Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:33:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Zvezdica, kateri Merkur? pa hvala za info Miška, tale v Btcju, pa tudi ta na Rudniku. Sem vidla v katalogu in si jih grem iskat....enkrat, cena pa čak grem gledat.....1,80€ so. Jast grem tja en dan iskat ene luštne čajnike, letos bodo naša darila domače obarvana Zvezdica hvala, evo sem tudi jaz že potegnila Merkurjev katalog iz starega časopisja ven.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:34:16
|
|
|
|
lara light
|
Mismis, kužon uživa na snegu? Ampak ima res zgodnjo uro , pridna si! Reby, težko je rečt kdaj po et...cca 7 dni po punkciji..lahko tudi prej al kasnej, držim pesti za plus!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:34:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby Gigi in mismis hvala, mi je kr lažje :) Kdaj približno po ET pa se pojavi vgnezditvena? Reby, do vgnezditve lahko pride na dan ET-ja ali pa nekje do drugega dneva po ET-ju. Tako pravijo, ampak lahko se pikice tudi kasneje vgnezdijo. Hočem povedati, da ni tako pribito pravilo, da če se ne vgnezdijo do 2 dni po ET-ju, da ni več mogoče Tole je pa manjša neznanka Na GK pravijo nekje do 5 dni po ET. Pušenjak pravi, da je možno celo 10 dni Še en dokaz kako smo si različne in da se ni treba obremenjevat.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:36:09
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby Gigi in mismis hvala, mi je kr lažje :) Kdaj približno po ET pa se pojavi vgnezditvena? Reby, do vgnezditve lahko pride na dan ET-ja ali pa nekje do drugega dneva po ET-ju. Tako pravijo, ampak lahko se pikice tudi kasneje vgnezdijo. Hočem povedati, da ni tako pribito pravilo, da če se ne vgnezdijo do 2 dni po ET-ju, da ni več mogoče Evo mismis to zna povedat bolj strokovno! Samo mirno Reby, smeha in prijenih ljudi okrog sebe
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:38:00
|
|
|
|
Reby
|
mismis, lara - bumo -
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:39:14
|
|
|
|
gigi1
|
Zdej mi je pa nekaj na misel padlo! Veliko naših punc je krvavelo 10dan. lahko je res to-to. Sama si zadevo nekako takole predstavljam... Pikica se začne gnezdit že prvi dan...pol je pa odvisno od debeline endometrija, kdaj se do konca vgnezdi. Pri nekaterih se krvavitev pojavi na začetku gnezdenja, pri nekaterih na koncu, pri nekaterih pa sploh ne... A se vam tole zdi dost logično?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:40:55
|
|
|
|
mismis
|
Logično je, logično. Ti bom povedala, kako je s tem, ko bom sama doživela
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:43:45
|
|
|
|
gigi1
|
Larica a ti si tud makjatobejba? Me veseli, da sem te pocrkljala. Tvojemu pa fejst zagrozi, da ga bo rozanovoletniokrasek čez roke spustil, če ne bo priden . Pa se mi zdi, da glede na masažo ne bo potrebno Zvezdica saj pravim, da ne rabim koga, da me zbudi . Jst to kr sama
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:44:06
|
|
|
|
lara light
|
Zvezdica, meni vse paše, nič ne smrdi, vse po vrsti diši. Nobene zgage, da bi me vsaj kaj prijelo, da bi manj žrla Kajsica, ti le bolj pogosto pridi zdaj , upam, da bo kmalu nazaj! Gigi, ne moreš nič rečt, jaz mislim, da tudi kri potuje več časa, ker je majhna količina in se ne izloči takoj...kaj meniš? Če pogledamo na oploditev v sliki, tisti zarodek še nekaj dni plava v maternici Jaz sem mnenja, da ni preveč za študirat. Če se le da. Tko kot smo različne navzven, smo tudi navznoter. In od hitrosti deljenja celic je odvisno kdaj bo vgnezditev. Jaz sem imela et 2 dan, ne vem če jih je bilo več kot 4-4,5 celic in niso bile sposobne ugnezditve takoj, ampak čez čas. Pojma nimam kdaj. Rebi, navijam!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:46:23
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Logično je, logično. Ti bom povedala, kako je s tem, ko bom sama doživela Precej logično!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:48:23
|
|
|
|
gigi1
|
Lara saj tudi jaz tako razmišljam. Odvisno je od mnogo dejavnikov. Od tega kateri dan je bil ET, debeline endometrija, debeline ovoja zarodkov samih, vsekakor tudi od tega koliko časa ostane krvavitev v telesu... Saj zato pa kot praviš nimamo kaj drugega kot počakat na test in si nič preveč glave razbijat.
