|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
30.11.2008 22:02:56   
zwer
dober tek ... jst tut razmišljam o pozni večerji user posted image

Love Zwer

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.11.2008 22:12:40   
Čebel@
čer!
sunny.....za tisto akcijo ne vem ,je pa v reklami od BC(abc novičke)notri bon za 10 evrov
birdy,brkn....full sta priidne s faksom-kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
no ustalih pa ne bom komentirala ker  sem že vse pozabila-skleroza pa touser posted image
še kratko poročilouser posted image :učeri zvečer sva šla na eno žurkico-je kolega imel 33 let in so se ga kar fajn naluckali-slavljenec je ob 1h zalegel,jaz sem šla domov ob 2h,moj pa je prišel ob 3h(tudi kar luštne volje)tko da smo danes spali do kosilauser posted image ........prejle sva šla pa v kino-divjakinjo me je možek pelu gledat potem pa še na kalamare-to sem pa jaz častila(vsak neki)......no zdej gremo pa počasi spat-pa je vikenda konec ko bi tja pogledovuser posted image user posted image user posted image ........grem ajat......se tipkamo jutri......nočkouser posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.11.2008 22:18:39   
zwer
ooo lep vikend majchy ... midva sva danes tut malo zalegnila dlje ... zdej pa vsak na svoji škatli in delava .... sam bo treba it spat ... zjutr služba nažalost

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.11.2008 22:26:29   
brkn83
zwer - delam magisterij na ekonomski fakulteti v mariboru, ampak zdej gre že proti koncu.

majchy - sta pa lepo preživela vikend.zdej pa kr pridno spančkat.

No js imam za danes dovolj dela, tk da grem zdej pod tuš nato pa spat.Sem res utrujena, pa noge so mi zopet mal zatekle, tk da bo moj mal masiral.

Lahko noč in se beremo jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.11.2008 22:30:12   
zwer
ja lepo lepo to .... gremo spat ja .. jutri je zopet nov delovni dan ... lepe sanje vsem in spočijte se

Love Zwer

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 22:32:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.11.2008 23:27:07   
tanci29
lep pozdravcek,

da vas malo pozdravim...kako ste kaj? no sej vem da pridno pišete ampak jaz nisem pridna pri sledenju...tako da vam samo malo povem kako smo...

no v službi precej delovno...smo imeli inventuro ta vikend...erik je bil cel vikend pri babici in dedku...prvič za toliko dolgo časa, pa mu je očitno kar pasalo...sploh včeraj ko je tako lepo namedlo snegeca...

jutri imava test pri alergologu...da še to poštimamo in vemo na čemu smo...upam da bojo testi pokazali...v torek imam pa jaz pregled...no tolko na hitrico..

upam da ste vse ok in da ste zdrave in vaši piščančki tudi...
pa lepo pankejte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
1.12.2008 9:29:33   
Urša08
Dobro jutro!

A dons pa ne bo kaviceuser posted image , nč jo bom pa jest skuhala . Eto kavica user posted image pa user posted image za vse.

Mi imamo pa dons en tak grd deževen dan, da je ravno za spat. Se mi čist nč ne da, še na socialno papirje ne oddat. Bom šla kak drug dan. Je pa res, da mam ta teden kr poln enga letanja, pa laboratorij, pregled,...skoz neki. Se morm pohvalt da mam točno dons dva meseca rok - jupi še malo. user posted image user posted image user posted image

Pa ostale trebuškarce dejte kej napisatuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
1.12.2008 9:37:06   
Vesnozaver
Dobro jutro!

Ursa hvala za kofe in tortico, glih prav za 1. december, ko se začne veseli mesec, ko bomo papcali tortice, kekse, francosko (to pa res naredim samo 1x na leto in to je za novo leto-se ze veselim), prsutek pa se pa se...njamsiuser posted image upam, da nisem prevelikih lustov naredilauser posted image user posted image

