|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
30.11.2008 21:50:17   
Anonimen
čer!
evo jaz sm pa zdele že tok zmatra ampak sem vseen prlezla sm gor mal pokukatuser posted image
tamavči mi še zmer razgraja z mojim čeprav bi mali mogu že ob 8 bit v pančevi deželi,noro.
anyway zdele sem tok čudne volje,pa še trebuh mam neki čuden napihnjen mah kr neki brez volje sem pa tko.
ta mesec itak ne bo user posted image vsaj tak je moj občutek in ne vem no
jutr mam psihološko testiranje in pridem šele popoldne tko da bejbe lepo se obnašiteuser posted image
nč grem jaz probat razgrajača v pojstlo dat kar se mi zdi da bo mision immposible
nočko pa lepo pančite
uuu ROmama jutr je pa lulanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
1.12.2008 8:06:33   
S*
Dobro jutro!

Pa smo ga dočakale, najbolj nori mesec v letu. Pa naj ne bo le norčav, upam da bo tudi čim bolj roza. No dobri možje, me smo bile celo leto pridne, sedaj ste pa vi na vrsti, da nas primerno nagradite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.12.2008 8:10:30   
ursa30
jutro.
jap res je, december je tukaj. potrudite se, da bo še bolj roza kot je bil novemberuser posted image user posted image

ella., tane, giotti, lepo vas je blo spoznat. super ste user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.12.2008 8:18:23   
Sulfinija
Punce še dva dni,še dva dni pa bo rezultata znak,najkasneje do petka.

Mam ful enih mozoljev,pa v trebuhu standart se pripravlja kaj pa vem????

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.12.2008 8:22:29   
Nea_teja_
Pozdravljene punce tudi jaz upam da mi bo božiček prinesel ozitivno črtico na testu.Sedaj se mi počasi končuje druga user posted image  po ss,ki sem ga imela 1.oktobra.user posted image  To pikico sva delala pol leta in sva si jo oba tudi močno želela vse je potekalo super do 12 t. ko sem na lepem začela krvaveti in izgubila najino pikico.
Ampak  sedaj gremo v nove boje naj povem da imamo doma že tri princeske in mož ima iz prvega zakona dva fanta tako da smo kr številčna družina ampak onadva sta že polnoletna
in ju skor nč ni doma.
Ravno včeraj me je vprašal moj dragi kaj bi pa ti rada ,da ti božiček prinese pa sem bila kr tiho in je reku sej  vem mogoče pa bo.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.12.2008 8:34:07   
eva Ana
Nea  tea, nič obupat, zdaj se je začel naš mesec in ti dobri možje, nam bodo ziher prinesli user posted image . Vidim, da imaš že številčno družino - blagor tebi in mislim, da zna  pri vas doma bit zelo pestro user posted image .

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.12.2008 8:37:21   
eva Ana
S* ja, res je pa smo ga dočakale, naš mesec user posted image . Kdaj delaš test?

Sulfinija navijamo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image , pol boš pa ti za nas user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.12.2008 8:37:28   
katka11
cao bejbe!
se vam spet mal pridruzim, sem bla mal odsotna. pa sem sam mal preletela.
tihoupanje, ma cestiiiiitaaaaaaam!!!!!! a je se katera srecnica, pa sem jo zgresila. no, tihoupanje uzivaj!!!!!
ja evo mi gremo pacasi spet na plodne dni, pa nekako tam okol novega leta upam, da ne bo nic. glede na moje dolge cikluse ne bom delala testa ta mesec prav do silvestra! takrat bo 44 dan mojega cikla. in res prej ne bom delala! ker sem mela zadnji cikel dolg ze kar 40 dni.in upam, da je ta mesec ne bo, da dobim najlepse novoletno darilo kar jih lahko. pa valda, sej sem bla pridna, bo pa ja dedek mraz tolk dobr, da bo uslisal mojo zeljo user posted image .
mal kasnej bom sla mal prebirat kaj ste lepega napisal. no drugac pa tko, kot vedno cimvec pluskov in cim manj user posted image , pa seveda cimvec user posted image .
pa lep dezeven dan!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.12.2008 8:49:54   
eva Ana
o katka, to pa res ni fajn, da so taki dolgi cikli, jaz mam tam nekje 28 dni pa sem cela nestrpna, kaj še le ti, joj ne znam si predstavljat. Sicer pa glavno je da je na koncu +.

lep dan tudi tebi

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.12.2008 8:57:19   
crvicek
Dobro jutro punce!

No pa je le prišel čarobni december, naš mesec. Joj, jaz res upam, da nam bo ta mesec naklonjen, da bo pravi decemberboom.user posted image Meni se bodo plodni dnevi začeli ravno za vikend, tako da sva sklenila z mojim kar user posted image na 2 dni, brez štetja in brez obremenjevanja.  Tako da bom kar nastavila za miklavža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in potem pričakujem za božič najlepše darilo tega sveta.

Za vse tiste, ki ste že naredile svoje in čakate user posted image v teh dneh, močno stiskam pesti; tiste ki pa moramo še oddelati svoje pa veselo na delo.

Lep dan punce!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.12.2008 9:07:08   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tane

crvicek, kako je bilo v japonski restavraciji, kaj si jedla?

