Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:27:41
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, Sej lovim te lahko, no... maksi, tko sem dobila jst info: "Ob nakupu izdelkov blagovnih znamk Romer,Maxi Cosi,Quinny,Peg Perego,Cybex,Mutsy,Cam,Kiddy in Maclaren ter drugih blagovnih znamk otroske opreme,vam za vsakih 50 eur nakupa podarimo darilni bon v vrednosti 10 eur. Akcija ne velja za klubske in druge izdelke z akcijskimi cenami. " Neki mi povej, kira predavanja v MŠ so obvezna tudi za naše drage? Ker moj je ugotovu, da na 1. in 2. ne bo mogu it, k dela popoldne, zamenjat pa ne more... Aja, voziček bomo pa uzeli PP P3 tri fix modularni sistem...Sem mojmu zadnjič spet gnjavla, da ti na 3 kola niso fajn in mi je kar reku, pol pa ti zberi... Ti gledaš pa GT3, ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:28:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
katjusa mene so tudi klicali, je rekla da v sredini tedna bojo zaceli posiljati pakete, konec tedna naj bi dobili. Tebe tudi vprasala, ce te zanima, da bi kdo prisel o financnih nalozbah za otroka predstavit? Komaj cakam, da pride, sem ze radovedna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:31:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Katjuša, če bo velik, bo pa velik. Poskušala boš rodit normalno in če boš lahko ostala sproščena, bo pršu ven ne glede, koliko je velik. Ker pa je težko govorit o sproščenosti in podobnih blabla, ti pa povem, da če ne bo šlo, bodo dohtarji pa naredili carskega in bo glih tako pršu ven. ja sej zato pa ni fino vedet kak je v prvo nisem vedla da je bajsast pa sem bla ful sproščena pričakovala sem povpračnega dojenčka 3300-3500 dobla pa pravo bombo 4120 pa je pol na prvem pregledi G reku da je mislu da ne bo šlo ker je bil po ocenah bajsat oz. nej bi imel velik trebušček..... sej se sploh ne sekiram in če prvič ni blo hudo tud drugič ne bo sej vem po kaj grem in se tega veselim če pa bo bolelo pač bo bolečina mine otrok ti pa ostane tud rezanje k se ga bojim je tak če bo treba bo pač treba sej kak teden je hudo pol je pa kmal spet tak k prej tak da je strah čist od več.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:32:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver katjusa mene so tudi klicali, je rekla da v sredini tedna bojo zaceli posiljati pakete, konec tedna naj bi dobili. Tebe tudi vprasala, ce te zanima, da bi kdo prisel o financnih nalozbah za otroka predstavit? Komaj cakam, da pride, sem ze radovedna ja so me vprašal sem rekla da nej pokliče pa bom pol povedala če ja al ne da se morem z možekom zmenit....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:34:36
|
|
|
|
Katjusa
|
Forjan že od 10 čez 11 spi zunaj pa sonček sije tak da ko se zbudi ga popokam in grema ven da se še mal prelufta in upam da bo pol spet tak k je bil prej tak sonček je in tak ga mam rada sam zdej me je pa v 2 dneh tok zrihtal da nisem vedla če je on mama al jst
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:36:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver katjusa mene so tudi klicali, je rekla da v sredini tedna bojo zaceli posiljati pakete, konec tedna naj bi dobili. Tebe tudi vprasala, ce te zanima, da bi kdo prisel o financnih nalozbah za otroka predstavit? Komaj cakam, da pride, sem ze radovedna ja so me vprašal sem rekla da nej pokliče pa bom pol povedala če ja al ne da se morem z možekom zmenit.... bojda je tole not http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2074330 me prav zanima
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:37:59
|
|
|
|
tanci29
|
cao srečke nosečke... samo sporočam da so bili testi ok., alergije ni, imava kontrolo čez mesecev...jupiiiiiiii.... no zdej bo treba pogruntat kaj se dogaja z njegovo kožo... lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:39:45
|
|
|
|
sunny24
|
O tanci, super! Sam da ni kaka alergija! Kako si drugače? Tvoj v bušiju?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:40:29
|
|
|
|
Vesnozaver
|
sem zdaj brala, kaj sem napisala....komaj cakam da pride paket, ne da mi pridejo predavati katjusa ja bova videli, kaj bo....tudi ce ne bo tocno tako kot je zgoraj napisano, ziher bo kaj uporabnega...upam... saj booooo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:43:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver sem zdaj brala, kaj sem napisala....komaj cakam da pride paket, ne da mi pridejo predavati katjusa ja bova videli, kaj bo....tudi ce ne bo tocno tako kot je zgoraj napisano, ziher bo kaj uporabnega...upam... saj booooo ja sam da bo večja vrednost k poštnina tanci super
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:44:31
|
|
|
|
petrap
|
ojla sam da se vam malo javim....danes gre ura ful hitr naokrog in bo kmalu konec ... saj vam še kaj napišem kasneje, sam imamo še malo za delat...no sam pozdravit sem vas hotla...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:46:58
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci super da ni alergija upam da pogruntate kaj je z erikovo kožo.....pa ti?si uredu?te pogrešamo tuki gor
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:47:05
|
|
|
|
lilcha
|
