pa ena novica...no itak da nisem vprašala kaj bomo imeli...po kitajski tabeli nam kaže pupiko...včeraj zvečer pa mi je stric šlogou z njegovo verižico nad trebuhom in tudi pravi da bo pupika...sam una tam na uz nas je mal namedla da se vidi spol z aviona in vsi pravjo da to pomen fantek...drugače pa imam jest že od začetka filing da bo pupika...no sam tolk za info...

akvalina-upam da se pozdravite čimprej....user posted image user posted image

petrap-ti si pa tudi še pridna v službi kaj...a si si našla zamenjavo

katjuša-kako pa kej ti...sta šla z florjanom na svež zrak...tukile je tako smotano vreme kar nekaj hoče deževat..bljaki

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......