|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
1.12.2008 8:06:19   
naty13
Jutro.

Sem vas zdaj zadnje dva dni le bežno brala. Ni in ni časa. Oba otroka bolna, še Jošt mi je zbolel oz. se je prehladil.user posted image Nosek smo pucali non stop, pa kašlja mi. HB je zdej veliko bolje. Ponoči smo pa spali normalno 18h-5h-7.15. user posted image  Imeli smo težave s hranjenjem, flaša ni šla, ker je imel zabit nos in ni imel nikjer za dihat, če je bila še flaša v ustih. Smo jedli po malo in malo, pa še kašico sem mo ponudila, da smo vsaj nekaj pojedli, čaja je tudi malo spil, v glavnem včeraj je bilo že bolje, danes pa kaže zaenkrat še bolje. user posted image  Nejčev RD smo dali čez, sicer nisem bila toliko frej kot bi bila, če bi bila otroka zdrava, ampak sem gledala pozitivno, imeli smo se super. user posted image  Pa še tašča in tast sta v toplicah od sobote, prideta jutri zvečer. Sem potem še zvečer user posted image  pomagala pri delu, ko sem dala Jošta spat. Pestroooooooo.

Hvala za čestitke za joštovih 4 mesece. user posted image

Erin glede kašice, če je lačen in en teden ni nič prezgodaj. user posted image  Če jo ima rad super, jeziček bo pa tudi znal kmalu uporabljati. user posted image  Tudi mi zvečer pojemo, če smo fejst zaspani tam okrog 150, drugače pa 200ml. Smo pa tudi že 240ml, ko ni bilo konca in konca. Sem mu 4X mogla še dodat. user posted image  Tvoj Tilenček je pa še večji jedec. Glede polivanja pa le vprašaj P, kaj če ima refluks.user posted image  Upam, da ne. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image  za tvojo pridno punčko in lepo nočko. user posted image

Maja T. kako vam je šel korenčekuser posted image  

Bella kaj pa dodatek tudi čez dan, da vsaj vidiš ali je po tvojem mleku res sita ali še rabiuser posted image

Tejka super za samostojno vožnjo. user posted image user posted image user posted image  Jutri še našo relacijo sprobaš. user posted image

srečanje sreda- še nisem sigurna ali prideva ali ne. Se moram še mal z user posted image  dol usest. user posted image

alergije - kar berem je res prava mora. Pa saj ima že vsak tretji otrok probleme s tem. user posted image user posted image user posted image

Komentirala sem le tisto, kar mi je še ostalo v glavi, sem se že kar težko spravila pred računalnik. Zdej me pa sine že kliče.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 8:49:35 >

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
1.12.2008 8:42:42   
Zoja Miša
Grmiuser posted image user posted image user posted image  in dežuje na polnouser posted image . Joj tole vreme!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 8:49:50 >

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
1.12.2008 8:43:37   
Zoja Miša
user posted image Naty, pozdravite se! V sredo pa upam, da se vidimo!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 8:50:06 >

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
1.12.2008 8:45:18   
Jančika_
Zaklepam za par minut, da popravim naslov. 

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 8:50:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2729
1.12.2008 8:45:24   
Češnjica
Dobro jutro!

Za nami nič kaj prijeten vikend. Zala sicer ni imela več vročine v soboto, ampak zdaj že dva dni štrajka in noče jest. Zavrača dojko in se joče zraven, ali pa povleče, pa joka in spet povleče in joka....le zvečer pa je kot ponavadi, dvakrat po 15 min. Smo ji probali čajčka dat, da ne bi dehidrirala, ampak ga ne mara, samo dudo grizlja...Bomo videli, kaj bo danes.
Sem pa včeraj še jaz zbolela, sem imela ponoči kar visoko vročino, grlo me boli za znoret, pa celo telo - verjetno je kaka gripa, kljub temu da sem se cepilauser posted image .

Si grem zdaj čaja skuhat, pa žajbelj grgrat.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 8:50:42 >

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
1.12.2008 8:51:05   
Jančika_
Urejeno, odklepam.

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
1.12.2008 8:52:42   
tatly
oj dobro jutro kako smo kaj danes?nasa noc super kot vedno..
kak cas bezi moja puzika je ze 3 mesece dopolnila pa se mi zdi da smo jo vceraj dobliuser posted image
aradej vse naj luciji za 3 mesece

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
1.12.2008 8:53:46   
gajka
Dobro jutro!

