|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
22.11.2008 19:59:17   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

srečanje

Še katera?

Jaz bi z veseljem prišla samo mi je predaleč in ne pridem do osme nazaj ko gre Zala spatuser posted image user posted image ...Zato pa le spijte še eno kavico zame, pa kakšen rogljiček zraven pojejteuser posted image user posted image ...paše zraven...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.11.2008 21:39:24   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

N&B, a ti res ne bi moglauser posted image

Kaj pa če se zmenimo en teden kasneje, pa prideta še vidva?

Ta teden sigurno ne. Ker je potem en kup dirke in tega ne maram, pa še otrok je ponavad za piko na i potem tečen zarad vse te naglice.

Naslednji teden bi vsekakor lažje, ampak imam že kar precej zasedeno. Nika ima 2x tedensko popoldan plavanje in jo je treba vozit, tako, da sem že s tem mal omejena. In tud nekaj sem se že menila.
Nič ne obljubim za 100%, da me ne boste držale za besedo. Ve se kar zmenite. če prideva, prideva, drugače pa drugič.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
24.11.2008 8:03:58   
Drnula
He-he, me veseli, da je akcija za kavo user posted image

Hmmm, naj še jaz dodam mojo situacijo. Jaz ob 15.30 ne morem iz službe, potem 45 min domov in vsaj 15 min doma in 45 min nazaj * skoraj dve uri, torej bi vas še lahko ujela. Konec koncev grem pa lahko kak dan tud prej iz službe in bi se izšlo tudi ob 17. uri. Sam moram pa v naprej vedet, če se da dva dni.

Ja, dnevi so natrpani pri vseh, ritem ima vsak svoj ... ne da bi se prilagodile je težko. Vsake toliko lahko kako izjemo naredimo.

Torej ta sreda špila? Al sem morada kaj spustila in vas ne sledim user posted image

Še prečekiram stanje kaj čez dan user posted image

PS če bi sneg za nas odpade

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
24.11.2008 8:46:30   
KT
Naredimo drug teden v sredo, mogoče pa se do takrat še katera oglasi. Januško, Kati, lenkov, Padme je treba poklicat, pa sem telefon zamenjala in nimam več telefonske.

Torej sreda 3.12. ob 17.00 KJE?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
24.11.2008 10:01:03   
Drnula
Flask_a pravi, da je Mons ok. Meni se zdi tudi ok ker je iz obvoznice in ni treba nič po mestu.

Ste za?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
24.11.2008 10:45:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Flask_a pravi, da je Mons ok. Meni se zdi tudi ok ker je iz obvoznice in ni treba nič po mestu.

Ste za?

jaz se pofočkam user posted image

bom pa še kati poklicala, da se nam mal oglasi.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
24.11.2008 12:33:28   
Anonimen
Jaz se tudi pofočkam. Drug teden sem v sredo itak frej, tako da bova s Taro lepo počasi prišle do LJ. ta tden pa je še zmeda s snegom (bo ali ne bo), tako da sem tudi zaradi tega malo omejena (slabe gume user posted image - bo treba menjat).

Pri nas pa malo naletava.

Sem šla pa danes že zjutraj v gozd nabirat mah, pa storže, pa štore, palice in drugo naravno okrasje. Drug teden pa akcija. Sem pa vsa premočena, tako da mi kak prehlad ne uide.

Lep bodte.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
24.11.2008 13:01:51   
nky 23
ja pri nas se tudi snegec počasi prijema travice.

danes sva bila v posvetovalnici in sem čisto paf, saj mi je rekla, da je moj otrok pod mejo s kilažo, ter da če bo bolan mormo nujno noter ker tehta apsolutno premalouser posted image , js ne vem no, pa se mi zdi da še kar poje moje deteuser posted image

namreč mere so 80cm, ter 10.5kg

sem prav zamorjena in kot zanalašč tamali za kosilo poje zelo malo tako da me res samo še dodatno skrbi zravenuser posted image

no ja saj bo a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
24.11.2008 15:10:46   
Drnula
NKY - ma ne sekiraj se no Meni se počasi zdi da je v luftu ena fama, da morajo biti vsi otročki predebeli in vsi odrasli presuhi.
Sfutraj ga s cukrom, da bo zavaljen in potem pa bo vse ok ... otrok bo zdrav in bo z njim vse v najlepšem redu , samo zato. ker je debel user posted image  Sorry malo mi najedajo ti komentarji ki jih zadnje čase slišim pogosto.