Cao punce. Glih tok da se javim in povem da sem danes dobila injekcijo (rh-) sam pregledala me ni pa nič moja G. Sestra mi je dala pikico v rito, mal je zaskelelo ampak zdej je že o.k. Naročila me je pa naslednjič 23.12 in baje da mi bo takrat delala še en UZ. Zdej sem pa tok neki utrujena da grem mal ležat,pol ob 16-ih pa v službo. Uživajte in LP od mene.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:48:54
|
|
|
|
Čebel@
|
petrap......sem že misnila da si danes prešpricala službo.......semti hotla napisat da sem vesela zate da sta se mela med vikendom s tvojim tko lepo-da ti je pomagu tudi kuhat še je upanje zanga-hecam se .....a danes je že nova delovna sila prišla?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:50:01
|
|
|
|
Čebel@
|
lilcha......upam da ne boli preveč......mimgrede bomo 23. in boš vidla tvojo pikico.......spočij se
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:53:39
|
|
|
|
glen
|
sem sla po posto, pa odlocbe se ni...naj kam poklicem? vesnazver naša zdravnica zmeraj pošilja pošto za komisijo ob torkih, v sredo je zaseda in pol v četrtek dobi pošto s kartoni nazaj (naša zdravnica) jaz pa ponavadi dobim pošto v petek. Samo če pokličem v čet ob 13.30 k svoji zdravnici mi že pove do kdaj mam podaljšano. Tako je pri nas v ZD v LUCIJI. probaj poklicat svojo zdravnico in jo vpraši kdaj pridejo odgovori.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:58:44
|
|
|
|
akvalina
|
ojla punce! Sem se pršla sam pofočkat, nimam velik časa ker je dons naš žan ostal doma in ni šel v vrtec. Kašlja k . sama se počutim boljš me grlo nč več ne boli, mam pa spet težave s slabostjo, karkol pojem mi gre na bruhanje pa čeprav sem lačna pridno božajte bušije se slišmo ko naš žan ozdravi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:59:31
|
|
|
|
Vesnozaver
|
glen hvala, sem ravnokar se enkrat poskusila, pa se ze spet nihce ne javi bom se
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 14:01:59
|
|
|
|
Vesnozaver
|
akvalina da vama bo cimprej boljse!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 14:02:30
|
|
|
|
Čebel@
|
akvalina.......držim pestke da bosta oba z žanom čimprej boljš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 14:06:52
|
|
|
|
glen
|
No zdaj pa še lep pozdravček vsem ostalim srečkam nosečkam oz. čvekicam pekicam . Jaz sem o.k. Lin je boljše,danes smo mele kontrolo in so uhca o.k.,tako da gre lahko jutri v vrtec. Jaz pa sem iz pet. na sob. in iz sob. na ned. tako slabo spala da lahko rečem da sploh nisem nič spala. Kislina,bolečine v hrbtu,nespečnost,zato sem pa šla včeraj popoldan za dve uri spat in sem zdaj ko rožica. Buši lepo raste,počasi ma raste, lepo miga,danes sem stopila v 29 ted . Razen kisline sem drugače o.k. Lahko se pohvalim, da si še zmeraj sama naredim frizurco odspodi ,si naredim sama pedikuro in zavežem vezalke . Kg kr stojijo na + 5. Prebava je bolj tako,kjub temu da vsak dan jem laneno seme. Na začetku jemanja 1 mes sem lepo šla na veliko potrebo vsak dan zdaj pa ne več,zgleda da se je telo že navadlo . Lep dan pa uživajte
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 14:08:45
|
|
|
|
sunny24
|
Akvalina, upam, da se Žan hmali pozdravi! glen, kako kaj? lilcha, sej 23. bo hmali tle in se boš takrat nagledala svojega ! Kaj kej počnete? Jst sem si lihkar čajčka skuhala, pa eno japko pojedla, posodo sem iz pomivalca zložila...Moj je šel pa na sedež sindikata glasove od volitev štet, pol ob 24h gre pa v nočno...Ma ta teden 4 nočne zaporedoma...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 14:10:32
|
|
|
|
Katjusa
|
Glen super za Lin nespečnost pr ns nosečkah je pa zgleda normalna k jst tud tko slabo spim..... si me spomnla sem vam pozabla povedat v soboto mi je moj delal frizuro spodi pa je tamali v trebuhu tako delal sem mu rekla lej kak se buni pa je moj reku jst bi se tud če bi mi en pred pragom strgal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 14:12:58
|
|
|
|
sunny24
|
Glen, zdej ti pa zavidam...Jst moje spodnje prjatlce nism vidla že skor 1 mesec...Po mojem jo pred koncem februarja tudi vidla ne bom več, razn v špegli... Še dobro, da mam strojček za brit tam spodi, k z žiletko bi bla bol kriza! Bom mogla mojga počasi angažirat. Lepo, da se je Lin pozdravla in da gre nazaj v vrtec! Tebi pa čestitam za 29t!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 14:13:07
|
|
|
|
tanci29
|
hej.. hvala za ....jest sem tud ful vesela da ni alergija....zdele je erik glih zaspal pa lahko kakšno napišem... majchy-ja sej jest tud vas pogrešam...sploh več ne vem kaj se vam dogaja in kako ste...nisem vas brala ziher ene dva tedna... sunny-ja v bušiju je tud fajn...se tako preteguje včasih da mislm da bo kar ven skočil... drugače pa ena novica...no itak da nisem vprašala kaj bomo imeli...po kitajski tabeli nam kaže pupiko...včeraj zvečer pa mi je stric šlogou z njegovo verižico nad trebuhom in tudi pravi da bo pupika...sam una tam na uz nas je mal namedla da se vidi spol z aviona in vsi pravjo da to pomen fantek...drugače pa imam jest že od začetka filing da bo pupika...no sam tolk za info... akvalina-upam da se pozdravite čimprej.... petrap-ti si pa tudi še pridna v službi kaj...a si si našla zamenjavo katjuša-kako pa kej ti...sta šla z florjanom na svež zrak...tukile je tako smotano vreme kar nekaj hoče deževat..bljaki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......