Se mi ne da kaj komentirat, pa brez zamere! Lenoba pač! user posted image

Počutim se kot džanki na odvajanju - oni imajo za odvajanje od drog metadon, jaz pa za odvajanje od mleka riževo mleko... user posted image Nič bat in nič ne bodite favš, zadeva je ''dobra'' za user posted image in draga kot user posted image (1 liter = 2.67€) user posted image . V trgovini sem skoraj user posted image , ko sem na dietetičnem oddelku preučevala sestavine in se user posted image lepim cenam... Margarina, ki je brez sirotke, je takega obupnega okusa, da je še moj user posted image , ko jo je čisto malo poskusil, komentiral, da je skoraj tako, kot da bi si dal PVC folijo na jezik. user posted image user posted image Včeraj sva bila na kosilu pri njegovih starših - sem dobila prazno govejo juho (kako super, da so vse zakuhe z jajci), pa pire krompir brez vsega... user posted image Še dobro, da vsaj meso lahko jem! Jah, dieta za vola ubit, ampak na spremembe na bolje pri Roku še kar čakam...
Mislim, da je Pablo spraševala, zakaj sem pristala na dieti... Rok se mi velikokrat na dan zvija nazaj in zraven ''renči'' (jah, no, vendarle bi moral biti user posted image , pa se mu ni izšlo) - se usloči tako, da ga lahko primeš samo na koncu nogic in pod vratom, pa bo še vedno izbočen. user posted image Pa predvsem, ker je dojenje postalo en sam wrestling in vreščanje. user posted image Vse preveč pogosto se dogaja, da malo popije, potem pa začne vreščat kot da bi ga iz kože dajali. In ker se stanje tudi 1 teden po cepljenju ni izboljšalo, sva šla k P in dobila dieto, ker obstaja sum na morebitno alergijo na KM in jajca. user posted image Pa še vedno imam doma epruvetko za vzorec blata, če bo kakšne sluzi ali nitke kakal... user posted image Najlažje je itak kar predpostavljat nekaj in preventivno diete predpisovat. user posted image Če še vedno ne bo bolje, mi najbrž grozi še dieta brez glutena... user posted image Jupi! Potem lahko pa samo še korenček in jabolka natepavam!
Za povrh vsega pa sem včeraj izvedela za eno daljno sorodnico, ki ima 10 mesecev starega fantina in imajo že dokazano alergijo na KM, jajca, gluten, ne sme jesti niti svinjskega in celo kurjega mesa, za povrh vsega imajo pa še tisti ne-ve-kako-se-že-reče zoperni dermatitis! user posted image No, ja, potem še meni zaenkrat res ni tako hudo!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 9:02:27 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
1.12.2008 8:58:20   
tatly
gajka-user posted image user posted image user posted image user posted image
ze ti jes take stvari kaj pa pol lahko je tista sorodnica?boge reve

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 9:02:14 >

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
1.12.2008 9:00:54   
gajka
Evo, pa še ideja, kako lahko naslednjič sporočite vašim user posted image :
http://www.youtube.com/watch?v=m0nGyPtalik
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 9:01:54 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
1.12.2008 9:06:16   
gajka
Ne morem verjet, kakšna tema je ob 9h zjutraj! user posted image Pa kdo je meglo naročil? user posted image Pa celo dež?!? user posted image
Eh, bom pa kakšne voščilnice pacala... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
1.12.2008 9:10:55   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica
Za nami nič kaj prijeten vikend. Zala sicer ni imela več vročine v soboto, ampak zdaj že dva dni štrajka in noče jest. Zavrača dojko in se joče zraven, ali pa povleče, pa joka in spet povleče in joka....le zvečer pa je kot ponavadi, dvakrat po 15 min. Smo ji probali čajčka dat, da ne bi dehidrirala, ampak ga ne mara, samo dudo grizlja...Bomo videli, kaj bo danes.

Češnjica - a ste imeli cepljenje pred tem? Sori, saj si najbrž kaj napisala že prej, ampak mi je ušlo iz glave. user posted image Ker tole dretje v joško se sliši podobno kot pri nas in je tudi pri nas lahko celo stranski efekt cepljenja! Ker je bilo podobno že pri 1. cepljenju, ampak takrat ni bilo tako hudo in tako dolgotrajno. Obakrat je bil pa cepljen za RV in obvezno cepivo.

