Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:17:13
|
|
|
|
gigi1
|
Miška sej vem, da ga je težko spoznat...sam tale slikca bi bla pa dobra za slepomišenje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:17:53
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ne bom, verjemi, pri teh letih pa že vem kaj hočem, pa tudi mnenje ne spreminjam kakor se veter obrača. Meni so pač všeč deci in ne mladiči Protestiram... Sakis (uni moj iz prejšnje strani) je letnil 72, Matt je letnik 69... to so pač čist ta prava leta. Daleč od mladičev.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:17:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška sej vem, da ga je težko spoznat...sam tale slikca bi bla pa dobra za slepomišenje jap,v pričakovanju...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:19:10
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška sej vem, da ga je težko spoznat...sam tale slikca bi bla pa dobra za slepomišenje A si ti zamišljaš kaj bi mu naša miška delala, če bi ga takole dobila v roke...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:19:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ne bom, verjemi, pri teh letih pa že vem kaj hočem, pa tudi mnenje ne spreminjam kakor se veter obrača. Meni so pač všeč deci in ne mladiči Protestiram... Sakis (uni moj iz prejšnje strani) je letnil 72, Matt je letnik 69... to so pač čist ta prava leta. Daleč od mladičev. ti kar protestiraj, ampak Sakis je mladiček, letnik 72 gor ali dol, Matt je pa lahko letnik 69, pa mi ni preveč všeč, kar je dobro, ker ga Zarji ni potrebno deliti z mano
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:19:27
|
|
|
|
gigi1
|
Tale je pa za našo Kajšico, ki je spet slamnata
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:19:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška sej vem, da ga je težko spoznat...sam tale slikca bi bla pa dobra za slepomišenje A si ti zamišljaš kaj bi mu naša miška delala, če bi ga takole dobila v roke... si mismis tole že zamišlja
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:21:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ti kar protestiraj, ampak Sakis je mladiček, letnik 72 gor ali dol, Matt je pa lahko letnik 69, pa mi ni preveč všeč, kar je dobro, ker ga Zarji ni potrebno deliti z mano Matt je razlog, da je tud komad Adamsov za mene prav poseben... Matt je od zdaj naprej SAMO MOJ!!!!!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:21:21
|
|
|
|
gigi1
|
Podganca tale tud ni mladič
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:21:56
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ti kar protestiraj, ampak Sakis je mladiček, letnik 72 gor ali dol, Matt je pa lahko letnik 69, pa mi ni preveč všeč, kar je dobro, ker ga Zarji ni potrebno deliti z mano Matt je razlog, da je tud komad Adamsov za mene prav poseben... Matt je od zdaj naprej SAMO MOJ!!!!!!! Žal ne bo šlo. Bo Zvezdica huda
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:23:31
|
|
|
|
gigi1
|
Pa tazmahan za našo Dejzi...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:24:19
|
|
|
|
zarja1
|
OBLEČEN ALI SLEČEN... TANAJTABOLJŠI DED!!!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:25:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis ti kar protestiraj, ampak Sakis je mladiček, letnik 72 gor ali dol, Matt je pa lahko letnik 69, pa mi ni preveč všeč, kar je dobro, ker ga Zarji ni potrebno deliti z mano Matt je razlog, da je tud komad Adamsov za mene prav poseben... Matt je od zdaj naprej SAMO MOJ!!!!!!! Žal ne bo šlo. Bo Zvezdica huda KDOR PRVI NAJDE PRVI MELJE....sorry Zvezdica.. in vse ostale...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:25:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podganca tale tud ni mladič Ta ma pa take nagajive učke, pol pa še telešček... Sem preverla letnik - 69. Jao, žiži kaj mi delaš
< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.11.2008 18:27:17 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:25:51
|
|
|
|
gigi1
|
A tale pa nobeni ne potegne? Men je z leti zmer bolj fejst. K vino
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:26:05
|
|
|
|
mismis
|
Še dobro, da smo tako različne Žiži, pa ti misliš, da bo tale ta zmahan priklical našo Dejziko nazaj, jo kar pogrešam na teh straneh. In ja meni tale potegne oz. bi jaz njemu . Imam celo parfum z njegovim imenom
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:27:29
|
|
|
|
gigi1
|
Miška sej zato sem ga pa nalimala. Mogoče jo prikliče. Čak grem še Miliča iskat. Bo mogoče Mlinčka prišla
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:28:03
|
|
|
|
zarja1
|
tbaje ma svetlolaske rajši........go go Zarja go!!!!!!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:28:30
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A tale pa nobeni ne potegne? Men je z leti zmer bolj fejst. K vino O potegne, potegne... Saj veš, da je meni tvoj okus všeč .
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:28:50
|
|
|
|
mismis
|
Kar poišči ga, saj tudi Mlinčke ni bilo že nekaj časa tukaj. Sicer se bo pa moje jutri javila, ali imajo jutri UZ?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:29:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis In ja meni tale potegne oz. bi jaz njemu
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:30:07
|
|
|
|
gigi1
|
Mlinčkaaa
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:30:53
|
|
|
|
miska73
|
Dejmo še enga za našo Blanči
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:32:01
|
|
|
|
mismis
|
Koliko fotostimulacije na kupu, človek bi rekel, da smo vse v postopku
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 18:32:17
|
|
|
|
gigi1
|
Mlinček- samo zate
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?