Jaz bi si pogledala kako tabelo in če je v mejah normale bi se pomirila.. kot drugo mnenje.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
24.11.2008 16:18:47   
KT
Mah, nky23 prosim nikar se ne sekiraj, tvoj sonček je vendar popolen. Poglej si, na http://www.ringaraja.net/razvojMalcka.asp

< Sporočilo je popravil KT -- 24.11.2008 16:19:41 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
24.11.2008 16:37:51   
nky 23
hvala za vzpodbudne besedeuser posted image , ja po tej razpredelnici oz. tabeli je kar pri idealu ja, sam me je ta user posted image P tako razjezila s svojimi besedami da je joj...

pri nas je že dobrih 10cm snega, sva bila s Kevinu vzunaj mu e bilo tako fajn in tako novo, je samo ooooo,oooooooo delaluser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
24.11.2008 20:25:56   
N _ B
nky: Jaka ima pol kile več kot Kevin, pa mi pediater ni nikoli rekel, da je na kritični meji. Pa saj je razumljivo, da otrok ne napreduje več na teži tako kot je v prvem letu. Saj vendarle hodi. Jaka ni minuto pri miru. Še ponoči ima non stop akcijo po postelji. Saj vse sprot pokuri. Ne obremenjuj se.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
24.11.2008 20:30:08   
KT
Tudi Alina ima pol kile več (no, 600g če smo natančni) in 4 cm več, pa niso ne v razvojni ne pri P nič rekli, da bi imela kaj premalo. Zato nky23 čim manj se sekiraj in močno objemi svojega sončka, pa bosta oba max zadovoljna.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.11.2008 9:53:27   
n€na
Punce jutro,

KONČNO MI JE USPELO, smo od nedelje zvečer samiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
25.11.2008 15:12:49   
mentos
nky23: kaj naj rečem, mi imamo sigurno še manj kilogramčkov, cca. 9,5 kg. No, v petek imamo v Ljubljani pregled na pediatriji zaradi nenapredovanja na telesni teži, oz. podhranjenosti, kot jo ti glupi doktarji imenujejo, pa še kup bolezni, ki so me takrat prestrašili, pa ti sporočim, kako je šele kriza pri nas. Moja punči je zelo živahna, ves dan leta, tako da poje zelo, zelo malo, vendar jaz vem da ni lačna. Vem pa kako ti je, kajti jaz padem v to krizo zaradi kg skoraj vsak mesec.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
26.11.2008 7:19:43   
Drnula
Nena čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
26.11.2008 20:21:29   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nena26
KONČNO MI JE USPELO, smo od nedelje zvečer samiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.11.2008 7:31:49   
n€na
jutro,user posted image user posted image

brrr, kakšen mraz je zunajuser posted image , saj tukaj pri nas je samo -3, vendar se mi zdi, kot da bi blo minus 10user posted image .

A ve že dajate škratkom dvojne dolge rokave? Se mi zdi da za vrtec so preveč dvojni rokaviuser posted image user posted image

Je včeraj moj peljal Zalo k P, ker je nenormalno kašljala in sem se kar malo ustrašla, da ji ni šlo kaj na pljučka. Panika je bila zaman vendar je vseeno dobila Sumamed, ki ga bo pila tri dni. Se ji je prehlad vlekel od kar  je imela angino. Saj je vmes bil kakšen dan vredu, pol pa spet jovo na novo.

nky in mentosuser posted image user posted image user posted image  naj vama že enkrat nehajo težit zaradi Kg, vsak pač poje toliiko kot je lačen. Se mi zdi. da otroci dobijo še večji odpor do hrane, če jih silimo z njo. Jaz Zali pač ne dam jest če noče, ko pa je lačna pa mi pove am am, in to se zgodi zelo poredko. Pri nas večinoma je samo v vrtcu, doma mogoče kakšen monte in zvečer kakav in to je vse. Se ne obremenjujem preveč s tem, se pa verjetno bom ko mi bo P zatežila da ima premalo Kg, ker Zala  ima 500g več kot Kevin in se mi zdi da je velika 86 cm.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.11.2008 20:47:30   
KT

A ve že dajate škratkom dvojne dolge rokave? Se mi zdi da za vrtec so preveč dvojni rokaviuser posted image user posted image

Ne, body s kratkimi rokavi, pa majčka in jopica.  

