Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 punce a se tudi vaši malecki vedn bolj odzivajo? morm rečt, da zdej vedno bolj uživam s tamalim, ko se fuuul odziva. recimo danes smo ležali na taveliki postelji... v sredini luki, ob njem pa midva. in ta mali čeblja in cvili (oh zdej je pogruntal in pol cvili na polno, tak vriska no)... zapre fant oči, zaprem jst oči in ga gledava tak skozi priprte oči. tamali utihne, gleda njega, gleda mene.... se obrne na bok k meni in me gleda... z rokami me začne bockat v prsi, češ mamiiii, mamiiii, odprem oči, se nasmehnem in se je začel na glas smejat in se ni mogel nehat naslednjih pet minut. za vsak nasmeh, ki mu ga daš, ti da enega kontra, za vsako foro, ki jo nardiš se začne režat na glas, se pogovarja, pači... skartka men je neverjetn užitek vse skupaj postalo. Ma se mi zdi, da sem hvaležna za vsak nasmešek, ki ga dobim od našega sončka. Samo opomniti se moram, kako hitro bo minilo vse to crkljanje - vikendi so pa super stvar, ko smo vsi skupaj. Danes se je recimo očka prej zbudil (če spustim nočno vstajanje ob 4.00, ko sem vsaj pol ure popravljala dudo!), ga nahranil, mene je zbudil sinkov smeh, ker sta se onadva že zafrkavala po postelji. In vidim, da tudi mali uživa v najini družbi, odkrila novo mimiko, vedno bolj odkriva sebe ... res je to ful uživancija!