Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:23:19
|
|
|
|
Čebel@
|
reckova....bravo za 69 dni.....naše štručke bojo mimgrede tuki
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:25:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver Maksi prejsnji ponedeljek je moz odnesel bolniški list od g osebni zdravnici...nimam pojma, kdaj zaseda komisija...kje to izvem? sta 2 dneva v tednu ko os.zdravniki pošiljajo pošto in dva dneva v tednu ko komisija zaseda((ne vem pa kateri dnevi so to)........če te skrbipokliči osebnega zdravnika in ti bo točno povedal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:34:07
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - dobro jutro, dober dan tudi tebi. Sem prebrala, da si imela zelo lepo nedeljo. Uni film, Divjakinja, je baje fajn za pogledat, a ne? Vesnazaver - ne vem točno, kdaj zasedajo posamezne komisije. Jaz sem najprej mislila, da zasedajo 1. in 15. v mesecu (saj sem prejšnji krat šla k dr. glede tega 13.), ampak ko sem dobila odločbo so mi napisali, da velja do 8.12., ko bodo spet zasedali. Zato moram zdaj it k dr. ta teden, da spiše predlog podaljšanja za komisijo. Pride pa odločba par dni po zasedanju. Tako da je dobro, da imaš v rezervi kak dan dopusta, če ti odločbe ne podaljšajo, ti pa si bila v čakanju na odločbo doma.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:46:16
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver Maksi prejsnji ponedeljek je moz odnesel bolniški list od g osebni zdravnici...nimam pojma, kdaj zaseda komisija...kje to izvem? sta 2 dneva v tednu ko os.zdravniki pošiljajo pošto in dva dneva v tednu ko komisija zaseda((ne vem pa kateri dnevi so to)........če te skrbipokliči osebnega zdravnika in ti bo točno povedal Majchy ti je super odgovor dala. Dobro pozna sitacijo. Bravo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:47:45
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majchy hvala, sem klicala, pa se nihce ne javi, mogoce danes popoldne dela, bom se poskusila.me je kar groza, ko berem, kako bojda zavracajo bolniske... kaj boste kuhale dobrega danes?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:48:23
|
|
|
|
claud
|
Ola! Kako smo? Mi smo mel dons pregled; vse ok, razen kri je ravno na meji, ampak nism še nč dobila železa.... Za seznamček pa ...naslednji pregled-6.1.2009-imam že CTG. No se tipkamo kj...mejte se... čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:52:03
|
|
|
|
Čebel@
|
maksi....luškan film je ja vesnozaver......odvisno na katero zdravnico narajmaš.....jaz imam tako ki mi brez problema podaljšuje vem pa za eno ki pa krvavi in ji na komisiji ne podaljšajo.....bom držala pesti da boš mojo dubila......pa ne sikeri se prehitro ker sem že slišala da so za umesni čas tud dali bolniško-upam daje kej jasno kaj čem povedati claud......fino za pregled a UZ pa nisi mela.......a že CTG-madoniš to gre pa zdej zares
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:53:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Katjuša, ne se sekirat. Mogoče je res tako obdobje in Florjan poskuša prestavljati meje. In res se ponavadi malčki drugače obnašajo, če sta oba partnerja zdraven (še posebej, če enega vidi manj kot drugega). Verjamem tudi, da firma pobere vikende. Jaz se glede tega tudi na mojega jezim. Samo v privatništvu moraš delat več kot 8 ur na dan, če hočeš kej zaslužit. Po drugi strani pa so prepiri tudi koristni, saj si marsikej poveš, kar bi drugače držal zase. To držanje v sebi pa nikoli ni dobro. Pa še sprava zna bit prijetna. ja moj ima popoldanski s.p. in je zjutraj v službi pol k pride pa še za svojo firmo dela in velda gre celo popolde oz. večer in pol vikend..... otrok naju pa oba potrebuje in sma se zdej pač odločla da boma zaprla nebi rekla k bi mel kej od tega tak pa je premalo da bi se splačal za to družino ob rob postavljat.... bomo šli takle popoldne raje na kak sprehod.... če smo se prej živel z 450€ se bomo še zdej s 1000 tak da bomo že kako..... za firmo boma mela kasneje čas ko otroci malo zrastejo zdej pa je na prvem mestu družina in otroci pa še en prihaja to je zdej res najlepše obdobje v najnem življenju in ga je škoda..... sej denar je pomemben sam ni pa to vse..... ja sprava se je pa zavlekla pozno v noč oz čez polnoč in je blo prav luštno na koncu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:55:46
|
|
|
|
Vesnozaver
|
maksi hvala tudi tebi za nasvete....eh se ne bom sekirala....pisuka, ce pa meni ne podaljsajo glede na stanje, te pa tudi ne vem, komu podaljsajo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:56:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver maksi hvala tudi tebi za nasvete....eh se ne bom sekirala....pisuka, ce pa meni ne podaljsajo glede na stanje, te pa tudi ne vem, komu podaljsajo.... sem prepričana da ti bojo podaljšali-sej pravim ne sikeri se prehitro
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 12:57:22
|
|
|
|
Vesnozaver
|
claud za pregled! Naslednji pa ze ctg, hitro gre res...;)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:00:52
|
|
|
|
Maksi1
|