Ja boga Zala - hitro en kamion user posted image , da bo kmalu bolje.

< Sporočilo je popravil KT -- 27.11.2008 20:48:16 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.11.2008 20:50:00   
KT
Junijke moje, čist pretiravamo, uf, smo zgovorne. Verjetno imamo vse tipkovnice pokvarjene user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.11.2008 22:35:46   
lenkav
Ja, to pa kar drži KT.

Me neki časa ni bilo, pa sem vas hitro dohitela. Se le pozna, da smo v službah in da otroci iščejo in rabijo našo pozornost. Večer pa se rad prehitro zaključi s kinkanjem na kavču (kako zdaj razumem svojo mamo).

No, samo na kratko o Vidu: je v vrtcu in to zelo rad, bil je septembra 2x bolan, zdaj pa se skoz drži. Je tako tako, spi še vedno bolj slabo, zobkov ima 12. Govori še ne, čeblja pa ogromno in v bistvu veliko pove, še posebej ko trmari (ja, tudi mi se spopadamo s tem user posted image ).

Za sredo ne bom nič obljubila, a mogoče se vam le pridruživa.

Mirno nočko vsem

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
28.11.2008 12:55:00   
n€na
doba dan ( to že par dni govori Zala)

KT verjetno maš prav, naše tipkovnice so se pokvarle. Kar nekaj jih videvam, da kukajo sem le redkokdaj pa kaj napišejo.

Zala je sedaj zdrava, malo še pokašljuje in ni več tistega groznega kašlja.

lenkav-sem misla, da sem edina ki kinkam na kavčuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
28.11.2008 15:39:02   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav

Za sredo ne bom nič obljubila, a mogoče se vam le pridruživa.

Ej, to bo prenos misli - a veš kok sem mislila nate - zadnjič greva z Alino mimo tvoje službe in me je imelo, da zavijem noter, potem pa kar nisem mogla - sem si mislila kaj pa, če me ne bo več spoznala user posted image  

Upam, da vam uspe priti v sredo. Na vsak način pa še obema z Vidom en velik user posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
28.11.2008 15:40:21   
KT

lenkav-sem misla, da sem edina ki kinkam na kavčuuser posted image user posted image user posted image

Poleg mečkanja in cartanja z Alino, mi je to zagotovo najlepši del dneva - itak, da me v 5 minutah zmanjka user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
30.11.2008 8:17:56   
mentos
pozdravljene,

moja tipkovnica še malo deluje, čeprav sem danes sesuta. Celo noč jok in stok, skratka nič jest, zdajle spet noče mleka in sem tako huda, da sem jo kar spat nazaj dala. Mene pa živčki zdelujejo, tako da imam potrpljenja le še malo. Predvidevam, da bo spet bolana, ker takrat ko noče jest, fašemo kako virozo.
V petek smo bili na pediatriji na pregledu v Ljubljani. Hana je kar ok, je zdravnik rekel, da je zelo zelo suha, brez kakršnih koli oblog, in tehta samo 9380g. Zmerit jo nismo mogli, ker se je upirala na vse načine, še komaj smo jo stehtali, pa še to me je celo polulala. Testirali jo niso nič, kajti se mi zdi čisto brezveze, ker jo bodo na Jesenicah. Zakaj bi otroka matrali dvakrat, če ji teste opravljajo na Jesenicah. Je pa rekel, da mora dobivat kake vitamine in me zanima, če katera daje vašim sončkam kaj? No, tako da naša Hanča je bolj podhranjen otrok, vendar zadovoljen in živ. Vse kar poje sproti pokuri, saj ko ji je meril utrip je rekel, kako hito bije srček, da je verjetno v čakalnici norela. Ja, res je, vse stole je premikala po hodniku, skratka ni 5 minut na miru.

Zdej si grem pa eno močno kavico skuhat in zabavat mojega sončka.

lp

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?