Ursa user posted image  za se dva meseca....kar mineva ja

jaz pa cakam, da dobim odlocbo od komisije,.....sem ze cisto zivcna....prejsnji ponedeljek je mozek osebni nesel bolniški list, zdaj pa cakam....v enem tednu bi pa ze lahko bilo hm?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
1.12.2008 10:00:05   
Urša08
Vesnozaver sej bo prišla odločba. A to čakaš na podaljšanje bolniške? Jaz mislim da ti bodo podaljšali do konca. Sej zdej smo pa res že čist proti koncu. Tale december bo pa sploh brzinsko šel mimouser posted image

Jaz sem pa res dons tok zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image najboljš da si grem eno kavico narest.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
1.12.2008 10:04:11   
Vesnozaver
ursa prvic cakam na odlocbo, sedaj sem bila prvi mesec na bolniski (zaradi krajsanja mv)
Jaz pa se basem z marmornim kolačem in pijem mlekouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
1.12.2008 10:14:36   
Maksi1
Dobro jutro punce.

Vidim, da ste nekeatere že v polnem delovnem zamahu. Vsem tistim, ki mate ta teden preglede, želim dosti sreče.

Sunny - akcija za BC velja le za NG. Pa še to moraš prej preveriti, saj se bojim, da ti dajo popust le na posamezni kos (npr. 10 € za lupinico, 10 € za košaro in 10 € za voziček). Kolikor poznam trgovske finte, bomo težko dobili 100 € bonusa. Je pa za prašat. Nikoli ne veš, kdaj te presenetijo.

No zdej grem, ker zunaj bliska, zato bom ugasnila PC. Se tipkamo kasneje. Papa.

Neposredna povezava do sporočila: 3862
1.12.2008 10:14:55   
Katjusa
Punce jutro......

Mi smo mel včeraj tak bum v hiši da se je kr kadilouser posted image user posted image user posted image user posted image ja no včasih pa more kej prit.... z dragim sma delala no moj je bil cel dan v pisarni jst sem pa kuhala kosilo Florjan naj bi spal pa ni in je bil čist tiho sma misla da spi in pol okol pol 3 jst čujem vrata pa grem not in kaj vidim cela otroška soba in cela spalnica so ble napudrane vse je blo razmetano......
pol sem ga pa kregala in je prišel še mož on se je še bolj kregal in je pač mal pretiraval z besedami pa vse igračke mu je vzel..... u glavnem sem se začela vtikat in pol je reku ja to je zato k mu vse pustite pa takoj popuščate in bla bla bla.... no pa je bil prepirček tu.... in pol je bil florjan skos neki siten (nenaspan in dudo sem mu vzela) možek spet v pisarni jst pa sama z  njim v dnevni..... po 2 urah sem se vstala se vsedla v avto in se skoraj 2 ure okol vozla..... nisem več zdržala še dons sem čist živčnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
eh sej bo z možekom sma se pol zvečer vsedla in sma se mal menla in prvo kar bomo nardil je da bomo firmo zaprl se ne splača tak al tak ima premalo časa in posledično premalo dela torej tud ni nekega zaslužka.... zdej še delamo koledarje in voščilnice po novem letu pa firmo zapremo in v miru počakamo našo bebiko in pol bomo vsi 4 lepo užival.... zdej nimamo nobenga poštenega vikenda...... eh sej bo boljše včasih pač more kej prit da se mamo pol spet lepo.... in včasih si je treba mal povedat da vsaj vemo kaj kdo misli in treba se je butnt da je dan mal bolj pesteruser posted image user posted image user posted image user posted image

mal sem se vam izpovedela zdej morem it pa hiško iz kock delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3863
1.12.2008 10:39:38   
Urša08
Vesnozaver potem pa pridno počivej, da se ne bo vrat še naprej krajšal.

