Blacky30
|
Netki, sem prišla do tvojega recepta že takoj prej, sem si ga že shranila. Hvala! Nanka, ne morem verjet, res sta identični. Čeprav si pa Tjaša proti sliki, ko je bila stara 3 leta, zdaj ni več nič podobna. Pa poleg 4 otrok še hodiš v službo? Svaka ti čast, res. Levinja, ful lep adventek. Lunica, ja, ful se odzivajo tile naši malčki. Naša se začne tak smejat, ko mene zagleda, ful se razneži, prava cartika je. Pa ko pridem do posteljice po njo, ko se zbudi, al pa če se igra in se ji pridružim, se od veselja začne tolčt s pešico po bedrci oz. malo nad njo, do tam, ko pač segne. In to se kar konkretno tolče, da ji moram rečt, naj neha. In se reži zraven. Drekec mali moj! Nasara, Teja je tud imela zlatenico, sicer ne hude, 4 ure je bila pod lučko, pa niso razvojne omenjali. Vidva sta bila dalj časa pod lučko? Sicer ni imela visokega bilirubina, samo potem se je na podlagi njene teže odločil, da bo poostril kriterije in je določil, da mora pod lučko. Ksenci, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!!!!!!!!!!!!! Majuska, super, da si rešila zadevo spodaj. Jaz sem imela nonstop te težave z vnetji, najhuje pa je bilo med tole zadnjo , iz vnetja v vnetje, grozno.... Lunica, ful lepo od tebe, ideja za GR. Jutri ti napišem. Novo leto - doma bomo, ati pravi, da v veliki banji, jaz pa pravim na kavču z dobro papico in pijačko, pa vsi štirje pod veliko odejo. Pa veliko cartanja. Jaz tud gledam Notebook. Pa zraven pišem seznam vsega, kar moram kupit jutri v Leclercu, se greva z možem božička špilat. Zračunala sem, da bom tam pustila okol 250€, kolk bo pa jutri dejansko, pa sam bog pomagaj. Samo se bom pa rešila vsega, od miklavža do božiča, ostanejo mi samo še fotoknjiga, foto puzzle in koledarji.
|