Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:06:55
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kako dolgo lahko pustim da se dere v postli ?? jst ga ne morem več nosit, v postli se pa dere... Iskreno povedano: kolikor ti psiha zdrži A reveža kaj matra ali samo tečnari? ne vem, od 19h sem ga skopala, in sva se podojila, pa sem ga dala spat, čez pol ure se je zbudil,ker je kašljal in od takrat še nič od spanja, ga vzameš na roke, je tiho, ga daš dol se dere...pop.... se je razvadu u p.m. odvisno kako se dere, jaz bi ga na tvojem mestu pustila recimo 10 minut pa malo potolažila, pa spet ponovi vajo ... je pa res tako kot je špelin@ napisala: kolikor ti psiha zdrži ... naša se tako histerično dere, da mi gre skoz ušesa, smo probali že vse variante, pa je tako trmasta, da bi se po moje prej zadavila od lastnega dretja kot pa zaspala. Pri nas čez dan zaspi v lupinici, vozičku ali ob dojenju vedno pa max 30 minut . Zvečer jo pa oči uspava na rokah, drugače ne potegne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:06:59
|
|
|
|
špelin@
|
jana81, daj malega lubiju, ti pa si spočij glavo IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ah se moram še pohvalt da sva kupla avtosedež kr od maxi-cosi priori k je zdej v akciji v sparu sam ga še ne bomo uporabljal dok je lupinica prav. Fino Naša mala je napredvala samo 300 g ta mesec a je to premalo?Tud ličk nima več tolk velik se mi zdi da se je ful potegnila A veš, da sploh ne vem, koliko morajo zdaj, pri tej starosti po normativih pridobivat na mesec Naša P je rekla da naj kar začnem dajat meso in juho da ni treba nč čakat,razen ribe še ne pa kake oreške in jagod pa beljaka še ne.Za olje je rekla da ga naj malo kr dodam ker mali rabijo M za sol pa je rekla samo za juho da bo boljši okus,če brez ne bi hotla. V bistvu čimmanj komplicirat pa bo vse ok,če bi pa kazala kake znake alergije bi blo pa seveda drugač Tudi meni so pri P rekli, da lahko začnem s malo rumenjaka in mesa, prej pa taka panika, da do 6. meseca nič drugega kot mleko... A v dveh tednih se pa potem svet na glavo obrne, ali kaj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:07:26
|
|
|
|
barbaw
|
Mamice jaz grem Sharka gledat. Nočko!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:07:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kako dolgo lahko pustim da se dere v postli ?? jst ga ne morem več nosit, v postli se pa dere... Kaj pa če si samo zraven pojstle da te vidi, a se tudi dere? ma ja kakor ga odložim, včasih zaspi na zizi, včasih s flašo čaja, sam pa nikoli. anitka tud atiju je prekipelo..in zdle je on z njim, ampak mali se dere, zdej že na rokah. Uff upam, da mali kmalu popusti in zaspi. Je verjetno zdaj že tako utrujen, da zaradi tega ne more zaspati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:07:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina še nekaj - katero Hipp-ovo mleko pa imata? 2 (od 6. mesca dalje), Anitka ti kar probaj ponudit Galu ad. mleko, pa boš vidla, slej ko prej jo bo sprejel, ker to mleko je res mjammmi okusno Hvala ti na tvojem trudu in odgovorih , a ti popiješ kar ostane ni kej, ti kar poročaj kak vam bo šlo. Mlekca pa nikol nič ne ostane mi smo probali že 5 različnih vrst mleka, zdej imam hipp, pa ga tud noče ..čaj pije po flaši, mleka pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:07:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina še nekaj - katero Hipp-ovo mleko pa imata? 2 (od 6. mesca dalje), Anitka ti kar probaj ponudit Galu ad. mleko, pa boš vidla, slej ko prej jo bo sprejel, ker to mleko je res mjammmi okusno Pozabila si napisat, da je probiotično(roza škatla)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:08:23
|
|
|
|
natasa34
|
Kako je različno od P do P Nama je rekla, da do 7 meseca nič mesa in rumenjaka. Ja ziher, je že jedla piščančje in puranje meso, pa je bilo vse ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:08:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina še nekaj - katero Hipp-ovo mleko pa imata? 2 (od 6. mesca dalje), Anitka ti kar probaj ponudit Galu ad. mleko, pa boš vidla, slej ko prej jo bo sprejel, ker to mleko je res mjammmi okusno Hvala ti na tvojem trudu in odgovorih , a ti popiješ kar ostane ni kej, ti kar poročaj kak vam bo šlo. Mlekca pa nikol nič ne ostane OK, bom poročala in te še kaj pocukala za rokav. Torej najprej ste začeli s flaško čez dan nato bo pa čez noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:09:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Kako je različno od P do P Nama je rekla, da do 7 meseca nič mesa in rumenjaka. Ja ziher, je že jedla piščančje in puranje meso, pa je bilo vse ok. Ej, saj človek več ne ve, koga bi poslušal... Najbolje, da kar samega sebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:10:01
|
|
|
|
jana81
|
nataša34 pri nas je ista situacija, le da ga zvečer uspavava izmenično. špelin imam angelcare prižgan in ga slišim v dnevno...ne gre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:10:24
|
|
|
|
katy82
|
