Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:51:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally, maš luštne slike v avtarju, samo so tako hitre, da mi je skor uč odtrgalo Daj drugič na slow varianto Hvala. Bom popravila res grejo hitro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:53:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja ima rahlo intoleranco na: mleko, laktozo, saharozo(beli kristalni cuker), pšenico močno intoleranco: svinjina, divjačina, jajce(beljek, rumenjK), kiwi, orehi,arašidi, barvila in konzervanse. Kaj naj ji dam sploh še za jest?? Imam srečo, da ni na nobeno drugo sadje,zelenjavo, med ter gluten. Ojoj, boga Alja . Upam, da bo vse skupaj sčasoma izzvenelo Naš sonček se je pa malo prej zbudil s takim jokom in sva ga komaj potolažila. Mislim, da ga mora nekaj boleti, ker se full nazaj zvija med jokom in vmes je potem zaprl očke in spal, pa čez minuto jovo na novo Mogoče je pa res kaj intenzivnega sanjal. Ponavadi se taki nenadni jok pojavi ko kaj težkega sanjajo. Upam, da niso bolečine. A mislita, da bi imel take sanje Upam, da gre res le za sanje in ne za bolečine, ker se mi srce trga, ko ga gledam Saj se še Andaž včasih od groze v joku na pol zbudi. Ja zelo verjetno je in pričakuj, da večji ko bo večkrat se bo to lako dogajalo. Veš kako se še vedno ustrašim, ko slišim iz sobe jok Nič prijetno. Uff verjamem. Hvala ti za odgovore IZVIRNO SPOROČILO: tally Možno je . Emilija se je enkrat zbudila, sicer ni jokala,je pa take glasove spuščala da je bilo še mene strah. Sploh se ni mogla pomiriti sem mogla it luč prižgat da me je vidla potem se je šele umirila. Ojoj. Boga revica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:54:50
|
|
|
|
Anitka
|
Tally vidim, da fajn napredujete s hrano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:55:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje Mene to ubija; kolk bo,a bo dovolj al ne???Grrrrrrrrrrrrrrrr pa saj vem, da itak ni od mene odvisno, pa vseeno iščem razlog zakaj ni pojedla tako kot bi morala v tem, da sem ji prehitro dala za jest, da nisem dovolj vztrajala in podoben šit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:56:24
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella in Tally obe imata zelo luštne slikice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:56:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally vidim, da fajn napredujete s hrano A bo Gal v istem vrtcu kot si ti???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:57:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally vidim, da fajn napredujete s hrano Ja danes je bilo ok jutri je drug dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:57:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella in Tally obe imata zelo luštne slikice Ej kaj pa Don????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:57:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally vidim, da fajn napredujete s hrano A bo Gal v istem vrtcu kot si ti??? Ja bo, le da ne bo v moji skupini.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:57:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally vidim, da fajn napredujete s hrano Ja danes je bilo ok jutri je drug dan Hja, vsak dan je poglavje zase
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:58:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella in Tally obe imata zelo luštne slikice Ej kaj pa Don???? Raste . Ja, saj vem, da sem obljubila slikce Bodo vkratkem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 22:59:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally vidim, da fajn napredujete s hrano A bo Gal v istem vrtcu kot si ti??? Ja bo, le da ne bo v moji skupini. Samo to bi bilo pa kruto. 24h na dan Mislim, da pri nas v medvodah niso pustili, da je otrok bil v skupini al celo vrtcu, kjer mama dela Kako ti zdržiš cel dan z otroci Men bi bila to ena najhujših kazni, da bi me poslal delat v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:00:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella in Tally obe imata zelo luštne slikice Ej kaj pa Don???? Raste . Ja, saj vem, da sem obljubila slikce Bodo vkratkem. Sprašujem, ker še nisem zasledila, da bi ga kaj omenjala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:01:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje Mene to ubija; kolk bo,a bo dovolj al ne???Grrrrrrrrrrrrrrrr pa saj vem, da itak ni od mene odvisno, pa vseeno iščem razlog zakaj ni pojedla tako kot bi morala v tem, da sem ji prehitro dala za jest, da nisem dovolj vztrajala in podoben šit Kar se tiče AM jaz vem več kot 100ml ne delam ker ne bo pojedla, če hoče še pa tudi domi, sam to so redke izjeme. Bolj me jezi GH, ko naredim pa mi noče jest. Sej kakšen dan mi ne pride do živega, kakšen (kot je bil včeraj )pa me čisto iz tira vrže.