Katjuša samo da ste rešili malo težavico. Veš moški zelo hitr rečejo, da so otroci taki k jih me preveč razvajamo. sem jaz to tud že slišala. Otroc včasih kako tako ušpičijo, nimaš kej. Čez par let se bosta temu smejala.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
1.12.2008 10:42:56   
Katjusa
ja največja fora je v tem da je Florjan čez teden precej priden in nimama večjih težav za vikend k je pa mož doma pa ne spat, ne jest,nič od nič in preiskuša njegove meje in se pol vedno kregamo za take brezvezne stvari in mož misli da mu vse pustim..... eh sej bo boljše sej florjan je tud vsak dan večji in bo upam da kmalu spoznal da je treba tud takrat bit priden k je ati doma.....
je pa res tud nekaj da včeraj cel dan nismo šli nič ven in pol ne moreš drugega pričakovat.... tamal rabi svežega zraka in norenja po naraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
1.12.2008 10:51:16   
Vesnozaver
katjusa tak kot si rekla, vcasih mora bit bum, da se pol stvari zglihajouser posted image  
živcke pa danes pospravi na hladno, saj vem da je lahko to rect, pomisli kako je super, da se kljub bumbumu vseeno znata sesti in pogovoriti in nekaj narediti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bos cimprej sonckaste volje!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
1.12.2008 11:02:47   
Čebel@
jutro souser posted image !
no sem se naspala.......je celo jutro grmelouser posted image
katjuša.......ne sikeri se.....vidva se lepo pogovorita in gremo naprej-prepiri pa morajo biti.......evouser posted image user posted image user posted image samo zate da boš boljše volje
vesnozaver.....pridno počivej.....oodločba pa ponavadi  pride prej kot pa v enem tednu
urša....hvala za kavico in tortico.....jaz sem danes zapolnila 28tuser posted image user posted image user posted image kok gre hiter a neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3867
1.12.2008 11:28:51   
Katjusa
včasih ti pa ti malčki res dvignejo pritisk dons še kr nadaljuje včerajšno norijo tak da sem ga zdle dala spat..... pa za enkrat je tiho..... sem mu pa tud štengice vzela tak da ne more iz postlce......
jst sem tud tok utrujena.... pa tak je bil skos priden zdej ga pa tak serje.... nič ne uboga ne sliši ko rečeš ne..... če se derem ni vredu če se ne ne sliši..... ne vem kaj nej..... upam da je tole sam eno tako obdobje ki bo minali kakr hitro je prišlo....

upam da se zdle naspi in da se bo zbudil naspan in dobre volje k ne morem več poslušat tega cmirjenja in izsiljevanja.....
se sprašujem kak bo k bosta 2 to bo norišnica..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bi vsaj sneg bil tak je pa ta smotan dež......

hvala vam k me sposlušate in prenašate moje jamranje....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
1.12.2008 11:41:38   
Maksi1
Katjuša, ne se sekirat. Mogoče je res tako obdobje in Florjan poskuša prestavljati meje.
In res se ponavadi malčki drugače obnašajo, če sta oba partnerja zdraven (še posebej, če enega vidi manj kot drugega).
Verjamem tudi, da firma pobere vikende. Jaz se glede tega tudi na mojega jezim. Samo v privatništvu moraš delat več kot 8 ur na dan, če hočeš kej zaslužit.
Po drugi strani pa so prepiri tudi koristni, saj si marsikej poveš, kar bi drugače držal zase. To držanje v sebi pa nikoli ni dobro.
Pa še sprava zna bit prijetna. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
1.12.2008 11:49:36   
Vesnozaver
sem sla po posto, pa odlocbe se ni...naj kam poklicem?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
1.12.2008 12:01:32   
Maksi1
Vesnazaver, kdaj si bila pr dr. za bolniško?
Ali veš, kdaj je komisija zasedala?

Neposredna povezava do sporočila: 3871
1.12.2008 12:04:52   
reckova
Vse mi je zbrisalo ko sem napisala......joj.....
Sunny24...želi si Sid Mayers civilization....neka strategija.
punce meni ta čas tak leti...še 69 dni......trebušček pa vedno večji...sej prav....pol vemo da je vse ok in da bebike rastejo.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3872
1.12.2008 12:12:58   
Maksi1
Bravo reckova za 69 dni. user posted image  Čas res beži.

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
1.12.2008 12:22:26   
Čebel@
vesnozaver.....sigurno bo ta teden prišla pošta
katjuša....florjana bo minilo....tko kot ti je maksi napisala-probava kje so meje....ti kar malo pojamrej bo takoj boljšeuser posted image
maksi......dobro jutro,dober danuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
1.12.2008 12:22:46   
Vesnozaver
Maksi prejsnji ponedeljek je moz odnesel bolniški list od g  osebni zdravnici...nimam pojma, kdaj zaseda komisija...kje to izvem?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......