gajka
|
Dobro jutro! Se mi ne da kaj komentirat, pa brez zamere! Lenoba pač! Počutim se kot džanki na odvajanju - oni imajo za odvajanje od drog metadon, jaz pa za odvajanje od mleka riževo mleko... Nič bat in nič ne bodite favš, zadeva je ''dobra'' za in draga kot (1 liter = 2.67€) . V trgovini sem skoraj , ko sem na dietetičnem oddelku preučevala sestavine in se lepim cenam... Margarina, ki je brez sirotke, je takega obupnega okusa, da je še moj , ko jo je čisto malo poskusil, komentiral, da je skoraj tako, kot da bi si dal PVC folijo na jezik. Včeraj sva bila na kosilu pri njegovih starših - sem dobila prazno govejo juho (kako super, da so vse zakuhe z jajci), pa pire krompir brez vsega... Še dobro, da vsaj meso lahko jem! Jah, dieta za vola ubit, ampak na spremembe na bolje pri Roku še kar čakam... Mislim, da je Pablo spraševala, zakaj sem pristala na dieti... Rok se mi velikokrat na dan zvija nazaj in zraven ''renči'' (jah, no, vendarle bi moral biti , pa se mu ni izšlo) - se usloči tako, da ga lahko primeš samo na koncu nogic in pod vratom, pa bo še vedno izbočen. Pa predvsem, ker je dojenje postalo en sam wrestling in vreščanje. Vse preveč pogosto se dogaja, da malo popije, potem pa začne vreščat kot da bi ga iz kože dajali. In ker se stanje tudi 1 teden po cepljenju ni izboljšalo, sva šla k P in dobila dieto, ker obstaja sum na morebitno alergijo na KM in jajca. Pa še vedno imam doma epruvetko za vzorec blata, če bo kakšne sluzi ali nitke kakal... Najlažje je itak kar predpostavljat nekaj in preventivno diete predpisovat. Če še vedno ne bo bolje, mi najbrž grozi še dieta brez glutena... Jupi! Potem lahko pa samo še korenček in jabolka natepavam! Za povrh vsega pa sem včeraj izvedela za eno daljno sorodnico, ki ima 10 mesecev starega fantina in imajo že dokazano alergijo na KM, jajca, gluten, ne sme jesti niti svinjskega in celo kurjega mesa, za povrh vsega imajo pa še tisti ne-ve-kako-se-že-reče zoperni dermatitis! No, ja, potem še meni zaenkrat res ni tako hudo!
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.12.2008 9:02:27 >
|