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:03:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally vidim, da fajn napredujete s hrano A bo Gal v istem vrtcu kot si ti??? Ja bo, le da ne bo v moji skupini. Samo to bi bilo pa kruto. 24h na dan Mislim, da pri nas v medvodah niso pustili, da je otrok bil v skupini al celo vrtcu, kjer mama dela Kako ti zdržiš cel dan z otroci Men bi bila to ena najhujših kazni, da bi me poslal delat v vrtec Ker živim v manjšem kraju in manjši občini kjer je le en vrtec je težko izvedljivo, da bi ga vpisala v drug vrtec. Se pa gleda tudi pri nas na to, da če se le da ni tvoj otrok pri tebi v skupini. Bi bilo pa malce kruto Kako zdržim? Hja, kaj naj ti rečem - samo delo imam zelo rada in zaenkrat še kar gre. Seveda pride tudi kak dan, ko se ti skoraj sfuzla , ampak načeloma je še zaenkrat vzdržno. Kako bo pa po 50-ih pa ti takrat povem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:03:14
|
|
|
|
tally
|
Evo slikice zrihtane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:03:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje Mene to ubija; kolk bo,a bo dovolj al ne???Grrrrrrrrrrrrrrrr pa saj vem, da itak ni od mene odvisno, pa vseeno iščem razlog zakaj ni pojedla tako kot bi morala v tem, da sem ji prehitro dala za jest, da nisem dovolj vztrajala in podoben šit Kar se tiče AM jaz vem več kot 100ml ne delam ker ne bo pojedla, če hoče še pa tudi domi, sam to so redke izjeme. Bolj me jezi GH, ko naredim pa mi noče jest. Sej kakšen dan mi ne pride do živega, kakšen (kot je bil včeraj )pa me čisto iz tira vrže. Jaz ji delam sedaj tud po 120vode, pa še ostaja Za kuhano, pa raje ne bi. Mislim, da še vedno kar je, v primerjavi z nekaterimi, ki sploh nič nočejo. Boljš 100g, kot nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:04:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo slikice zrihtane Ja tako je bolje Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:05:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella in Tally obe imata zelo luštne slikice Ej kaj pa Don???? Raste . Ja, saj vem, da sem obljubila slikce Bodo vkratkem. Sprašujem, ker še nisem zasledila, da bi ga kaj omenjala Če me pa niste nič vprašale (šala mala). Je pravi mali divjak in bi vse raznosil kar mu pride pred gobček . Pa HB nam ne skače v Gala in v voziček. Na odrasle pa še kar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:06:04
|
|
|
|
Estrella*
|
tally a tvoj je v nočni???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:06:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally: Emilija je pa danes kar veliko pojedla Naša je cca 700g+ 2x dojenje, še kar zadovoljivo. Vsak večer se vprašam, le kako bo ju3?? Ja je kr pojedla v primerjavi z včerajšnjim dnem. Zelenjava in mleko ji ne gresta dol . Jaz se tudi vsakič ko ji kaj delam sprašujem koliko bo pojedla in sem potem cela vesela ko kaj poje. Ni kej vsak dan je novo presenečenje Mene to ubija; kolk bo,a bo dovolj al ne???Grrrrrrrrrrrrrrrr pa saj vem, da itak ni od mene odvisno, pa vseeno iščem razlog zakaj ni pojedla tako kot bi morala v tem, da sem ji prehitro dala za jest, da nisem dovolj vztrajala in podoben šit Kar se tiče AM jaz vem več kot 100ml ne delam ker ne bo pojedla, če hoče še pa tudi domi, sam to so redke izjeme. Bolj me jezi GH, ko naredim pa mi noče jest. Sej kakšen dan mi ne pride do živega, kakšen (kot je bil včeraj )pa me čisto iz tira vrže. Jaz ji delam sedaj tud po 120vode, pa še ostaja Za kuhano, pa raje ne bi. Mislim, da še vedno kar je, v primerjavi z nekaterimi, ki sploh nič nočejo. Boljš 100g, kot nič Ja to itak. Men je samočudno to da je Emilija na začetku lepo jedla Gh sploh pa zelenjavo (mogoče pa ni vedla kaj je kaj ) zdej pa ne. Danes je kr hotla bruhat ko sem ji dajala, pol sem rekla mojemu boš vidu k bo celo kašico zmazala in je res baraba mala, kr v faco se mi je režala .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:08:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella in Tally obe imata zelo luštne slikice Ej kaj pa Don???? Raste . Ja, saj vem, da sem obljubila slikce Bodo vkratkem. Sprašujem, ker še nisem zasledila, da bi ga kaj omenjala Če me pa niste nič vprašale (šala mala). Je pravi mali divjak in bi vse raznosil kar mu pride pred gobček . Pa HB nam ne skače v Gala in v voziček. Na odrasle pa še kar. Kje ga pa imaš? Naša stara mama Asja ima ful rada otroke in bi se kar igrala z Aljo Sedaj ji je še všeč, ker ne more do nje, ko bo začela plazit oz. hodit ne bo več tako navdušena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:08:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Evo slikice zrihtane Ja tako je bolje Včasih bi kar kliknila na kakšno, da bi jo zadržala Ti maš tut lepe. Bratec ma rad sestrico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:08:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tally a tvoj je v nočni??? ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 29.11.2008 23:09:21
|
|
|
|
Anitka
|
Prijateljico Pito pa glava boli
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?