Jana saj nimam nobenga praktičnega nasveta kokr to da se izmenjavajta da ne bosta oba napeta in živčna.Najbrž se je že mali prečul in ne more zaspat.Kaj pa če se poknete na sedežno in zaspite skupaj samo da je on zraven vaju ne pa na rokah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:10:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina še nekaj - katero Hipp-ovo mleko pa imata? 2 (od 6. mesca dalje), Anitka ti kar probaj ponudit Galu ad. mleko, pa boš vidla, slej ko prej jo bo sprejel, ker to mleko je res mjammmi okusno Pozabila si napisat, da je probiotično(roza škatla) zato si pa ti tu, inštruktorica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:10:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kako dolgo lahko pustim da se dere v postli ?? jst ga ne morem več nosit, v postli se pa dere... Kaj pa če si samo zraven pojstle da te vidi, a se tudi dere? ma ja kakor ga odložim, včasih zaspi na zizi, včasih s flašo čaja, sam pa nikoli. anitka tud atiju je prekipelo..in zdle je on z njim, ampak mali se dere, zdej že na rokah. Joj trmica mala. Upam da vama čimprej zaspi ker vem kako to zna človeka ob živce spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:10:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina še nekaj - katero Hipp-ovo mleko pa imata? 2 (od 6. mesca dalje), Anitka ti kar probaj ponudit Galu ad. mleko, pa boš vidla, slej ko prej jo bo sprejel, ker to mleko je res mjammmi okusno Pozabila si napisat, da je probiotično(roza škatla) Hvala za dopis
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:11:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz se pa trudim naredit ticker weight varianto, ma sem totalno blond. bi rada itm, ne pa kg, ker je tako zafrustrujajoče. help! Vpiši samo podatke v polja za itm, za kg in obseg pasu pusti prazno. A brez kg, ne mora zračunat itm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:11:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edina še nekaj - katero Hipp-ovo mleko pa imata? 2 (od 6. mesca dalje), Anitka ti kar probaj ponudit Galu ad. mleko, pa boš vidla, slej ko prej jo bo sprejel, ker to mleko je res mjammmi okusno Pozabila si napisat, da je probiotično(roza škatla) Pa saj je z roza pisala Se moram malo pohecat, ne bit hude Imam poln kufer vsega sr.anja in rabim malo odklopiti, preden se mi od nespanja in Gregorjevega dretja strga... Od pol desetih do zdajle se je že 2x zbudil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:12:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Kako je različno od P do P Nama je rekla, da do 7 meseca nič mesa in rumenjaka. Ja ziher, je že jedla piščančje in puranje meso, pa je bilo vse ok. Ej, saj človek več ne ve, koga bi poslušal... Najbolje, da kar samega sebe Jaz tudi tako pravim. Po zdravi pameti pa bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka OK, bom poročala in te še kaj pocukala za rokav. Torej najprej ste začeli s flaško čez dan nato bo pa čez noč ja nočne borbe nas še čakajo svetujem ti, da mu ad. mleko ponudiš takoj zjutraj, ko vstaneta. No če te bodo prsi bolele, pa potem ko bi se moral naslednjič dojit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Katy luštne slike in pa za Anžeta. Pa seveda tudi za kg. Se podpišem za Anžeta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Torej sva midve nekje na istem. Naš tudi ne mara ne čaja, ne vode Kako pa ti je sprejela to hipp-ovo mleko na flaško? Sorry, če gnjavim, ampak imave približno isti slučaj doma mah to je cel projekt , ko ji ponudim flaško z ad. mlekom se brani na vse štiri, ker misli da bo čaj dobila, to zna trajat tudi po 5 min, no ko damica začuti topel mlekec, pa pije kot šus , drugo pa nič, niti na žlico ne mara sokcev, čaja... Se bom kar pridružila tvojemu projektu, če smem Držim pesti, da vama bo čimprej ratalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:13:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: Alja je danes malo več pojedla kot Gregor: 3x se je dojila, popila 170ml čaja, pa cca 700g GH (samo brez borb ni šlo, je pa zvečer pojedla 200g porcijo, ker dopoldan je bilo švoh Ja bomo morale kar malo zamižat na en uč in čakat, da bo bolje. Saj pravim, ni mi toliko važno koliko poje, samo, da tisko ko poje, poje brez borb. Naš je vse, kar je danes pojedel (razen sadja, ki ga je z veseljem zmazal) pojedel na silo Mleko je pa nazadnje pil v petek popoldne. A Gregi hoče bit že velikkkkk fant, da nč ,mleka več ne pije? Joj ti desci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kako dolgo lahko pustim da se dere v postli ?? jst ga ne morem več nosit, v postli se pa dere... in vsak čas se mi bo zmešalo od dretja upam, da ti ga je do sedaj ratalo uspavat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:13:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nataša34 pri nas je ista situacija, le da ga zvečer uspavava izmenično. špelin imam angelcare prižgan in ga slišim v dnevno...ne gre Joj kako dobro te razumem. Naš to sicer počne le še tu pa tam. Danes sem ga pustila v posteljici in ko je začel jokati je šel ati k njemu, ga je dve minutki nosil in je HB zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:14:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka OK, bom poročala in te še kaj pocukala za rokav. Torej najprej ste začeli s flaško čez dan nato bo pa čez noč ja nočne borbe nas še čakajo svetujem ti, da mu ad. mleko ponudiš takoj zjutraj, ko vstaneta. No če te bodo prsi bolele, pa potem ko bi se moral naslednjič dojit Upam da boste imeli čimmanj nočnih borb
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 30.11.2008 22:14:29
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nataša34 pri nas je ista situacija, le da ga zvečer uspavava izmenično. Jaz sem pa vedno sama z njo do večera in sem si to lepo izborila špelin imam angelcare prižgan in ga slišim v dnevno...ne gre
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?