Hm, tako je bilo z najino večerjo... Prideva do japonske in fuuul gužva, midva pa fuuul lačna; malo počakava, se pogledava in že z pogledi razumeva, da sva preveč lačna za čakat na prosto mizo. No in sva šla ven in zavijeva v sosednjo restavracijo - kitajsko. Že ob vstopu v restavracijo, sem imela slab očutek in tako se je izkazalo tudi pri hrani. Nisem še jedla tako zanič kitajske hrane. Škifo! Skoraj nič nisva pojedla. Na hitro sva se pobrala ven in šibala na štante na hot dog in kuhano vinouser posted image user posted image user posted image user posted image . Tako je pašalo, da sva si rekla, zakaj nisva že prej prišla kar sem. Na koncu sva pojedla še ene karamelove arašide, se sprehodila skozi štante in šla domov.

No tako je zgeldala najina večerja. user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.12.2008 9:15:20   
eva Ana
crvicek, skoraj sem zadela, jaz sem predvidevala (beri nazaj), da sta iz japonske šla še na pico user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.12.2008 9:17:15   
simonaa
Sem čist slučajno zašla k vam....
Pa si ne morem kaj, da ne bi napisala par besed. Kaj naj rečem, držim pesti za vse vas, da vam veseli december prinese user posted image , točno poznam te občutke zdravljenja neplodnosti in pričakovanja na dve črtici....
Pa da vam seveda vsem stric September prinese krepke in zdrave user posted image .
Zdaj pa na delouser posted image .
lepo lepo vas pozdravljam in res vsem želim user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.12.2008 9:31:06   
S*
Eva ana sem si obljubila, da testa ne bom delala do nedelje, če me prej ne preseneti user posted image , ker negativni test me potem 3x bolj depremira, kot če pride user posted image . Drugače pa spet nimam dobrega občutka, v jajčnikih me špika in včeraj sem imela klasičene PMS napade na hladilnik. Ne vem kaj torej ne pričakujem, bomo videli, ponavadi se mi T že kak dan prej spusti za 0,3 do 0,5°C, no danes zjutraj je še bila 37°C, tako da...pustimo se presenetiti.
Lp

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.12.2008 9:34:27   
cori
Dobro jutro

No dobro hmmm kaj pa vem ja.....že ves čas dežuje, pa moram priznati, da nisem najbolje razpoloženauser posted image ....če bo šlo takole naprej....potem božiček ne bo nič prineseluser posted image
Celo noč sem slabo spala, sva imela včerej z možekom glede otrok kratek stikuser posted image user posted image .....

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.12.2008 9:37:42   
cori
S*: jaz pa imam občutek, da imam hormonsko vse pomešano po abraziji....vsa sem mozoljasta....tako kot pred M.....to se mi še ni zgodilo...če bi rekla glede na "znake" bi morala biti 1 dan pred M, sem pa po M....eh bluzim....se vidi, da me je čisto it tira vrglo tisto včeraj...

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.12.2008 9:40:58   
eva Ana
hej cori ne bit slabe voljeuser posted image ....glej naš december je tukaj user posted image .Glavo pokonci in ne pozabi borke smo s tabo!!!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.12.2008 9:53:20   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

hej cori ne bit slabe voljeuser posted image ....glej naš december je tukaj user posted image .Glavo pokonci in ne pozabi borke smo s tabo!!!

ooo hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.12.2008 9:57:26   
cori
Saj ne da sedaj slabo voljo trosim tukaj,...samo tako boli....

Bom raje en čajček postreglauser posted image

user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.12.2008 10:04:29   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: cori

Dobro jutro

No dobro hmmm kaj pa vem ja.....že ves čas dežuje, pa moram priznati, da nisem najbolje razpoloženauser posted image ....če bo šlo takole naprej....potem božiček ne bo nič prineseluser posted image
Celo noč sem slabo spala, sva imela včerej z možekom glede otrok kratek stikuser posted image user posted image .....

Ah cori, glavo pokonci, saj veš to pride in gre...je bil pa včeri itak en tak zoprn dan, samo, da sem bla pri meni jaz tista, ki je težila...malo počakaj potem pa se ga loti tako kot znamo samo me ženskice...pa ti bo spet predel kot mucekuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.12.2008 10:04:46   
cori
In ravno razmišljam, da bi spekla kakšne fenomenalne piškotke......ima katera kakšen dober recept?

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 571
1.12.2008 10:07:38   
cori
Tančiuser posted image user posted image user posted image

Ko bi le.....bilo tako....samo je po mojem njegov ne kar odločen...ejejej....

Je imela še katera podobno?

Se moram kar v roke vzet a neuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 572
1.12.2008 10:08:40   
cori
Tane,eva Ana , sta videle, kako lep avatarček imamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.12.2008 10:19:51   
ella.
Dobro jutro, srčkice decembrske,

evo, pa je res kle srečni december, nastavite vsem trem dobrim možem...če bi dodala še "pa ne pozabite svojemu dragemu tudi" , bi me Tane pogledala, češ kako vulgarna sem, a ne, tanček? user posted image
Sem prišla le zaželet vse lepo in prav vsem borkam, pa reči hvala za lepo snidenje Urši30, Tane in Giottki, če se še kaj pride pofočkat na tale forum. Crvicek, ful zamujaš, ko špricaš naše sestanke ob času ;))
Tane, okrasek pa že prirpavljen za na novoletni venček...res lepo in pozorno darilo....
Bodite pridkane.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 574
1.12.2008 10:20:58   
ella.
ob čaju, sem mislila napisat... user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......