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:50:29
|
|
|
|
lara light
|
Tako ja, zamotit se z okraski, dobro hrano, prijatelji, filmi, knjigami...ne zmanjka in čakat na debel plus! Gigi, mismis, komaj čakam na vajin naslednji test! To ga bom pila, tud če ne smem!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:52:58
|
|
|
|
gigi1
|
Larica hvala. Verjamem, da bo marsikatera nosečka spila kakšen pirček ali glaž vina, ko bova z Miško zagledali + . In seveda ga častiva
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.11.2008 9:53:13 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:53:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica hvala. Verjamem, da bo marsikatera nosečka spila kakšen pirček ali glaž vina, ko bova z Miško zagledali + . In seveda ga častiva Tudi dva, samo da nama rata
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:57:20
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica hvala. Verjamem, da bo marsikatera nosečka spila kakšen pirček ali glaž vina, ko bova z Miško zagledali + . In seveda ga častiva Tudi dva, samo da nama rata Ja ampak ne več kot tolk . Morva mislit na naše RR nečake in nečakinje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:58:44
|
|
|
|
gigi1
|
Lejte k sem sestrco najdla
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 9:58:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica hvala. Verjamem, da bo marsikatera nosečka spila kakšen pirček ali glaž vina, ko bova z Miško zagledali + . In seveda ga častiva Tudi dva, samo da nama rata Ja ampak ne več kot tolk . Morva mislit na naše RR nečake in nečakinje Se strinjam, bomo pa vse Unija pile
< Sporočilo je popravil mismis -- 30.11.2008 9:59:28 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:00:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Se strinjam, bomo pa vse Unija pile To je beseda
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:03:04
|
|
|
|
gigi1
|
Se* kako si mi ti? Jutri pa po otročke
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:03:27
|
|
|
|
lara light
|
Ja, drage moje, tako bo. Tudi jaz bom častla vsem tu, tud če vas ne poznajo. vsi radi pijejo, tud če ne vejo za kaj
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:03:50
|
|
|
|
mismis
|
Nč bejbike, grem jaz mojemu pomagati kuhati. Se tipkamo kasneje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:04:09
|
|
|
|
hedviga
|
Daaan! Jaz sem pa pomazala Ego jugurt in muslije notr. Mi čokolino že pri ušesih ven gleda. No, tok samo za info.. Sicer pa se še valam u pojstli in je super. Mojga ni, je od petka v BG. prele me je klical in ma glas k iz groba... Hahah, zihr je šu kmal spat in nič ni pil...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:04:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Se strinjam, bomo pa vse Unija pile To je beseda Jst sem pa že računala na Don Perignona
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:05:07
|
|
|
|
gigi1
|
Larica bova z Miško refundirali . Sam, da rata Jaz grem pa pospravljat...Se pišemo kasneje
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 30.11.2008 10:05:22
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lejte k sem sestrco najdla lepa ena mala pivička ...ne bo hudga Moja mama je menda tankala Union, ko me je dojila, sred avgusta 37 stopinj, klima, kaj je to?.... pa glejte posledice
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?