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.12.2008 9:11:01 >

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
1.12.2008 9:18:56   
anita goitan
jutroo,
tema, dež, fuj

Zoja spi, včer bla mama in sestra na obisku in me nista videle 14dni, sta zgroženiuser posted image da kašna sem, sama kost in kožauser posted image , ja vem, vsak teden me je manj in me je groza in strah in naj povem da sem tudi MESO začela jest, goveje, mi moj pripravi brez vsega samo mal takih blagih dišavnic da, jaz pa na hitro pogoltnem dol ker mi res niuser posted image , vse mam preširoko..še dobro da mam joške da vsaj neki skače

Ja huda je ta dieta, kot je gajka napisala, jaz se prej nisem hotela izpostavlajt tuki na rr, samo sedaj nas je vedno več v tem klubu, ma za naše user posted image vse se potrpi

grem čitat nazaj

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
1.12.2008 9:27:44   
majči22
Dobro jutro! Zoja Miša hvala za tako dobro kavo. In tvoja adventna roža je res lepa. Jest grem pa danes material kupiti za adventni venček in ostale stvari, da bo v hiši malo bolj pestro-praznično.
Gajka
v trgovini se da kupiti rezance brez jajc in tudi ostale testenine. Res, da niso tako dobrega okusa, sam za pojest je.Sestavina rezancev je pa zdrob pšenice ter voda, ostalih stvari pa ni not, če ti kaj pomagatale info.
No tole blagovno znamko imam jaz: http://www.remi.si/brezjajc.html

< Sporočilo je popravil majči22 -- 1.12.2008 9:33:30 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
1.12.2008 9:42:26   
gajka
anita - saj mi je že nekaj dni nazaj potegnilo, zakaj si enkrat jamrala, da te je čedalje manj skupaj. No, jaz zaloge še nekaj imam, tako da se kakega kg minusa ne bi prav nič branila. A zdaj si se pa celo vegetarijanstvu odpovedala, da si vsaj izbor hrane malo povečala? user posted image

majči22
- hvala za idejo o ''nudlcih''. Ampak sem se pa prav nasmejala, ko sem link odprla. Če pogledaš na seznam naših pravih imen, ti bo hitro jasno... Očitno so mi na kožo pisane! user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
1.12.2008 9:44:43   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anita - saj mi je že nekaj dni nazaj potegnilo, zakaj si enkrat jamrala, da te je čedalje manj skupaj. No, jaz zaloge še nekaj imam, tako da se kakega kg minusa ne bi prav nič branila. A zdaj si se pa celo vegetarijanstvu odpovedala, da si vsaj izbor hrane malo povečala? user posted image

majči22
- hvala za idejo o ''nudlcih''. Ampak sem se pa prav nasmejala, ko sem link odprla. Če pogledaš na seznam naših pravih imen, ti bo hitro jasno... Očitno so mi na kožo pisane! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to bi pa potem lahko vedla, da imaš soimenske testenine brez jajc.user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
1.12.2008 9:49:15   
anita goitan
anita - saj mi je že nekaj dni nazaj potegnilo, zakaj si enkrat jamrala, da te je čedalje manj skupaj. No, jaz zaloge še nekaj imam, tako da se kakega kg minusa ne bi prav nič branila. A zdaj si se pa celo vegetarijanstvu odpovedala, da si vsaj izbor hrane malo povečala?

mah sej nisem bila zaprisežena vegi, samo meso mi ni nikol dišalo že od majhnega, ..ja neki je treba vase spravit in meso naj bi me kao nasitilo, sam me neuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
1.12.2008 9:57:40   
Češnjica
Gajka - cepljenje smo imeli že pred slabim mesecem, tako da to ni. Ko sem zdajle brala tvoj post, se mi zdi, da naša Zala isto počne kot Rok. Zala naj bi tudi imela dermatitis, in nama je zdravnik rekel, da lahko za test probam izločit kravje mleko. Do zdaj  sem izločila le sire, mleko, jogurte... Očitno bom mogla tudi jaz na bolj striktno dieto.
Sva se prejle spet matrali, da bi jedla, tri minute je ratalo, potem pa spet jok user posted image  

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
1.12.2008 10:08:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

MI smo super spali. Princeska od 21.30-5.30, in potem je ob 6.30 zaspala nazaj, sedaj pančka. Pridna punčka! Jaz pa od 23-5.30, kar je super!
 Superuser posted image user posted image user posted image
Erin, javi nam kaj Tilnu ne paše.
Bom videla kakšen bo do 12 ure, potem pa pokličem da vidim kdaj sploh delajo- dopoldne da jih še hitro ujamemo ali popoldne