Claud - joj, ti pa si brzinska - 6.1 že CTG. Super, da je bilo tudi danes vse ok.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:03:26
|
|
|
|
Katjusa
|
punce mene so klcal zdle iz varne prihodnosti in dobim konec tedna paket
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:04:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce mene so klcal zdle iz varne prihodnosti in dobim konec tedna paket a bojo dinarčki al kej druzga
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:04:56
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa za firmo boma mela kasneje čas ko otroci malo zrastejo zdej pa je na prvem mestu družina in otroci pa še en prihaja to je zdej res najlepše obdobje v najnem življenju in ga je škoda..... sej denar je pomemben sam ni pa to vse..... ja sprava se je pa zavlekla pozno v noč oz čez polnoč in je blo prav luštno na koncu Se popolnoma strinjam, da denar ni vse in se mi zdi tale vaša odločitev zelo na mestu. Pa za spravo.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:05:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Claud - joj, ti pa si brzinska - 6.1 že CTG. Super, da je bilo tudi danes vse ok. ja sma res jst mam 5.1 šele UZ ko bomo mel kotrolo rasti sicer ne vem zakaj takrat bom že 36 tednov to pa se naj bi delal nekje do 34 tedna ampak pomoje se je G tak odločil zaradi tega ker se boji da bo velik dojenček.... čeprav sma sploh nočem vedet kok bo velik ker bi rada poskusla rodit naravno tak al tak in če bom vedela da je velik me bo strah
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:06:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce mene so klcal zdle iz varne prihodnosti in dobim konec tedna paket a bojo dinarčki al kej druzga paket dobim vam javim kaj je not ko ga odprem.... je pa poštnina za plačat med 3 in 4 € ampak kolkr sem brala kaj so druge dobile se splača.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:08:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa če bom vedela da je velik me bo strah kaj te če bit strah-ti vsaj veš kaj tečaka-mene bi moglo bit strah ker nimam pojma kaj me čaka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:08:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce mene so klcal zdle iz varne prihodnosti in dobim konec tedna paket a bojo dinarčki al kej druzga paket dobim vam javim kaj je not ko ga odprem.... je pa poštnina za plačat med 3 in 4 € ampak kolkr sem brala kaj so druge dobile se splača..... poročej da ti bomo lahko fouš za paketek
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:14:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Katjuša, če bo velik, bo pa velik. Poskušala boš rodit normalno in če boš lahko ostala sproščena, bo pršu ven ne glede, koliko je velik. Ker pa je težko govorit o sproščenosti in podobnih blabla, ti pa povem, da če ne bo šlo, bodo dohtarji pa naredili carskega in bo glih tako pršu ven.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:14:49
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? katjusa, sm bidla, da ste meli pestro! Po mojem, sta se prov odločla, čas za firmo bosta še mela! Pa sprava je bla tudi ta prava... claud, čestitam za pregled! Sam to gre pa res hitro... vesnozaver, glede komisije nimam pojma, kako zaseda pri vas. Vem pa, da ko sem jst enkrat šla tja, da sm šla kar en dan v tednu in smo zrihtali. Meni so zdej podalševali kar po 2 meseca skupi, je pa tudi res, da je bla na komisiji vedno ena ginekologinja, tko, da mi je verjetno tudi zaradi tega za tolko časa podalšala. maksi, mi je ena januarčica rekla ja, da to velja sam za NG, pa ona je vzela vozek za 500 evrov in dobila 100 evrov bonov zravn. Velja pa sam za določene znamke, ne vse. V glavnem, peg perego je tudi med temi, tko, da ta teden gremo po vozek, k ga morjo itak naročit, k baje nimajo nič zaloge. majchy, bravo za dopolnjen 28t, jutri pa že 29t... Jst te pa lepo lovim! Te dni se začne glasovanje za une slikice bušijev, k smo pošiljale...Glejte, da boste glasovale za trebuškarce!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:18:34
|
|
|
|
brkn83
|
čao punce. No js pa sem se zdele najedla, sem že imela kosilo - sama, ker moj pride šele zvečer pa se mi ga ni dalo čakati. Zdej pa vas grem hitro mal za nazaj prebrati, potem pa še kaj napišem. Aja pregled pri zobozdravniku pa je bil super, sem šla sam zobke pokazat in mi je rekla da je vse uredu, in da naj pridem zopet na kontrolo čez eno leto.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:19:19
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - tenks za info. Res bo treba po vozek. Kirga si že rekla, da boš ti vzela? Sori, sem že pozabla - vem pa da si že pisala o tem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:19:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, bravo za dopolnjen 28t, jutri pa že 29t... Jst te pa lepo lovim! jutro!!!!!ujemi me,ujemi me
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 1.12.2008 13:20:52
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn.......pridna da imaš tako dobre in lepe zobke......jaz še 2 luknici v januarju zaflikam in sem ga tudi zmagala za neki časa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......