Bella, tudi Teji vse mini naj...čeprav 31-desetega ni bilouser posted image
VSE NAJ NAJ!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MI imamo pa lučke po stanovanju razpeljane!user posted image  Začel se je VESELI DECEMBER!user posted image user posted image user posted image

Jaz jih imam že tri leta na stropu...se mi jih ni dalo pospravljatuser posted image user posted image

In še moja adventna roža user posted image
user posted image

Lepaaaaauser posted image Preprosta in tako prikupna. Jaz bi tudi kaj takega na mizo dala...

Neposredna povezava do sporočila: 2744
1.12.2008 10:19:14   
Ryssa
Jutro!

Joj boge s temi dietami user posted image

Hotela sem samo povedat da so od nexta številke različne, pižamice 6-9 so iste ko hm 74, majčke 6-9 so Lanu že zdej prav - sam mal zavihnem, hlače 6-9 so kar velike, jaknco imam pa 3-6 pa je tudi kar velika - bo vrjetno za celo zimo.
Splača se naročit velje ker je res različno. Aja škorenjčke sem vzela 3-6 pa so večji kot so ponavadi pri nas 3-6 čeveljčki.

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
1.12.2008 10:28:05   
Erin
naty - verjamem da ni časa... Še posebej pri dveh user posted image user posted image Pridna si. Pozdravite se.user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj mu nisem nič dala razen dodatka zvečer. Je zaspal ob 21.30 in se ob 00 spet zbudil!!!user posted image user posted image user posted image Jedel na joški in zaspal... PA tako sem se hvalila z dodatkom da pomaga..No vsaj potem je spal od 00.30- 8.30.
Refluks sem pa 90% da ga ima, ampak ne v hudi obliki saj HB pridobiva na teži. Ma ni važno koliko poje, kaj poje, vse gre ven, takoj in še 2 ure po hranjenju... groza koliko mokrega.zadnje čase poliva tudi ko je v naročju kar prej ni... Saj pravim dans ga še opazujem, drugače kličem. Vsaj kakec se je uštimal(trkam)user posted image

Grmelo je pri nas tudi...user posted image user posted image user posted image Kje je sneg ki so ga napovedali???

Moderatorka je popravila ime teme..super...user posted image user posted image

Češnjica - mogoče pa Zalo grlo boli? Sta se pri P že oglasile? Pozdravite se tudi viuser posted image user posted image user posted image

Stella - vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Gajka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se bo vse dobro izšlo in ne bo ne alergija ne kaj drugega.

anita - ti jaz posodim...ah kaj...dam ti kakih 8 kg če hočeš?user posted image Dobra si da si se zaradi male zagrizla tudi v meso... Se vidi da so user posted image na prvem mestu in se moram o marsičemu odpovedat samo za ugodje in zdravje malih user posted image

Punce kako zgleda dermatitis???

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
1.12.2008 10:43:38   
majči22
Erin dermatitis so rdeči flekci po koži, lahko so tudi hrapavi in srbi otroka. Pa na tistem delu se lahko koža kar lušči.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 1.12.2008 10:44:12 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
1.12.2008 10:44:20   
anita goitan
Punce kako zgleda dermatitis???

http://en.wikipedia.org/wiki/Dermatitis

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
1.12.2008 10:50:33   
Erin
Ahaaaaaa... sem našla tudi sama...

http://www.bambino.si/forum/viewtopic.php?f=15&t=7247

Naš ima očitno tudi to saj ustreza v vseh opisih... ma ga pa že od 3 tednauser posted image user posted image user posted image Pa mi je dohtarca samo 1x rekla da bom šla na dieto če se ne pozdravi. Je sicer boljše ampak izginilo pa ni... Hmmmm...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
1.12.2008 10:52:59   
Erin
Ah.. mi je kar sam odposlal...user posted image

Sem hotela slikat kožo našega pa mi fleš tako osvetli da se nič ne vidi.
Aja še ena stran za vas:

NEGA DOJENČKA

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

V katerem poskusu drugič?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?

Prvič (58%)

Drugič (10%)

Tretjič (9%)

Četrtič (3%)

Petič (1%)

Več kot Petič (19%)

Število vseh glasov: 354

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!